Ποιες Συμπεριφορές θα της Τραβήξουν το Ενδιαφέρον

Το ότι θέλεις να της τραβήξεις την προσοχή είναι δεδομένο. Το θέμα είναι να το πετύχεις μέσα από αρρενωπές συμπεριφορές που θα δείχνουν αυθεντικότητα.

Μάθε Συμπεριφορές Που Θα Τραβήξουν Το Ενδιαφέρον Μιας Γυναίκας

Κάποια χαρακτηριστικά και συμπεριφορές μπορούν να τραβήξουν το ενδιαφέρον μιας γυναίκας και να σε κάνουν να ξεχωρίσεις από τους άλλους άντρες.

Οι αρρενωπές αυτές συμπεριφορές κάνουν έναν άντρα να ξεχωρίζει από ένα Καλό Παιδί και όταν τις υιοθετήσεις και τις αναπτύξεις, θα παρατηρήσεις σημαντικές διαφορές στον τρόπο που φλερτάρεις και στο πώς σε αντιλαμβάνονται οι γυναίκες.

Αυτές τις αρρενωπές συμπεριφορές θα αναλύσουμε στην συνέχεια.

#1. Δεν Παραπονιέσαι Και Δεν Προβάλλεις Δικαιολογίες

Ένας άντρας δεν παραπονιέται και δεν ρίχνει το φταίξιμο σε άλλους. Αυτές δεν είναι αρρενωπές συμπεριφορές.

Ο άντρας στέκεται στα πόδια του και αναλαμβάνει την ευθύνη, όποτε χρειαστεί, χωρίς να ψάχνει να βρει δικαιολογίες για να μην κάνει αυτό που πρέπει. Αυτό δείχνει ότι είναι δυνατός και ότι διαθέτει αυτοπεποίθηση και δεν τον ενδιαφέρει αν θα κάνει λάθος, καθώς ξέρει ότι είναι μέρος της διαδικασίας και μπορεί να το εκμεταλλευτεί προς όφελος του.

#2. Για Να Της Τραβήξεις Το Ενδιαφέρον Μην Τα Παρατάς

πως να της τραβήξεις το ενδιαφέρον

Οι μελέτες συνηγορούν στο ότι η επιτυχία δεν έχει να κάνει με το ταλέντο, αλλά με την επιμονή και την αφοσίωση.

Αν θέλεις να ζήσεις μεγάλη ζωή, με επιτυχίες στο φλερτ και σε κάθε άλλο τομέα, δεν πρέπει ποτέ να τα παρατήσεις και δεν πρέπει ποτέ να παραδεχθείς ότι τα έδωσες όλα.

Όσο ζεις και αναπνέεις πρέπει να είσαι έτοιμος να δώσεις μάχες, για να επιτύχεις τον σκοπό σου. Η αφοσίωση είναι από τις πιο αρρενωπές συμπεριφορές, που δύσκολα βρίσκει κανείς στις μέρες μας.

Όταν όλοι οι γύρω σου εγκαταλείπουν την προσπάθεια, εσύ συνέχισε να δουλεύεις. Ίσως χρειαστεί να αλλάξεις κατεύθυνση, αλλά δεν θα τα παρατήσεις.

#3. Για Να Της Τραβήξεις Το Ενδιαφέρον, Προβάλλεις Ισχυρή Γλώσσα Του Σώματος

Μια γυναίκα μπορεί να καταλάβει εύκολα αν διαθέτεις αυτοπεποίθηση παρατηρώντας την γλώσσα του σώματος σου.

Όταν στέκεσαι καμπουριασμένος και κοιτάς το έδαφος, με τα χέρια σταυρωμένα στο στήθος δείχνεις αδύναμος. Αυτές είναι συμπεριφορές που δεν θα τραβήξουν το ενδιαφέρον της.

Για να πετύχεις να κινήσεις το ενδιαφέρον μιας γυναίκας θα πρέπει να διατηρήσεις ισχυρή, ανοικτή γλώσσα του σώματος, η οποία θα προβάλλει τις αρρενωπές σου συμπεριφορές και την αυτοπεποίθηση σου.

Κρατώντας ίσια στάση και παίρνοντας βαθιές ήρεμες αναπνοές θα καταφέρεις να επιδείξεις φυσικά ήρεμη γλώσσα σώματος και αυτοπεποίθηση.

#4. Έχεις Δημιουργήσει Κάτι Ενδιαφέρον Που Είναι Δικό Σου

πως να της τραβήξεις το ενδιαφέρον

Οι μεγαλύτερες ανακαλύψεις  έγιναν από ανθρώπους που ένιωθαν την επιθυμία να ωθήσουν τον εαυτό τους στα όρια. Εξερευνητές, επιστήμονες, φιλόσοφοι, όλοι τους θέλουν να φτιάξουν κάτι, ώστε να βελτιώσουν τον κόσμο.

Παρόλα αυτά, ζούμε σε μια κοινωνία η οποία ενθαρρύνει τους ανθρώπους να καταναλώνουν, παρά να δημιουργούν, Σίγουρα δεν είναι απλό να φτιάξεις κάτι που θα αλλάξει τον κόσμο, αλλά μπορείς να γίνεις δημιουργικός, να ασχοληθείς με κάτι που αγαπάς.

Η αφοσίωση σου σε κάτι που σου αρέσει θα σε κάνει παραγωγικό και θα σε βοηθήσει να ζήσεις εμπειρίες. Το πάθος και η αφοσίωση είναι από τις πιο ελκυστικές συμπεριφορές.

#5. Για Να Της Τραβήξεις Το Ενδιαφέρον Πάρε Αποφάσεις

Η αποφασιστικότητα είναι από τις συμπεριφορές εκείνες που έλκουν τις γυναίκες. Ακόμη και μια απλή απόφαση, όπως το πού θα πάτε στο ραντεβού σας, θα την κάνει να αισθανθεί έλξη. Δεν έχει τόση σημασία, αν θα της αρέσει ή όχι η ιδέα, αλλά το ότι πήρες μια απόφαση.

Ένας άντρας είναι πάντα έτοιμος να αναλάβει δράση και να πάρει όποια απόφαση χρειάζεται, ώστε να έρθει κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το ζήτημα της αποφασιστικότητας μας έχει απασχολήσει στο επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika που θα δεις παρακάτω.

#6. Βασίσου Στον Εαυτό Σου Για Να Τραβήξεις Το Ενδιαφέρον

Ως άντρας πρέπει να βασίζεσαι στον εαυτό σου. Τουλάχιστον από ένα σημείο και μετά. Σίγουρα μπορεί να υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες και είναι κατανοητό να σε στηρίζουν οι γονείς σου όταν είσαι μαθητής ή φοιτητής, αλλά όσο περνά ο καιρός δεν μπορείς να είσαι άνετος ότι θα σου παρέχουν τα πάντα.

Πρέπει να προσπαθήσεις τουλάχιστον να σταθείς στα πόδια σου και να λάβεις βοήθεια, αν πράγματι απαιτείται.

#7. Βρες Το Όραμα Σου

Μια από τις πιο αρρενωπές συμπεριφορές που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον μιας γυναίκας είναι ένας άντρας που έχει όραμα και στόχους, και δεν αφήνει τους άλλους να γεμίσουν το μυαλό του με αμφιβολίες και ανασφάλειες.

Όταν κάποιος δεν πιστεύει στο όραμα σου και σου λέει ότι δεν θα τα καταφέρεις, χαμογέλασε και αγνόησε τον. Ένας πραγματικός άντρας μένει πιστός στον στόχο και στην αποστολή του και δεν επηρεάζεται από την γνώμη τρίτων.

#8. Για Να Τραβήξεις Το Ενδιαφέρον Βρες Μέσα Σου Το Κίνητρο Που Χρειάζεσαι

Δες παρακάτω πως να βρεις το χαμένο σου κίνητρο.

Όσα βιντεάκια και αν δεις στο youtube δεν θα γίνεις πιο επιτυχημένος. Το κίνητρο για να κυνηγήσεις τους στόχους σου θα το βρεις μέσα σου.

Δεν χρειάζεσαι κάποιον να σου δίνει εξωτερικό κίνητρο, γιατί έχεις εσωτερικά, ενστικτωδώς, την δύναμη. Όταν η δύναμη αυτή έρχεται εσωτερικά, ο στόχος σου έχει σχεδόν επιτευχθεί. Αυτή είναι μια από τις πιο αρρενωπές συμπεριφορές που μπορείς να υιοθετήσεις και απαιτεί να διαθέτεις μεγάλη αυτοπεποίθηση.

#9. Ξέρεις Το Σωστό Και Πράττεις Ανάλογα

Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν δικές τους ιδέες και δεν έχουν την ικανότητα κριτικής σκέψης. Απλά ακολουθούν το πλήθος και υιοθετούν άκριτα ιδέες άλλων.

Βέβαια, το ότι όλοι ισχυρίζονται ή πράττουν με έναν τρόπο, δεν σημαίνει ότι αυτός είναι ο σωστός. Αν όλοι έκαναν το σωστό τότε θα ήταν ευτυχισμένοι. Αυτό όμως δεν ισχύει.

Δεν χρειάζεσαι την αποδοχή κανενός, για να κάνεις αυτό που εσύ κρίνεις σωστό. Μπορείς να δημιουργήσεις τον δικό σου δρόμο και αυτή είναι από τις αρρενωπές συμπεριφορές που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις, όχι μόνο στα μάτια των γυναικών, αλλά και γενικότερα.

Τα λάθη βέβαια είναι αναπόφευκτα, αλλά αν δεν κάνεις λάθη, δεν θα πετύχεις, όπως μπορείς να δεις στο βίντεο του Χρήστου που ακολουθεί.

#10. Διψάς Για Γνώση

Είναι σημαντικό να κρατάς το σώμα σου στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση. Ένας δυνατός άντρας έχει το πλεονέκτημα. Όμως δεν αρκεί η εκγύμναση του σώματος. Χρειάζεται και η άσκηση του πνεύματος.

Όπως οι Σπαρτιάτες, χτίσε τόσο το σώμα σου, όσο και το μυαλό σου.

#11. Ξέρεις Να Ακούς Και Σκέφτεσαι Πριν Μιλήσεις

Για τους περισσότερους μια συζήτηση θα περιλαμβάνει την αναφορά κυρίως στον εαυτό τους, σε όσα έχουν πετύχει, σε κουτσομπολιά χωρίς νόημα και άλλα παρεμφερή.

Ένας πραγματικός άντρας δεν μιλά, αν δεν έχει κάτι να πει. Αντί να αποκαλύπτει τις σκέψεις του και τις προθέσεις του, προτιμά να ακούει ενεργά και να σκέφτεται καλά προτού μιλήσει.

Το επικοινωνιακό κομμάτι είναι σημαντικό, όταν θέλεις να έχεις το ενδιαφέρον των γυναικών και το να ξέρεις να ακούς και να κατανοείς συναισθήματα είναι από τις πιο αρρενωπές συμπεριφορές που μπορείς να έχεις.

#12. Ξέρεις Να Ανεβάζεις Τους Άλλους

πως να της τραβήξεις το ενδιαφέρον

Ένας καλός τρόπος για να ξεχωρίσει ένας άντρας με αξία είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τους άλλους ανθρώπους.

Είναι αρρενωπή συμπεριφορά να προσπαθείς να βοηθήσεις τους άλλους να επιτύχουν και να μάθουν οι ίδιοι να βοηθούν τον εαυτό τους. Οι περισσότεροι εστιάζουν στο να διαλύσουν τον ανταγωνισμό. Για έναν αρρενωπό άντρα, δεν υπάρχει ανταγωνισμός.

#13. Δεν Θέλεις Να Ελέγχεις Την Σχέση Σου

Η ζήλια μπορεί να φέρει πολλά προβλήματα σε μια σχέση. Αν θέλεις να έχεις τον πλήρη έλεγχο της σχέσης σου, πρέπει να σταματήσεις. Η γυναίκα δεν είναι ο ήλιος σου. Αντιθέτως εκείνη πρέπει να έχει εσένα σαν ήλιο και να είναι σε τροχιά γύρω από εσένα.

Αν δεν είναι εκεί, τότε δεν υπάρχει λόγος να προσπαθείς να την ελέγξεις. Απλά άφησε την.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Η συμπεριφορά είναι πολύ σημαντικός παράγοντας αύξησης της ελκυστικότητας. Μάθε περισσότερα για το πώς θα το πετύχεις, εδώ.

Διάβασε το βιβλίο Άνδρας Αξίας από τους ιδρυτές του Men Of Style. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.