Πως κλιμακώνω από το ραντεβού στο κρεβάτι!

Γρήγορα και εύκολα tips για το πώς να μεταβείς από το ραντεβού με την κοπέλα στο κρεβάτι, χωρίζοντας της διαδικασία του ραντεβού σε 4 βασικούς άξονες.

Από τα bootcamps και τα email των φίλων μας, αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει μια ασάφεια στο μυαλό, ειδικά των νεότερων στο Παιχνίδι, στο πώς να μεταβούν από το ραντεβού με την κοπέλα στο κρεβάτι. Το παρόν post έχει τον ευγενή στόχο να ξεκαθαρίσει αυτό το σημείο στο μυαλό μας με γρήγορα και εύκολα tips, χωρίζοντας της διαδικασία του ραντεβού σε 4 βασικούς άξονες. Τι σκέφτομαι, τι κάνω, τι δεν κάνω, τι λέω.

Τι σκέφτομαι:

Ακόμα και πριν μάθω για το Παιχνίδι, πάντα πίστευα ότι από τη στιγμή που μια κοπέλα δεχτεί να βγει μαζί μου σε ραντεβού, είναι δεδομένο το ενδιαφέρον της και έτσι αν δεν γινόταν κάτι πολύ χοντρό για να χαλάσει η ατμόσφαιρα, δεν θα έχανα το κρεβάτι μαζί της. Πήγαινα στο ραντεβού δηλαδή με την σκέψη ότι το έχω (επειδή βγήκε μαζί μου) και ότι απλά πρέπει να φροντίσω να πάνε όλα «φυσιολογικά». Το Φυσιολογικά, σημαίνει :

1. Οδηγώ εγώ την κατάσταση στο κρεβάτι, όχι το θηλυκό, η ευθύνη αυτή είναι ανδρική.
2. Είναι δικιά μου ευθύνη ότι «κακό» γίνει, όχι του θηλυκού. Το κακό είναι το οτιδήποτε στο γυναικείο μυαλό μπορεί να την κάνει να αισθανθεί άβολα.
3. Θέλει να κοιμηθεί μαζί μου όσο θέλω και εγώ μαζί της, αν όχι περισσότερο.
4. Και αυτό που λέω πάντα και στους wings μου : Από τη στιγμή που έκανε το λάθος να βγει μαζί μου, θα πάμε μαζί στο κρεβάτι!

Έχοντας πλέον τα παραπάνω δομημένα στο μυαλό μου στην μέχρι τώρα ενασχόλησή μου στο Παιχνίδι, δεν έχω χάσει ποτέ μα ποτέ στο ραντεβού, κοπέλα που πήγαινε για sex. Επίσης πάντα το sex ερχόταν μέχρι το 3ο ραντεβού. Ποτέ πιο μετά εκτός από μια φορά που υπήρχε τεχνική δυσκολία (βλ περίοδος). (Κατά David x αν μια κοπέλα δεν θέλει να κοιμηθεί μαζί σου ως το τρίτο ραντεβού, δεν θα κοιμηθεί ποτέ μαζί σου).

Τι κάνω:

Πριν, κατά την διάρκεια και μετά το ραντεβού φροντίζω να κάνω κάποια πραγματάκια ώστε να περνάω καλύτερα, να νιώθουμε και οι δύο άνετα και να σιγουρέψω όσο μπορώ το χαμόγελο μιας ωραίας βραδιάς γεμάτη ερωτική ενέργεια, την επόμενη μέρα στο γραφείο.

1. Τηρώ πάντα κάποιους κανόνες ευγενείας (socially educated), ειδικά όταν είμαστε μαζί έξω σε κόσμο, ακόμα και αν ταυτόχρονα της λέω στο αυτί ότι θέλω να τελειώσω στο πρόσωπό της.
2. Είμαι πάντα ανεπηρέαστος από το αποτέλεσμα , όχι για αυτήν αλλά γιατί έτσι είμαι.
3. Ανεβάζω εγώ το sexual tension κλιμακωτά. Κλιμακώνω σε στάδια ώστε να μην υπάρχει αντίδραση. Φροντίζω να είναι στις κατάλληλες στιγμές και όχι ξαφνικά.
4. Φροντίζω το σπίτι μου να έχει τα απαραίτητα (ένα δύο neutral – κοινώς αποδεκτά ποτά, προφυλακτικά, καθαρά σεντόνια).
5. Σε κάθε ευκαιρία έχω σωματική επαφή μαζί της (την ακουμπάω, χαιδέυω, πιάνω ώστε να νιώθει οικεία με το άγγιγμά μου όσο το δυνατόν συντομότερα)
6. Αν δεν έχουμε φιληθεί κάνω το κυνηγάω το συντομότερο. Αν έχουμε φιληθεί ξεκινάω το νέο ραντεβού με φιλί στα χείλη και όχι στο πρόσωπο. Αξιοποιώ το χρόνο μου μαζί της όχι για να ξανακάνω τα παλιά αλλά για να πάω στο επόμενο επίπεδο.
7. Της μιλάω λες και τα έχουμε χρόνια. Αρέσει πολύ στις γυναίκες αυτό.

Τι δεν κάνω:

Η εμπειρία μου ως τώρα μου έχει δείξει πως αποφεύγοντας μερικά απλά λαθάκια, μεγιστοποιώ την πιθανότητα του ραντεβού να καταλήξει σε Lay συν του ότι το οδηγώ με μαθηματική ακρίβεια στην επανάληψη.

1. Δεν κανονίζω το ραντεβού αν δεν έχω διάθεση ή δεν υπάρχει η δυνατότητα για σεξ. Το πάω σε μια μέρα που δεν θα υπάρχει κόλλημα.
2. Δεν σκέφτομαι ποτέ το τι σκέφτεται. Δεν θολώνω το μυαλό μου με τις σκέψεις της.
3. Δεν την ρωτάω που θέλει να πάμε. Είμαι το αρσενικό και περιμένει να φερθώ έτσι.
4. Αν κάτι δεν πάει καλά δεν το κάνω θέμα, δεν απογοητεύομαι. Συνεχίζω όπως ο τραγουδιστής που ξέχασε ένα δίστιχο από το τραγούδι του. Τραγουδάει τα παρακάτω και τα δίνει και όλα στο ρεφρεν.
5. Δεν την κρίνω. Δεν την προβληματίζω. Ήρθε να περάσει καλά. Όχι να κριθεί για πρόστυχες σκέψεις, για το παρελθόν της, για το τι δουλειά κάνει και δεν την νοιάζει που πάει ο κόσμος.
6. Δεν ρωτάω αν θέλει το σεξ. Την οδηγώ εκεί.

Τι λέω:

Στο δια ταύτα. Κάποια στιγμή έρχεται η φάση που πρέπει να ανεβείτε στο σπίτι σου ή οτιδήποτε. Το πώς θα το πλασάρεις πρέπει να δείχνει ότι Α) υπάρχει κάποιος λόγος, έστω και χαζός για να σε ακολουθήσει και δεν έχει να κάνει με σεξ
Β) εσύ έχεις την ευθύνη ότι και αν γίνει, Γ) Δεν είναι και τίποτα σπουδαίο.

Οπότε εγώ πετυχαίνω με αυτά:

1. Άκου πως έχει. Έχω ένα τέλειο κρασί στο ψυγείο να παγώνει. Είναι κρασί που το απολαμβάνεις μόνο με καλή παρέα. Πάμε να συνεχίσουμε εκεί την κουβέντα.
2. Ωραία, το μαγαζί κλείνει σε λίγο. Καλύτερα να συνεχίσουμε αλλού. Πάμε σπίτι μου που έχω καλύτερο καναπέ από αυτόν εδώ που καθόμαστε τώρα και όσο ποτό θέλουμε.
3. (Playfully) Βλέπω ότι δεν μπορείς να αντισταθείς. Αν είναι να μου ορμήσεις καλύτερα να γίνει κάπου με λιγότερα αδιάκριτα βλέμματα γιατί μετά θα πρέπει να με αποκαταστήσεις και είμαι νέος για γάμο. Σήκω, πάμε σπίτι μου.
4. (Έχοντας ανεβάσει πολύ το sexual tension) Θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ λάθος μέρος για την κατάστασή μας τώρα. Τελειώνουμε το ποτό μας και συνεχίζουμε σπίτι μου.
5. Ας πάμε τώρα να δούμε την συλλογή μου με πεταλούδες που έλεγα. Έτσι και αλλιώς ότι μπορούμε να κάνουμε τώρα γιατί να το κάνουμε αύριο?
6. Μ’ αρέσει η παρέα σου / κουβέντα μαζί σου. Πάμε να συνεχίσουμε κάπου με καλύτερη μουσική. Σήκω πάμε σπίτι μου.
7. Πρέπει οπωσδήποτε να έχω μια γυναικεία γνώμη για τις κουρτίνες μου, κουστούμι στην ντουλάπα μου, νέο έπιπλο, πίνακα whatever. Ανέβα μία πάνω πριν σε πάω σπίτι σου σε παρακαλώ να μου πεις.

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.