Πώς Επηρεάζει η Εύκολη Πρόσβαση σε Πορνογραφικό Υλικό

Πορνογραφικό υλικό: Πως μας επηρεάζει πραγματικά;

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ κάτι τέτοιο; Το πώς δηλαδή επηρεάζει τον τρόπο που διεκδικείς και φλερτάρεις η εύκολη πρόσβαση σε πορνογραφικό υλικό;

Τα εκατοντάδες site που προσφέρουν δωρεάν live streaming έχουν αλλάξει τη ζωή μας σε μεγάλο βαθμό. Μπορείς ανά πάσα στιγμή να ανατρέξεις σε ένα παλιό σήριαλ της ελληνικής ή ξένης τηλεόρασης ή να δεις μία ταινία. Αθλητικά νέα, πολιτικά νέα, ενημέρωση.

Αυτή η ραγδαία εξάπλωση του Ίντερνετ έχει κάνει και την πρόσβαση σε πορνογραφικό υλικό υπερβολικά εύκολη. Σίγουρα είναι καλύτερα από το να δίνεις χρήματα για πορνογραφικές ταινίες. Ωστόσο η εύκολη πρόσβαση σε πορνογραφικό υλικό, έχει ένα μειονέκτημα. Οδηγεί τον άνδρα πιο συχνά στην εύκολη λύση για την ικανοποίηση – την αυτοϊκανοποίηση.

Είναι τόσο κακό αυτό;

πορνογραφικό υλικό

Όχι. Γενικά, φυσικά και δεν είναι κακό. Οι σεξουαλικά ενεργοί άνδρες αυνανίζονται τακτικά σε ποσοστό που ξεπερνά το 80%, ακόμα και εάν βρίσκονται μέσα σε σχέση, που σημαίνει ότι κάνουν και σεξ σε εβδομαδιαία βάση. Ο αυνανισμός (με πορνογραφικό υλικό ή χωρίς) βοηθά στην ανανέωση του σπέρματος και στη γονιμότητα και βοηθά στην εκτόνωση άγχους και έντονης συναισθηματικής φόρτισης. Επίσης, σίγουρα κάνοντας σεξ με τον εαυτό σου δε θα κολλήσεις κάποιο αφροδίσιο νόσημα!

Δεν έχεις λόγους να ανησυχείς λοιπόν, υπό την προϋπόθεση ότι ο αυνανισμός δεν επηρεάζει την απόδοσή σου στο σεξ. Δε θα μειώσει την ορμή σου ούτε θα προκαλέσει προβλήματα υγείας. Πάντα υπό την προϋπόθεση όμως ότι δεν το παρακάνεις. Η συνεχής εκσπερμάτιση μπορεί να προκαλέσει εξάντληση σωματική. Για αυτό και σε αθλητές απαγορεύεται ο αυνανισμός ή το σεξ πριν από αγώνα.

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι της εύκολης πρόσβασης σε πορνογραφικό υλικό;

πορνογραφικό υλικό

  • Η παρακολούθηση πορνογραφικού υλικού μπορεί να οδηγήσει σε εθισμό / εμμονή / εξάρτηση. Άνδρες που έχουν φτάσει σε τέτοιο βαθμό εξάρτησης, μάλιστα, δυσκολεύονται πολλές φορές να έχουν στύση ή να εκσπερματώσουν στη σεξουαλική πράξη, καθώς έχουν συνηθίσει με ένα συγκεκριμένο τρόπο όταν παρακολουθούν πορνογραφικό υλικό.
  • Η παρακολούθηση πορνογραφικού υλικού που οδηγεί στην αυτοϊκανοποίηση προσφέρει εύκολη λύση. Είναι η εύκολη λύση στο να ικανοποιήσει ένας άνδρας τις ορμές του. Και, επαναλαμβάνω, ΔΕΝ είναι κακό. Το κακό είναι πως όταν αυτός ο τρόπος γίνεται μόνιμος, τότε ξεφεύγεις από το στόχο σου. Ο στόχος σου, προφανώς, είναι να γνωρίσεις όμορφες γυναίκες και να προχωρήσεις σε σεξουαλική / ερωτική σχέση μαζί τους.

Θα μείνω στο δεύτερο κομμάτι, για το οποίο κυρίως ξεκίνησα να γράφω αυτό το άρθρο.

Η συχνή χρήση πορνογραφικού υλικού για προσωπική ευχαρίστηση οδηγεί τον άνδρα όλο και πιο μακρυά από το να προσπαθήσει να κυνηγήσει. Η τεχνολογία, η εύκολη πρόσβαση σε πορνογραφικό υλικό ή και σε ταινίες live streaming, του κάνουν πιο εύκολο το να μείνει σπίτι Σάββατο βράδυ. Αντί να βγει να διασκεδάσει, να κοινωνικοποιηθεί και να φλερτάρει, μένει σπίτι. Βλέπει μία δωρεάν ταινία, χαζεύει στο ίντερνετ πορνογραφικό υλικό, εκτονώνεται και η σεξουαλική ένταση που είχε φεύγει. Η επιθυμία του να βγει έξω να γνωρίσει γυναίκες, αναπόφευκτα πέφτει.

Τι μπορείς να κάνεις;

noporn

Αν μπορείς, χρησιμοποίησε το πορνογραφικό υλικό του ίντερνετ μόνο για εκπαιδευτικούς λόγους. Μην επιτρέπεις στον εαυτό σου να αυνανίζεται πιο συχνά από μία φορά την εβδομάδα και θα δεις τεράστια διαφορά:

  • Στην ενέργεια που θα έχεις καθημερινά
  • Στα επίπεδα τεστοστερόνης σου
  • Στην επιθυμία σου να βγεις έξω, να φλερτάρεις με γυναίκες, να κάνεις σεξ με γυναίκα.

Όποιος ενδιαφέρεται να μας γνωρίσει από κοντά, ας επωφεληθεί την προσφορά μας όσο ακόμα είναι σε ισχύ και ας στείλει εδώ τα στοιχεία του ώστε να κερδίσει μία ώρα δωρεάν συνεδρία μαζί μου. Καλή εβδομάδα σε όλους.

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.