Ποιους Τρόπους Σκέψης Βρίσκει Ελκυστικούς μια Γυναίκα;

Τι θέλουν τελικά οι γυναίκες; Τσέκαρε τους ελκυστικούς τρόπους σκέψης που πρέπει να έχεις, ώστε να προβάλλεις ελκυστικότητα και αυτοπεποίθηση.

Ο τρόπος σκέψης του κάθε άνδρα προβάλλεται μέσα από την συμπεριφορά του. Κάποιοι τρόποι σκέψης και συμπεριφοράς είναι για μια γυναίκα ελκυστικοί και θα σου δώσουν το πλεονέκτημα.

Διαβάζοντας αυτό το άρθρο θα μάθεις ποιους τρόπους σκέψης βρίσκει ελκυστικούς μια γυναίκα.

Πρώτα όμως τσέκαρε το βίντεο του Χρήστου με τα λάθη που ίσως κάνεις και δεν δημιουργείς έλξη.

10 Λάθη Που Κάνεις Και Δεν Δημιουργείς Έλξη!

#1. Ξέρεις Τι ΘέλειςΤι θέλουν τελικά οι γυναίκες; Τσέκαρε τους ελκυστικούς τρόπους σκέψης που πρέπει να έχεις, ώστε να προβάλλεις ελκυστικότητα και αυτοπεποίθηση.

Ορισμένοι άντρες ρίχνουν το φταίξιμο στους άλλους, όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά στην ζωή τους. Χάνουν τον χρόνο τους και αφήνουν την ζωή να περνά, χωρίς να κάνουν κάτι ουσιώδες.

Αυτούς τους άντρες δεν μπορεί να τους βρει ελκυστικούς μια γυναίκα. Ένας άντρας πρέπει να ξέρει τι θέλει, να ψάχνει τρόπους να το επιτύχει και να δουλεύει σκληρά.

#2. Βλέπεις Τα Πράγματα Θετικά

Τι θέλουν τελικά οι γυναίκες; Τσέκαρε τους ελκυστικούς τρόπους σκέψης που πρέπει να έχεις, ώστε να προβάλλεις ελκυστικότητα και αυτοπεποίθηση.

Αν κοιτάξεις γύρω σου, θα δεις κάποιους άντρες που αντί να ασχολούνται με τους εαυτούς τους, προτιμούν να ζηλεύουν και να κουτσομπολεύουν τους άλλους.

Η σκέψη τους διακατέχεται πάντα από αρνητισμό και αυτό δεν τους καθιστά ελκυστικούς. Το αντίθετο μάλιστα

Αυτό που πρέπει να ενδιαφέρει έναν άντρα είναι να είναι θετικός. Όταν ενδιαφέρεσαι πραγματικά και όταν είσαι αυθεντικός, τότε θα καταφέρεις να γίνεις η θετική δύναμη που θα σε κάνει ελκυστικό στις γυναίκες.

#3. Ξέρεις Να Περνάς ΚαλάΤι θέλουν τελικά οι γυναίκες; Τσέκαρε τους ελκυστικούς τρόπους σκέψης που πρέπει να έχεις, ώστε να προβάλλεις ελκυστικότητα και αυτοπεποίθηση.

Οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικούς τους άντρες που με την στάση τους δείχνουν ότι γνωρίζουν πώς να περνούν καλά, ότι απολαμβάνουν την ζωή και την διαδικασία του φλερτ.

Ένας τέτοιος άντρας βλέπει την ζωή σαν μια παιδική χαρά στην οποία θα παίξουν οι γυναίκες που τον περιτριγυρίζουν.

Για να το κατορθώσεις αυτό πρέπει να είσαι άνετος. Την επόμενη φορά που θα βγεις, αντί να εστιάσεις στο να πάρεις αριθμούς τηλεφώνων, δώσε βάση στο να περάσεις ευχάριστα και κυρίως στο να φανεί αυτό προς τα έξω.

#4. Είσαι ΤαπεινόςΤι θέλουν τελικά οι γυναίκες; Τσέκαρε τους ελκυστικούς τρόπους σκέψης που πρέπει να έχεις, ώστε να προβάλλεις ελκυστικότητα και αυτοπεποίθηση.

Υπάρχει ένας κανόνας τον οποίο πολλοί άντρες δυσκολεύονται να κατανοήσουν. Όταν προσπαθείς σκληρά να είσαι άνετος, τότε αυτόματα γίνεσαι λιγότερο άνετος.

Εξ ορισμού το να είναι κανείς άνετος είναι κάτι που προκύπτει αβίαστα, χωρίς προσπάθεια. Όσο πιο πολύ σε απασχολεί και προσπαθείς να φανείς άνετος, τόσο πιο πολύ απομακρύνεσαι από το να τα καταφέρεις.

Αυτοί που είναι πραγματικά άνετοι, δεν προσπαθούν να δείξουν κάτι που δεν είναι και αυτή η ταπεινότητα τους καθιστά ελκυστικούς.

#5. Διαθέτεις Ηγετικά ΧαρακτηριστικάΤι θέλουν τελικά οι γυναίκες; Τσέκαρε τους ελκυστικούς τρόπους σκέψης που πρέπει να έχεις, ώστε να προβάλλεις ελκυστικότητα και αυτοπεποίθηση.

Όταν κάποιος ηγέτης κερδίζει , η νίκη του γίνεται αισθητή από όλους.

Ο τρόπος σκέψης του ηγέτη έχει αξία, όχι επειδή δίνει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα, αλλά επειδή ανυψώνει την αξία κάθε εμπειρίας και κάθε ατόμου που σχετίζεται με αυτόν.

Ένας ηγέτης διαθέτει αυτοπεποίθηση, που είναι ένα χαρακτηριστικό που κάνει τους άντρες ελκυστικούς.

Εκτός αυτού, έχουν έναν τρόπο σκέψης που διαφέρει από τα συνηθισμένα. Βλέπουν τα λάθη σαν εμπειρίες εκμάθησης, αναγνωρίζουν τα λάθη τους και στοχεύουν στην αυτοβελτίωση.

#6. Κυνηγάς Τα Πάθη ΣουΤι θέλουν τελικά οι γυναίκες; Τσέκαρε τους ελκυστικούς τρόπους σκέψης που πρέπει να έχεις, ώστε να προβάλλεις ελκυστικότητα και αυτοπεποίθηση.

Αυτό που κάνει τους ελκυστικούς άντρες να ξεχωρίζουν είναι το πάθος τους για όσα τους ενδιαφέρουν.

Αφιέρωσε λίγο χρόνο στο να βρεις με τι είσαι παθιασμένος, ποιος είναι ο σκοπός σου και θα δεις ότι οι γυναίκες θα δείξουν ενδιαφέρον να μάθουν περισσότερα για εσένα.

Κάποια πάθη και επιθυμίες μπορεί να μην πραγματωθούν ποτέ και να μείνουν απωθημένα. Για τα απωθημένα έχουμε συζητήσει στο παρακάτω επεισόδιο του Apla+Andrika.

Ανδρικά Απωθημένα - Apla + Andrika #015

#7. Αναζητάς Καινούριες ΕμπειρίεςΤι θέλουν τελικά οι γυναίκες; Τσέκαρε τους ελκυστικούς τρόπους σκέψης που πρέπει να έχεις, ώστε να προβάλλεις ελκυστικότητα και αυτοπεποίθηση.

Το να αναζητάς να ζήσεις καινούριες εμπειρίες είναι ένας τρόπος σκέψης που δείχνει ότι έχεις ανοιχτό μυαλό και ότι βλέπεις την ζωή σαν μια περιπέτεια.

Όταν αναζητάς εμπειρίες, θα πάρεις μαζί σου και την γυναίκα που σου αρέσει σε αυτό το ταξίδι αναζήτησης. Τέτοιους άντρες βρίσκουν οι γυναίκες πιο ελκυστικούς.

Ακόμη, όταν είσαι πρόθυμος να βγεις από το σπίτι, να πας σε μέρη που δεν έχεις πάει ξανά και να κάνεις δραστηριότητες για πρώτη φορά, αυξάνεις και τις πιθανότητες σου να γνωρίσεις και να φλερτάρεις γυναίκες.

#8. Υποθέτεις ότι Υπάρχει ΈλξηΤι θέλουν τελικά οι γυναίκες; Τσέκαρε τους ελκυστικούς τρόπους σκέψης που πρέπει να έχεις, ώστε να προβάλλεις ελκυστικότητα και αυτοπεποίθηση.

Οι περισσότερες γυναίκες δεν θα σου πουν ξεκάθαρα ότι αισθάνονται έλξη για εσένα.

Αυτό είναι κάτι που δημιουργεί πρόβλημα στους περισσότερους άντρες, ιδιαίτερα σε αυτούς που είναι λιγότερο έμπειροι.

Σε αυτή την περίπτωση αφιερώνεις πολύ χρόνο αναζητώντας για σημάδια, τα οποία πολλές φορές δυσκολεύεσαι να εντοπίσεις.

Το αποτέλεσμα είναι ότι καθυστερείς τελικά την αλληλεπίδραση σου και αποφεύγεις να κάνεις κάποια κίνηση, χάνοντας έτσι και τις όποιες πιθανότητες υπήρχαν.

Η λύση είναι να υποθέτεις ότι υπάρχει εξ αρχής έλξη, μέχρι αποδείξεως του εναντίου, δηλαδή μέχρι να σε απορρίψει!

Αυτός ο τρόπος σκέψης θα σε απαλλάξει από το άγχος της αναζήτησης σημείων ενδιαφέροντος και θα σε αφήσει να βγάλεις τον καλύτερο και πιο άνετο εαυτό σου με μεγαλύτερη ευκολία.

#9. Είσαι ΥπεύθυνοςΤι θέλουν τελικά οι γυναίκες; Τσέκαρε τους ελκυστικούς τρόπους σκέψης που πρέπει να έχεις, ώστε να προβάλλεις ελκυστικότητα και αυτοπεποίθηση.

Οι γυναίκες βρίσκουν ελκυστικούς τους υπεύθυνους άντρες, πάνω στους οποίους βλέπουν ότι μπορούν να βασιστούν σε κάθε επίπεδο.

Η υπευθυνότητα ξυπνά τα γυναικεία ένστικτα, που την οδηγούν σε έναν άντρα που θα είναι  καλός πατέρας, θα αναθρέψει τα παιδιά και θα αποτελέσει πρότυπο για αυτά μελλοντικά.

#10. Δεν Παραπονιέσαι και Δεν Προβάλλεις ΔικαιολογίεςΤι θέλουν τελικά οι γυναίκες; Τσέκαρε τους ελκυστικούς τρόπους σκέψης που πρέπει να έχεις, ώστε να προβάλλεις ελκυστικότητα και αυτοπεποίθηση.

Ένας άντρας που είναι μίζερος και παραπονιέται διαρκώς για όλα, κάθε άλλο παρά ελκυστικός είναι.

Ο τρόπος σκέψης που κάνει τους άντρες ελκυστικούς είναι η παραδοχή των λαθών τους. Αυτός που παραδέχεται το λάθος του και δεν προβάλλει φθηνές δικαιολογίες είναι αυτός που έχει αυτοπεποίθηση και ηγετικές ικανότητες.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Θέλεις να δείχνεις περισσότερο ελκυστικός και ταυτόχρονα να βελτιώνεις πτυχές τις προσωπικότητάς σου; Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.