Πώς Να Διαλέξω Μποτάκια!

Τα κατάλληλα παπούτσια για βροχινές ή κρύες μέρες είναι τα μποτάκια. Όχι μόνο επειδή σε προστατεύουν αλλά επειδή μπορούν να αναβαθμίσουν και το στυλ σου.

Σήμερα λοιπόν ο Θέμης θα σε βοηθήσει να καταλήξεις στο πως να διαλέξεις το κατάλληλο μποτάκι για σένα.

Πώς μπορεί η ήδη υπάρχουσα γκαρνταρόμπα σου να σε καθοδηγήσει;
Ποια είναι τα καλύτερα σχέδια σύμφωνα με τον Θέμη;
Τι πρέπει να προσέξεις όταν φοράς μποτάκια με σχέδιο;
Ποια είναι τα καλύτερα χρώματα εκτός από τα κλασσικά μαύρα και καφέ;
Τι πρέπει να έχεις υπόψη σου στα suede boots;
Γιατί πρέπει να κοιτάς την σόλα και τις ραφές;
Πώς να ξέρεις ότι έχεις επιλέξει την κατάλληλη εφαρμογή και τι γίνεται αν αργότερα καταλάβεις ότι σε “χτυπάνε”;

Τι δίλημμα αντιμετώπισε πρόσφατα ο Θέμης σχετικά με τις αγορές του και πως ακριβώς το έλυσε;

Δες εδώ το άρθρο που αναφέρεται ο Θέμης στο σημερινό video.
5 Μποτάκια για το χειμώνα : https://goo.gl/fDceMc
αλλά και αυτό : https://goo.gl/zGCujA για το χρώμα (Μαύρο ή Καφέ).

Μπορείς να δεις τον Θέμη μαζί με Χρήστο & Σπύρο και στην εκπομπή Apla + Andrika, το πρώτο podcast στην Ελλάδα αποκλειστικά για τον Άνδρα.
https://goo.gl/Bah6H6

**————————-**

Αν σου άρεσε το video, στείλε τον σε κάποιον φίλο σου που πιστεύεις πως θα τον βοηθήσει να αποφασίσει ποιο μποτάκι να διαλέξει – και αν θες να δεις και άλλα κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ : https://goo.gl/Xrk1XX

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB : http://www.facebook.com/MenOfStylegr
INSTAGRAM : http://www.instagram.com/MenOfStyle.gr
YOUTUBE: http://www.youtube.com/MenOfStyleGreece
NEWSLETTER : https://www.menofstyle.gr/newsletter

Δες το σε HD 1080. Και με υπότιτλους!

**————————-**

Ο Θέμης μεγάλωσε σε μια μικρή πόλη, αντιμετωπίζοντας τις δυσκολίες που αυτό σημαίνει από άποψη κοινωνικοποίησης.

Όταν βρέθηκε στην μεγάλη πρωτεύουσα, η διαδικασία του να γνωρίσει ανθρώπους, δεν θα μπορούσε παρά να είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Με όπλο το πείσμα του και τον πληθωρικό χαρακτήρα του, ο Θέμης κατάφερε να μετατραπεί, όχι μόνο σε έναν εκπληκτικά επικοινωνιακό με το περιβάλλον του Άνδρα αλλά και έναν πολύτιμο συνεργάτη του Men Of Style, εξελισσόμενος μέσα από τα προγράμματα εκπαίδευσής του.

Στους μήνες εκπαίδευσης που πέρασε σε coaching level, ο Θέμης έχει βοηθήσει δεκάδες ανθρώπους να εξελιχθούν και να έρθουν σε επαφή με τον καλύτερό τους εαυτό

Men Of Style

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους.
Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Men Of Style
Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.