Πώς να Αποφύγεις Ακόμα μια Βαρετή Συζήτηση Όταν Θέλεις να Φλερτάρεις

Θέλεις να φλερτάρεις με τέτοιο τρόπο που θα κεντρίζεις το ενδιαφέρον της γυναίκας και θα αποφεύγεις βαρετές και αμήχανες συζητήσεις; Μάθε περισσότερα!

Πόσες φορές σε μια συζήτηση με μια γυναίκα που φλερτάρεις έχεις φτάσει σε ένα σημείο που δεν ξέρεις τι να πεις και τελικά βαριέται η γυναίκα, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να συνεχίσεις;

Όταν θέλεις να φλερτάρεις, πρέπει να βρεις έναν τρόπο να μην κάνεις βαρετές συζητήσεις. Αν ρωτήσεις μερικούς άντρες να σου πουν θέματα που συζητούν, όταν φλερτάρουν μια γυναίκα, θα πάρεις διαφορετικές απαντήσεις.

Άλλος μιλά για μουσική, άλλος για ταξίδια, άλλος για διασημότητες κοκ.

Η αλήθεια είναι ότι κάθε γυναίκα, διαφέρει και σε κάθε μια αρέσουν διαφορετικά θέματα συζήτησης.

Παρακάτω θα δούμε μερικούς τρόπους για να ξεπεράσεις αυτά τα προβλήματα όταν φλερτάρεις.

#1. Βρες τι Την ΕνδιαφέρειΘέλεις να φλερτάρεις με τέτοιο τρόπο που θα κεντρίζεις το ενδιαφέρον της γυναίκας και θα αποφεύγεις βαρετές και αμήχανες συζητήσεις; Μάθε περισσότερα!

Ένας εύκολος τρόπος να προχωρήσεις μια συζήτηση, όταν φλερτάρεις, είναι να μιλήσεις με την γυναίκα για πράγματα που θα την ενδιαφέρουν.

Πρέπει λοιπόν κατά την διάρκεια της κουβέντας να προσπαθήσεις να μάθεις ποια είναι αυτά.

Αν δεις ότι κάτι που θέλεις να συζητήσετε δεν της κινεί το ενδιαφέρον, ρώτησε να μάθεις τι την ενδιαφέρει περισσότερο.

Ρώτησε με τι ασχολείται, τι κάνει τον ελεύθερο χρόνο της και προσπάθησε να καταλάβεις τι θα ήταν αυτό που θα κρατούσε ζωντανή την συζήτηση.

#2. Κάνε Ανοικτού Τύπου ΕρωτήσειςΘέλεις να φλερτάρεις με τέτοιο τρόπο που θα κεντρίζεις το ενδιαφέρον της γυναίκας και θα αποφεύγεις βαρετές και αμήχανες συζητήσεις; Μάθε περισσότερα!

Οι ερωτήσεις στις οποίες μπορεί να δοθεί μια μονολεκτική απάντηση είναι βαρετές.

Διατύπωσε τις ερωτήσεις σου με τρόπο τέτοιο ώστε να προωθούν την κουβέντα και να απαιτούν λίγη παραπάνω ανάλυση.

#3. Πάρε Αφορμές Από Όσα Συμβαίνουν ΤριγύρωΘέλεις να φλερτάρεις με τέτοιο τρόπο που θα κεντρίζεις το ενδιαφέρον της γυναίκας και θα αποφεύγεις βαρετές και αμήχανες συζητήσεις; Μάθε περισσότερα!

Το περιβάλλον και όσα συμβαίνουν γύρω σας την ώρα που φλερτάρεις μπορεί να σου δώσουν πολλές ευκαιρίες.

Λέγοντας “περιβάλλον” δεν εννοούμε να της μιλήσεις για τον καιρό και άλλα τέτοια κλισέ.

Βάλε την παρατηρητικότητα σου να δουλέψει και δες γύρω σου πράγματα για τα οποία θα μπορούσατε να κουβεντιάσετε. Για παράδειγμα, σχολίασε κάτι που συμβαίνει, κάποιο ρούχο που φορά κάποιος ή κάποιο κόσμημα.

#4. Κάνε Τον ΜαθητήΘέλεις να φλερτάρεις με τέτοιο τρόπο που θα κεντρίζεις το ενδιαφέρον της γυναίκας και θα αποφεύγεις βαρετές και αμήχανες συζητήσεις; Μάθε περισσότερα!

Μια γενικόλογη κουβέντα μπορεί να είναι επίπονη. Προσπάθησε να την μετατρέψεις κατά κάποιον τρόπο σε ένα μάθημα.

Αν σου αναφέρει κάτι που δεν γνωρίζεις, κάτι σχετικό με την δουλειά της ή ίσως κάποιο χόμπι, ζήτησε της να σου εξηγήσει και να σου δώσει λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα θέλει να σε διδάξει, ιδιαίτερα αν πρόκειται για κάτι με το οποίο είναι παθιασμένη.

#5. Δείξε ότι Το ΑπολαμβάνειςΘέλεις να φλερτάρεις με τέτοιο τρόπο που θα κεντρίζεις το ενδιαφέρον της γυναίκας και θα αποφεύγεις βαρετές και αμήχανες συζητήσεις; Μάθε περισσότερα!

Η βαρεμάρα είναι ένας δρόμος διπλής κατεύθυνσης. Αν δείχνεις ότι βαριέσαι, τότε η γυναίκα που φλερτάρεις, θα αισθανθεί το ίδιο.

Ισχύει όμως και το αντίθετο, για τον λόγο αυτό είναι σημαντικό να φαίνεται ότι διασκεδάζεις και απολαμβάνεις το φλερτ μαζί της.

Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση η γυναίκα απλά να μην ενδιαφέρεται, αλλά εσύ να νομίζεις ότι το παίζει δύσκολη. Δες περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο του Χρήστου.

#6. Γίνε Ενδιαφέρον ΆτομοΘέλεις να φλερτάρεις με τέτοιο τρόπο που θα κεντρίζεις το ενδιαφέρον της γυναίκας και θα αποφεύγεις βαρετές και αμήχανες συζητήσεις; Μάθε περισσότερα!

Είναι πιο εύκολο να προχωρήσεις μια συζήτηση, όταν έχεις γνώση σχετικά με περισσότερα πράγματα.

Μια κουβέντα περιορίζεται από την θεματολογία που γνωρίζεις και από τις εμπειρίες σου. όσο επεκτείνεις τις γνώσεις και τις εμπειρίες σου, τόσο επεκτείνεις τις πιθανότητες να κάνεις μια συζήτηση που δεν θα είναι βαρετή.

#7. Μην Γυρνάς σε Θέματα που Έχουν ΕξαντληθείΘέλεις να φλερτάρεις με τέτοιο τρόπο που θα κεντρίζεις το ενδιαφέρον της γυναίκας και θα αποφεύγεις βαρετές και αμήχανες συζητήσεις; Μάθε περισσότερα!

Όταν ένα θέμα συζήτησης εξαντληθεί, μετά από λίγη ώρα, μην γυρίσεις σε αυτό, ιδιαίτερα αν βλέπεις ότι η γυναίκα που φλερτάρεις, δεν σχετίζεται με αυτό, δεν το καταλαβαίνει ή δεν της αρέσει.

Ένα “νεκρό” θέμα θα τονίσει το γεγονός ότι εσείς οι δύο δεν έχετε πολλά να πείτε και πιθανότατα το φλερτ θα έχει αρνητική έκβαση.

Όταν η γυναίκα σου δείχνει ότι βαριέται ενώ την φλερτάρεις, ίσως δεν ενδιαφέρεται και στο δείχνει έμμεσα. Πόσο πρέπει εσύ να επιμείνεις μετά από μια απόρριψη;

Μάθε την απάντηση στο παρακάτω επεισόδιο του Apla+Andrika.

#8. Γύρισε Σε Θέματα Που Παραμένουν ΑνοικτάΘέλεις να φλερτάρεις με τέτοιο τρόπο που θα κεντρίζεις το ενδιαφέρον της γυναίκας και θα αποφεύγεις βαρετές και αμήχανες συζητήσεις; Μάθε περισσότερα!

Αν τώρα υπάρχει κάτι που αναφέρθηκε νωρίτερα στην συζήτηση, αλλά δεν ολοκληρώθηκε ή έχεις κάτι να προσθέσεις ή να κάνεις μια περαιτέρω ερώτηση, μπορείς να επιστρέψεις σε αυτό.

Τις περισσότερες φορές υπάρχουν τέτοια θέματα, που μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από βαρετές καταστάσεις.

#9. Μην Καυχιέσαι Συνεχώς για Τον Εαυτό ΣουΘέλεις να φλερτάρεις με τέτοιο τρόπο που θα κεντρίζεις το ενδιαφέρον της γυναίκας και θα αποφεύγεις βαρετές και αμήχανες συζητήσεις; Μάθε περισσότερα!

Σε κανέναν δεν αρέσει να μιλά με κάποιον που μιλά διαρκώς για τον εαυτό του και καυχιέται για τα επιτεύγματα και τις επιτυχίες του, σε μια προσπάθεια να εντυπωσιάσει.

Ένας άντρας με κύρος και επιτυχίες είναι χαλαρός και δεν κάνει την επιτυχία του θέμα συζήτησης, σε αντίθεση με έναν άντρα που είτε δεν έχει κύρος είτε δεν είναι στην πραγματικότητα τόσο επιτυχημένος όσο ισχυρίζεται.

Μην αναφέρεις λοιπόν οτιδήποτε “υψηλής αξίας”, αν πρώτα δεν ερωτηθείς σχετικά. Έτσι θα της δείξεις ότι ανήκεις στην πρώτη κατηγορία.

#10. Δείξε Ότι την ΑκούςΘέλεις να φλερτάρεις με τέτοιο τρόπο που θα κεντρίζεις το ενδιαφέρον της γυναίκας και θα αποφεύγεις βαρετές και αμήχανες συζητήσεις; Μάθε περισσότερα!

Όταν της κάνεις μια ερώτηση, δείξε ότι την ακούς ενεργά, όσο σου δίνει την απάντηση. Μια γυναίκα που μιλά αρκετά, σημαίνει ότι ενδιαφέρεται και ότι δεν βαριέται και δείχνοντας ότι την καταλαβαίνεις και την ακούς είναι ένας τρόπος να ενισχύσεις το ενδιαφέρον της.

Κάνε διευκρινιστικές ερωτήσεις και προσπάθησε να μπεις πιο βαθιά σε όσα λέει, για να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα, όταν φλερτάρεις.

#11. Μην Αφιερώσεις Πολύ Χρόνο, αν Δεν Βλέπεις ΕνδιαφέρονΘέλεις να φλερτάρεις με τέτοιο τρόπο που θα κεντρίζεις το ενδιαφέρον της γυναίκας και θα αποφεύγεις βαρετές και αμήχανες συζητήσεις; Μάθε περισσότερα!

Μην ξεχνάς ότι δεν γίνεται όλοι οι άνθρωποι να ταιριάζουν μεταξύ τους.

Αν δεις ότι παρά τις προσπάθειες σου, οι απαντήσεις της παραμένουν μονολεκτικές και η συζήτηση μαζί της μοιάζει να είναι όλο και πιο βαρετή, μην χάνεις τον χρόνο σου.

Χαιρέτισε την ευγενικά και προχώρησε, για να φλερτάρεις μια άλλη γυναίκα που θα δείξει μεγαλύτερη ανταπόκριση και ενδιαφέρον.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Θέλεις να φλερτάρεις πιο αποτελεσματικά με τρόπο που να το απολαμβάνεις περισσότερο κι εσύ; Μάθε περισσότερα εδώ.

Καλή συνέχεια

Βρες με!

Anestis

Founder / Head Instructor at Men of Style
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.

Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!

Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Anestis
Βρες με!
Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε.Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων!Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.