Πως να Χειριστείς την Αμηχανία στο Φλερτ

Αμηχανία Στο Φλερτ

Ένα από τα μεγαλύτερα θέματα που θα αντιμετωπίσεις στο παιχνίδι είναι η αμηχανία στο φλερτ. Θα προκύψει σε πολλές στιγμές αλλά η πιο συχνή είναι εκείνη την στιγμή της σιωπής ή όταν κάποιος από τους 2 σας πει ένα αστείο άκαιρο ή μη κατανοητό.

Η Αμηχανία είναι κάτι που ανεξαρτήτως επιπέδου το έχουμε αντιμετωπίσει όλοι. Θα υπάρχουν πάντα πιθανότητες να προκύψει εφόσον προσεγγίζουμε και μιλάμε με άγνωστες γυναίκες και το να βλέπεις το interaction να μην πηγαίνει πουθενά είναι πραγματικά ένα άσχημο συναίσθημα.

Η αμηχανία δημιουργείται συνήθως όταν διστάζεις να ηγειθείς στην επαφή σας, επειδή φοβάσαι ότι η γυναίκα δεν θα ακολουθήσει, οπότε πασχίζεις να βρεις τρόπους να συνεχίσεις την συζήτηση κρατώντας έστω και αν τα λεγόμενα σου είναι τελείως άσχετα με το vibing (την ροή της επικοινωνίας) και σκέφτεσαι διαρκώς «τι να πω τώρα» ή «τι να κάνω μετά;»

Δεν είναι σπάνια φαινόμενο. Αντιθέτως, πολλοί είναι οι άντρες οι οποίοι δυσκολεύονται στα 1on1 με μια γυναίκα που τους αρέσει, καθώς έρχονται σε αμηχανία ή αισθάνονται μειονεκτικά μπροστά της. Στο σημερινό βίντεο, ο Θέμης κάνει μια προσέγγιση πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα και προσπαθεί να σου δώσει μια διαφορετική οπτική, ώστε να αισθανθείς πιο σίγουρα και άνετος μπροστά της.

Αλλά πριν γράφω μερικούς τρόπους να την ξεπεράσεις θα εξετάσουμε γιατί μια γυναίκα αισθάνεται αμηχανία.
Είναι απλό: Φοβάται!


Στο Φλερτ Ότι Αισθάνεσαι Αισθάνεται

φλερτ
Δεν φοβάται όπως εσύ «μην τυχόν δεν είναι αρκετή για ‘σένα» (αν και υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις που λόγω μεγάλης αξίας σου στα μάτια της η γυναίκα ουσιαστικά θα αυτοαπορριθφεί γιατί δεν έχει την αυτοπεποίθηση που θα την κάνει να είναι σίγουρη ότι μπορεί να σε κρατήσει),

Φοβάται το άγνωστο. Μην ξεχνάς ότι με το που πλησιάζεις και μέχρι να δει ότι δεν απειλείται, κάνει σκέψεις όπως «ποιος είναι αυτός;», «τι θέλει από εμένα και μου μιλάει» κλπ.

Για αυτό και πρέπει να είσαι ήρεμος και σταθερός ειδικά στην αρχή. Ο στόχος είναι να απαντήσεις αυτές τις ερωτήσεις της λεκτικά ή μη, δείχνοντας υγιής συναισθηματικά άνδρας και σίγουρος για τον εαυτό σου!

Αν είσαι ντροπαλός δες το παρακάτω βίντεο:

Για να αντιμετωπίσεις την αμηχανία λοιπόν ακολούθησε τους παρακάτω τρόπους:

#1. Στο Φλερτ Αναγνώρισε Την Αμηχανία

Όταν φέρνεις τους «δαίμονες» στο φως πεθαίνουν!
Προσωπικά τον θεωρώ τον πιο απλό και αποτελεσματικό τρόπο. Εκφράζεις το συναίσθημα σου και με το να αναγνωρίζεις τι συμβαίνει, της δείχνεις ότι την καταλαβαίνεις κιόλας. «Είδες είναι αυτές οι αμήχανες σιωπές που συμβαίνουν καμιά φορά. Ευτυχώς κρατάνε λίγο» Θα είναι ακόμα πιο αποτελεσματικό αν το κάνεις με χιούμορ Το να είσαι ήρεμος όταν δημιουργηθεί αμηχανία όπως έγραψα παραπάνω θα χρειαστεί λίγο εμπειρία αλλά με τον καιρό θα αντιμετωπίζεις όλο και λιγότερες τέτοιες στιγμές τις οποίες θα είσαι ικανός να χειριστείς άψογα!

#2. Κάνε Μια Δήλωση Κατανόησης Στο Φλερτ

Κάτι άλλο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να αντιμετωπίσεις την αμηχανία είναι μια δήλωση του τύπου
«Μου φαίνεται ότι αισθάνεσαι λίγο άβολα. Μάλλον δεν έχεις συνηθίσει άνδρες να σε πλησιάζουν συχνά ε;»
και απλά συνεχίζεις την συζήτηση από εκεί.

φλερτ

#3. Άλλαξε Θέμα Συζήτησης

Ένας από τους λόγους που δημιουργείται αμηχανία είναι όταν ξεκινάς ένα θέμα συζήτησης και κυριολεκτικά το εξαντλείς σε τέτοιο βαθμό  μέχρι που κανένας από τους 2 να μην έχει να πει κάτι άλλο. Μόλις καταλάβεις ότι συμβάινει κάτι τέτοιο μην πανικοβληθείς απλά άλλαξε θέμα. Ο διάλογος χρειάζεται να βγαίνει αβίαστα και να τον κατευθύνεις σε θέματα που γουστάρεις να μιλάς και εξυπηρετούν και τον σκοπό σου.

#4. Χαλάρωσε Και Αγνόησε Την Άβολη Στιγμή

χαλαρωσε

Κάποιες φορές όταν πεις ένα κακό αστείο ή (έστω δεν το καταλάβει) ή δοκιμάσεις να την αγκαλιάσεις και εκείνη τραβηχτεί επειδή οι επόμενες στιγμές θα είναι γεμάτες αμηχανία. ¨Ενας από τους τρόπους που μπορείς να το ξεπεράσεις είναι να το αγνοήσεις. Δεν χρειάζεται να το σχολιάσεις γιατί θα δημιουργήσεις μεγαλύτερο θέμα για αυτήν επειδή θα αναγκαστεί να απολογηθεί και αυτό θα αυξήσει την αμηχανία σας. Απλά αν μείνεις χαλαρός και το αγνοήσεις, θα ακολουθήσει και εκείνη.

Κλείνοντας, είναι πολύ πιθανόν και μια γυναίκα να αισθάνεται αμηχανία στο φλερτ, αλλά να ξέρεις ότι αυτό είναι κάτι που ξεπερνιέται, αν πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου. Στο φλερτ είναι πολλά αυτά που μπορεί να στραβώσουν, ας μην είναι η αμηχανία κάτι που αδυνατείς να διαχειριστείς.

Με τους ανθρώπους γενικά και την ανθρώπινη επικοινωνία ισχύει ότι το χιούμορ είναι αρκετό για να σπάσει τον πάγο, οπότε έχεις ένα σημείο αναφοράς για να αλλάξεις τη συζήτηση όταν το κρίνεις εσύ απαραίτητο. Στο κάτω κάτω μιλάμε για τη δική σου τη στιγμή, που βγαίνεις και προσεγγίζεις τις γυναίκες με ό, τι ρίσκο αυτό συνεπάγεται.

Και για τη γυναίκα είναι δύσκολο μερικές φορές να νιώσει άνετα και να εκφραστεί, άρα από ένα σημείο και μετά αναλαμβάνεις να την κάνεις να χαλαρώσει για να προχωρήσεις σε επόμενο επίπεδο και να κλιμακώσεις. Άλλαξε τη ζωή σου, προσεγγίζοντας τις γυναίκες που σου αρέσουν χωρίς να φοβάσαι την αμηχανία.

 

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για το φλερτ αλλά και την αλληλεπίδραση σου με αυτή την εκπληκτική διαδικασία, δες εδώ.

Απογείωσε την αξία σου στο φλερτ. Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Αγόρασέ το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.