Πώς να Δημιουργείς Χιούμορ που Προκαλεί Έλξη

Πώς να Δημιουργείς Χιούμορ που Προκαλεί Έλξη

 

Το Παράλογο είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο για να δημιουργείς χιούμορ από το μηδέν. Με το να είσαι παράλογος και υπερβολικός με τις λέξεις που χρησιμοποιείς αλλά και με την τονικότητα της φωνής σου, ο κόσμος θα θεωρήσει ότι κάνεις χιούμορ. Μην προσπαθήσεις να φανείς σοβαρός και να τους μπερδέψεις για το αν μιλάς σοβαρά. Προσπάθησε να είναι σαφές ότι αστειεύεσαι, αλλιώς αντί για χιούμορ, θα προκαλέσεις σύγχυση ως προς το αν σοβαρολογείς.

Επινοώντας Χιούμορ και Αστεία

φτιάξε την ιστορία σου

Αν αυτό που λες βγαίνει προς τα έξω για τους σωστούς λόγους, δεν υπάρχει περίπτωση αν κάνεις λάθος. Μπορείς να πεις οτιδήποτε και να “πιάσει”. Δεν εννοώ να λες ψέμματα. Εννοώ ότι μπορείς να αυτοσχεδιάζεις κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ώστε ακόμα και αν κανένας δεν πιστεύει αυτά που λες και λες φανερά πράγματα που δεν είναι αληθή, και πάλι θα είναι αποτελεσματικά.

Σημαντική προϋπόθεση: Να περνάς καλά και ο σκοπός σου να είναι ότι θες να περάσεις καλά. Είσαι ευχαριστημένος με τον εαυτό σου, διασκεδάζεις τη στιγμή και εκφράζεσαι. Τα ρεαλιστικά γεγονότα και η ακρίβεια των λέξεων δεν είναι απαραίτητα στοιχεία για να δημιουργείς έλξη και να ανεβάζεις την αξία σου. Όταν θέλεις να δημιουργήσεις όμορφο κλίμα, αυτό που μετράει στους γύρω σου είναι αν τους κάνεις να αισθάνονται όμορφα και να περνάνε καλά μαζί σου.

fun time
Αν περνάς καλά φαίνεται

Κλειδιά του αυτοσχεδιασμού:

  • όσο πιο παράλογα είναι αυτά που λες τόσο το καλύτερο.
  • τα στοιχεία του αυτοσχεδιασμού να ενεργοποιούν τους διακόπτες έλξης της γυναίκας, δηλαδή: φιλοδοξία, κοινωνικό και οικονομικό στάτους, δυνατές συμμαχίες (παρέες / φίλοι) και αφοσίωση σε αυτές, υγιής ερωτική ζωή.

Παράδειγμα:

Άγνωστος Χ: Κάποια στιγμή θέλω να αγοράσω ένα δικό μου σπίτι.. μαζεύω χρήματα.

Εγώ: (με χιούμορ στην τονικότητα της φωνής μου) Εγώ σύντομα θα αγοράσω το δικό μου κράτος!  Με δικά μου σύνορα όπως οι κακοί στις ταινίες.. (η παρέα ανταποκρίνεται, γελάει οπότε το συνεχίζω και το κάνω ακόμα πιο παράλογο και εξωφρενικό)

Εγώ:  και θα του δώσω το όνομά μου.. οι συγγενείς και οι πιστοί μου φίλοι θα έχουν τις καλύτερες δουλειές… εσύ που δεν πιστεύεις και γελάς ειρωνικά θα είσαι καθαρίστρια στο κάστρο μου – γιατί φυσικά και θα χτίσω ένα κάστρο στην πρωτεύουσα του κράτους μου όπως κάνουν οι κακοί στις ταινίες. Και θα έχω τη δική μου ΧΩΡΑ!

Το να πω αληθινά πράγματα για εμένα όμως δεν έχει νόημα αν φαίνεται ότι περηφανεύομαι. Η πραγματική μου κοινωνική αξία είναι άγνωστη. Δεν μπορώ να αρχίσω να περηφανεύομαι για το πόσα χρήματα βγάζω. Δημιουργεί αρνητική εντύπωση. Επίσης ο καθένας μπορεί να πει ψέμματα για αυτά. Ακόμα όμως και αν είμαι πλούσιος και ισχυρός, το να προσπαθώ να το δείξω αυτό για να δείξω την ανωτερότητά μου θα δείξει τρομερές ανασφάλειες από μεριάς μου. Ο κόσμος έτσι και αλλιώς, δεν θέλει να ακούσει γεγονότα και χειροπιαστά δεδομένα.

μην επιδεικνύεις αυτά που έχεις
μην επιδεικνύεις αυτά που έχεις

Αν αυτό βγαίνει  προς τα έξω βεβιασμένα, θεωρείται τεράστια ανασφάλεια. Ο κόσμος νιώθει την αξία σου μέσα από τη συμπεριφορά σου και τις ιστορίες σου που δεν έχουν σχέση ΑΜΕΣΗ με την αξία σου. Με το να επινοείς όμως ιστορίες για εσένα που όλοι ξέρουν ότι είναι υπερβολικές και παρατραβηγμένες , που ωστόσο περιέχουν μέσα στοιχεία που ανεβάζουν την αξία σου, και πάλι έχουν ως αποτέλεσμα να κάνεις τους γύρω σου να αισθανθούν έλξη.

Το να δημιουργείς ιστορίες είναι μία τέχνη. Σίγουρα απαιτεί και φαντασία. Το να παίρνεις κάτι που είπε ο άλλος και να το τραβάς στα άκρα και στην υπερβολή, ωστόσο, είναι κάτι που αν είσαι συγκεντρωμένος μπορείς να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου να το δημιουργεί. Δες το σαν παιχνίδι και κάνε εξάσκηση καθημερινά με  τους φίλους σου.

Αν έχεις περισσότερες απορίες για το πώς να δημιουργείς μόνος σου τέτοιες ιστορίες και θέλεις περισσότερη καθοδήγηση, μη διστάσεις να στείλεις email εδώ ή να πάρεις τηλέφωνο στο 2102525900,  από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες γραφείου. Ωστόσο αν θέλεις να ζήσεις την μοναδική εμπειρία του Premium Bootcamp, που παραμένει το πιο δημοφιλές πρόγραμμα του MenOfStyle, έλα εδώ.

 

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.