Πώς Διαχειρίζεσαι την Απόρριψη από μια Γυναίκα;

Αν δεν εκφράζεις τις προθέσεις σου επειδή σκέφτεσαι την απόρριψη και πώς θα την διαχειριστείς, τότε διάβασε πώς θα το κάνεις.

Απόρριψη Από Μια Γυναίκα

Δεν υπάρχει ούτε ένας άντρας εκεί έξω που να μην έχει δεχθεί την απόρριψη από μια γυναίκα στο φλερτ. Και η απόρριψη πονάει. Δεν είναι και ευχάριστη κατάσταση όταν μας απορρίπτει μια γυναίκα που μας αρέσει. Δέχεται πλήγμα η αυτοπεποίθησή μας, όπως και να το κάνουμε.

Αρχίζεις και αμφισβητείς τα πάντα πάνω σου, ακόμα και αυτά για τα οποία νιώθεις κάποια σιγουριά, εξαιτίας της απόρριψης. Ειδικά όταν δεν προσεγγίζεις ερωτικά αρκετές γυναίκες, αρχίζεις και νιώθεις να πλησιάζει πιο κοντά το αίσθημα της μοναξιάς.

αίσθημα μοναξιάς

Όταν ένας άνθρωπος βιώνει την απόρριψη όμως, δε σημαίνει ότι όλα τέλειωσαν. Ούτε ότι δεν θα ξέρει πια και τι να κάνει με τη ζωή του. Η απόρριψη δε συνεπάγεται ολοκληρωτική ήττα. Η απόρριψη είναι σημαντικό μέρος της διαδικασίας και πρέπει να την βλέπεις σαν μια ευκαιρία βελτίωσης και φυσικά είναι σημαντικό να έχεις στο μυαλό σου το γεγονός ότι ακόμη και αν απορρίφθηκες, εσύ προσπάθησες.

Διαφορετικά Είδη Απόρριψης

Σε αυτό το άρθρο θα μας απασχολήσει το ζήτημα της διαχείρισης της πιθανής απόρριψης από μια γυναίκα. Το ότι φλερτάρεις, σημαίνει ότι ρισκάρεις και το ρίσκο μπορεί να έχει δύο πιθανές εκβάσεις: Ή θα επιτύχεις ή θα αποτύχεις.

Κάθε απόρριψη είναι διαφορετική, ανάλογα με το στυλ της γυναίκας, αλλά και το δικό σου. Υπάρχουν λοιπόν, 5 διαφορετικά είδη απόρριψης, τα οποία θα δούμε αναλυτικά στην συνέχεια.

Μάθε ποια έιναι τα πιο σημαντικά επικοινωνιακά λάθη που κάνεις και δεν δημιουργείς έλξη.

#1. Η Κακή Και Ψυχρή Απόρριψη

Είσαι σε ένα μπαρ και βλέπεις μια καυτή γυναίκα, την πλησιάζεις, λες μια πολύ καλή ατάκα για να ανοίξεις την συζήτηση και παίρνεις μια απάντηση του τύπου «δεν έχω όρεξη;» ή μπορεί να είναι και κάπως αγενής.

Από τη μια, τέτοιες περιπτώσεις είναι πολύ σπάνιες. Πώς θα το διαχειριστείς; Δεν μπορείς παρά να κάνεις τίποτε άλλο από το να χαμογελάσεις και να της δείξεις ότι βρίσκεις ενδιαφέρουσα την αγένεια της, λέγοντας «Εντυπωσιακό!».

Είναι σημαντικό να μην δείξεις θυμωμένος, ιδιαίτερα αν υπάρχουν στον χώρο και άλλες γυναίκες που μπορεί να προσεγγίσεις αργότερα.

Από την άλλη, βέβαια, αν τείνεις να δέχεσαι τέτοιες απορρίψεις σε πολύ μεγάλο ποσοστό, τότε ίσως θα πρέπει να αξιολογήσεις τον τρόπο προσέγγισης σου. Μήπως κάνεις κάτι λάθος; Μήπως είσαι υπερβολικός ή λες κάτι προσβλητικό;

#2. Η Χλιαρή Απόρριψη
απόρριψη

Τις περισσότερες φορές η απόρριψη είναι αρκετά ευγενική. Μπορεί να σου μιλήσει για λίγο και σχεδόν αμέσως να σου πει ότι βιάζεται και να φύγει ή απλά να σε αγνοεί και να μιλά μόνο στην παρέα της.

Αυτό συμβαίνει μάλλον επειδή δεν αισθάνεται καλά μαζί σου και δεν της δείχνεις ότι μπορεί να περάσει όμορφα μαζί σου. Άλλωστε, έχει βγει έξω για να περάσει καλά.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι, παραμένοντας πάντα χαμογελαστός, να απομακρυνθείς, αφού της πεις ότι χάρηκες για την γνωριμία, και να δοκιμάσεις να την προσεγγίσεις αργότερα, αφού πρώτα περάσεις καλά με τους φίλους σου, ώστε να δημιουργήσεις μέσα σου θετική ενέργεια.

Αν δεν θέλεις να επανέλθεις, ζήτησε της το τηλέφωνο της αυτή τη φορά, προτού απομακρυνθείς και δοκίμασε να επικοινωνήσεις μαζί της αργότερα. Αυτό της δείχνει ότι δεν φοβάσαι την απόρριψη και ότι επιμένεις λίγο παραπάνω.

Αν βέβαια φοβάσαι την απόρριψη, τότε πρέπει να τσεκάρεις το παρακάτω βίντεο. Κάνε τηναπόρριψη σύμμαχο.

#3. Η Απόρριψη – Δοκιμή

Αυτή είναι ίσως η πιο δύσκολη περίπτωση, κατά την οποία η γυναίκα σε απορρίπτει για να τεστάρει το ενδιαφέρον και την αυτοπεποίθηση σου. Αν τα παρατήσεις με την πρώτη ένδειξη αντίστασης, τότε αποτυγχάνεις το τεστ. Αυτό σημαίνει ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση θα κερδίσεις την γυναίκα αν πιέσεις την κατάσταση λίγο περισσότερο.

Δεν χρειάζονται υπερβολές. Απλά προσπαθείς λίγο περισσότερο, χωρίς να δείχνεις ότι πτοήθηκες από την αρχική της απόρριψη. Χαμογελάς και συνεχίζεις την προσεγγιση, χρησιμοποιόντας ενδεχομένως και λίγο χιούμορ. Έτσι μπορείς να σπάσεις τον πάγο και να δημιουργήσεις ένα θετικό κλίμα που θα κάνει τη γυναίκα να ανοιχτεί.

#4. Η Επειδή «Δεν Κάνει για Εσένα»
απόρριψη

Ακόμη μια δύσκολη περίπτωση απόρριψης και ίσως η χειρότερη είναι αυτή κατά την οποία ενώ έχετε βγει ένα ή δύο ραντεβού σε απορρίπτει με την δικαιολογία ότι δεν κάνει για εσένα.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να καταλάβεις γιατί συμβαίνει αυτό. Είναι πάρα πολύ απλό. Τα αρχικά της συναισθήματα άλλαξαν. Ενώ είχε μια καλή εντύπωση για εσένα, άρχισες να έχεις συμπεριφορά «Καλού Παιδιού» και να βγάζεις ανασφάλειες ή απλά δεν ήσουν τόσο ελκυστικός όσο περίμενε.

Το ενδιαφέρον σε αυτή την περίπτωση είναι ότι μπορείς να την ανατρέψεις. Γι’ αυτό:

– αν αποδεχτείς την αρχική απόρριψη, χωρίς να γίνεις κακός και χωρίς να δείξεις ότι την έχεις ανάγκη.

– αν αρχίσεις να της φέρεσαι φιλικά και να της συμπεριφέρεσαι σαν να είναι ερωτικά άπειρη.

θα την κάνεις έτσι να θέλει να σου αποδείξει το αντίθετο.

#5. Η Αυτό-Επιβαλλόμενη 
αυτο επιβαλλόμενη απόρριψη

Η γυναίκα περιμένει από εσένα να κλιμακώσεις την επαφή. Όσο το καθυστερείς και το αναβάλλεις, τόσο σαμποτάρεις τον εαυτό σου και τον οδηγείς ολοταχώς προς την απόρριψη και την friendzone.

Αφού έχει βγει μαζί σου, σημαίνει ότι ενδιαφέρεται. Μην την κάνεις να σε απορρίψει! Βρες την αυτοπεποίθηση και κλιμάκωσε σύντομα.

Αφού έκανες την προσέγγιση σου και επέμεινες όσο χρειάζεται, χωρίς ανταπόκριση, δέξου την απόρριψη με αξιοπρέπεια και προχώρησε προσεγγίζοντας άλλες γυναίκες.

Δεν υπάρχει λόγος ούτε να θυμώνεις μαζί της, ούτε φυσικά να το παίρνεις πολύ προσωπικά και να απογοητεύεσαι με τον εαυτό σου. Μπορεί άλλωστε να μην φταις εσύ για την απόρριψη. Μην ξεχνάς ότι είναι και αυτή άνθρωπος. Ίσως είχε κάποιο πρόβλημα και δεν είχε όρεξη για φλερτ, ίσως πολύ απλά είναι δεσμευμένη.

Η Απόρριψη Ως Κινητήριος Δύναμη

κινητήριος δύναμη

Τέλος, πολλοί πιστεύουν ότι ο τρόπος που διαχειριζόμαστε την απόρριψη από μια γυναίκα είναι ένα βαρόμετρο για το πώς διαχειριζόμαστε τις δύσκολες φάσεις γενικά στη ζωή μας. Δίκιο έχουν.

Αν το βάζεις κάτω στην πρώτη δυσκολία δεν προχωράς καθόλου στη ζωή σου. Από τους ανθρώπους γενικά θα έχεις πάντα πολλών ειδών αντιδράσεις σε όλες σου τις κοινωνικές συνδιαλλαγές. Άλλες θετικές, άλλες αρνητικές.

Δες την απόρριψη σαν μια ευκαιρία βελτίωσης. Αυτό είναι κάτι που ισχύει με κάθε αποτυχία. Δες την αποτυχία σαν μια ευκαιρία να βρεις και να διορθώσεις τα λάθη σου. Βελτίωσε τον τρόπο σου, την εμφάνιση σου ή οτιδήποτε πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει να έχεις περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

Σε απέρριψε και δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς; Δες εδώ και σίγουρα θα μάθεις!

Βρες και διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.