Πώς να Απολαμβάνεις το Φλερτ – Μέρος Πρώτο

Απόλαυσε το φλερτ. Το κάνεις για τον εαυτό σου

Μάθε Πώς Να Απολαμβάνεις Το Φλερτ

Όχι… Δεν θα απολαμβάνεις κάθε φορά το φλερτ και εννοείται πως δεν χρειάζεται. Δεν είναι σοκολάτα… Από τη στιγμή που προσεγγίζεις μια γυναίκα είναι δεδομένο ότι μέχρι να συνδεθείτε και να δημιουργηθεί η πολυπόθητη έλξη περνάει κάποιος χρόνος. Σε κάθε περίπτωση έχουμε αναφέρει ξανά και ξανά πόσο σημαντικό είναι να το απολαμβάνουν και οι δυο πλευρές.

Εαν είναι διαθέσιμη και έχει τις ίδιες προθέσεις με σένα, είναι πολύ πιθανό να σου το δείξει πολύ σύντομα. Από τη δική σου πλευρά, είναι στο χέρι σου να το αντιληφθείς εγκαίρως. Εξαρτάται ξεκάθαρα από ένα σημάδι ή και περισσότερα που θα διακρίνεις εσύ, να καταλάβεις ότι απολαμβάνει το φλερτ μαζί σου και να προχωρήσεις προς τη σωστή κατεύθυνση.

Αν της αρέσεις κινήσου αποφασιστικά όπως σου εξηγεί και ο Χρήστος παρακάτω :

 

Αν ο καθένας μπορούσε να πατήσει ένα κουμπί και να αποκτήσει αυτόματα την όρεξη και τον ενθουσιασμό να φλερτάρει σαν τρελός, τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο εύκολα (και εμείς ρομπότ).

Όμως δεν έχεις…

Όπως δεν έχεις επιλογή για το αν θα φλερτάρεις. Delivery sex δεν γουστάρει κανείς (δεν κρίνω γούστα) και αν δεν μιλήσεις θα συνεχίσεις να παραπαίεις μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Το Φλερτ Είναι Απολαυστικό

φλερτ

Ωστόσο, το να μάθεις να πείθεις κάθε φορά τον εαυτό σου πως το φλερτ είναι κάτι απολαυστικό είναι μια από τις πιο σημαντικές ικανότητες που θα μπορούσες να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου.

Και μπορεί η λέξη « πείθεις » να σου έκατσε στραβά, όμως είναι η αλήθεια (γλυκιά ή πικρή θα το κρίνεις μόνος σου).

Το φλερτ είναι μια εξωτερική πραγματικότητα και είναι στα χέρια σου ο τρόπος που θα την αντιληφθείς.

Και φυσικά δεν θα είναι πάντα απολαυστικό. Και είναι και αυτό μια ακόμα αλήθεια. Θα απορριφθείς, θα εκνευριστείς, θα αμφισβητήσεις και θα περάσεις από διάφορες φάσεις.

Την τελευταία δεκαετία έχω βρεθεί αντιμέτωπος με καταστάσεις και τρόπους σκέψης που άλλες φορές ήταν απόλυτα κάτω από τον έλεγχο μου και άλλες φορές ένιωθα πως η Θεά Τύχη με έπαιζε σαν βιολί.

Μέσα σε αυτή την διαδρομή που θα την χαρακτήριζα επιεικώς περίεργη, σήμερα που την προσεγγίζω πιο σφαιρικά, αποφάσισα να γράψω το συγκεκριμένο άρθρο.

Περιλαμβάνει μαθήματα, φάσεις και κυρίως την συνειδητοποίηση πως ένα από τα σημαντικότερα μαθήματα είναι να μάθεις να απολαμβάνεις το φλερτ.

Δεν Μπορείς Να Αποδεχτείς Το Επίπεδο Που Βρίσκεσαι Στο Φλερτ

φλερτ

Αυτό και αν είναι ένα από τα παράδοξα του φλερτ. Ποτέ δεν πρόκειται να είσαι ευχαριστημένος από το επίπεδο που βρίσκεσαι. Πάντα κάτι θα λείπει, πάντα κάτι θα φταίει ή θα χρειάζεται βελτίωση.

Από την άλλη, αν δεν έχεις φαγούρα δεν βελτιώνεσαι αφού είναι σαν να δηλώνεις στον εαυτό σου πως το επίπεδο που βρίσκεσαι είναι και το τελευταίο.

Σε όποιο επίπεδο και αν βρίσκεσαι θα υπάρχουν πάντα παράγοντες που μπορείς να βελτιώσεις. Αυτή είναι η μια αλήθεια.

Η άλλη αλήθεια όμως είναι πως δεν γίνεται να κλωτσάς συνεχώς τον εαυτό σου για το επίπεδο που βρίσκεσαι. Σε ρημάζει και σου σπάει τον τσαμπουκά.

Υπάρχει κάποιος λόγος που βρίσκεσαι στο παρόν επίπεδο και κάποιος λόγος που θέλεις να κάνεις βήμα για το επόμενο. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να κοπανάς τον εαυτό σου επειδή δεν είσαι στο επίπεδο που πιστεύεις πως θα έπρεπε να ήσουν.

Κάθε βήμα στον καιρό του.

Το Μυαλό Σου Είναι Ο Ισχυρότερος Αντίπαλος Που Πρόκειται Να Συναντήσεις 

προσεγγιση

Δεν υπάρχει φλερτ, γυναίκες και μαγικά φασόλια. Υπάρχει μόνο η αντίληψη σου για οτιδήποτε συμβαίνει.

(Και οι εξηγήσεις που δίνεις στον εαυτό σου για τους λόγους που συμβαίνει).

Έχω δεχτεί απορρίψεις που με κυνηγούσαν για ημέρες και έχω δεχτεί σκληρές απορρίψεις που απλά γελούσα.

Πως να απολαμβάνεις το φλερτ.

 

Δεν μπορείς πάντα να προβλέπεις πως θα αντιδράσεις σε μια κατάσταση που δεν έχει έρθει ακόμα, όμως μπορείς να επιλέξεις πως θα αντιδράσεις σε μια κατάσταση που έχει ήδη συμβεί.

Όμως, ο εντοπισμός των τρόπων που ενισχύεις τον εαυτό σου ή τον σαμποτάρεις είναι μια διαδρομή που οφείλεις να την κάνεις.

Τα Μοτίβα Συμπεριφοράς Σου Φεύγουν Δύσκολα Και Δεν Απολαμβάνεις Το Φλερτ

 

Ο κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά. Κάποιοι βγάζουν θυμό ενώ κάποιοι άλλοι κλαίνε από μέσα τους.

Πως να απολαμβάνεις το φλερτ.

 

Το φλερτ είναι μια απρόβλεπτη επικοινωνιακή διαδικασία που τεστάρει διαρκώς τις προθέσεις σου, το πώς αισθάνεσαι και το πόσο ψύχραιμος μένεις όταν ακούς αυτό που δεν περίμενες.

Μην περιμένεις να ακούσεις κάτι συγκεκριμένο. Αν όλα ήταν προβλέψιμα την κάθε στιγμή δεν θα είχαν ενδιαφέρον. Δεν μπορείς να ξέρεις πότε θα έρθει το κατάλληλο κύμα, όμως μπορείς να ξέρεις πως όταν το δεις, θα το καβαλήσεις και θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό.

Οι Γυναίκες Δεν Είναι Εχθρός Που Πρέπει Να Κερδίσεις Στο Φλερτ

 ξεπερασε τις δυσκολιες

Παλιότερα πίστευα πως κατά την διάρκεια του φλερτ έπρεπε να αποδείξω κάτι. Όμως αυτό που προσπαθούσα να κάνω ήταν να αποδείξω στον εαυτό μου πως υπάρχει μέλλον για εμένα και πως τελικά έχω ελπίδα.

Θεωρούσα πως για να κάνω σεξ έπρεπε να σταθώ απίστευτα τυχερός.

Φυσικά και το φλερτ στηρίζεται σε ένα ποσοστό στην τύχη. Δεν ξέρεις σε τι φάση θα πετύχεις την γυναίκα και φυσικά αυτό που δεν λες να συνειδητοποιήσεις με τίποτα είναι πως:

Για Να Συνεχίσεις Να Φλερτάρεις Είναι Απαραίτητο Να Περνάς Καλά 

Δες το παρακάτω βίντεο πριν συνεχίσεις:

Όταν ξεκίνησα να φλερτάρω, οποιαδήποτε θετική αντίδραση έπαιρνα από τις γυναίκες πίστευα πως ήταν δώρο από το σύμπαν. Και στην συνέχεια το χάος.

Μπορεί μέχρι κάποιο σημείο η διαθεσιμότητα της γυναίκας να είναι τύχη αλλά το τι θα κάνεις με αυτήν στηρίζεται στο τι πιστεύεις πως σου αξίζει.

Αν πιστεύεις πως σου αξίζει μόνο ένα χαμόγελο ή ένα άγγιγμα δεν θα πας μακριά. Θα χρειαστεί να διεκδικήσεις με δύναμη αυτό που δηλώνεις στον εαυτό σου πως χρειάζεται.

Και η προσπάθεια αυτή είναι ο μοναδικός δείκτης επιτυχίας που χρειάζεσαι.

Η Φαντασία Σου Είναι Σαν Ταινία Τρόμου Και Δεν Απολαμβάνεις Το Φλερτ

ταινια τρομου

Ειδικά στην αρχή, η φαντασία σου θα στήνει τρομακτικά σενάρια για το τι πρόκειται να συναντήσεις. Στο φλερτ δεν παραμονεύουν τέρατα ούτε καταστάσεις απειλής.

Με γυναίκες θα μιλήσεις όχι με εκτελεστές…

Πως να απολαμβάνεις το φλερτ.

 

Αν ζεις διαρκώς υπό τον έλεγχο των υποθετικών σεναρίων που κάνεις για το φλερτ και τις γυναίκες, δεν πρόκειται ποτέ να μάθεις την πραγματικότητα.

Και η πραγματικότητα είναι σκληρή κυρίως για ένα λόγο: Μεταβιβάζει την ευθύνη πάνω σου. Σου κλείνει το μάτι και σου φωνάζει « τώρα είναι σειρά σου να παίξεις ».

Η πραγματικότητα στο φλερτ έχει πολλά στάδια και πολλούς διαδρόμους. Είναι φτιαγμένη σαν λαβύρινθος που κρύβει πολλούς μινώταυρους.

Πως να απολαμβάνεις το φλερτ.

 

Ο τρόπος που εκφράζεις αυτό που θέλεις και ο τρόπος που σε επηρεάζουν οι αντιδράσεις των γυναικών είναι κάποιες από τις σημαντικότερες διαστάσεις που αποκαλύπτει το φλερτ.

Στην αρχή, και τα δύο θα βρίσκονται σε εμβρυακό στάδιο. Όχι μόνο δεν θα μπορείς να πεις αυτό που θέλεις αλλά η κάθε αντίδραση της γυναίκας θα ζυγίζει τόνους και θα σου κόβει τα πόδια.

Με την πάροδο του χρόνου όμως θα αρχίσεις να κατανοείς βαθύτερα την μεταξύ τους σχέση. Στην αρχή θα είναι άμεσα συνυφασμένα όμως στην συνέχεια θα μπορείς, με συνειδητές αποφάσεις, να τα διαχωρίζεις.

Οι αντιδράσεις των γυναικών θα γίνουν απλά στοιχεία που θα χρειάζεται να διαχειριστείς ψύχραιμα ανάλογα με τι θέλεις να κάνεις την συγκεκριμένη στιγμή.

Δεν Χρειάζεται Να Το Πιστεύεις – Μόνο Να Το Θέλεις

επιτυχια

Εννοείται πως δεν πρόκειται να το πιστεύεις, ειδικά στην αρχή. Αν το πίστευες δεν θα το φοβόσουν. Όμως αν το θέλεις τότε θα δεις διαφορά.

Η θέληση όμως δεν έχει σχέση μόνο με την απόφαση να αναλάβεις δράση αλλά και με το πώς αποφασίζεις να απολαύσεις την διαδικασία. Και σίγουρα δεν θα το απολαμβάνεις πάντα.

Και εδώ είναι που κάνει την διαφορά η θέληση. Η συνειδητή απόφαση να ξεδιπλώνεις το κέρδος σε όλο το φάσμα του χρόνου.

Το κέρδος που θα έχεις από την συνολική διαδικασία.

Αν διεκδικήσεις αυτό που θέλεις και δεν μείνεις στάσιμος, θα έχεις κέρδος επειδή έπαιξες με τον εαυτό σου, έκανες τις διαπραγματεύσεις σου απέναντι του και τον έπεισες πως αν δεν προσπαθήσεις το αποτέλεσμα θα είναι 100% αρνητικό.

Είσαι Άμπαλος – Και Τι Έγινε;

Ίσως είσαι άπειρος, ίσως τα έχεις βάλει με τον εαυτό σου επειδή δεν κατέχεις το άθλημα και άλλα περίεργα. Λοιπόν και τι έγινε; Βρίσκεσαι εδώ που βρίσκεσαι για κάποιους λόγους.

Και αυτοί οι λόγοι ΔΕΝ αντιπροσωπεύουν το ποιος είσαι. Έρχεται κάποια στιγμή που αποδεσμεύεσαι από το παρελθόν και το χρησιμοποιείς ως κίνητρο να πας παραπέρα.

Κανένας δεν ξεκίνησε έμπειρος, κανείς δεν ξεκίνησε πετυχημένος και κανείς δεν άγγιξε την αφετηρία όντας φτασμένος.

Μπορεί να πιστεύεις πως οι βελτιώσεις που χρειάζεται να κάνεις είναι τόσες πολλές που η απογοήτευση σε κυνηγάει σαν κουνούπι που θέλει πάση θυσία να σου πιει το αίμα.

Η απειρία απλά φανερώνει μια αλήθεια. Δεν έχεις ασχοληθεί σοβαρά με κάποιο τομέα της ζωής σου επειδή ασχολήθηκες με κάποιον άλλο.

φλερτ

Πολλές φορές συνδέουμε την απειρία με την αποτυχία. Είναι λες και ρίχνουμε τελεσίδικο στον εαυτό μας πως είμαστε υποχρεωμένοι να ξεκινάμε πετυχημένοι σε οτιδήποτε καινούργιο.

Για το τέλος να θυμασαι ότι σε κάθε διαδικασία ξεκινάς αρχάριος και τερματίζεις ικανοποιημένος. Πετυχημένος δεν θα αισθανθείς ποτέ 100% γιατί η επιτυχία δεν γνωρίζει όρια.

Μπορεί το φλερτ να φαντάζει δύσκολο, εκτός της πραγματικότητας μας και ένα βουνό που όσο ψηλά ανεβαίνεις τόσο το οξυγόνο μειώνεται. Όμως η ερώτηση παραμένει:

Αν όχι φλερτ τότε τι;

Μάθε ό, τι σου χρειάζεται για να απολαμβάνεις το φλερτ εδώ.

Διάβασε το βιβλίο ”Άνδρας Αξίας”. Παράγγειλέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

Ο Χρήστος γρήγορα στην ενήλικη ζωή του συνειδητοποίησε πως η πραγματική ουσία της σωστής επικοινωνίας με τις γυναίκες, δεν βρίσκεται ούτε σε ατάκες ούτε σε συστήματα και ότι αυτά είναι μόνο η αρχή για το ξεκίνημα μιας νέας ζωής και κρίσιμων εσωτερικών αλλαγών και εξελίξεων σε οποιοδήποτε τομέα. Στρέφοντας το ενδιαφέρον του στις δομές διαχείρισης Σχέσεων, αποφάσισε να επεκτείνει τις γνώσεις του πάνω στην Ψυχολογία, ώστε να συνδέσει τις πλούσιες εμπειρικές γνώσεις που ήδη υπήρχαν με τεχνογνωσίες που θα του επέτρεπαν μια βαθύτερη κατανόηση της διαπροσωπικής επαφής μεταξύ των δύο φύλων. Ο Χρήστος είναι ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος του προγράμματος εκπαίδευσης του MenOfStyle.gr
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.