Ποιες Συμπεριφορές σε Κάνουν να Δείχνεις «Περίεργος»

Αισθάνεσαι πως μοιάζεις περίεργος όταν φλερτάρεις; Ίσως και να αληθεύει. Τσέκαρε τις συμπεριφορές που υποδηλώνουν κάτι τέτοιο και διόρθωσε ό,τι χρειάζεται.

Ο τρόπος που προσεγγίζεις και φλερτάρεις γυναίκες μπορεί να μην είναι ο πλέον ενδεδειγμένος και μερικές φορές η συμπεριφορά σου μπορεί να σε κάνει να δείχνεις περίεργος.

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε αναλυτικά ποιες είναι αυτές οι συμπεριφορές, ώστε να ξέρεις τι να αποφύγεις και να φέρεις καλύτερα αποτελέσματα με το φλερτ σου.

#1. Την Πέφτεις Σε Κάθε Γυναίκα Που ΓνωρίζειςΑισθάνεσαι πως μοιάζεις περίεργος όταν φλερτάρεις; Ίσως και να αληθεύει. Τσέκαρε τις συμπεριφορές που υποδηλώνουν κάτι τέτοιο και διόρθωσε ό,τι χρειάζεται.

Εάν βρίσκεσαι σε μια παρέα και προσεγγίζεις διαδοχικά όλες τις γυναίκες, θα τις κάνεις να αισθανθούν άβολα και θα φανείς περίεργος και απελπισμένος.

Χρειάζεται ένα μέτρο ακόμη και στο φλερτ, ιδιαίτερα αν οι κοπέλες είναι στην ίδια παρέα. Αλλά ακόμη και αν δεν είναι, αν προσεγγίσεις όλες τις γυναίκες μέσα στην λίγη ώρα που θα είσαι σε ένα μπαρ και πάλι θα φανείς κάπως περίεργος.

#2. Γίνεσαι ΠιεστικόςΑισθάνεσαι πως μοιάζεις περίεργος όταν φλερτάρεις; Ίσως και να αληθεύει. Τσέκαρε τις συμπεριφορές που υποδηλώνουν κάτι τέτοιο και διόρθωσε ό,τι χρειάζεται.

Όταν φλερτάρεις με μια γυναίκα είναι πολύ πιθανό να απορριφθείς. Αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού που θα πρέπει να αποδεχτείς.

Αν μετά από μια απόρριψη συνεχίζεις και πιέζεις την γυναίκα, τότε θα φανείς περίεργος, αλλά και τρομακτικός.

Το να δέχεσαι το “όχι” σαν απάντηση είναι μια ικανότητα που πρέπει να διαθέτεις, όταν φλερτάρεις.

Τσέκαρε το παρακάτω επεισόδιο της εκπομπής μας Apla+Andrika, για να μάθεις πόσο μπορείς να επιμείνεις μετά από μια απόρριψη.

Πόσο Επιμένω Μετά Την Απόρριψη - Apla + Andrika #024

#3. Κάνεις Αμέτρητα Κοπλιμέντα Σε Μια Γυναίκα Που Μόλις ΓνώρισεςΑισθάνεσαι πως μοιάζεις περίεργος όταν φλερτάρεις; Ίσως και να αληθεύει. Τσέκαρε τις συμπεριφορές που υποδηλώνουν κάτι τέτοιο και διόρθωσε ό,τι χρειάζεται.

Είναι πολύ όμορφο να κάνεις κομπλιμέντο σε μια γυναίκα και να εκφράσεις ειλικρινά αυτό που θέλεις. Ένα κομπλιμέντο, αν βρίσκεται εντός ορίων, δεν θα σε κάνει να φανείς περίεργος.

Όταν όμως κάνεις ασταμάτητα κοπλιμέντα, για καθετί πάνω της, τότε θα αρχίσει να αισθάνεται άβολα και όσο συνεχίζεις, θα αρχίσει να θεωρεί ότι είσαι περίεργος, καθώς έτσι μοιάζεις σαν να προσπαθείς να πιέσεις την κατάσταση.

Η γυναίκα καταλαβαίνει πότε το κομπλιμέντο είναι ειλικρινές και πότε το κάνεις για να εξασφαλίσεις ότι θα πάρεις την προσοχή της. Βέβαια, αν θέλεις την προσοχή της, θα πρέπει να την κερδίσεις με άλλους τρόπους.

#4. Εμφανίζεσαι Απρόσκλητος Στην Δουλειά ή Στο Σπίτι ΤηςΑισθάνεσαι πως μοιάζεις περίεργος όταν φλερτάρεις; Ίσως και να αληθεύει. Τσέκαρε τις συμπεριφορές που υποδηλώνουν κάτι τέτοιο και διόρθωσε ό,τι χρειάζεται.

Το να εμφανιστείς έτσι απλά, χωρίς να την ενημερώσεις στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας της, θα την φέρει σε πολύ δύσκολη θέση.

Είναι άλλο να έχετε σχέση και να της πεις ότι θα περάσεις από την δουλειά της, για αν την δεις για λίγα λεπτά και άλλο να έχετε βγει μόλις μια φορά και να εμφανιστείς μπροστά της ξαφνικά.

Εκτός από περίεργος, πιθανότατα θα φανείς και αγενής, οπότε αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να αποφύγεις.

#5. Είσαι Παντού Στο Προφίλ ΤηςΑισθάνεσαι πως μοιάζεις περίεργος όταν φλερτάρεις; Ίσως και να αληθεύει. Τσέκαρε τις συμπεριφορές που υποδηλώνουν κάτι τέτοιο και διόρθωσε ό,τι χρειάζεται.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πλέον μέρος της καθημερινότητας μας. Το να σχολιάσεις μια φωτογραφία της ή να πατήσεις ένα like σίγουρα δεν είναι κάτι κακό.

Όμως αναλογίσου τι σκέψεις θα κάνει μια γυναίκα που μόλις γνώρισες και δέχτηκε το αίτημα φιλίας σου, όταν αρχίσει να βλέπει δεκάδες ειδοποιήσεις για like σε φωτογραφίες που είχες ανεβάσει πριν από 7-8 χρόνια.

#6. Το Παρακάνεις με το ΆγγιγμαΑισθάνεσαι πως μοιάζεις περίεργος όταν φλερτάρεις; Ίσως και να αληθεύει. Τσέκαρε τις συμπεριφορές που υποδηλώνουν κάτι τέτοιο και διόρθωσε ό,τι χρειάζεται.

Το άγγιγμα είναι αναπόσπαστο μέρος του φλερτ και είναι απαραίτητο, για την δημιουργία έλξης. Όμως έχει τον δικό του κατάλληλο χρόνο. Δεν μπορείς να αγγίζεις ερωτικά μια γυναίκα που μόλις γνώρισες.

Αυτό δεν θα σε κάνει να φανείς άνετος. Αντιθέτως, θα φανείς περίεργος και θα δείξεις ότι δεν σέβεσαι τον προσωπικό της χώρο, ενώ βέβαια, αν το παρακάνεις, μπορεί να σε κατηγορήσει και για παρενόχληση.

Όταν φλερτάρεις μια γυναίκα και δεις σημάδια ενδιαφέροντος, που σου δίνουν το πράσινο φως, μόνο τότε μπορείς να προχωρήσεις σταδιακά προς το άγγιγμα.

#7. Κάνεις Χοντρά ΑστείαΑισθάνεσαι πως μοιάζεις περίεργος όταν φλερτάρεις; Ίσως και να αληθεύει. Τσέκαρε τις συμπεριφορές που υποδηλώνουν κάτι τέτοιο και διόρθωσε ό,τι χρειάζεται.

Φυσικά το χιούμορ θα σε βοηθήσει στο φλερτ, αλλά πρέπει τα αστεία σου να είναι όντως αστεία και για την γυναίκα.

Ρατσιστικά και άλλα προσβλητικά  ή αηδιαστικά αστεία θα σε κάνουν να φανείς πολύ περίεργος και αν είναι κατάλληλα, είναι για άλλες περιστάσεις, για παράδειγμα για μια βραδιά με τους κολλητούς.

#8. Καρφώνεις το Βλέμμα ΣουΑισθάνεσαι πως μοιάζεις περίεργος όταν φλερτάρεις; Ίσως και να αληθεύει. Τσέκαρε τις συμπεριφορές που υποδηλώνουν κάτι τέτοιο και διόρθωσε ό,τι χρειάζεται.

Το να κοιτάζεις επίμονα για πολλή ώρα μια γυναίκα σε κάνει περίεργο. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις. Την κάνεις να αισθάνεται άβολα, ακόμη και να φοβάται.

Αν θέλεις να της δείξεις ότι σου αρέσει, τότε απλά κοίταξε την φευγαλέα, βεβαιώσου ότι σε είδε και ότι ανταποδίδει και τότε απλά προσέγγισε την.

#9. Ακολουθείς Μια Γυναίκα Που Σου ΑρέσειΑισθάνεσαι πως μοιάζεις περίεργος όταν φλερτάρεις; Ίσως και να αληθεύει. Τσέκαρε τις συμπεριφορές που υποδηλώνουν κάτι τέτοιο και διόρθωσε ό,τι χρειάζεται.

Βλέπεις μια γυναίκα που σου αρέσει και αντί να την προσεγγίσεις αμέσως την ακολουθείς κατά πόδας. Ίσως ψάχνεις το θάρρος να της μιλήσεις, αλλά εκείνη σίγουρα δεν το βλέπει έτσι.

Αν δεν της μιλήσεις άμεσα, δεν θα βρεις την δύναμη αργότερα, ούτε θα την ενθουσιάσεις, όπως ίσως έχεις δει σε κάποια ταινία. Δεν είναι αυτός ο σωστός δρόμος για την καρδιά μιας γυναίκας.

Αν δεν θέλεις να φανείς περίεργος, προσέγγισε την, κάνε την προσπάθεια σου και αν σου αρνηθεί, απλά συνέχισε τον δρόμο σου.

#10. Κορνάρεις Σε Γυναίκες Στον ΔρόμοΑισθάνεσαι πως μοιάζεις περίεργος όταν φλερτάρεις; Ίσως και να αληθεύει. Τσέκαρε τις συμπεριφορές που υποδηλώνουν κάτι τέτοιο και διόρθωσε ό,τι χρειάζεται.

Δεν χρειάζεται επεξήγηση για αυτό. Όσο και να της κορνάρεις, δεν θα κερδίσεις κάτι και το λιγότερο θα είναι να πει ότι είσαι περίεργος, αν δεν σε βρίσει χειρότερα.

Αν μια γυναίκα σου αρέσει, βρες κάτι να της πεις. Δεν χρειάζεται μια πανέξυπνη ατάκα. Ένα απλό “γεια” είναι σίγουρα καλύτερο από μια κόρνα χωρίς νόημα.

#11. Περιμένεις Ανταπόδοση Για Την Ευγενική Συμπεριφορά ΣουΑισθάνεσαι πως μοιάζεις περίεργος όταν φλερτάρεις; Ίσως και να αληθεύει. Τσέκαρε τις συμπεριφορές που υποδηλώνουν κάτι τέτοιο και διόρθωσε ό,τι χρειάζεται.

Γνωρίζεις μια γυναίκα, της μιλάς, ίσως ακόμη και να δέχεται να βγείτε ραντεβού. Είσαι απίστευτα ευγενικός μαζί της και πρόθυμος να κάνεις τα πάντα για εκείνη, όμως εκείνη δεν νιώθει έλξη.

Εσύ όμως με την στάση σου της δείχνεις ότι περιμένεις σαν ανταμοιβή για την καλή σου συμπεριφορά να κερδίσεις την γυναίκα. Προσπαθείς να αγοράσεις την προσοχή της με δώρα και γενικά συμπεριφέρεσαι σαν αυτό που λέμε “Καλό Παιδί”.

Το να περιμένεις κάτι ως ανταπόδοση για το ότι είσαι τζέντλεμαν, αυτό δεν σε κάνει τέτοιον.

Μάθε περισσότερα για τα “Καλά Παιδιά” στο παρακάτω βίντεο του Χρήστου.

Κος #Φιλικός : Ελπίζω Να Της Αρέσω!

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Δείχνεις περίεργος και θέλεις να το σταματήσεις; Επίτρεψέ μας να σε βοηθήσουμε, ξεκινώντας από εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.