Ποιες Συμπεριφορές Επικοινωνούν πως Είσαι Άνδρας Αξίας

Ένας άνδρας κύρους, ο οποίος εμπνέει σεβασμό στους ανθρώπους γύρω του, φέρει κάποια χαρακτηριστικά και συμπεριφορές. Μάθε περισσότερα!

Είσαι Άνδρας Αξίας : Δείξε Το Με Την Συμπεριφορά Σου

 Ο Άνδρας Αξίας είναι εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι στο κομμάτι της αυτοβελτίωσης.

Ειδικότερα, η ιδέα της αξίας και τους κύρους ξεχωρίζει στον τομέα των συμβουλών για το φλερτ. Το συμπέρασμα είναι ότι για μια γυναίκα είναι ελκυστικός ένας άνδρας υψηλής αξίας και υψηλού κύρους, για τον λόγο αυτό κάθε άνδρας που θέλει να είναι επιτυχημένος με τις γυναίκες, προσπαθεί να προβάλει το κύρος του.

Πολλές φορές η αξία και το κύρος θεωρούνται -λανθασμένα- το ίδιο. Για πολλούς το υψηλό κύρος σημαίνει αυτομάτως πολλά χρήματα.

Κι όμως υπάρχουν πολλές περιπτώσεις ανδρών με χρήματα που δεν τα καταφέρνουν και τόσο καλά στο φλερτ.

Ένα κλασσικό λάθος είναι να θεωρείται ότι το κύρος που κατέχει ένας άνδρας έχει παγκόσμια ισχύ. Αυτό φυσικά δεν ισχύει.

άνδρας αξίας

Ο πιο βασικός ορισμός τους κύρους είναι η θέση κάποιου μέσα σε μια κοινωνική ομάδα. Το κύρος εξαρτάται όμως από τις περιστάσεις. Το ίδιο άτομο που έχει υψηλό κύρος μεταξύ κάποιας συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας, μπορεί να βρίσκεται σε χαμηλότερη θέση κάπου αλλού.

Όπως και να ‘χει, φαίνεται ότι είναι σημαντικό να φαίνεται ότι ένας άνδρας διαθέτει υψηλό κύρος, για να είναι ελκυστικός.

Και το αληθινό κύρος και η αξία είναι όλα αυτά που προβάλλεις μέσω της συμπεριφοράς σου. Δεν μπορείς να το προσποιηθείς, γιατί κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα, θα φανεί η αλήθεια.

Τι Είναι Τελικά Το Κύρος

άνδρας αξίας

Με απλά λόγια το κύρος είναι όλα όσα έχεις να ρίξεις στο τραπέζι.

Μπορεί να περιλαμβάνει το χρήμα, αλλά δεν είναι απαραίτητο. Το χρήμα από μόνο του μπορεί να έλξει ανθρώπους που ενδιαφέρονται για αυτό και όχι για το άτομο.

Μπορεί να περιλαμβάνει την δύναμη, αλλά ούτε αυτό είναι απαραίτητο. Η δύναμη από μόνη της μπορεί να τραβήξει ανθρώπους που θέλουν να επωφεληθούν ή με κάποιο τρόπο να αναδείξουν τους εαυτούς τους.

Τελικά, το κύρος προέρχεται από το πώς συμπεριφέρεσαι και από το πώς κάνεις τους άλλους να αισθάνονται.

Κάνεις τους άλλους να αισθανθούν όμορφα; Έχεις υψηλό κύρος.

Κρατάς το ενδιαφέρον και εμπνέεις τον σεβασμό, χωρίς να χρειάζεται να προβάλλεις τα υλικά σου αγαθά, αλλά με βάση όσα έχεις να προσφέρεις σαν άτομο;

Μπορείς να συνδεθείς συναισθηματικά με τους άλλους ανθρώπους και να τους κατανοήσεις;

Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι είσαι ένας άνδρας υψηλού κύρους.

Ας δούμε λοιπόν μερικές συγκεκριμένες συμπεριφορές που επικοινωνούν ότι είσαι ένας άνδρας με κύρος.

#1. Είσαι Άνδρας Αξίας : Το Είδος Της Ενέργειας Σου

άνδρας αξίας

Το πιο προφανές και παρατηρήσιμο χαρακτηριστικό που διαθέτει ένας άνδρας με κύρος είναι η ποιότητα της ενέργειας που εκπέμπει.

Οι προσωπικές ανασφάλειες τείνουν να κάνουν την εμφάνιση τους και να βγαίνουν στην επιφάνεια με την μορφή αγχωτικής συμπεριφοράς, έλλειψης άνεσης και συμπεριφοράς που δείχνει ότι είσαι απελπισμένος.

Δες ποια ακριβώς είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι είσαι απελπισμένος στο βίντεο εδώ.

Από την άλλη πλευρά, ένας άνδρας με αυτοπεποίθηση διαθέτει σταθερά και υψηλά ποσά ενέργειας και ξέρει ότι δεν χρειάζεται να τον ανησυχούν όλα και να τον αγχώνουν.

Αυτός είναι ένας άνδρας με υψηλό κύρος που ξέρει ότι τίποτε σημαντικό δεν μπορεί να συμβεί χωρίς αυτόν.

#2. Χαλαρότητα Αντί Για Νευρικότητα

χαλαρότητα αντί για νευρικότητα

Ένας άνδρας κύρους είναι πιο άνετος και οι αργές και χαλαρές κινήσεις είναι μέρος της συμπεριφοράς που όλοι περιμένουν να δουν από αυτόν.

Δες, για παράδειγμα, πόσο διαφέρει μια συζήτηση με κάποιον που κουνιέται διαρκώς σε σχέση με κάποιον που στέκεται σταθερός και δεν κουνάει το κεφάλι του συνεχώς.

Η στιβαρή και σταθερή στάση δείχνει δύναμη, ενώ αντιθέτως οι γρήγορες κινήσεις δείχνουν υποταγή και χαμηλό κύρος.

#3. Μην Προσπαθείς Σκληρά

Φαντάσου από την μια κάποιον που δείχνει να παλεύει για να επιτύχει τον σκοπό του και να δείξει ότι είναι κάποιος και από την άλλη κάποιον που μοιάζει να τα καταφέρνει χωρίς προσπάθεια.

Ποιος θα σου φαινόταν πιο ελκυστικός;

Ένας άνδρας αξίας, διαθέτει ήδη κύρος και δεν χρειάζεται να προσπαθήσει να επιδείξει τις ικανότητες του και αυτό τον κάνει να ξεχωρίζει.

Σίγουρα καταβάλλουν προσπάθεια, καθώς τίποτε δεν γίνεται χωρίς προσπάθεια, αλλά τους βγαίνει φυσικά και παίρνουν τις σωστές αποφάσεις.

Πριν συνεχίσεις, μάθε 5 συμπεριφορές για να κερδίζεις πάντα τις εντυπώσεις.

#4. Μιλά Η Γλώσσα Του Σώματος

Ένας άνδρας κύρους αφήνει το σώμα και την ενέργεια του να επεκταθούν, ενώ ένας χαμηλότερου κύρους μαζεύεται και δεν καταλαμβάνει τον χώρο του.

Αυτό είναι από τα πιο εύκολα παρατηρήσιμα στοιχεία, μαζί με την οπτική επαφή. Βέβαια, εδώ υπάρχει μια παρανόηση. Ένας άνδρας με αξία δεν θα σε κοιτάξει κατευθείαν στα μάτια.

Το να κοιτάζεις κάποιον για να τον κάνεις να ασχοληθεί μαζί σου είναι ένα χαρακτηριστικό χαμηλού στάτους, όπως και το να κοιτάζεις αλλού την ώρα που διασταυρώνεσαι με το βλέμμα κάποιου άλλου.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ένας άνδρας υψηλού κύρους κοιτά πίσω από τον άνθρωπο με τον οποίο θέλει να επικοινωνήσει, σαν να του δείχνει ότι δεν τον λαμβάνει τελείως υπόψιν του.

#5. Ο Άνδρας ΑΞίας Έχει Καλούς Τρόπους

άνδρας με τρόπους

Οι καλοί τρόποι ήταν κάτι που ανέκαθεν ξεχώριζε τους ανθρώπους με βάση το πόσο “πολιτισμένοι” ήταν.

Πλέον δεν είναι μόνο η εμφάνιση που ξεχωρίζει τις τάξεις μεταξύ τους, αλλά και οι τρόποι. Βέβαια οι τρόποι διαφέρουν, ανάλογα με την κουλτούρα του καθενός και τον τόπο όπου ζει.

Οι καλοί τρόποι είναι ένας τρόπος για έναν άνδρα να δείξει το υψηλό κύρος του. Ακολούθησε τον ενδυματολογικό κώδικα, φτάσε στην ώρα σου, δώσε σωστές χειραψίες και συμπεριφέρσου με ευγένεια και σεβασμό στους άλλους ανθρώπους.

#6. Οι Άνθρωποι Με Τους Οποίους Συναναστρέφεσαι

Ο τρόπος που εκλαμβάνουν οι άλλοι άνθρωποι το κύρος σου εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεσαι.

Αυτό είναι καλό, γιατί σε κάνει να είσαι επιλεκτικός με τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου, γιατί αυτοί σε επηρεάζουν και σε εμπνέουν.

Είναι καλό να έχεις γύρω σου ανθρώπους επιτυχημένους, που θα σε βοηθήσουν να ανέβεις επίπεδο.

κύρος

#7. Η Γνώμη Και Τα Επιχειρήματα Σου Όταν Είσαι Άνδρας Αξίας

Στην εποχή μας υπάρχει ελευθερία του λόγου και αυτό σου δίνει την δυνατότητα να εκφράσεις οποιαδήποτε άποψη, κάτι που μπορεί κάποιες φορές απωθήσει τους άλλους.

Όταν όμως οι πεποιθήσεις σου συνοδεύονται από τα σχετικά επιχειρήματα, δεν παίζει ρόλο τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα.

Αυτοί που έχουν τις ίδιες απόψεις, θα έρθουν πιο κοντά σου, ενώ οι άλλοι θα σε σεβαστούν και αυτό είναι ένας τρόπος να δώσεις ώθηση στο κύρος σου.

Πριν κλείσουμε, δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika για το πως η αφοσίωση οδηγεί στην επιτυχία.

#8. Άνδρας Αξίας Και Η Εμφάνιση

Η εμφάνιση θα σε βοηθήσει να δώσεις μια καλή πρώτη εντύπωση και βέβαια μια καλή εμφάνιση πλεονεκτεί έναντι μιας εμφάνισης που δεν είναι προσεγμένη. Φρόντισε τα ρούχα και τα παπούτσια σου να ταιριάζουν μεταξύ τους, αλλά και με την προσωπικότητα σου και να είναι καθαρά. Το κούρεμα σου και η υγιεινή σου επίσης προδιαθέτουν θετικά και δείχνουν υψηλό κύρος, γι αυτό δώσε και σε αυτά την απαιτούμενη προσοχή.

Κλείνοντας, καθώς είσαι Άνδρας Αξίας είναι σημαντικό να δείχνεις με τη συμπεριφορά σου και με την εμφάνισή σου την ποιότητά σου για να ξεχωρίσεις από τους άλλους. Αν θες να πετύχεις, στο φλερτ και όχι μόνο φρόντισε αυτά τα σημεία.

Θέλεις να φτιάξεις την εικόνα σου με τέτοιο τρόπο που να εμπνέεις περισσότερη αξία και σεβασμό; Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.