Πώς να Δημιουργήσεις Επιθυμία και να Γίνεις Αυτός που Θέλει να Είναι Δίπλα της

Για να δημιουργήσεις επιθυμία θα χρειαστεί να αναπτύξεις κάποια χαρακτηριστικά. Διάβασε κάποια από τα κορυφαία.

 Μάθε Πως Να Δημιουργήσεις Επιθυμία

Αν ξεχωρίζεις από τον ανταγωνισμό – έχεις πλεονέκτημα, τόσο στις σχέσεις σου, όσο και γενικότερα στην κοινωνική ζωή. Κάποιος που είναι ελκυστικός, έχει μια αύρα που τον κάνει επιθυμητό και όλοι τον θέλουν δίπλα τους. Ακόμη περισσότερο, οι γυναίκες θέλουν δίπλα τους κάποιον επιτυχημένο και κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να τον κερδίσουν.

Ακολούθησε αυτές τις συμβουλές και ανάπτυξε αυτά τα χαρακτηριστικά αν θέλεις να την κάνεις να θέλει να είναι μαζί σου.

#1. Να Είσαι Θετικός Για Να Δημιουργήσεις Επιθυμία

πως να δημιουργήσεις επιθυμία

Η θετικότητα είναι δύναμη και δημιουργεί επιθυμία. Να είσαι χαμογελαστός, με θετική γλώσσα του σώματος, ώστε να φαίνεσαι δυνατός.

Να είσαι ευγενικός σε κάθε περίπτωση, ακόμη και σε απλές καταστάσεις. Η θετικότητα κερδίζει τους άλλους υποσυνείδητα.

Η θετικότητα είναι ένα χαρακτηριστικό των ηγετών και δείχνει αυτοπεποίθηση, κάτι που φαντάζει ιδανικό για μια γυναίκα που θέλει δίπλα της κάποιον με αρρενωπά, κυρίαρχα χαρακτηριστικά.

#2. Δείξε Σταθερότητα Και Επιθυμία

Κάποιος συναισθηματικά σταθερός και συνεπής στην ζωή του κάνει τους άλλους να νιώθουν ότι μπορούν να βασιστούν σε αυτόν.

Όταν απαντάς εγκαίρως σε κλήσεις και μηνύματα, όταν κάνεις την δουλειά σου σωστά και με συνέπεια, δημιουργείς μια στιβαρή εικόνα. Και πρέπει να ξέρεις ότι οι λέξεις ταξιδεύουν γρήγορα και ο κόσμος είναι μικρός, πράγμα που σημαίνει πώς η γυναίκα που σε ενδιαφέρει θα έχει πιθανότατα μάθει πολλά για εσένα.

Αν διαθέτεις τα παραπάνω χαρακτηριστικά, τότε σίγουρα θα έχει την έντονη επιθυμία να είναι δίπλα σου.

#3. Να Είσαι Διασκεδαστικός Για Να Δημιουργήσεις Επιθυμία

Είναι προφανές ότι μια γυναίκα, αλλά και οποιοσδήποτε άνθρωπος, θέλει να έχει γύρω του ανθρώπους διασκεδαστικούς και όχι μίζερους, με τους οποίους να περνά καλά.

Δεν χρειάζεται να είσαι σοβαρός συνέχεια. Ένα καλό αστείο είναι ένδειξη αίσθησης χιούμορ και μπορεί να σε κάνει πολύ ελκυστικό.

Ακόμη και αν αντιμετωπίζεις δύσκολες καταστάσεις, αν αντιμετωπίζεις τα πράγματα με χιούμορ, δείχνεις ότι είσαι θετικός.

#4. Να Είσαι Ο Εαυτός Σου

πως να δημιουργήσεις επιθυμία

Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από το να προσποιείσαι ότι είσαι κάποιος που δεν είσαι πραγματικά. Δεν είναι καθόλου ελκυστικό και δεν ξεγελά κανέναν, αφού αργά ή γρήγορα αποκαλύπτεται η πραγματικότητα.

Δεν υπάρχει τίποτε πιο ελκυστικό από έναν άντρα που δείχνει τον πραγματικό του εαυτό. Και δεν φοβάται να δείξει τις προθέσεις του.

Δες το βίντεο του Χρήστου που θα βρεις εδώ και θα καταλάβεις.

#5. Να Είσαι Αρρενωπός

Να μην ντρέπεσαι για το ότι είσαι άντρας και να συμπεριφέρεσαι ανάλογα. Έχουμε ασχοληθεί με το θέμα της αρρενωπότητας σε πολλά άρθρα. Να είσαι ανεξάρτητος, να έχεις αυτοπεποίθηση και να προσέχεις το στιλ σου.

Επίσης, να είσαι άνετος όταν είσαι γύρω από πολλές και όμορφες γυναίκες. Αν κυκλοφορείς με γυναίκες, είναι σίγουρο ότι θα τραβήξεις την προσοχή της.

Το να είσαι ευαίσθητος είναι ένα θετικό χαρακτηριστικό και εμπνέει την δημιουργία της επιθυμίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνεσαι μελοδραματικός, γιατί θα έχεις αντίθετο αποτέλεσμα.

#6. Μάθε Να Ακούς Και Μίλα Με Πάθος Για Όσα Σου Αρέσουν

Οι γυναίκες τρελαίνονται για επικοινωνία. Δείξε ενδιαφέρον, ενθάρρυνε την να μιλήσει και άκουσε τι έχει να πει.

Όταν έρθει η ώρα να μιλήσεις για αυτά που σου αρέσουν, δείξε τον ενθουσιασμό σου και μίλα με πάθος για αυτά. Κάποιος που είναι περήφανος για τις ασχολίες του, βγάζει μια θετική εικόνα.

Δείξε ότι έχεις υψηλά στάνταρ για τους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρέφεσαι.

Όταν μιλάς με πάθος, δείχνεις περισσότερο σέξι, κάτι που μπορείς να δεις με περισσότερες γνώσεις στο παρακάτω βίντεο:

#7. Δεν Χρειάζεται Να Συμφωνείς Σε Όλα Μαζί Της Για Να Δημιουργήσεις Επιθυμία

Αν αναζητάς την αποδοχή της για κάθε τι, δείχνεις ότι είσαι ανασφαλής και αδύναμος, κάτι που δεν είναι καθόλου ελκυστικό.

Δεν χρειάζεται να συμφωνείς μαζί της σε κάθε τι. Ούτε είναι ανάγκη να ισχυρίζεσαι συνέχεια ότι σου αρέσουν τα ίδια πράγματα. Εννοείται ότι δεν χρειάζεται να την προσβάλλεις ή να μιλήσεις άσχημα, αλλά το να αρνηθείς ή να πας κόντρα σε κάτι που δεν σου αρέσει είναι φυσιολογικό και απόλυτα ελκυστικό. Δείξε ότι έχεις άποψη και ότι μπορείς να την υποστηρίξεις.

Να είσαι δυνατός και να δείχνεις ποιος έχει το πάνω χέρι!

#8. Να Αναλαμβάνεις Τις Ευθύνες Σου

Είσαι υπεύθυνος για όσα κάνεις και για τις αποφάσεις που λαμβάνεις. Είναι πολύ εύκολο, όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, να λες ότι είσαι θύμα και να ρίχνεις το φταίξιμο σε όλους τους άλλους, όμως αυτό δεν σε κάνει καθόλου ελκυστικό.

Όλοι κάνουν λάθη και έχουν ανασφάλειες. Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις την αποτυχία μπορεί να δείξει πολλά για εσένα. Αν αντιμετωπίζεις τα πράγματα υπεύθυνα, δημιουργείς επιθυμία.

#9. Πρόσεξε Τον Εαυτό Σου

πρόσεξε τον εαυτό σου

Δώσε βάση στο στιλ, στην υγιεινή και στην φόρμα σου. Αφιέρωσε λίγο χρόνο κάθε μέρα για να γυμνάζεσαι. Δεν είναι μόνο η εξωτερική εμφάνιση, αλλά ένας προσεγμένος άντρας είναι ελκυστικός, γιατί δείχνει ότι έχει επενδύσει στον εαυτό του, ώστε να είναι το καλύτερο που μπορεί (και αναζητά αντίστοιχες αξίες από τις γυναίκες).

Για να κλείσουμε, το σημαντικότερο για να δημιουργήσεις επιθυμία και να έλξεις μια γυναίκα με τρόπο που θα σε θέλει συνεχώς δίπλα της, είναι να το θέλεις εσύ ο ίδιος.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να ζήσεις μοναδικά ταξίδια στο φλερτ, δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.