Πώς η Απελπισία σε Κάνει μη Ελκυστικό

Το να δείχνεις απελπισμένος όταν φλερτάρεις δεν είναι κάτι που προτείνεται και σίγουρα δεν είναι ένα ελκυστικό χαρακτηριστικό ενός άντρα.

Τι Είναι Αυτό Που Σε Κάνει Μη Ελκυστικό ;

Η απελπισία απέναντι στο να βρεις γυναίκα και να φλερτάρεις είναι ένα από τα πιο μη- ελκυστικά χαρακτηριστικά. Καμία γυναίκα δεν διαλέγει για σύντροφο έναν άντρα ο οποίος της φαίνεται απελπισμένος.

Είναι κάτι που απωθεί όχι μόνο τις γυναίκες, αλλά όλους τους ανθρώπους γύρω σου. Το να είσαι απελπισμένος για να κατακτήσεις μια γυναίκα, σε κάνει αμέσως να φέρεσαι ως κατώτερός της. Σου αφαιρεί αξία, δεν σου προσδίδει.

Είναι πολύ σημαντικό ως άντρες να κατανοήσουμε τους λόγους που το να δείχνουμε σε μια γυναίκα ότι την θέλουμε απελπισμένα είναι ένα εισιτήριο προς την απόρριψη. Και είναι μονόδρομος.

Είναι ένα από τα λάθη που στοιχίζουν την επιτυχία με τις γυναίκες. Δες και το παρακάτω βίντεο για να μάθεις περισσόπτερα.

Συνέχισε να διαβάζεις και θα ανακαλύψεις τους 3 λόγους που η απελπισία είναι απωθητική για τις γυναίκες, και σε κάνει μη ελκυστικό.

#1. Δείχνει Ότι Δεν Έχεις Επιλογές

Για να έχει ένας άντρας επιλογές, πρέπει να έχει και κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Οι γυναίκες είναι πολύ επιλεκτικές όσον αφορά το με ποιον θα κάνουν σεξ και σχέση και με ποιον όχι.

Επομένως, όταν είσαι απελπισμένος, οι γυναίκες αντιλαμβάνονται αμέσως σε υποσυνείδητο επίπεδο ότι δεν έχεις επιλογές στην ζωή σου, και ότι ψάχνεις απεγνωσμένα οποιαδήποτε γυναίκα για να νιώσεις ασφάλεια και να πάρεις επιβεβαίωση.

Το να μην έχεις επιλογές στην ζωή σου σε κάνει αυτόματα μη ελκυστικό στο αντίθετο φύλο. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ότι φανερώνει ότι έχεις μικρή αξία, και επομένως ελάχιστες γυναίκες είναι διαθέσιμες για εσένα.

Το αποτέλεσμα είναι η γυναίκα που φλερτάρεις να νιώθει ότι κι εκείνη έχει μικρή αξία. Σε υποσυνείδητο επίπεδο σκέφτεται: Εφόσον δεν τον θέλουν οι άλλες γυναίκες, έχει μικρή αξία ως άντρας, κι αν προχωρήσω μαζί του, έχω μικρή αξία κι εγώ.

Για να το αποφύγεις αυτό, θα πρέπει σταδιακά να μπεις σε μια κατάσταση αφθονίας. Να προσεγγίσεις πολλές γυναίκες, να αποκτήσεις άνεση, να φλερτάρεις, και να φύγεις από το επίπεδο της στέρησης και της απελπισίας. Μόνο τότε θα μπορέσεις να αποκτήσεις τις σχέσεις που σου αξίζουν.

#2. Είναι Ένδειξη Ότι Δεν Διεκδικείς Και Δεν Είσαι Αποφασιστικός, Άρα Μη Ελκυστικός

απελπισμένος και μη ελκυστικός

Ένας άντρας που είναι απελπισμένος και ψάχνει οποιαδήποτε γυναίκα χωρίς να έχει κριτήρια, δείχνει αμέσως ότι δεν είναι διεκδικητικός συνολικά στην ζωή του, κι ότι δεν έχει αποφασιστικότητα.

Το θέμα είναι ότι η απελπισία προέρχεται από την έλλειψη διεκδίκησης για κάτι καλύτερο στην ζωή. Για αυτό που σου αξίζει.

Με άλλα λόγια, όταν δεν διεκδικείς αυτό που σου αξίζει, δεν αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες στο φλερτ, δεν προσεγγίζεις γυναίκες, δεν είσαι αποφασιστικός και δεν βαδίζεις προς τους στόχους σου, μένεις μόνος σου και χωρίς επιλογές. Αυτό αυτομάτως σε οδηγεί στο να μην είσαι σε θέση ισχύος, αλλά αντίθετα να συμβιβαστείς με ό,τι σου προκύψει, ακόμα κι αν αυτό είναι τοξικό και επιζήμιο για εσένα.

Η τοξικότητα δεν σε κάνει ελκυστικό και αυτό είναι σίγουρο. Δες το επεισόδιο από το ελληνικό podcsat του Apla+Andrika εδώ και μάθε περισσότερα για τους τοξικούς ανθρώπους.

Αυτομάτως γίνεσαι απελπισμένος, γιατί αντιλαμβάνεσαι ότι οι γυναίκες δεν έλκονται από σένα, ότι έχεις πολύ λίγες επιλογές στο παιχνίδι του φλερτ, και ότι πρέπει πάση θυσία να είσαι με κάποια, ακόμα κι αν εκείνη σε μειώνει και δεν σου προσφέρει αυτά που σου αξίζουν.

Οι γυναίκες όμως θέλουν να νιώθουν ξεχωριστές. Θέλουν να νιώθουν ότι είναι μοναδικές, και ότι το αρσενικό που είναι μαζί τους τις επέλεξε συνειδητά, και όχι επειδή δεν υπήρχε κάποια άλλη ως επιλογή.

Διαφορετικά, η γυναίκα νιώθει ότι η ίδια είναι απλά λύση ανάγκης, γιατί δεν μπορούσες να βρεις κάτι καλύτερο. Το αποτέλεσμα είναι να μην έλκεται από σένα για να μην νιώσει και η ίδια κατώτερη. Απίστευτο;

#3. Δείχνει Ότι Δεν Έχεις Κριτήρια, Και Ότι Θα Έκανες Σεξ Με Οποιαδήποτε Γυναίκα, Άρα Είσαι Μη Ελκυστικός

απελπισμένος και μη ελκυστικός

Και εδώ πάμε σε ένα πολύ βαθύ θέμα. Αν η γυναίκα νιώσει ότι την επέλεξες γιατί δεν υπήρχε καμία άλλη που να σε θέλει, νιώθει αμέσως ότι έχει πολύ χαμηλή αξία ως άνθρωπος, και ότι δεν είναι και κάτι σπουδαίο.

Ουσιαστικά, παύει να νιώθει ότι είναι ξεχωριστεί, και μπαίνει σε μια διαδικασία υποσυνείδητα κατά την οποία μειώνει τον εαυτό της για να είναι στο ίδιο επίπεδο με εκείνον που την επέλεξε.

Το αποτέλεσμα είναι να νιώθει διαρκώς λίγη, και να είναι σε ένα μέρος μέσα της δυστυχισμένη.

Αυτοί, ωστόσο, είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες στην έλξη. Κάθε θηλυκό θέλει να νιώθει ότι έχει δίπλα της έναν άντρα με αξία, που έχει κριτήρια αρκετά υψηλά, και που δεν θα έκανε σεξ με κάποια τυχαία. Ότι την επέλεξε γιατί έχει μεγάλη αξία και η ίδια, και είναι κάτι το ξεχωριστό.

Επιπλέον, θέλει να νιώθει ότι διεκδικεί το καλύτερο για τον εαυτό του, γιατί με αυτόν τον τρόπο θα νιώθει ότι κι εκείνη είναι το καλύτερο.

Ξέρεις τι είναι ελκυστικό; Να δείξεις ενδιαφέρον, χωρίς να φανείς απελπισμένος.

Η ψυχολογία που δημιουργούμε σε μια γυναίκα είναι η αρχή κάθε υγιούς σχέσης. Είναι και ο βασικός λόγος που το να είσαι απελπισμένος σε κάνει μη ελκυστικό στα μάτια της.

Καμία γυναίκα δεν θέλει να νιώθει ότι είναι λύση ανάγκης.

Επομένως, απέκτησε επιλογές, δημιούργησε κριτήρια, και άρχισε να επιλέγεις πολύ προσεκτικά με ποιες γυναίκες φλερτάρεις και σχετίζεσαι. Να προτιμήσεις να είσαι μόνος σου για ένα διάστημα, παρά να κάνεις σεξ με γυναίκα που δεν σου αξίζει.

Και θα δεις πως, μόλις εφαρμόσεις αυτόν τον κανόνα, αμέσως θα δημιουργήσεις μια πραγματικότητα που θα έλκονται από σένα οι κατάλληλες γυναίκες. Εκείνες που σου αξίζουν.

Κουράστηκες να δείχνεις απελπισμένος και πιστεύεις πως ήρθε η ώρα να αλλάξεις; Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.