Πώς να Διατηρήσεις την Σεξουαλική Ένταση στην Σχέση σου

Αν θέλεις να διατηρήσεις την σεξουαλική ένταση στην σχέση σου, τότε διάβασε τι μπορείς να κάνεις άμεσα.

Σεξουαλική Ένταση Στη  Σχέση Σου

Όλα τα ζευγάρια ξεκινούν την σχέση τους με δυνατό πάθος και σεξουαλική ένταση. Έχουν την προθυμία να δοκιμάσουν καινούρια πράγματα στο κρεβάτι, και όχι μόνο, όμως όσο ο καιρός περνά αυτό το πάθος μειώνεται.

Για κάποιους στα δύο χρόνια, για άλλους νωρίτερα ή λίγο αργότερα, η μείωση της σεξουαλικής έντασης σε μια σχέση είναι κάτι αναπόφευκτο. Το ενδιαφέρον πέφτει και η ρουτίνα κυριαρχεί στην καθημερινότητα.

Δεν είναι δύσκολο να βρεις με την σύντροφο σου, έναν τρόπο να αναζωογονήσετε την σχέση σας.

Ας Δούμε Μερικούς Τρόπους Για Να Αυξήσεις Την Σεξουαλική Ένταση Στην Σχέση Σου Παρακάτω:

#1. Συνέχισε Να Την Φλερτάρεις

Μάθε από το Χρήστο τα 1ο λάθη που κάνεις και δεν δημιουργείς έλξη.

Όσος καιρός και αν έχει περάσει στην σχέση σας, μην θεωρείς ότι το φλερτ έχει τελειώσει. Συνέχισε να την φλερτάρεις, να της δείχνεις ότι περνάς όμορφα μαζί της και να της στέλνεις πονηρά μηνύματα.

Προσπάθησε να διατηρήσεις μια παιχνιδιάρικη διάθεση σε κάθε πτυχή της σχέσης σας. Αυτή η διάθεση θα λειτουργήσει σαν καύσιμο που θα βοηθήσει την σεξουαλική ένταση να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο.

#2. Βρες Νέα Μέρη Και Δραστηριότητες Για Να Ανανεώσεις Τη Σχέση Σου

Ψάξε να βρεις καινούρια μέρη. Βγες έξω από τα συνηθισμένα. Μην πάτε ξανά και ξανά στο ίδιο μπαρ. Υπάρχουν άπειρες επιλογές για να διανθίσετε την ζωή σας και την σχέση σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια νέα δραστηριότητα, κάποιο άθλημα ή κάποια εκδρομή.

Κάνε μερικές προσθήκες ή μικρές αλλαγές στην καθημερινή σας ρουτίνα. Δεν χρειάζεται να κάνεις κοσμογονικές αλλαγές. Ακόμη και κάτι μικρό μπορεί να δημιουργήσει σεξουαλική ένταση και θα έχει θετικό αντίκτυπο στην σεξουαλική σας ζωή.

#3. Δείξε Ενδιαφέρον Για Την Καθημερινότητα Της
ενδιαφέρον για τη σχέση

Όπως όταν την πρωτογνώρισες, παρακολουθούσες με ενδιαφέρον όλα όσα είχε να σου πει και της έκανες ερωτήσεις, έτσι και τώρα, μετά από αρκετό καιρό στην σχέση, θα πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις το ίδιο.

Αυτό θα της δείξει ότι υπάρχει ακόμη ενδιαφέρον και επιθυμία για εκείνη.

#4. Κάνε Κομπλιμέντα

Ίσως ακούγεται απλό, αλλά τα κομπλιμέντα για την εμφάνιση της ή για κάτι που επέλεξε να φορέσει, εκλείπουν όσο περνά ο καιρός.

Δείξε της ότι ακόμη σου αρέσει και προσπάθησε να εκφράζεις τον θαυμασμό σου πιο συχνά. Είναι κάτι που σίγουρα θα το εκτιμήσει και θα κρατήσει την σεξουαλική ένταση στην σχέση σας.

Αν έχεις χάσει το ενδιαφέρον της, δες τι μπορείς να κάνεις.

#5. Φρόντισε Περισσότερο Τον Εαυτό Σου

Δεν είναι εύκολο να διατηρήσεις την σεξουαλική ένταση, αν δεν υπάρχει έλξη. Και δεν θα υπάρχει έλξη, αν δεν αισθάνεσαι ο ίδιος καλά με τον εαυτό σου.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οι άνθρωποι όταν είναι σε σχέση αφήνουν τον εαυτό τους, αθλούνται λιγότερο, παίρνουν κιλά ή δεν προσέχουν και τόσο την εμφάνιση τους.

Γίνε λίγο πιο δραστήριος, κάνε κάποιο άθλημα ή αν δεν έχεις χρόνο κάνε λίγη ώρα γυμναστική στο σπίτι.

αθλητικές δραστηριότητες

Φυσικά στην σχέση δεν είσαι μόνος σου και θα πρέπει και η γυναίκα να κάνει προσπάθειες για να διατηρηθεί η σεξουαλική ένταση.

Έχοντας υπ’ όψιν όλα όσα αναφέραμε παραπάνω, μπορείς να δοκιμάσεις την εξής άσκηση, η οποία έχει σχεδιαστεί για να ισχυροποιεί και να βελτιώνει την έλξη σε μια σχέση.

Συζήτησε με την κοπέλα σου και πείτε ο ένας στον άλλον τι είναι αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε έλξη. Κατόπιν, κάντε 1-2 προτάσεις για την βελτίωση της έλξης.

Οι προτάσεις αυτές θα έχουν την μορφή αιτήματος και όχι απαίτησης και θα αφορούν χαρακτηριστικά ψυχολογικά, σωματικά, συναισθηματικά ή οτιδήποτε άλλο θεωρείτε ότι επηρεάζει την σχέση.

Τέτοια αιτήματα μπορεί να σχετίζονται με τα σημεία που αναφέραμε παραπάνω. Μπορείς να της ζητήσεις να πηγαίνετε για περπάτημα κάθε Κυριακή ή να φτιάχνετε μαζί πρωινό ή ακόμη και να κάνετε κάποια συγκεκριμένη στάση στο σεξ. Οτιδήποτε δηλαδή, που θα μπορούσε να ανανεώσει την σχέση, σε κάθε επίπεδο.

Τα αιτήματα μπορεί να γίνουν και από τις δύο πλευρές φυσικά και το αποτέλεσμα θα είναι η αναζωογόνηση του ενδιαφέροντος και η διατήρηση της σεξουαλικής έντασης στην σχέση σας.

σεξουαλική ένταση στη σχέση

Τέλος, ζήτησε της να σου πει μερικές φαντασιώσεις της που ίσως δεν σου έχει πει έως τώρα και φρόντισε να αποφεύγεις μερικά συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι άντρες κατά την διάρκεια του σεξ, όπως για παράδειγμα η παράβλεψη των προκαταρκτικών.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις κι εσύ να μάθεις περισσότερα για τις σχέσεις, δες εδώ.

Μάθε για τις σχέσεις και όχι μόνο. Βρες και διάβασε το βιβλίο Άνδρας Αξίας από τους ιδρυτές του Men Of Style εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.