Φλερτ με μια Πολύ Ωραία Γυναίκα – Πώς Προσεγγίζεις;

Αν θέλεις να φλερτάρεις μια ωραία γυναίκα, τότε είναι απαραίτητο να γνωρίζεις κάποια βασικά στοιχεία. Διάβασε ποια είναι αυτά.

Τι Γίνεται Και Τι Αλλάζει Στο Φλερτ Με Ωραία Γυναίκα;

Η ομορφιά προκαλεί δέος στο φλερτ. Ειδικά σε κάποιον που δεν έχει συνηθίσει να βρίσκεται συχνά ανάμεσα σε πολύ ωραίες γυναίκες, πόσο μάλλον να φλερτάρει μαζί τους.

Πολλές φορές μάλιστα, από τον φόβο ότι δεν είναι «αρκετοί» ή με τη σιγουριά ότι μία τόσο ωραία γυναίκα αποκλείεται να είναι διαθέσιμη συναισθηματικά, αποφεύγουν το φλερτ και θα καταλήξουν μόνο σε σχόλια που δηλώνουν θαυμασμό.

Αυτό πολλές φορές θα έχει ως αποτέλεσμα η πολύ ωραία γυναίκα να μένει μόνη της για αρκετά μεγάλα χρονικά διαστήματα, καθώς οι περισσότεροι άνδρες αποθαρρύνονται πριν καν προσπαθήσουν να φλερτάρουν μαζί της, με την ιδέα και μόνο ότι το πιο πιθανό σενάριο: είναι μια πολύ ωραία γυναίκα, θα έχει σχέση και να δεν θα είναι διαθέσιμη.

Κανόνας: Μια πολύ ωραία γυναίκα, όταν την φλερτάρω, εφόσον συνειδητοποιήσει ότι ενδιαφέρεται, θα ανταποκριθεί πολύ πιο γρήγορα και με περισσότερο ενθουσιασμό από μία απλά χαριτωμένη γυναίκα.

Στο βίντεο που θα παρακολουθήσεις ο Θέμης έχει όλες τις απαντήσεις που σου χρειάζονται για να μπορέσεις να κατακτήσεις την γυναίκα που σου αρέσει!

Ο λόγος είναι εξαιρετικά απλός. Μία πολύ ωραία γυναίκα, θα φιλτράρει πιο αυστηρά τους άνδρες που την φλερτάρουν. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν την φλερτάρουν συχνά, οδηγεί στο λογικό συμπέρασμα ότι δε συνηθίζει να λέει συχνά ναι σε άνδρα.

Όταν λοιπόν μια πολύ ωραία γυναίκα πει ναι ενώ την φλερτάρω, θα πει «επιτέλους ναι». Και θα ανταποκριθεί ταχύτατα, με πολύ ενθουσιασμό.

Γιατί είναι κάτι που δεν της συμβαίνει σχεδόν ποτέ – να γνωρίσει δηλαδή κάποιον που να ανταποκρίνεται στα υψηλά της στάνταρ αλλά και που θα έχει το θάρρος να εκφράσει τις προθέσεις του. Και εντέλει, ο τρόπος που θα φλερτάρω αποτελεσματικά μια πολύ ωραία γυναίκα, είναι διαφορετικός από τις υπόλοιπες.

Όχι απαραίτητα πιο δύσκολος.

Η Ζωή Μιας Όμορφης Γυναίκας
φλερτ με ωραία γυναίκα

Μπορείς να διανοηθείς πώς είναι να είσαι μια πολύ ωραία γυναίκα που κυκλοφορεί έξω;

Α) Περπατά στο δρόμο και όπου και αν πάει, ο κόσμος την κοιτάζει και χαζεύει. Ειδικά αν ντυθεί λίγο προκλητικά. Αν ένας όμορφος άνδρας περπατάει στο δρόμο, μπορεί κάποια μάτια να τον προσέξουν. Όταν όμως μία πολύ ωραία γυναίκα διασχίζει τον δρόμο, κάνει πασαρέλα.

Β) Κεφάλια γυρνάνε, συζητήσεις σταματάνε, είναι σαν να βλέπεις ταινία dvd και να χτυπάει το κουδούνι για τα σουβλάκια. ΟΛΑ σταματάνε. Παράλληλα, θα υπάρχουν και κάποιοι άνδρες που θεωρούν πως με ένα σεξουαλικό σχόλιο θα δείξουν μάγκες ή μπορεί και να την «ρίξουν».

Γ) Στην αρχή, μία πολύ ωραία γυναίκα θα το διασκεδάζει. Καθώς όμως περνάει ο καιρός και συνηθίζει την προσοχή των ανδρών, μετά την εξοικείωση έρχεται και η ενόχληση. Θα αρχίσει να ενοχλείται από τέτοιες γλοιώδεις συμπεριφορές.

Δ) Έχει συνηθίσει λοιπόν την προσοχή των ανδρών, όπως και το ότι συνήθως όταν της μιλάει ένας άνδρας, θα την τρελάνει στα κομπλιμέντα και θα είναι σούπερ καλός μαζί της, ώστε να προσπαθήσει με αυτό τον τρόπο να την καλοπιάσει και να κερδίσει τη συμπάθειά της.

Η ζωή της πολύ ωραίας γυναίκας είναι διαφορετική. Ανοίγουν πόρτες οπουδήποτε και αν πάει, πολύ πιο εύκολα. Η ομορφιά της την διαχωρίζει από τις υπόλοιπες γυναίκες. Και όσο πιο σπάνια ομορφιά έχει, τόσο πιο δύσκολο γίνεται για έναν άνδρα να την φλερτάρει χωρίς να χάνει την ψυχραιμία του.

Πώς θα φλερτάρεις μία πολύ ωραία γυναίκα, λοιπόν;

Κάποιες συμπεριφορές επικοινωνίας υποβαθμίζουν την αξία σου όταν φλερτάρεις και σε οδηγούν στην απόρριψη. Στο βίντεο ο Χρήστος υπογραμμίζει τα πιο σημαντικά λάθη που κάνεις και μειώνεις την αξία σου στο φλερτ, με αποτέλεσμα να απορρίπτεσαι. Κάνε ένα αποφασιστικό βήμα μπροστά, σήμερα!

Φλερτ Και Πείραγμα 

πείραγμα στο φλερτ

Γενικά στις γυναίκες αρέσει το πείραγμα αλλά και ανταποκρίνονται, κατά κανόνα, πολύ θετικά, στις προκλήσεις. Εάν πειράζεις έντονα μία γυναίκα που δεν είναι ιδιαίτερα ωραία και εσύ έχεις ήδη, λόγω καλού φλερτ, πολλή αξία στα μάτια της, υπάρχει ένα σοβαρό ενδεχόμενο να θεωρήσει ότι εκείνη τη στιγμή δεν τη φλερτάρεις, αλλά την κοροϊδεύεις και κάνεις επίδειξη δύναμης.

Αντιθέτως, όταν φλερτάρεις μια πολύ ωραία γυναίκα, επιβάλλεται να την πειράξεις πιο έντονα αλλά και να την προκαλέσεις λεκτικά. Εφόσον το κάνεις σωστά, θα ανταποκριθεί με ενθουσιασμό.

Πείραξέ την για οτιδήποτε. Προσοχή μόνο, να μη δείξεις κακία ή διάθεση να την μειώσεις για να αυξήσεις τη δική σου αξία. Ποτέ δεν πειράζουμε και δεν ειρωνευόμαστε με τέτοιο σκοπό.

Πείραξέ την:

  • Για τα μαλλιά της
  • Για ένα ιδιόμορφο αξεσουάρ, όπως κασκόλ, φουλάρι, περίεργο χρώμα μπλούζας
  • Επανάλαβε ό,τι πει, αντιγράφοντας τη φωνή της

Προκάλεσέ την:

  • Πες της ότι την βλέπεις φιλικά.
  • Όποτε ρωτάει κάτι για σένα, κατηγόρησέ την ότι σε φλερτάρει και νιώθεις άβολα.
  • Όποτε σε κοιτάζει, πες της ότι δεν αντέχεις να την βλέπεις να σε κοιτάζει σαν να θέλει να σε φιλήσει γιατί αγχώνεσαι.

Όσο πιο ωραία είναι μία γυναίκα, τόσο πιο εύκολα θα ανταποκριθεί σε τέτοια πειράγματα και προκλήσεις. Η ιδανική αντίδραση ή ανταπόκριση σε τέτοια πειράγματα, είναι το γέλιο. Και ως γνωστό, όταν μία γυναίκα γελάει, πέφτουν οι άμυνές της και είναι πιο θετική συναισθηματικά.

Ποτέ Μη Γίνεις Δεδομένος
μη γίνεις δεδομένος

Αν παρακολουθείς τη σελίδα μας καιρό, πιθανότατα να το έχεις ήδη μάθει αυτό. Ωστόσο, όταν έχεις να κάνεις με φλερτ με ωραία γυναίκα, το όλο νόημα του «ποτέ μη γίνεις δεδομένος» έχει τρεις φορές περισσότερη σημασία.

Και αυτό γιατί όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, η πολύ ωραία γυναίκα στην καθημερινότητά της έχει συνηθίσει άνδρες να πέφτουν στα πόδια της, να γυρνάνε κεφάλια, να σφυρίζουν και να προσφέρονται οικειοθελώς προς εκμετάλλευση.

Όσο πιο δύσκολο λοιπόν της το κάνεις να νιώσει πως την θέλεις και την διεκδικείς, όσο περισσότερο την βάλεις στη διαδικασία να σε κερδίσει και η ίδια, τόσο περισσότερο θα σε εκτιμήσει.

Και τέλος, όσο περισσότερο σε εκτιμήσει και σε σεβαστεί ως αρσενικό, τόσο περισσότερη έλξη θα νιώσει.

Εάν θέλεις να μάθεις περισσότερα μυστικά για τη διαδικασία με την οποία θα μπορείς μεθοδικά και συστηματικά να προσεγγίζεις πολύ ωραίες γυναίκες ώστε να αυξήσεις εκθετικά τις επιλογές σου, σε περιμένω στα γραφεία μας για μία δωρεάν συνάντηση να συζητήσουμε τα θέματα που αντιμετωπίζεις.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Είναι αρκετά εύκολο να φλερτάρεις μια όμορφη γυναίκα, αρκεί να ξέρεις τον τρόπο και θα τον βρεις εδώ.

Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας και ανέβασε την αξία σου στο φλερτ και όχι μόνο. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.