Πώς να Δημιουργήσεις εύκολα χημεία με Οποιαδήποτε Γυναίκα

Πώς να δημιουργήσεις εύκολα χημεία με οποιαδήποτε γυναίκα.

Είναι κάτι που αναρωτιέσαι σίγουρα, στα πρώτα σου βήματα: Πώς να δημιουργήσεις εύκολα χημεία με οποιαδήποτε γυναίκα. Αρχικά, μπορεί και να σου φαίνεται αδύνατο. Προσεγγίζεις, λοιπόν, μία άγνωστη γυναίκα. Την κάνεις να νιώσει άνετα μαζί σου, δημιουργείς έλξη.. ήρθε η ώρα τώρα λοιπόν να χαλαρώσεις και να κάνεις μία φυσιολογική συζήτηση μαζί της για να γνωριστείτε καλύτερα. Σε αυτό το χρονικό και κομβικό σημείο της γνωριμίας, μπαίνει το κομμάτι της χημείας. Να νιώσει δηλαδή η κοπέλα ότι σε ξέρει πολύ καιρό, να μπορεί να ταυτιστεί μαζί σου σε πολλά πράγματα.

Στο ερώτημα πώς να δημιουργήσεις εύκολα χημεία με οποιαδήποτε γυναίκα, το καλύτερο ενδεχομένως εργαλείο που επιβάλλεται να χρησιμοποιήσεις, είναι αυτό της ομοιότητας. Τι είναι ομοιότητα; Είναι τα κοινά χαρακτηριστικά / χόμπι / θέλω / απόψεις που μπορεί να έχεις με έναν άνθρωπο. Όταν ανακαλύπτεις ομοιότητες τέτοιες με μία γυναίκα, ο εγκέφαλός σου δημιουργεί το συναίσθημα ότι εσύ με τη συγκεκριμένη γυναίκα είστε παρόμοιοι σε μεγάλο βαθμό.

Πώς δημιουργείς αυτό το συναίσθημα; Με συγκεκριμένα θέματα συζήτησης που είναι δημοφιλή στο μεγαλύτερο τμήμα του πληθυσμού στη Γη, δείχνεις στην κοπέλα που σου αρέσει κοινά θέλω / συνήθειες / απόψεις / κτλ, όπως εστιατόρια που σας αρέσουν να πηγαίνετε, ταινίες, μουσική που αρέσουν και στους δύο και άλλα πολλά. Η ομοιότητα είναι το κλειδί για τη χημεία, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, σύμφωνα με ειδικούς και στον τομέα dating αλλά και στον τομέα της ψυχολογίας. Όταν ενθουσιάζεται γυναίκα με τη συζήτηση και την επικοινωνία σας, είναι επειδή έχετε βρει πράγματα που αρέσουν και στους δύο και όλα φαίνονται να “κλικάρουν”.

  • Γεγονός #1: Αν διαβάσεις οποιοδήποτε βασικό βιβλίο ψυχολογίας, θα ανακαλύψεις χιλιάδες μελέτες που δείχνουν ότι το νούμερο 1 στοιχείο δεσίματος μεταξύ παντρεμένων ζευγαριών και ερωτικών παρτενέρ, είναι τα κοινά χαρακτηριστικά / θέλω / χόμπι. Έχοντας πράγματα κοινά, κάνοντας τα ίδια πράγματα, γουστάροντας τα ίδια πράγματα, με το να ανταποκρίνεστε στα ίδια πράγματα, με το να έχετε παρόμοιο χιούμορ. Όλα αυτά είναι η βασική επιστημονική εξήγηση της έλξης σε όλες της τις μορφές.

Είναι κάτι που δεν αναλύεται όσο θα έπρεπε – ή και καθόλου – στον χώρο του dating, ενώ είναι κάτι απίστευτα δυνατό και αποτελεσματικό. Το να βρει ομοιότητες και κοινά θέλω κτλ με μία άγνωστη γυναίκα, είναι ο καλύτερος τρόπος για τον μέσο άνδρα να δημιουργήσει οικειότητα και έλξη. Σταματάς να είσαι πια ένας άγνωστος.

  • Γεγονός #2: Ένας από τους κυριότερους λόγους που οι γυναίκες δε δέχονται να βγούνε με έναν άγνωστο που τις πλησίασε – και επομένως να συνεχίσουν τη γνωριμία μέχρι και το σημείο που θα κάνουν σεξ μαζί του και θα ξεκινήσουν μία ερωτική σχέση μαζί του – είναι ότι ο άνδρας αυτός παραμένει άγνωστος και μετά την προσέγγιση. Και μία γυναίκα έχει πολλά να φοβηθεί βγαίνοντας με έναν άγνωστο: τα κουτσομπολιά, μήπως την βιάσει / την σκοτώσει – είναι υπερβολές ίσως τα 2 τελευταία, αλλά αρκετές γυναίκες έχουν τέτοιες φοβίες.

Αφού προσεγγίσεις μία άγνωστη λοιπόν, μπορείς να ζεστάνεις την ατμόσφαιρα και να αποδώσεις τα μέγιστα στη γνωριμία, προκαλώντας χημεία.. βρίσκοντας κοινά μεταξύ σας, ώστε να της φύγει από το μυαλό ότι είσαι κάποιος τρελός άγνωστος που μπορεί να της κάνει κακό. Δείξε της ότι πηγαίνετε στα ίδια μέρη, ότι έχετε παρόμοια νοοτροπία για διάφορα θέματα, σας αρέσουν τα ίδια φαγητά, η ίδια μουσική. Αυτό δημιουργεί έντονη εμπιστοσύνη, οικειότητα και εξαιρετικά δυνατή σύνδεση μεταξύ σας. Της δίνει την αίσθηση ότι είναι απολύτως φυσιολογικό να κάνετε παρέα και να γνωριστείτε καλύτερα, επειδή έτσι κι αλλιώς υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορείτε να απολαύσετε μαζί.

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.