Πώς Καταλήγεις Serial Killer ft Dr Λαμπάκη (Ψυχολόγος) – Apla + Andrika #087

Πώς εν τέλει δημιουργείται ένας serial killer;

Από που προέρχεται η βία και πώς δουλεύει το μυαλό ενός ανθρώπου που σκοτώνει κατά συρροή;

Πώς ένας άνθρωπος φτάνει στο σημείο να σκοτώσει ή να βασανίσει και τι σημάδια δείχνει ένας serial killer;

Πώς θα μπορούσε κάποιος να καταλάβει ή να αποφύγει τέτοιους ανθρώπους ή να προλάβει τέτοιες συμπεριφορές;

Ερωτήσεις που τώρα με όσα ακούγονται για serial killer θα γεννήθηκαν και σε σένα.

Οπότε ψάξαμε και βρήκαμε την πλέον ειδικό για το θέμα.

Μαζί μας για να μας λύσει απορίες η Dr Κωνσταντή Λαμπάκη.

Η οποία είναι Δικαστική Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπεύτρια, Διδάκτορας Τμήματος Ψυχολογίας Παντείου Πανεπιστημίου, Ειδικός Επιστημονικός Συνεργάτης για τα Σωφρονιστικά ζητήματα του Υπουργού Δικαιοσύνης, Εισηγητής Σεμιναρίων Δικαστικής Ψυχολογίας κ.α.

Η Dr Λαμπάκη, παρά την ειδικότητά της η οποία είναι περιζήτητη λόγω επικαιρότητας, δεν βγαίνει στη κάμερα. Την καλέσαμε και της δώσαμε να καταλάβει ότι το Apla+Andrika με εσένα που παρακολουθείς και εμάς που είμαστε μπροστά στην κάμερα, είναι μια παρέα. Και έτσι πείστηκε να μας τιμήσει.

Μπορείς να θες να έρθεις σε επαφή μαζί της στο e-mail: costandilambaki@gmail.com ή στο 2106422867.

Γίνε συνδρομητής στα παρακάτω για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για κάθε νέο επεισόδιο.

YouTube : http://bit.ly/MenOfStyleTV
____________________________________________
Τι είναι το Apla + Andrika;

Ψάχνοντας το τι πραγματικά έχει σημασία για εμάς, καταλήξαμε πως η ανδροπαρέα είναι κάτι ιερό.
Είναι οι κολλητοί σου, που μοιράζεσαι μαζί τους τις σκέψεις σου για τα επαγγελματικά, το φλερτ, τις γυναίκες, τα όνειρα σου και μέσα από την τριβή που παρέχει η ανδρική ειλικρίνεια, περνάς απίστευτα ενώ παράλληλα σε κάνει σοφότερο.

Όμως η ανδροπαρέα δεν μπορεί να είναι μαζί σου σε κάθε στιγμή της ημέρας.
Ή μήπως μπορεί;
Τo Menofstyle.gr για άλλη μια φορά πρωτοπορεί με σκοπό να δημιουργήσει την μεγαλύτερη και πιο ποιοτική ανδροπαρέα.

Αν θέλεις να λάβεις μέρος σε μια κουβέντα με όλα τα καυτά θέματα πάνω στο φλερτ, την ανθρώπινη συμπεριφορά και την προσωπική εξέλιξη περνώντας εκπληκτικά την ώρα σου, τότε το Apla+Andrika είναι η παρέα που έψαχνες.

Μαζί θα γελάσουμε, θα μιλήσουμε για θέματα όπως δεν μιλούν πουθενά και θα αναλύσουμε ζητήματα της καθημερινότητας μας με τρόπο που θα μας βελτιώσει και θα μας κάνει να ξεχαστούμε.

Το Apla+Andrika είναι κάτι σαν τις διακοπές που θέλεις να κάνεις με τους κολλητούς σου γνωρίζοντας πως οι στιγμές που θα περάσεις μαζί τους θα μείνουν αξέχαστες.

Χωρίς σενάριο, περιορισμούς ή λογοκρισία, ο Σπύρος, ο Χρήστος και ο Θέμης θα σου κάνουν παρέα κάθε εβδομάδα από κάθε πλατφόρμα για να μπορείς να απολαμβάνεις και εσύ την ανδροπαρέα όπως σε βολεύει.

Γνώρισέ μας από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία): https://www.menofstyle.gr/synantisi
Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης : https://www.menofstyle.gr/Academy
Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα: https://www.menofstyle.gr/contact
____________________________________________
#podcast #βία #SerialKiller

Apla Kai Andrika is the only Greek #Podcast show for Men available in video and audio format in all Platforms. In today’s episode, we talk about violence and what makes some become a violent serial killer featuring psychologist Dr Constadi Lampaki!

Men Of Style

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.
Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Men Of Style