Πώς Να Διαλέξεις Ένα Δερμάτινο Που Δεν Είναι Μάπα! #1

Το ρούχο που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου. Γιατί είναι διαχρονικό, αρρενωπό, σέξυ και αισθητικά κλασσικό. Αυτό είναι το δερμάτινο μπουφάν.

Σε αυτά τα δύο video ο Θέμης θα αναλύσει το πως μπορείς να επιλέξεις σωστά ένα δερμάτινο το οποίο δεν θα είναι χάλια. Επειδή εκτός του ότι το δερμάτινο μπορεί εύκολα να αναβαθμίσει το στυλ σου, θα επενδύσεις και χρήματα και ούτε η ευκαιρία του να φαίνεσαι και να νιώθεις καλύτερα σε ένα δερμάτινο αξίζει να χαθεί, ούτε όμως και τα χρήματα που επενδύεις.

Στο παρόν video θα καταλάβεις:

Πώς μπορείς να αντιληφθείς το επίπεδο της ποιότητας του δέρματος.
Ποιες είναι οι υφές και πως προδίδουν την ποιότητα.
Ποια σημεία κοιτάς στο σώμα σου για να είναι σωστή η εφαρμογή στο δερμάτινο (όχι δεν είναι ίδια με τα σακάκια ή τα πουκάμισα)
Ποιο νούμερο σου ταιριάζει ανάλογα και με τον τρόπο που ντύνεσαι και κινείσαι στην καθημερινότητά σου.

Στο επόμενο video που θα βγει την Πέμπτη, θα μάθεις στυλ, χρώμα, συνδυασμούς με τα υπόλοιπα ρούχα σου αλλά και πως να αξιοποιήσεις σωστά το budget σου για την αγορά του δικού σου δερμάτινου.

Αν σου φάνηκε χρήσιμο το video στείλε το σε κάποιον φίλο σου πριν πάει να αγοράσει δερμάτινο το οποίο παίζει να του βγει μάπα!

Μπορείς να δεις τον Θέμη μαζί με Χρήστο & Σπύρο και στην εκπομπή Apla + Andrika, το πρώτο από τα ελληνικά podcast αποκλειστικά για τον Άνδρα : https://goo.gl/Bah6H6

**————————-**

Αν θες να δεις και άλλα κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ : https://goo.gl/Xrk1XX και δίπλα το καμπανάκι για να λαμβάνεις ειδοποιήσεις!

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB : http://www.facebook.com/MenOfStylegr
INSTAGRAM : http://www.instagram.com/MenOfStyle.gr
YOUTUBE: http://www.youtube.com/MenOfStyleGreece

Δες το σε HD 1080. Και με υπότιτλους!

**————————-**

Ο Θέμης μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη, αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες που αυτό σημαίνει από άποψη κοινωνικοποίησης.

Όταν βρέθηκε στην μεγάλη πρωτεύουσα, η διαδικασία του να γνωρίσει ανθρώπους, δεν θα μπορούσε παρά να είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Με όπλο το πείσμα του και τον πληθωρικό χαρακτήρα του, ο Θέμης κατάφερε να μετατραπεί, όχι μόνο σε έναν εκπληκτικά επικοινωνιακό με το περιβάλλον του Άνδρα αλλά και έναν πολύτιμο συνεργάτη του Men Of Style, εξελισσόμενος μέσα από τα προγράμματα εκπαίδευσής του.

Στους μήνες εκπαίδευσης που πέρασε σε coaching level, ο Θέμης έχει βοηθήσει δεκάδες ανθρώπους να εξελιχθούν και να έρθουν σε επαφή με τον καλύτερό τους εαυτό

Men Of Style

Men Of Style

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.
Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Men Of Style