Πως Αυξάνεις την Σεξουαλική σου Αντοχή;

Τα πράγματα προχωράνε και έρχεται η ώρα να έρθετε ακόμα πιο κοντά. Μάθε πώς θα καταφέρεις να αυξήσεις τη σεξουαλική σου αντοχή.

Γνώρισες μια γυναίκα, σου αρέσει πολύ, δείχνει ενδιαφέρον και το πράγμα προχωράει, μέχρι που φτάνετε στο κρεβάτι, όπου θέλεις να την κάνεις να νιώσει ότι είσαι ο καλύτερος εραστής που είχε ποτέ και ότι η σεξουαλική σου αντοχή είναι φοβερή.

Η πιθανότητα του σεξ είναι κάτι που πάντα σε απασχολεί, όταν προσεγγίζεις μια γυναίκα. Μάθε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο του Χρήστου.

Η Πιθανότητα Του σ€ξ

Όμως, τελικά χάνεις τον έλεγχο σου και το τέλος έρχεται μέσα σε ελάχιστο χρόνο για εσένα, χωρίς εκείνη να προλάβει να νιώσει και πολλά.

Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σε αρκετούς άντρες.

Η επιθυμία τους είναι τόσο μεγάλη, που αμέσως μόλις μπουν στην γυναίκα, αυτή η ζεστασιά που νιώθουν τους κάνει να θέλουν να τελειώσουν αμέσως και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατηθούν, χωρίς να είναι και τόσο απλό.

Για τις περισσότερες γυναίκες το κυριότερο κομμάτι του σεξ είναι η συναισθηματική σύνδεση. Ανεξαρτήτως του πόσο μεγάλη ή όχι είναι η σεξουαλική σου αντοχή, αν το σκέφτεσαι συνεχώς, θα αποτύχεις στο να της δώσεις αυτή την συναισθηματική ένωση που θα φέρει την σεξουαλική απόλαυση και ικανοποίηση.

Είναι λοιπόν σημαντικό να μην μπερδεύεις την ποιότητα με την ποσότητα. Αυτό που φέρνει την ικανοποίηση είναι η ποιότητα. Θέλει να σε δει να το απολαμβάνεις και εσύ και αν σε απασχολεί η απόδοση σου, το καταλαβαίνει εύκολα και χάνει την επιθυμία της.

Αν πιστεύεις ότι η σεξουαλική σου αντοχή δεν επαρκεί, μην αισθάνεσαι άσχημα, καθώς υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις.

#1. Καθυστέρησε ΤοΤα πράγματα προχωράνε και έρχεται η ώρα να έρθετε ακόμα πιο κοντά. Μάθε πώς θα καταφέρεις να αυξήσεις τη σεξουαλική σου αντοχή.

Όταν αισθανθείς ότι το τέλος πλησιάζει, κάνε μια μικρή διακοπή. Προσπάθησε να το ελέγξεις. Φαντάσου το σαν προπόνηση αγώνα δρόμου, όπου κάθε φορά τρέχεις λίγο περισσότερο.

Αν αντέχεις 5′, κάνε μια διακοπή και συνέχισε μετά από λίγο. Σταδιακά θα δεις ότι θα καταφέρνεις να το ελέγχεις και να διαρκείς περισσότερο.

Μετά από σύντομο χρονικό διάστημα η σεξουαλική σου αντοχή θα έχει βελτιωθεί σημαντικά.

#2. Συνέχισε με Δεύτερο ΓύροΤα πράγματα προχωράνε και έρχεται η ώρα να έρθετε ακόμα πιο κοντά. Μάθε πώς θα καταφέρεις να αυξήσεις τη σεξουαλική σου αντοχή.

Αν η επιθυμία σου είναι τόσο μεγάλη και δεν μπορείς να την ελέγξεις, το πιθανότερο είναι ότι ένας δεύτερος γύρος θα διαρκέσει περισσότερο, οπότε θα δεις την σεξουαλική σου αντοχή να επανέρχεται.

Είναι λογικό αν την θες πολύ ή αν έχεις καιρό να κάνεις σεξ να μην μπορείς να το ελέγξεις. Ίσως δεν είναι και ιό,τι πιο ωραίο για την γυναίκα, αλλά όταν της εξηγήσεις ότι το γρήγορο τέλος ήρθε επειδή την θέλεις πολύ και ότι θέλεις να κάνετε κι άλλο σεξ, για να την κάνεις να ευχαριστηθεί περισσότερο, τότε θα το εκτιμήσει.

#3. Πρόσεξε την Διατροφή σουΤα πράγματα προχωράνε και έρχεται η ώρα να έρθετε ακόμα πιο κοντά. Μάθε πώς θα καταφέρεις να αυξήσεις τη σεξουαλική σου αντοχή.

Η σωστή λειτουργία σου βασίζεται στην κυκλοφορία του αίματος. Αν λοιπόν κάνεις κακή διατροφή και έχεις μπλοκαρισμένες αρτηρίες, τότε θα έχεις προβλήματα με την σεξουαλική σου λειτουργία.

Επομένως, χρειάζεται να είσαι προσεκτικός στην διατροφή σου και να προσλαμβάνεις όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Κάποιες τροφές φαίνεται ότι έχουν ευεργετική δράση στην ροή του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και βελτιώνουν την στύση και την αντοχή.

Μερικές τέτοιες τροφές είναι το ρόδι, το σπανάκι, η βρώμη, το τζίντζερ, ο σολωμός, η μαύρη σοκολάτα, τα φυστίκια και τα καρύδια.

#4. Η Άσκηση θα σε ΒοηθήσειΤα πράγματα προχωράνε και έρχεται η ώρα να έρθετε ακόμα πιο κοντά. Μάθε πώς θα καταφέρεις να αυξήσεις τη σεξουαλική σου αντοχή.

Η σεξουαλική αντοχή απαιτεί επίσης ικανοποιητικό καρδιοαναπνευστικό σύστημα, αλλά και γυμναστική των εμπλεκόμενων μυών.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις ασκήσεις, για πόδια, χέρια, ώμους και μέση. Οι κάμψεις και το squat είναι πολύ καλές ασκήσεις για αυτές τις μυϊκές ομάδες.

Για την γενικότερη αντοχή σου μπορείς να επιλέξεις από δεκάδες ασκήσεις, όπως τρέξιμο, σκοινάκι, ποδήλατο κλπ.  Οτιδήποτε κάνει το αίμα να κυκλοφορεί, θα σε βοηθήσει!

Βέβαια, η καλή φυσική κατάσταση θα σου φανεί χρήσιμη και στην περίπτωση που προσπαθήσετε να κάνετε κάποιες από τις περίεργες στάσεις, για τις οποίες έχουμε μιλήσει στην εκπομπή μας Apla+Andrika, που μπορείς να παρακολουθήσεις στην συνέχεια.

Περίεργες Στάσεις στο σ€ξ - Apla + Andrika #058

#5. Μην Καταφύγεις σε ΧάπιαΤα πράγματα προχωράνε και έρχεται η ώρα να έρθετε ακόμα πιο κοντά. Μάθε πώς θα καταφέρεις να αυξήσεις τη σεξουαλική σου αντοχή.

Αυτό είναι ένα σημείο που πρέπει να προσέξεις πολύ. Δεν υπάρχει κάποιο φάρμακο που να αυξάνει την σεξουαλική αντοχή. Υπάρχουν χάπια, όπως το viagra, που σκοπός τους είναι να διορθώσουν την στυτική δυσλειτουργία, αλλά δεν αφορούν την σεξουαλική αντοχή και φυσικά η χρήση τους απαιτεί την παρακολούθηση από ειδικό γιατρό.

Διάφορα χάπια που υπόσχονται φοβερή σεξουαλική αντοχή, δεν κάνουν απολύτως τίποτα και ενδεχομένως να έχουν αρνητικές συνέπειες για την υγεία σου.

#6. Χτίσε ΑυτοπεποίθησηΤα πράγματα προχωράνε και έρχεται η ώρα να έρθετε ακόμα πιο κοντά. Μάθε πώς θα καταφέρεις να αυξήσεις τη σεξουαλική σου αντοχή.

Η αυτοπεποίθηση παίζει ρόλο και στην σεξουαλική αντοχή. Οι ανασφάλειες μπορεί να σε διαλύσουν και, όπως είπαμε και παραπάνω, η γυναίκα θα καταλάβει ότι προσπαθείς σκληρά και ενδεχομένως αυτό να της μειώσει την επιθυμία.

Βρες την αυτοπεποίθηση και πίστεψε ότι μπορείς να διαρκέσεις όσο χρειάζεται ώστε να ευχαριστηθείτε και οι δύο την σεξουαλική σας επαφή.

Η μέση αντοχή ενός άντρα είναι 5′, ενώ μια γυναίκα μπορεί να χρειαστεί ακόμη και 20′. Η έλλειψη σεξουαλικής αντοχής όμως δεν είναι αποτέλεσμα ενός μόνο παράγοντα, αλλά μάλλον ένας συνδυασμός παραγόντων, που ξεκινά από την αιμάτωση και φτάνει έως την συγκέντρωση, την επιθυμία, την φυσική αντοχή, την δύναμη ακόμη και την ευλυγισία.

Δοκίμασε τα παραπάνω και το κυριότερο, μίλησε με την γυναίκα, και κάντε δοκιμές ώσπου να βρείτε τι σας ικανοποιεί περισσότερο.

 Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν ενδιαφέρεσαι να βελτιωθείς και σε άλλα κομμάτια της ερωτικής σου ζωής, μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.