Πώς ένας Πόνος στο Στομάχι με Έκανε Καλύτερο με τις Γυναίκες!

Μια φοβερή νύχτα που κατέληξε εργαλείο για να γίνω πιο αποτελεσματικός όταν γνωρίζω γυναίκες!

Τι Με Έκανε Καλύτερο Με Τις Γυναίκες

Μια περίοδο, πριν γίνω ο νέος μου εαυτός, ήμουν Θεσσαλονίκη για δουλειά. Ήμουν γύρω στα 23. Μαζί με έναν καλό συνάδελφο και πολύ φίλο, που αργότερα μυήθηκε και αυτός στο Παιχνίδι, είμασταν σε ένα από τα πιο κεντρικά – επαγγελματικά ξενοδοχεία μιας από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδος. Εκπροσωπούσαμε τον εργοδότη μας σε μια έκθεση και πήγαινε καλά. Στο περίπτερό μας, είχαμε 4-5 γυναίκες από promotion. Η μία καλύτερη από την άλλη. Όλα ήταν πολύ καλά!

αυτοπεποίθηση με τις γυναίκες

Μια από τις αρκετές νύχτες που μείναμε εκεί, βγήκαμε με τις κοπέλες για ποτό παραλιακά. Κάποιες είπαν σε μερικές γνωστές τους από διπλανά περίπτερα της έκθεσης, πάλι κορίτσια από promotion και ήρθαν. Μαζευτήκαμε 13 άτομα. 11 Γυναίκες και εμείς οι δύο.

Κατάσταση που θα ήθελε να ζήσει ο κάθε άνδρας που μας διαβάζει!

Πριν συνεχίσεις, δες το βίντεο όπου μιλάμε για τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να εκτοξεύσεις την επικοινωνία σου, πολύ σημαντική όταν προσεγγίζεις γυναίκες.

Στο πρώτο μαγαζί που μπαίνουμε, ο ιδιοκτήτης μέσα σε 5΄ διαμορφώνει το χώρο μόνο για εμάς, ακριβώς μπροστά, στην είσοδο του μαγαζιού και από τη τζαμαρία βλέπει ο κόσμος μια μεγάλη παρέα από γυναίκες και δύο τύπους να περνούν καλά μαζί τους. Όλοι οι straight άνδρες που τύχαινε να περάσουν απέξω πρέπει να ήθελαν να είναι στη θέση μας.

Όσο περνάει η νύχτα ο μαγαζάτορας, ένας εκπληκτικός τύπος, όπως και οι περισσότεροι Θεσσαλονικείς που έχω γνωρίσει, μας κερνάει συνεχώς ποτά. Όλη τη παρέα. Πρέπει να μας κέρασε 5-6 φορές το κόστος όσων πήραμε όλοι μαζί. Μη συνηθισμένοι σε τόσα κεράσματα, στο τρίτο ίσως μπουκάλι ή κανάτα που μας κέρναγε, δεν θυμάμαι, κάνουμε την προφανή ερώτηση.

Πως και μας κερνάς τόσο; Γιορτάζει κάτι το μαγαζί;

Ο τύπος, ειλικρινής και αποστομωτικός:

Φίλε, με το που μπήκατε και κάτσατε στο μαγαζί μου, μου κάνατε την καλύτερη βιτρίνα της παραλίας με τα κορίτσια για την νύχτα. Αυτό βοηθάει τρελά. Απλά περάστε καλά.

Η πραγματικότητα χτυπάει κόκκινα!

Κατά τις 03.00 η παρέα διαλύει και πάμε στα δωμάτιά μας. Κάνω ένα ντουζάκι και ξαπλώνω στο κρεβάτι. Αυτό που έγινε δεν το έχω πει ποτέ σε κανέναν. Δεν είναι κόλπο για να κερδίσω μερικά κλικς στο άρθρο παραπάνω. Άλλωστε, δεν είμαστε site που κερδίζουμε από τις διαφημίσεις που πατούν οι αναγνώστες. Είμαστε συμβουλευτική και οι υπηρεσίες μας που συντηρούν, την εταιρεία και το site είναι γνωστές και η επιτυχία τους ως τώρα λίγο έχει να κάνει με την αναγνωσιμότητα ενός και μόνο άρθρου.

μόνος στο κρεββάτι

Όπως ξαπλώνω αρχίζω και σκέφτομαι τη νύχτα που πέρασε. Το αρχικό θετικό συναίσθημα αρχίζει να γίνεται αρνητικό. Μια χαρμολύπη και μετά στενοχώρια. Γιατί δεν είμαι με κάποια στο κρεβάτι μου τώρα; Γιατί δεν εκμεταλλεύτηκα μια κατάσταση που οι περισσότεροι άνδρες θα ήθελαν να τη ζήσουν; Πως γίνεται ενώ έχω αξία στα μάτια τους, να μην έχω καμία από αυτές στο κρεβάτι μου σήμερα; Πως γίνεται να είναι τόσο φιλικές μα τόσο μακριά από μένα;

Αν δεν καταφέρνω σε μια τέτοια κατάσταση να έχω γυναίκες στο δωμάτιό μου, σε ποια κατάσταση θα τα καταφέρω;

Θεωρητκά θα έπρεπε να έχω όποια γυναίκα μου άρεσε σε εκείνο το σημείο.

Είναι κάτι που μπορείς κι εσύ να κάνεις. Δες στο βίντεο που ακολουθεί πως.

Το συναίσθημα άρχισε να γίνεται ισχυρό άγχος. Ένιωθα παράλληλα μια απογοήτευση ότι ίσως δεν το έχω τελικά. Και το χειρότερο, πως αφού δεν το κατάφερα τώρα, ίσως να μη το καταφέρω ποτέ. Έλεγα στον εαυτό μου πως τέτοιες καταστάσεις είναι που θα φέρνουν γυναίκες στο κρεβάτι μου και τώρα που έκατσε δεν έχω καμία. Και δεν ήταν 2-3 κοπέλες. Ήταν 11.

Ένιωθα να μην υπάρχει ελπίδα. Το στομάχι μου αρχίζει να μαζεύει και να πονάει. Περνάει η ώρα και γίνεται ανυπόφορο. Πόναγα τόσο πολύ που έπρεπε να κατέβω στη ρεσεψιόν να ζητήσω βοήθεια.  Μου έδωσαν ένα χαπάκι και μου πρότειναν να πιω μια κοκα κόλα. Αράζω λίγο στο σαλόνι τους. Βλέπω λίγο την τηλεόραση που έπαιζε για κάτι βαρετό και ηρεμώ. Αρχίζω να νυστάζω και ανεβαίνω στο δωμάτιό μου να κοιμηθώ.

Μια Εμπειρία Που Έγινε Εργαλείο Και Μάθημα

Και Με Έκανε Καλύτερο Με Τις Γυναίκες

Το πρωί, όλα ήταν καλύτερα αλλά η εμπειρία παρέμεινε. Ήταν η τελευταία φορά που ανέβηκα Θεσσαλονίκη και το μενού δεν είχε σεξ. Κάθε φορά που γνωρίζω έναν άνθρωπο που έρχεται να τον βοηθήσουμε να κάνει τις προθέσεις του στις γυναίκες γνωστές, να μάθει να κλιμακώνει από το φιλικό στο ερωτικό πιο αποδοτικά και να έχει εν τέλει το πλήθος και την ποιότητα των γυναικών που θέλει στη ζωή του, τότε σκέφτομαι πάντα εκείνη τη μέρα που με έκανε καλύτερο με τις γυναίκες.

πως έγινα καλύτερος με τις γυναίκες

Είναι η ανάμνηση αυτής της ημέρας που με βοηθά να μπω στην θέση του και να τον καταλάβω και να νιώσω ξανά μαζί του αυτό το άγχος, αυτό τον πόνο στο στομάχι και να τον οδηγήσω μαζί με την ομάδα στα βήματα που ακολούθησα εγώ για να το ξεπεράσω και πλέον να είμαι σε θέση να τον προπονώ ώστε να τα καταφέρει και αυτός.

Όλα αυτά θα ήθελα στ’ αλήθεια να τα ήξερα νωρίτερα. Δες το βίντεο εδώ, όπου μοιραζόμαστε μαζί σου όλα αυτά που θα θέλαμε να μας είχε πει κάποιος, για να τα ξέρεις από πριν.

Είναι η χρήση των θετικών συναισθημάτων που μας δίνει το κίνητρο για να κάνουμε κάτι αλλά η χρήση των αρνητικών για να νιώσουμε ότι πραγματικά το χρειαζόμαστε ή ότι μπορούμε να συμπάσχουμε και να καταλάβουμε τον άνθρωπο δίπλα μας. Είναι η θύμηση μιας τέτοιας νύχτας που μας κάνει κάθε φορά καλύτερους και εσάς και εμάς.

Κουράστηκες να μην παίρνεις αυτό που σου αξίζει στο φλερτ και τις γυναίκες; Υπάρχει λύση. Πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.