Πώς να Αντιμετωπίζεις Άντρες στην Παρέα – Μέρος 2

Πώς να αντιμετωπίζεις άντρες στην παρέα - Μέρος 2

Εσύ Και Οι Άλλοι Άντρες Στην Παρέα

Συνεχίζοντας από το πρώτο μέρος, μερικές εξαιρετικά χρήσιμες συμβουλές για το πώς να αντιμετωπίζεις άντρες στην παρέα, περνάμε στο Μέρος 2, αλλά πριν συνεχίσεις χρειάζεται να δεις εδώ ένα βίντεο του Θέμη για το πως θα εκτοξεύσεις την επικοινωνία σου.

#1. Μίλα Με Τους Άντρες Στην Παρέα

Α) Άλλαζε το θέμα όταν μιλάει, όσο συχνά θέλεις. Μπορείς ακόμα να μπεις σε εντελώς άσχετα θέματα συζήτησης. Επίσης, διακοπές του στιλ “Πάντα έτσι κάνει, παιδιά;” είναι επιτρεπτές.

Β) Μη χρησιμοποιείς το όνομά του. Αντιθέτως, βάλε του μία ταμπέλα, όπως: Ο Κύριος Φιλικός με Όλους, ο Mr Ευαίσθητος 2015, ο Ήρωας, ο Αρχηγός, το φιλαράκι κτλ. Μη βγάζεις μένος, κακία ή ειρωνεία. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο ανάλαφρος μπορείς, ώστε να μη γυρίσει αυτή η στρατηγική μπούμερανγκ εναντίον σου.

Βάλε Τον Άλλον Άντρα Στο Πλαίσιο Του Τύπου Που Προσπαθεί Υπερβολικά Πολύ.

άλλοι άντρες στην παρέα

Α) Ότι απολογείται, ότι προσπαθεί υπερβολικά να εξηγηθεί ή να αιτιολογήσει συμπεριφορές του, ότι παραδείχνει ενδιαφέρον, ότι παραείναι τεχνικός, ότι είναι υπεραναλυτικός.

Πες κάτι του στιλ: “Γιατί φρικάρεις έτσι;” ή “Φίλε μου, απλά περνάμε καλά εδώ, κοίτα να είσαι ο εαυτός σου, κάτσε άραξε πιες ένα ποτό. Θα σου αρέσει. Χαλάρωσε, μην αγχώνεσαι”. Να είσαι πολύ φιλικός όταν το κάνεις αυτό, όπως όταν μιλάς σε ένα μικρό παιδάκι.

Β) Κάνε τον άλλον άντρα να απολογηθεί. Ρώτησέ τον εάν είναι κουρασμένος, εάν νιώθει ή είναι άρρωστος, εάν χρειάζεται βοήθεια, κτλ: “Φίλε μου, είσαι καλά; Δείχνεις πολύ κουρασμένος / δείχνεις λίγο άρρωστος”.

Θα απαντήσει: “Όχι δεν είμαι κουρασμένος, είμαι μια χαρά.” Σου δίνει εξηγήσεις και καθώς θα επιμείνεις: “Σίγουρα; Δε δείχνεις τόσο καλά”. Θα μπει στη διαδικασία να προσπαθεί να σας πείσει ότι όλα είναι μια χαρά. Δείξε ενδιαφέρον όταν τον ρωτάς.

Γ) Ρώτησέ τον άλλον άντρα εάν έχει πολλές επιτυχίες με τις γυναίκες ή εάν έχει κοπέλα. Δείξε τους μυς του ή την μπλούζα του και πες: “Πω φίλε, πρέπει να ρίχνεις πολλές κοπέλες με τα ρούχα που φοράς, έχεις ωραίο στιλ” ή “Πω φίλε, με τέτοιο σώμα πρέπει να ρίχνεις πολλές κοπέλες.”

Εάν συμφωνήσει, γελάς και λες ότι άφησε την κοπέλα του σπίτι για να έρθει να ρίξει κάποια άλλη. Εάν διαφωνήσει, του λες “μην ανησυχείς φίλε μου, για όλους έχει ο Θεός. Κάποια στιγμή θα έρθει και η σειρά σου, απλά να είσαι ο εαυτό σου και θα τα καταφέρεις”.

Όταν Προσπαθεί Να Επιβληθεί Ο Άλλος Άντρας, Βάλε Τη Συμπεριφορά Του Σε Άλλο Πλαίσιο.

άλλι άντρες στην παρέα

Α) Όταν σε αγγίζει ο άλλος άντρας για να δείξει ότι είναι κυρίαρχος, πες του ότι δεν είσαι γκέι και δείξε λίγο ενοχλημένος γαμογελώντας. Τότε θα πει ότι δεν είναι γκέι και θα του πεις “δε χρειάζεται να εξηγείσαι σε εμένα, φίλε”. Σαν να μετράει πολύ για αυτόν η γνώμη σου.

Β) Μόλις προσπαθήσει να το αρνηθεί πάλι ή να το εξηγήσει, συνέχισε λέγοντας: “Φιλαράκι μην ιδρώνεις, όλοι έχουμε καλή γνώμη για σένα, δε χρειάζεται να μας πείσεις για κάτι. Με άλλα λόγια, συνέχεια όταν του μιλάς να θεωρείς ότι ανησυχεί και θέλει να απολογηθεί ή να εξηγηθεί σε εσένα και στους υπόλοιπους.

Γ) Τότε θα συνεχίσει ο άλλος άντρας λέγοντας: “Μα δεν ανησυχώ” και απαντάς: “Φίλε μου όλα ΟΚ, χαλάρωσε, δεν έγινε τίποτα. Πιες λίγο”. Μετά όσο επιμένει, τόσο σκάβει το λάκο του όλο και πιο βαθιά.

Δ) Όταν λέει κάτι θετικό για τον εαυτό του, διάκοψέ τον. Κάνε του παρατήρηση: “Φίλε μου μην προσπαθείς τόσο πολύ να μας εντυπωσιάσεις, να είσαι πιο χαλαρός, όλοι εδώ σε συμπαθούμε. Δε χρειάζεται να προσπαθείς να μας κάνεις καλή εντύπωση”.

Ε) Όντας συνέχεια αυτός που του δίνει συμβουλές και ορίζει το σωστό και το λάθος, θα είναι συνέχεια υπό. Ταυτόχρονα, θα αρχίσει να αντιδρά, να απολογείται, να νευριάζει, ρίχνοντας ακόμα περισσότερο την αξία του. Είναι καταδικασμένος να τερματίσει την κούρσα τελευταίος.

Πριν κλείσουμε, είναι χρήσιμο να παρακολουθήσεις και το επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika για την ηγεσία στη ζωή και τις σχέσεις.

#2. Τι Να Κάνεις Με Την Κοπέλα Που Σου Αρέσει

Μπορείς κι εσύ να έχεις τη γυναίκα που σου αρέσει. Δες το παρακάτω βίντεο πως είναι αυτό εφικτό.

Πάρε την κοπέλα που σου αρέσει και απομόνωσέ την, μακριά από τους άλλους άντρες. Αν την κάνεις να γελάσει και να περνάει καλά, θα δεχθεί εύκολα και την απομόνωση μαζί σου. Τώρα είστε μόνοι σας και μπορείς να κλιμακώσεις τη γνωριμία.

Καλή επιτυχία!

Αν είσαι έτοιμος να περάσεις από τη θεωρία και τα άρθρα μας στην πράξη, τότε σε περιμένουμε. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.