Πως Ελκύεις Γυναίκες Όταν Ξαναχτίζεις από την Αρχή την Ζωή σου

Μήπως πιστεύεις πως επειδή φτιάχνεις από την αρχή την ζωή σου δεν αξίζει να φλερτάρεις; Διάβασε παρακάτω…

Πως Ελκύεις Γυναίκες, Ξεκινώντας Πάλι Από Την Αρχή

Ο χωρισμός με μια γυναίκα είναι πάντα δύσκολη υπόθεση. Ειδικά όταν η γυναίκα, η σύντροφός σου, σε χωρίζει ρίχνοντας εξ ολοκλήρου την ευθύνη σε σένα.

Πόσο μάλλον όταν αυτή η ευθύνη και ο χωρισμός έρχεται ουρανοκατέβατος και δεν το περιμένεις. Δες το σχετικό επισόδιο εδώ.

Και φυσικά αυτό ισχύει με όλες τις γυναίκες που πρόκειται να γνωρίσεις.

  • “Δεν είσαι αυτός που θα ήθελα να είσαι”.
  • “Μπορείς πολύ καλύτερα και χαραμίζεσαι”.
  • “Είσαι στάσιμος επαγγελματικά και ξενερώνω”.
  • “Έχεις δρόμο ακόμα να διανύσεις και δεν έχω χρόνο να περιμένω”.

Έχεις Ζήσει Παρόμοια Κατάσταση;

νέες γνωριμίες με γυναίκες

Στο μακρινό παρελθόν, με έχει χωρίσει γυναίκα για αυτό το λόγο.

Δεν ήθελα να είμαι μαζί της όταν κατάλαβα ότι δεν την ενδιέφερα ουσιαστικά εγώ, αλλά πιο επιφανειακά πράγματα. Και μου άρεσε πάρα πολύ, και είχαμε φανταστική χημεία στην αρχή.

Όμως δεν ήθελα να είμαι με μία γυναίκα που δε γουστάρει στον ίδιο βαθμό με εμένα. Και δεν νιώθει ικανοποιημένη με αυτό που είμαι.

Είχα πολλά πράγματα που ήθελα να αλλάξω στη ζωή μου. Με τις σπουδές, την εκκρεμότητα του στρατού που είχε μείνει, την επαγγελματική μου καριέρα. Ήταν πράγματα που ενοχλούσαν και εμένα πια και έψαχνα επειγόντως για λύσεις.

Συνήθως, όταν έχουμε πολλά στο μυαλό μας οι εκκρεμότητες μας πνίγουν. Δεν είναι τόσο εύκολο να γνωρίσουμε γυναίκες που μας ελκύουν και να επενδύσουμε χρόνο σε αυτή την διαδικασία.

Πως Ελκύεις Γυναίκες; Γίνεται Να Νιώθεις Αυτοπεποίθηση Και Ασφάλεια;

πως ελκύεις γυναίκες

Γίνεται να έχεις  τη γυναίκα ή τις γυναίκες που θέλεις και να νιώθεις αυτοπεποίθηση και ασφάλεια ενώ ακόμα ξαναχτίζεις από την αρχή τη ζωή σου;

Καθώς ήμουν δυσαρεστημένος σε αρκετούς τομείς για τη ζωή μου, αποφάσισα να την ξαναχτίσω από την αρχή και να λύσω τα θέματα που είχαν μαζευτεί. Ο φόβος, ότι θα γνωρίσω γυναίκες στην πορεία της αλλαγής, ήταν έντονος.

Πώς θα έδειχνα στις γυναίκες ή στην γυναίκα που θα γνώριζα, ότι δεν είμαι  μόνο αυτό που βλέπει τώρα αλλά και πολλά άλλα που αλλάζουν, διαμορφώνονται και βελτιώνονται κάθε στιγμή που περνά;

Η αλήθεια είναι ότι και τώρα βρίσκομαι σε μία τέτοια κατάσταση.  Βελτιώνω την ποιότητα της ζωής μου. Ωστόσο τώρα δεν έχω αυτούς τους προβληματισμούς που είχα πριν 10 ή 15 χρόνια, ούτε βρίσκομαι στο εμβρυακό στάδιο που βρισκόμουν τότε.

Δεν έχω τους φόβους που είχα τότε, αν και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το ότι βρίσκομαι ήδη σε αρκετά καλό σημείο στη ζωή μου.

Θα μπορούσε να πει κάποιος που με ξέρει καλά: “Φυσικό είναι να μην αγχώνεσαι, αφού ήδη έχεις καταφέρει πολλά από  αυτά που ήθελες και η ζωή σου βρίσκεται σε καλό δρόμο.”

Αν και αυτό ισχύει, δεν είναι ο κύριος λόγος που νιώθω ασφαλής και σίγουρος για τον εαυτό μου. Ο πραγματικός λόγος είναι ότι τα έχω βρει με τον εαυτό μου και νιώθω ότι είμαι παραπάνω από επαρκής για να κάνω μία γυναίκα ευτυχισμένη μέσα σε μία σχέση.

Πώς Θα Της Δείξω Ότι Είμαι Στη Φάση Αναγέννησης Και Αναδιοργάνωσης;

νέες γνωριμίες με γυναίκες

Καταρχάς, είναι πολύ σημαντικό να έχεις στο μυαλό σου, πως οι γυναίκες που θα γνωρίσεις πρέπει να σε θέλουν για αυτό που είσαι ήδη και για αυτό που παλεύεις να γίνεις.

Πώς όμως μπορείς να δείξεις στις γυναίκες που γνωρίζεις ότι η μετοχή σου είναι έτοιμη να ανέβει αλλά και ανεβαίνει καθημερινά; Πως ελκύεις γυναίκες;

Η απάντηση είναι απλή: Κάνε το να συμβεί. Όσο γίνεται πιο γρήγορα. Αν είσαι στη διαδικασία, θα ακτινοβολείς ότι είσαι σε αναβρασμό και σε φάση προσωπικής αναγέννησης. Θα φαίνεται ότι είσαι στην έκρηξη της εξέλιξης.

Επίσης, οι γυναίκες ελκύονται για έναν άνδρα που έχει σκοπό, όραμα, σχέδια, όνειρα. Που βρίσκεται  κατά μήκος της διαδρομής και μιλάει με πάθος και ενθουσιασμό για το όραμά του, τα όνειρά του. Είναι το καλύτερο αφροδισιακό για μία γυναίκα να μπορείς να της μεταδώσεις με πάθος και ενθουσιασμό το όραμα που έχεις για τη ζωή σου.

Εφόσον λοιπόν εξελίσσεσαι, έχεις σχέδιο και όραμα και μιλάς για αυτό στη γυναίκα που σε ενδιαφέρει με ενθουσιασμό, να είσαι σίγουρος ότι θα την παρασύρεις με την ίδια ένταση που θα την παρέσερνες αν είχες ήδη φτάσει στον τερματισμό της διαδρομής σου.

Και να θυμάσαι πως τον ίδιο ενθουσιασμό χρειάζεται να μεταφέρεις όχι μόνο στην γυναίκα που σου αρέσει αλλά γενικότερα στις γυναίκες που συναναστρέφεσαι. Οι γυναίκες είναι επικοινωνιακά περισσότερο ευαίσθητες από τους άνδρες και θα σου κάνει καλό να συνηθίσεις αυτό το είδος της επικοινωνίας.

Αν έχεις χάσει το ενδιαφέρον μιας γυναίκας, δες παρακάτω τι να κάνεις για να την κερδίσεις πίσω.

Γιατί Είναι Προτιμότερο Να Γνωρίσεις Μία Γυναίκα Όσο Ακόμα Ξαναχτίζεις Τη Ζωή Σου;

Υπάρχουν πολλοί πετυχημένοι άνδρες που αναρωτιούνται αν η γυναίκα που έχουν δίπλα τους είναι μαζί τους επειδή έχουν χρήματα, στάτους και καταξίωση. Αναρωτιούνται, επίσης, αν δεν είχαν φτάσει στον προορισμό του ταξιδιού τους, αν η ίδια γυναίκα θα τους ήθελε στον ίδιο βαθμό ή και καθόλου.

Είναι βασανιστική ερώτηση. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να γνωρίζεις πως οι γυναίκες που είναι δίπλα σου σε θέλουν ακόμα και αν βρίσκεσαι στη διαδικασία εξέλιξης που ξαναχτίζεις τη νέα σου ζωή.

Ο  Rocky Balboa, στην πρώτη ταινία Rocky, ήταν ένας ανερχόμενος μποξέρ που του δίδεται μία ευκαιρία για τον τίτλο. Όταν γνώρισε την αγαπημένη του, ήταν άσημος και ένας μέσος μποξέρ. Με όνειρα, φιλοδοξίες, στόχους. Η Adrian, η κοπέλα του, τον ήθελε πριν γίνει πρωταθλητής βαρέων βαρών. Πριν γίνει διάσημος, πετυχημένος, πλούσιος.

Φυσικά και ο Rocky θα αναρωτιόταν αν η Adrian θα τον ήθελε χωρίς τα πλούτη και τη δόξα του, αν την είχε γνωρίσει αργότερα ενώ ήδη βρισκόταν στην κορυφή της καριέρας του. Είναι αναμενόμενο να είχε δεύτερες σκέψεις και αμφιβολίες για τα αγνά κίνητρά της.

Όπως και ήταν ευλογία για τον ίδιο που ήταν σίγουρος για τη γυναίκα που είχε δίπλα του, αφού τον στήριξε από την αρχή με εξίσου έντονη επιθυμία και έντονο συναίσθημα.

Πως Ελκύεις Γυναίκες; Ατυχία Ή Ευτύχημα;

πως ελκύεις γυναίκες

Πριν κλείσουμε, δες παρακάτω ένα βίντεο με τους 5 λόγους για να μην γυρίσεις στην πρώην σου.

Αντί λοιπόν να θεωρείς τον εαυτό σου άτυχο που γνωρίζει μία ποιοτική γυναίκα για σχέση στη μέση κάποιας προσπάθειας για να ξαναχτίσεις τη νέα σου ζωή, θεώρησέ το ως δώρο και ως δοκιμασία για τη γυναίκα που γνώρισες, η οποία θα αποδείξει την αγνότητα των κινήτρων της για να είναι μαζί σου.

Δείξε της σε τι κατάσταση βρίσκεσαι, να νιώθεις καλά για τον εαυτό σου και ευχαριστήσου τη διαδρομή. Δεν υπάρχει καλύτερο ταξίδι από αυτό της αυτοβελτίωσης. Απόλαυσέ το γιατί είναι το μόνο ταξίδι που αξίζει.

Αν η σχέση σου σε χώρισε και δεν ξέρεις πως να το διαχειριστείς, δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.