Πως Επιτυγχάνεται Τελικά η Αλλαγή με τις Γυναίκες;

γυναίκες και φλερτ.

Αλλαγή Με Τις Γυναίκες Άμεσα

Το να θέλεις περισσότερα ή πιο ποιοτικά αποτελέσματα με τις γυναίκες είναι φυσιολογικό. Όμως το μυαλό είναι περίεργο μηχάνημα. Συνεχώς συνεργάζεται με το Εγώ μας και σαμποτάρει τις προθέσεις μας.

Στις περισσότερες περιπτώσεις το πρόβλημα δεν είναι τόσο τα αποτελέσματα όσο μια εξαιρετικά σημαντική λέξη: Πρόοδος.

Όταν θέλεις να βελτιωθείς με τις γυναίκες, είναι αναμενόμενο να βιάζεσαι. Θέλεις να δεις διαφορά και την θέλεις τώρα. Όμως υπάρχει ένας κίνδυνος που στέκεται στην γωνία και σε κοιτάζει περίεργα.

αλλαγή με τις κοπέλες

Αγνοείς το επίπεδο που βρίσκεσαι ήδη και δεν έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα του τι χρειάζεται να βελτιώσεις. Με απλά λόγια ποιο είναι το νόημα της αλλαγής που θέλεις με τις γυναίκες.

Ξεχνάμε να υπενθυμίζουμε στον εαυτό μας τι πραγματικά χρειάζεται. Είτε γιατί μας βολεύει είτε επειδή απλά δεν γνωρίζουμε.

Θέλω Να Φλερτάρω Καλύτερα Ωραίες Γυναίκες

Σίγουρα, ποιος δεν θέλει;

Ωστόσο, αν ο τελικός στόχος είναι για παράδειγμα να βγαίνεις συχνά ραντεβού με ωραίες γυναίκες, θα χρειαστεί να έχεις ένα πλάνο που να σε βοηθά να έχεις πρόοδο (σε περίπτωση που δεν το κάνεις ήδη).

Πριν συνεχίσεις, καλό θα ήταν να δεις το βίντεο εδώ για να ξέρεις ότι πάνω από όλα μπορείς κι εσύ να έχεις τη γυναίκα που σου αρέσει.

Όμως τι σημαίνει πρόοδος;

Αν πάρουμε το παραπάνω παράδειγμα, τότε θα χρειαστούν κάποια βήματα προόδου:

 1. Να γνωρίζεις και να μιλάς συχνά με ωραίες γυναίκες.
 2. Να αισθάνεσαι άνετα με το να επικοινωνείς με ωραίες γυναίκες.
 3. Να μπορείς να δείχνεις τις προθέσεις σου σε γυναίκες που σου αρέσουν.

Όμως το τρικ με τα παραπάνω είναι πως παρόλο που μπορούν να σου προσφέρουν αποτελέσματα, χρειάζεται να καθορίσουμε αν αντιστοιχούν όντως σε πρόοδο.

συζήτηση

 

Κατά την δική μου άποψη πρόοδο με τις γυναίκες επιτυγχάνεις όταν αρχίζεις να απολαμβάνεις το φλερτ και ταυτόχρονα δεν σε νοιάζει το αποτέλεσμα ή η οποιαδήποτε απόρριψη.

Και για να απολαύσεις το φλερτ με γυναίκες που πραγματικά σου αρέσουν θα χρειαστεί να κατανοήσεις βαθύτερα την ιδέα που έχεις για τον εαυτό σου και τις γυναίκες.

Η εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο που θα καθοδηγήσεις το φλερτ από την αρχή μέχρι το τέλος και φυσικά το πώς θα διεκδικήσεις αυτό που θέλεις. Καθορίζει το:

 1. Ποιος είσαι.
 2. Τι θέλεις.
 3. Ποιος είναι ο σκοπός σου.

Αν για παράδειγμα πιστεύεις πως δεν είσαι ελκυστικός όμως θέλεις να φλερτάρεις και ο σκοπός σου είναι να ζητήσεις από την γυναίκα να βγείτε ραντεβού, το όλο σύστημα θα καταρρεύσει.

Σίγουρα Γνωρίζεις Τους Λόγους Που Θέλεις Να Φλερτάρεις;

αλλαγή με τις κοπέλες

Το ζήτημα με τους λόγους είναι πως κρύβουν μια πολύ απλή παγίδα: Μας παρέχουν τις απαραίτητες δικαιολογίες που χρειαζόμαστε για να συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα.

Η αλλαγή έρχεται όταν αρχίσεις να αποκτάς μια ρεαλιστική οπτική της κάθε κατάστασης.

Όταν θέλεις να φλερτάρεις σίγουρα έχεις κάποιους λόγους για να το κάνεις. Ωστόσο, όταν ΔΕΝ το κάνεις είμαι σίγουρος πως και πάλι έχεις κάποιους πολύ καλούς λόγους για αυτό.

Όμως όλα καταλήγουν στο εξής:

ώρα για αλλαγές

 

Αν σου αρέσει ο τρόπος που φλερτάρεις ήδη και είσαι ευχαριστημένος με τις γυναίκες που έχεις στην ζωή σου, τότε απλά συνεχίζεις με τον ίδιο τρόπο. Αν δεν σου αρέσει, τότε κάνεις στροφή και στρέφεσαι προς άλλη κατεύθυνση.

Όμως για να πετύχεις την αλλαγή που θέλεις μέσω συνεχούς προόδου θα χρειαστεί να βάλεις μια διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο προσπαθώ και στο κάνω.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά στο να προσπαθείς να δείξεις σε μια γυναίκα πως σου αρέσει και θέλεις να την ξαναδείς από το να το κάνεις στην πραγματικότητα. 

Πως θα ξέρεις αν μια γυναίκα ανταποκρίνεται ή απλά σε ”παίζει”; Δες το βίντεο και μάθε πως διαχειρίζεσαι μια τέτοια κατάσταση.

Πολλές φορές δηλώνουμε στον εαυτό μας πως θέλουμε να κάνουμε κάτι σημαντικό όμως στην πραγματικότητα δεν το  αντιμετωπίζουμε ως προτεραιότητα και δεν του δίνουμε την απαραίτητη προσοχή.

Διότι στο τέλος της ημέρας (αν θέλεις και του μήνα) αυτό που μετράει είναι με πόσες γυναίκες μίλησες και πόσες γυναίκες έμαθαν ότι σου αρέσουν.

Κάνε Την Λίστα – Αλλαγή Με Τις Γυναίκες

Ανεξάρτητα το τι σημαίνει για εσένα πρόοδος με τις γυναίκες χρειάζεται να αποκτήσεις μεγαλύτερη διαύγεια του τι θέλεις. Επομένως, αν είσαι πραγματικά αποφασισμένος θα χρειαστεί να γνωρίζεις με απόλυτη ακρίβεια:

 • Τι ακριβώς θέλεις να καταφέρεις;
 • Σε τι χρονικό διάστημα θέλεις να το έχεις πετύχει;
 • Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος που πιστεύεις πως μπορεί να επιτευχθεί η πρόοδος;
 • Πόσο χρόνο είσαι διατεθειμένος να αφιερώσεις;
 • Τι εμπόδια/δυσκολίες πιστεύεις πως θα συναντήσεις;
 • Τι πιστεύεις πως χρειάζεται να βελτιώσεις άμεσα;
 • Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να αλλάξεις;
 • Είναι τελικά ρεαλιστικό από πού θέλεις να πετύχεις;

Ίσως η τελευταία και πιο σημαντική ερώτηση είναι πως βλέπεις τον εαυτό σου στην διαδικασία προς την αλλαγή με τις γυναίκες.

Δες το βίντεο και μάθε γιατί είναι σημαντικό να δείξεις από την αρχή ότι σου αρέσει μια γυναίκα.

Πολλές φορές καθορίζουμε τον εαυτό μας με βάση το τι έχουμε καταφέρει ή το τι δεν έχουμε πετύχεις έως τώρα. Άλλες φορές, ορίζουμε τον εαυτό μας στηριζόμενοι στις ελλείψεις μας.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πιεζόμαστε και όταν έρχεται η ώρα να φλερτάρουμε με γυναίκες, προσπαθούμε είτε να κρύψουμε αυτό που δεν μας αρέσει είτε να προβάλουμε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη αντιμετώπιση δημιουργεί περισσότερα προβλήματα απ’ ότι λύνει.

ώρα για αλλαγές

γυναίκες και φλερτ.

 

Η πρόοδος έρχεται ως ένδειξη του πως αισθάνεσαι με τον εαυτό σου ανεξάρτητα των αποτελεσμάτων σου αλλά και με το πώς εξελίσσεις τις ικανότητες σου με την πάροδο του χρόνου και για ποιο λόγο.

Εσύ με βάση ποιο κριτήριο ορίζεις την αξία σου όταν θέλεις να φλερτάρεις;

Κουράστηκες να μην παίρνεις αυτό που σου αξίζει στο φλερτ και τις γυναίκες; Υπάρχει λύση. Πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Ο Χρήστος γρήγορα στην ενήλικη ζωή του συνειδητοποίησε πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής και κρίσιμων εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Στρέφοντας το ενδιαφέρον του στις δομές διαχείρισης Σχέσεων, αποφάσισε να επεκτείνει τις γνώσεις του πάνω στην Ψυχολογία, ώστε να συνδέσει τις πλούσιες εμπειρικές γνώσεις που ήδη υπήρχαν με τεχνογνωσίες που θα του επέτρεπαν μια βαθύτερη κατανόηση της διαπροσωπικής επαφής μεταξύ των δύο φύλων. Ο Χρήστος είναι ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης του MenOfStyle.gr
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.