Πώς να αντιμετωπίζεις άντρες στην παρέα – Μέρος 1

Πώς να αντιμετωπίζεις άντρες στην παρέα - Μέρος 1

Είναι ένα θέμα που σίγουρα προβληματίζει αρκετούς: Πώς να αντιμετωπίζω άντρες στην παρέα. Άντρες που είτε βρίσκονται ήδη στην παρέα που θέλω να πλησιάσω, ή που μπορεί να προσπαθήσουν να μπούνε παίρνοντας θάρρος από τη δική μου προσέγγιση. Σε αυτό το πρώτο μέρος του άρθρου, θα δοθούν μερικές πολύ καλές συμβουλές ώστε να βγεις νικητής από μία τέτοια αναμέτρηση:

 • Εάν προσπαθείς να απασχολήσεις έναν άνδρα σε μία παρέα ώστε να μην ενοχλεί τον φίλο σου ή την κοπέλα που ενδιαφέρει τον φίλο σου, απασχόλησέ τον με την ατάκα: “Δε σε ξέρω από την τηλεόραση ρε φίλε; Πού παίζεις;” Ο πιο εύκολος τρόπος να πιάσεις συζήτηση με οποιονδήποτε άνδρα είναι αυτός. Του λες ότι τον αναγνώρισες από την τηλεόραση, τον καθησυχάζεις ότι δεν είσαι κανένας τρελός ή γκέι οπαδός και μετά τον ρωτάς ξανά και ξανά λογικές ερωτήσεις τύπου από πού είναι, σε ποιο σχολείο πήγε, πώς τον λένε κτλ.
 • Πιάσε κουβέντα στις κοπέλες για τους αποτυχημένους στα ερωτικά άνδρες και πώς προσπαθούν απεγνωσμένα να πλησιάσουν κάποια που τους αρέσει. Βάλε τις  κοπέλες σαν κουίζ / παιχνίδι να σου πούνε τι λένε συνήθως τέτοιοι άνδρες. Έτσι, όταν κάποιος άνδρας πλησιάσει τις κοπέλες ενώ είσαι ήδη στην παρέα, θα αρχίσει να πέφτει μέσα στα κλισέ που ανέφεραν πριν οι κοπέλες, οι οποίες και θα αρχίσουν να γελάνε εις βάρος του.
 • Μην προσπαθείς να κάνεις εχθρούς. Πάρε τους άνδρες με το μέρος σου. Δεν έχεις βγει για να παίξεις ξύλο, αλλά για να διασκεδάσεις.
 • Απαξίωσε μέσω πειράγματος τις κοπέλες, ώστε αν υπάρχει άνδρας στην παρέα να μη νιώσει απειλή από την παρουσία σου, ότι τους την πέφτεις αμέσως.
 • Να είσαι φιλικός και αυθεντία μπροστά του. Δείξε του ένα κόλπο, πες του μία ιστορία, μάθε του κάτι. Δώσε του Αξία επειδή έχεις περισσότερη από τον ίδιο.
 • Αναγνώρισε κατορθώματα που αναφέρει. Αν εσύ τον αποκαλείς κουλ, είναι γιατί είσαι και πάλι η αυθεντία που αποφασίζει ποιος είναι κουλ και ποιος όχι. Πού και πού ας διαφωνείς μαζί του επίσης για να παραμένεις αυθεντία, όχι κάποιος που συμφωνεί σε οτιδήποτε.
 • Μη γίνεις ανοιχτά αγενής προκαλώντας τον να γίνει και αυτός. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να ρίξεις τη δική σου αξία. Μείνε κουλ, άσε τον να μπει αυτός στο τρυπάκι να προσπαθήσει να σε μειώσει. Πάντα να δείχνεις θετικός και χαρούμενος, ανεπηρέαστος. Αν έχεις αρνητική ενέργεια, θα χάσεις.
 • Σπρώξε φιλικά τα κορίτσια, σε μορφή πειράγματος. Θα γελάσουν και θα έρθουν ακόμα πιο κοντά σου.
 • Άγγιξε τον άλλον άνδρα στον ώμο για να δείξεις κυριαρχία.
 • Μίλα πιο δυνατά. Οι κοπέλες ακολουθούν τον πιο δυνατό θόρυβο. Αγνοώντας τον άλλον λοιπόν εφόσον εσύ μιλάς πιο δυνατά, ο ανταγωνιστής θα χάσει την αυτοπεποίθησή του.
 • Χρησιμοποίησε τη γλώσσα σώματος εναντίον του. Μίλα του με το σώμα σου να μη στρέφεται προς το δικό του, αντιθέτως ανάγκασέ τον να έχει αυτός στραμμένο το δικό του σώμα προς εσένα. Έτσι, θα δείχνει ο “αντίπαλος” υπερβολικό ενδιαφέρον για τη συνομιλία σας, ενώ εσύ όχι. Κατά διαστήματα για να δείχνεις φιλικός, γύρε το σώμα σου στη μεριά του για λίγα δευτερόλεπτα και μετά επίστρεψε σε μια πιο ουδέτερη στάση.
 • Πιάσε την κοπέλα που σου αρέσει από τα χέρια, γύρισέ την ώστε να έχει πλάτη τον ανταγωνιστή  δείχνοντάς της μία χορευτική φιγούρα ή οτιδήποτε. Τώρα δεν τον βλέπει, είναι συγκεντρωμένη σε εσένα. Ο ίδιος μπορεί να νιώσει να χάνει Αξία και αξιοπρέπεια όσο περιμένει να της μιλήσει, ενώ η κοπέλα του έχει γυρισμένη την πλάτη.
 • Αγνόησέ τον. Μπορεί να λέει κάτι. Αγνόησε τα λεγόμενά του και συνέχισε ή άνοιξε το δικό σου θέμα συζήτησης.
 • Εάν αντιδρά και ανταποκρίνεται σε εσένα ενώ τον αγνοείς, οι κοπέλες νιώθουν όλο και περισσότερη έλξη για εσένα ενώ ο ίδιος καταστρέφει τις πιθανότητές του με οποιαδήποτε κοπέλα της παρέας. Με άλλα λόγια, με λιγότερα πετυχαίνεις τα περισσότερα. Όσο περισσότερο του μιλάς για να δείξεις κυριαρχία, τόσο περισσότερη σημασία του δίνεις στη διαδικασία αυτή, επομένως και δύναμη. Δώσε του λοιπόν την ελάχιστη δυνατή σημασία, μίλησέ του με όσες το δυνατόν λιγότερες λέξεις. Μόλις λοιπόν του πεις κάτι για να νιώσει την κυριαρχία σου και είναι έτοιμος να αντιδράσει και να ανταποκριθεί δικαιολογώντας τον εαυτό του, γύρισε το σώμα σου σε άλλη κατεύθυνση και αστραπιαία άνοιξε άλλο θέμα συζήτησης.
 • Πες κάτι αστείο που να πειράζει τις κοπέλες. Τα γέλια που θα προκαλέσεις στην παρέα και πάλι ενισχύουν τη θέση σου.

Στο δεύτερο μέρος του άρθρου, θα δοθούν ακόμα περισσότερες χρήσιμες συμβουλές για το Πώς να αντιμετωπίζεις άντρες στην παρέα. Μέχρι τότε, ρίξε μία ματιά στα παρακάτω  χρήσιμα άρθρα:

Γιατί οι έξυπνοι άντρες αποτυγχάνουν με τις γυναίκες – Μέρος 1

Γιατί οι έξυπνοι άντρες αποτυγχάνουν με τις γυναίκες – Μέρος 2

Γιατί οι έξυπνοι άντρες αποτυγχάνουν με τις γυναίκες – Μέρος 3

Εάν βαρέθηκες να έρχεσαι δεύτερος με τις γυναίκες και θέλεις να αναλάβεις δράση, δες αυτό:

Premium Bootcamp – Δράσε Τώρα και άλλαξε τη Ζωή σου

 

 


Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.