Πως η Δύναμη της Αγνής Προσπάθειας Δημιουργεί Άπειρες Πιθανότητες Ανάπτυξης

συγκέντρωση και φλερτ.

Πως Δημιουργείς Πιθανότητες Ανάπτυξης

Έχεις σκεφτεί ποτέ τις δυναμικές που απαιτούνται για να φτιάξεις θεμέλια συνεχούς ανάπτυξης με τις γυναίκες; Αν ναι, τότε βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος.

Το να έχεις ένα πλάνο για να γίνεσαι συνεχώς καλύτερος δεν χρειάζεται μόνο στις γυναίκες. Απαιτείται παντού και αυτό το ξέρεις καλά. Όμως τι γίνεται όταν δεν εφαρμόζεται;

πως να γίνεσαι καλύτερος

Δεν υπάρχει άντρας που να μην θέλει να έχει περισσότερες ή ωραιότερες γυναίκες στην ζωή του. Είναι στην Φύση μας να κυνηγάμε και να δίνουμε γονίδιο. Όμως, αν δεν υπάρχει μια σταθερότητα στον τρόπο που προσπαθούμε, όλο το εγχείρημα θα πέσει σε τοίχο.

Όταν διεκδικείς, δείχνεις ότι είσαι ένας Άνδρας Αξίας με κριτήρια και επιθυμίες. Όταν κυνηγάς, αυτή η εικόνα αλλάζει. Πού σταματάει όμως η διεκδίκηση και που ξεκινάει το κυνήγι; Σήμερα ο Χρήστος θα απαντήσει σε αυτό το ερώτημα, αλλά θα σου δώσει επίσης και τους 5 σημαντικότερους λόγους για να σταματήσεις να την κυνηγάς.

Ο Γρίφος Των Προσδοκιών

Σίγουρα θα έχεις ακούσει ή διαβάσει πως οι προσδοκίες  επηρεάζουν ολόκληρη την πραγματικότητα σου. Αν περιμένεις κάτι να πάει στραβά, θα πάει. Η αλήθεια είναι πως αυτό δεν ισχύει πάντα, ειδικά στον τομέα ανάπτυξης με τις γυναίκες.

Αν θέλεις να αυξήσεις τις επιτυχίες σου με τις γυναίκες θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις, τουλάχιστον στην αρχή τι θέλεις:

  • Τι είδος σχέση θέλεις να έχεις με την κάθε γυναίκα που θα μπει στην ζωή σου. Δεν γίνεται να θέλεις μόνο σεξ και προσπαθείς να βγεις με γυναίκες που δηλώνουν κατηγορηματικά πως θέλουν κάτι σταθερό. Μάθε λοιπόν σε ποια αγορά απευθύνεσαι.
  • Χρησιμοποίησε την δύναμη της προσπάθειας σε κάθε κομμάτι της ανάπτυξης σου. Να γνωρίζεις πως η προσπάθεια θα πρέπει να στηρίζεται όχι μόνο στο να αρχίσεις να μιλάς σε περισσότερες γυναίκες αλλά να αλλάζεις και τον εαυτό σου συνολικά.
  • Κατανόησε την αυτοπεποίθηση σου και χρησιμοποίησε την ως προσάναμμα ανάπτυξης. Η αυτοπεποίθηση σου είναι η φήμη που πιστεύεις πως έχεις σε οποιοδήποτε μέρος της ζωής σου. Ανακάλεσε παρελθοντικές επιτυχίες και συνειδητοποίησε πως η οποιαδήποτε επιτυχία είχες στο παρελθόν, ήρθε ως αποτέλεσμα συνεχούς προσπάθειας.

Η αυτοπεποίθηση σου αυξάνεται όταν εκτιμάς τις επιτυχίες σου!

Ξεκίνα Να Δημιουργείς Πιθανότητες  Ανάπτυξης …

δημιούργησε πιθανότητες ανάπτυξης

Η κάθε επιτυχία και αποτυχία ορίζεται από εσένα. Έχω δει εκατοντάδες ανθρώπους τα τελευταία δέκα χρόνια να ξεκινούν και να τα παρατάνε αμέσως. Ο σκοπός δεν είναι απλά να προσπαθήσεις. Σκοπός είναι να προσπαθήσεις με τέτοιο τρόπο ώστε συνεχώς να βιώνεις το συναίσθημα ανάπτυξης.

Στην αρχή θα πιστεύεις πως δεν ξέρεις τι να πεις με τις γυναίκες που μιλάς και θα έχεις δίκιο. Η ετυμολογία κερδίζεται με έκθεση, στοχευμένη διαχείριση συναισθημάτων και συγκέντρωση στο τι θέλεις να εκφράσεις όταν μιλάς.

Μην στηριχτείς αποκλειστικά σε τεχνικές. Θα χάσεις το χρώμα της έκφρασης σου και το θέμα ανάπτυξης θα σε μπερδέψει. Στόχος είναι να μπορείς να εκφράζεις με συγκεκριμένο τρόπο την ήδη υπάρχουσα προσωπικότητα σου.

Μην προσπαθείς να δείξεις κάτι που δεν είσαι ή να μεγαλοποιήσεις την αξία σου.

Δες εδώ ένα βίντεο, το πρώτο cinevlog του Men Of Style, για την αξία.

Ο απώτερος στόχος της προσπάθειας σου θα είναι να πάρεις όσο το δυνατόν περισσότερα! Πηγαίνεις να μιλήσεις σε μια γυναίκα και σου αρέσει. Έχεις διαβάσει σε αυτό το site για διάφορες πετυχημένες τεχνικές.

Το θέμα δεν είναι  να δώσεις εξετάσεις. Το ζητούμενο είναι να κάνεις αυτό που θέλεις σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Τι σημαίνει αυτό;

Μέσα σε ένα χρονικό διάστημα που εσύ έχεις ορίσει, θα πρέπει να έχεις καταλάβει:

  1. Αν είναι διαθέσιμη.
  2. Αν της αρέσεις.
  3. Να μάθει ότι σου αρέσει.

Σε αυτό το σημείο δεν χρειάζονται περεταίρω τεχνικές πίεσης ή έκφρασης αναγκών. Απλά γνωστοποιείς τα απλά, όπως συνηθίζω να λέω.

Τα Πάντα Είναι Επιτυχία Όταν Έχεις Πιθανότητες Ανάπτυξης

πιθανότητες ανάπτυξης με τις γυναίκες

Ο χρόνος που χρειάζεται για να εξελιχθεί ο οποιοσδήποτε και να δει ψήγματα ανάπτυξης στην ζωή του, δεν είναι σταθερός. Κάποιος μπορεί να προσπαθεί για χρόνια και να μην δει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

Από την στιγμή που προσπαθείς μαθαίνεις, αρκεί να χρησιμοποιήσεις με τον κατάλληλο τρόπο την εμπειρία. Όμως να θυμάσαι: αν δεν μπορείς να μιλήσεις σε ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών για τουλάχιστον πέντε λεπτά, το πρόβλημα δεν είναι πως δεν ξέρεις τι να πεις.

Το πρόβλημα είναι επικοινωνιακό και θα χρειαστεί να το δουλέψεις με όλους γύρω σου. Μην με παρεξηγήσεις. Η επικοινωνία μεταξύ ανθρώπων είναι πολύπλοκο πράγμα και με τις γυναίκες ακόμα περισσότερο.

Δες παρακάτω ποια λάθη κάνεις όταν φλερτάρεις και την πατάς αφού δεν δημιουργείς πιθανότητες ανάπτυξης.

Σπάσε Τον Κύκλο Της Αντίδρασης Θύματος

Για να σου ξεδιπλωθεί ο κώδικας της ανάπτυξης με τις γυναίκες, είναι απαραίτητο να έχεις μια πολύ συγκεκριμένη νοητική στάση. Όταν βρίσκεσαι σε αντίδραση θύματος, σημαίνει πως απορρίπτεις κάθε δυνατότητα επιλογής, ώστε ν’ αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά μια κατάσταση.

Όταν θέλεις να βελτιωθείς με τις γυναίκες δεν γίνεται να γκρινιάζεις και να δηλώνεις ότι είναι δύσκολο, πολύπλοκο κτλ. Μ εαυτό τον τρόπο αναιρείς την πρωταρχική σου απόφαση περί αλλαγής και ανάπτυξης.

Να συγκεντρώνεσαι στις πράξεις σου και όχι στις σκέψεις που σου δημιουργεί η κάθε κατάσταση.

Ένας Άνδρας Αξίας ποτέ δεν τα παρατάει, μέχρι να αποκτήσει αυτό που του αξίζει. Εάν έχεις δυσκολευτεί στις μέχρι τώρα σχέσεις σου και θέλεις να αποκτήσεις κάτι καλύτερο, δες αυτό.

Καλή συνέχεια

Ο Χρήστος γρήγορα στην ενήλικη ζωή του συνειδητοποίησε πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής και κρίσιμων εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Στρέφοντας το ενδιαφέρον του στις δομές διαχείρισης Σχέσεων, αποφάσισε να επεκτείνει τις γνώσεις του πάνω στην Ψυχολογία, ώστε να συνδέσει τις πλούσιες εμπειρικές γνώσεις που ήδη υπήρχαν με τεχνογνωσίες που θα του επέτρεπαν μια βαθύτερη κατανόηση της διαπροσωπικής επαφής μεταξύ των δύο φύλων. Ο Χρήστος είναι ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης του MenOfStyle.gr
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.