Πώς να Είσαι πιο Χαλαρός Όταν Μιλάς με την Γυναίκα που σου Αρέσει

Αν θέλεις να αισθάνεσαι περισσότερη σιγουριά όταν μιλάς με μια γυναίκα, τότε διάβασε παρακάτω.

Χαλαρός Και Άνετος Όταν Μιλάς Με Την Γυναίκα Που Σου Αρέσει

Είναι αρκετά συνηθισμένο για τους άντρες να κολλάνε όταν μιλούν στην γυναίκα που τους αρέσει.

Η αμηχανία φαίνεται από την στάση του σώματος και τον κρύο ιδρώτα που σε κυριεύει. Αν κολλάς μιλώντας στην γυναίκα που σου αρέσει, χάνεις την ευκαιρία να βγάλεις τον καλύτερο σου εαυτό.

Αν όμως έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και είσαι πιο άνετος, έχεις περισσότερες πιθανότητες να επιτύχεις τον σκοπό σου και να προχωρήσει το ραντεβού σου.

Για ποιο λόγο όμως δεν είσαι άνετος όταν μιλάς σε γυναίκες που σου αρέσουν και τι αυτό δείχνει;

#1. Έχεις Χαμηλή Αυτοπεποίθηση Όταν Μιλάς Με Την Γυναίκα Που Σου Αρέσει
χρειάζεται αυτοπεποίθηση με τη γυναίκα που σου αρέσει

Ακολουθείς την κάθε της κίνηση με το βλέμμα σου, προσπαθώντας να μην σε καταλάβει. Εκείνη όμως ξέρει ότι την βλέπεις και έχει καταλάβει αμέσως ότι σου αρέσει. Όταν δει τον τρόπο που την κοιτάς, καταλαβαίνει και τις επιθυμίες σου.

Βλέπεις μια γυναίκα ερωτικά λοιπόν, για την οποία δεν γνωρίζεις τίποτα και το μόνο που έχεις δει είναι η εξωτερική της εμφάνιση. Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν μπορείς να της μιλήσεις, δείχνει δύο πράγματα.

Αφ’ ενός ότι έχεις χαμηλή αυτοπεποίθηση και ότι θα έβλεπες ερωτικά οποιαδήποτε, χωρίς να ξέρεις αν είναι κατάλληλη για εσένα ή όχι και αφ’ ετέρου ότι δεν έχεις κριτήρια για τις γυναίκες.

Αν θέλεις βέβαια να μάθεις περισσότερα για την αυτοπεποίθηση, ρίξε μια ματιά στο βίντεο του Χρήστου εδώ που αναλύει τα χαρακτηριστικά των ανθρώπων που έχουν αυτοπεποίθηση:

#2. Επιβεβαιώνεις Ότι Είσαι Κατώτερος Των Περιστάσεων Όταν Μιλάς Με Τη Γυναίκα Χωρίς Αυτοπεποίθηση

χωρίς αυτοπεποίθηση δεν θα πετύχεις

Οι περισσότεροι άνθρωποι απολαμβάνουν την προσοχή των θαυμαστών τους. Αυτή η προσοχή κάνει μια γυναίκα να αισθάνεται όμορφα, αλλά σκοτώνει την έλξη αμέσως.

Σε αντίθεση με αυτό που προβάλλεται γενικότερα, ο άντρας που κατακλύζει με προσοχή την γυναίκα που του αρέσει δεν είναι καθόλου ελκυστικός.

Είναι σχεδόν αδύνατο για μια γυναίκα να νιώσει έλξη για έναν άντρα που αισθάνεται ευλογημένος που είναι κοντά της ή που θα έδινε τα πάντα για να είναι στο πλάι της.

Έτσι η γυναίκα ξέρει ότι αν σου δώσει σημάδι προσοχής, θα αισθανθείς ότι είσαι πάρα πολύ τυχερός.

Αν νιώθεις έτσι, της επιβεβαιώνεις ότι είσαι κατώτερος των περιστάσεων και ακόμη και αν καταφέρεις να μιλήσεις, θα δείξεις ότι την έχεις ανάγκη, εκμηδενίζοντας κάθε πιθανότητα έλξης.

Μάθε μεταξύ άλλων και τα λάθη που κάνεις στην επικοινωνία που εμ=κμηδενίζουν την έλξ στο παρακάτω βίντεο.

Στην προσπάθεια να κάνεις τα πάντα για αυτήν, καταλήγεις να γίνεσαι ένας καλός φίλος, χωρίς αυτό να είναι το ζητούμενο για εσένα.

Ακόμη χειρότερα, αν δεν έχεις την άνεση να μιλήσεις, αλλά μόνο κοιτάς την ίδια ή τα σημεία του σώματος της που σου αρέσουν, καταλήγεις να δείχνεις περίεργος.

#3. Είσαι Σε Θέση Αδυναμίας, Αντί Για Θέση Σιγουριάς Όταν Μιλάς με Την Γυναίκα Που Σου Αρέσει

σιγουριά με μια γυναίκα

Έχεις μάθει ότι όταν μια όμορφη γυναίκα περνά, πρέπει να αντιδράσεις έντονα και να δείξεις με τρόπους που μερικές φορές είναι υπερβολικοί ή περίεργοι, ότι σου αρέσει.

Όπως και στην πρώτη περίπτωση, υπάρχει ένα τεράστιο κενό μεταξύ του ερεθίσματος και του επιθυμητού αποτελέσματος. Δηλαδή, το γεγονός ότι σου αρέσει, είναι ένα αντανακλαστικό και όχι μια επιλογή.

Η δύναμη έρχεται από την ικανότητα επιλογής. Eίτε μιλάμε για γυναίκες, είτε για δουλειά ή φίλους.

Πρέπει να έχεις την δύναμη να επιλέξεις τι σου αρέσει και τι όχι και όχι να είναι κάτι που προκύπτει αυτόματα, απλά και μόνο επειδή έτυχε μια ωραία γυναίκα να περάσει δίπλα σου.

Η αυτοματοποιημένη αντίδραση σε κάνει νευρικό και δείχνει έλλειψη σιγουριάς. Αντίθετα, όταν πρόκειται για συνειδητή επιλογή, τότε έχεις την δύναμη και μπορείς να είσαι άνετος και γεμάτος αυτοπεποίθηση.

Πώς Όμως Θα Αποκτήσεις Αυτή Τη Σιγουριά;

#1. Αποδέξου Την Κατάσταση
αποδέξου την κατάσταση

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να αποδεχθείς αυτό που συμβαίνει, αντί να το αγνοείς και να προσποιείσαι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Το ότι διαβάζεις αυτό το άρθρο είναι ήδη ένα βήμα που θα σε οδηγήσει στην βελτίωση.

#2. Δούλεψε Για Να Βελτιώσεις Την Αυτοπεποίθηση Σου Γενικότερα

Η αυτοπεποίθηση είναι κάτι που θα αποκτήσεις με δουλειά και εμπειρία. Προσπάθησε να ηρεμήσεις, να αναλύσεις τα αρνητικά σου και να βρεις έναν τρόπο να τα αντικαταστήσεις με θετικά στοιχεία.

Κάνε δραστηριότητες που σε κάνουν να αισθάνεσαι δυνατός, ξεκίνησε κάποιο άθλημα, γίνε πιο παραγωγικός στην δουλειά σου και υιοθέτησε συνήθειες που σε βοηθούν να δουλεύεις πιο αποδοτικά.

#3. Επέκτεινε Την Ζώνη Άνεσης Για Να Μπορείς Να Μιλάς Με Την Γυναίκα Που Σου Αρέσει

ζώνη άνεσης

Το επόμενο στάδιο που θα συνεισφέρει θεαματικά στην βελτίωση της αυτοπεποίθησης σου είναι η επέκταση της ζώνης άνεσης σου.

Βάλε τον εαυτό σου σε καταστάσεις που ξεφεύγουν λίγο από αυτά που έχεις συνηθίσει. Δεν χρειάζονται υπερβολές. Το να είσαι άνετος όταν μιλάς με γυναίκες μπορεί να συγκριθεί με την αύξηση των κιλών που σηκώνεις στο γυμναστήριο ή με την αύξηση των χιλιομέτρων που διανύεις με το ποδήλατο σου κλπ.

Κάνε οποιαδήποτε δραστηριότητα σε κάνει να νιώθεις άβολα και σε ζορίζει.

Έτσι θα πας ένα βήμα παραπάνω. Αυτό είναι ικανό να σε κάνει να νιώσεις πιο δυνατός, κάτι που θα βγει σιγά-σιγά σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

#4. Κάνε Παρέα Με Περισσότερες Γυναίκες

παρέα με γυναίκες

Αν φοβάσαι να μιλήσεις σε γυναίκες που βλέπεις ερωτικά, προσπάθησε να ξεπεράσεις τον φόβο σου μιλώντας γενικότερα με γυναίκες. Βάλε στο περιβάλλον σου, όσο περισσότερες γυναίκες μπορείς και μίλα μαζί τους.

Μπορεί αυτές να είναι φίλες σου, συγγενείς, συμμαθήτριες ή μέλη μιας σχολής γιόγκα ή χορού.

Η συνεχής παρουσία τους στην ζωή σου, θα σε κάνει πιο άνετο, θα βελτιώσει την αυτοπεποίθηση σου και οι συζητήσεις μαζί τους θα σε βοηθούσαν να έχεις μια πιο γυναικεία οπτική των πραγμάτων, κάτι που μπορεί να φανεί χρήσιμο.

#5. Απόκτησε Εμπειρίες

Το επόμενο βήμα είναι να αποκτήσεις εμπειρίες στον χώρο του φλερτ. Ότι και να κάνεις, αν μιλήσεις για πρώτη φορά με μια κοπέλα που είναι μοντέλο, θα έχεις ένα άγχος και θα νιώσεις άβολα.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν θα μιλάς καθόλου σε γυναίκες.

Αν χρειάζεται να βρεις τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση για να το επτύχεις αυτό, δες το βίντεο που ακολουθεί.

Μίλα σε γυναίκες παντού για τον απλούστατο λόγο πως η επικοινωνία με τις γυναίκες είναι απολαυστική.

Αφού λοιπόν έχεις βελτιώσει την αυτοπεποίθηση σου, ξεκίνα να μιλάς σε γυναίκες που σου αρέσουν και να αποκτάς εμπειρίες.

Ακόμη και αν αποτύχεις, στην πραγματικότητα θα έχεις αποκομίσει μια εμπειρία. Κάθε εμπειρία θα σε ανεβάζει και ένα επίπεδο, μέχρι που θα είσαι τελείως άνετος και η συζήτηση με μια γυναίκα θα σου βγαίνει απολύτως φυσικά.

#6. Μην Προσπαθείς Να Την Εντυπωσιάσεις

μην προσπαθείς να την εντυπωσιάσεις

Πολλοί άντρες στην προσπάθεια τους να εντυπωσιάσουν μια γυναίκα, μιλούν συνέχεια για τον εαυτό τους και προσπαθούν να δείξουν ότι έχουν υψηλό status, επειδή πιστεύουν ότι αυτό είναι που θα κάνει τις γυναίκες να νιώσουν έλξη και επειδή μέσα τους πιστεύουν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είναι πολλή για αυτούς.

Οι γυναίκες δεν θέλουν να δουν ότι προσπαθείς τόσο σκληρά.

Το ότι μπορεί να εντυπωσιάσεις, δεν σημαίνει ότι θα δημιουργηθεί και έλξη. Οπότε, χαλάρωσε και μίλησε άνετα μαζί της, χωρίς να κοκορεύεσαι και χωρίς να προσπαθείς να αποδείξεις κάτι που δεν είσαι.

Θα την κάνεις να αισθανθεί έλξη αν νιώσει σαν να σε ξέρει χρόνια, αν την κάνεις να γελάσει, αν ξεχωρίσεις από τους άλλους. Αυτό θα γίνει μόνο αν είσαι ο εαυτός σου και αν την κάνεις να νιώσει και εκείνη άνετα.

#7. Μην Σχολιάζεις Με Τους Φίλους Σου Όποια Όμορφη Γυναίκα Δείτε

catcalling

Όταν κάθε φορά που βλέπεις μια όμορφη γυναίκα, την σχολιάζεις με τους κολλητούς σου και υπερενθουσιάζεσαι, δημιουργείς μέσα στο μυαλό σου την ιδέα ότι η ομορφιά είναι το παν. Αυτό σε κάνει διστακτικό.

Πέραν αυτού, σχολιάζοντας οποιαδήποτε γυναίκα, δείχνει ότι δεν έχεις κριτήριο επιλογής, όπως είπαμε παραπάνω, κάτι που δυσχεραίνει την κατάσταση.

Για να σχολιάσεις και να τρελαθείς με μια γυναίκα, θα πρέπει να το αξίζει και να έχει δουλέψει για αυτό.

Η καλή εμφάνιση ή το όμορφο πρόσωπο δεν είναι κάτι που δούλεψαν, αλλά κάτι που απέκτησαν από την φύση.

Κάθε φορά που σκέφτεσαι πόσο απίθανη είναι μια γυναίκα και κάθε φορά που αυτό σε κάνει να κολλάς και να μην νιώθεις άνετα, σκέψου ότι απλά γεννήθηκε έτσι και ότι δεν έγινε και τίποτα που είναι όμορφη. Είναι κάτι φυσιολογικό.

Η αλήθεια είναι ότι οι πιο επιτυχημένοι με τις γυναίκες είναι αυτοί που δεν δίνουν βάση στην εμφάνιση της γυναίκας. Δεν λέμε ότι δεν κοιτάνε την εμφάνιση, απλά δεν το κάνουν θέμα, σαν να είναι κάτι το εξωπραγματικό.

#8. Σταμάτησε Να Βλέπεις Πορνό

 

Δες το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβεις γιατί κάτι τέτοιο κρίνεται απαραίτητο.

Όταν εκτίθεσαι σε τέτοιες εικόνες ή βίντεο δημιουργείς φαντασιώσεις με όμορφες γυναίκες και εισάγεις στον εγκέφαλο σου την ιδέα ότι δεν μπορείς να έχεις εσύ αυτές τις γυναίκες.

Αυτό ισχυροποιεί μέσα σου την ιδέα ότι δεν είσαι καλός με τις γυναίκες και σου δημιουργεί μια νευρικότητα. Αυτή η νευρικότητα βγαίνει στην επιφάνεια όταν επιχειρείς να μιλήσεις σε μια πραγματική γυναίκα, όμως παρακολουθώντας πορνό, ξέρεις ότι υπάρχει αυτή η απλή λύση και καταφεύγεις εκεί.

#9. Συνειδητοποίησε Ότι Έχεις Την Δύναμη Να Την Κάνεις Να Νιώσει Έλξη Για Εσένα

 

Πολλοί άντρες είναι νευρικοί όταν μιλάνε με γυναίκες, επειδή πιστεύουν ότι δεν μπορούν να τις κάνουν να αισθανθούν έλξη.

Για έναν άντρα είναι εύκολο να νιώσει έλξη, μιας και αρκεί η εξωτερική εμφάνιση.

Μια γυναίκα, για να αισθανθεί έλξη, θέλει να υπάρχει διαδραστικότητα με τον άντρα και θέλει αυτός να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, ένα από αυτά είναι η αυτοπεποίθηση.

Με την αυτοπεποίθηση σου λοιπόν και με τον ενθουσιασμό σου, δείχνεις ότι μπορείς και έχεις την δύναμη να κάνεις μια γυναίκα να νιώσει έλξη.

#10. Δεν Είναι Τόσο Απρόσιτη Όσο Νομίζεις

δεν είναι τόσο απρόσιτη όσο νομιζεις

Η πλειοψηφία των αντρών δεν μπορεί να καταλάβει ότι οι γυναίκες είναι προσεγγίσιμες και ότι παράλληλα είναι αρκετά ανασφαλείς, σε βαθμό μεγαλύτερο από τους άντρες.

Όταν μια γυναίκα δει τον εαυτό της στον καθρέφτη χωρίς μακιγιάζ, ξέρει ότι έχει μια διαφορετική εικόνα όταν είναι βαμμένη.

Αυτό αρκεί για να την κάνει να αισθανθεί ανασφαλής για την εμφάνιση της. Όπως είπαμε και παραπάνω, όσο όμορφη και αν είναι, δεν είναι υπεράνθρωπος, αλλά μια απλή γυναίκα, η οποία μπορεί να θέλει να δείχνει απρόσιτη, αλλά την ώρα που μιλάς μαζί της είναι το ίδιο, ίσως και περισσότερο αγχωμένη, νευρική και ανασφαλής.

Τα πράγματα λοιπόν δεν είναι και τόσο δύσκολα, όσο μπορεί να πιστεύεις. Μίλησε άνετα με οποιαδήποτε γυναίκα σου αρέσει και θα δεις ότι και εκείνη θα νιώσει πιο άνετα και, αν έχεις την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση θα την κάνεις να νιώσει έλξη για εσένα.

#11. Μην Το Σκέφτεσαι Πολύ

προσέγγισε τη γυναίκα που σου αρέσει

Μεγάλο μέρος του άγχους και της νευρικότητας προκαλούνται από το γεγονός ότι σκέφτεσαι πολύ και πράττεις λίγο.

Όταν δεις μια γυναίκα που σου αρέσει, συνήθως θα χάσεις χρόνο σκεπτόμενος τι θα της πεις και μετά τι μπορεί να πάει στραβά και υποπεριπτώσεις αυτών. Το πιθανότερο αποτέλεσμα τελικά θα είναι να μην κάνεις τίποτα.

Τέλος , αν θέλεις να πάψεις να είσαι αγχωμένος, πρέπει κυριολεκτικά να αποσυνδεθείς από τις σκέψεις σου και να αναλάβεις δράση και ο λόγος για αυτό είναι πολύ απλός. Την ίδια στιγμή δεκάδες άντρες κάνουν τις ίδιες σκέψεις και κανείς τελικά δεν κάνει κίνηση.

Κάνοντας την κίνηση σου, αναλαμβάνοντας δράση, δείχνεις ότι έχεις την αυτοπεποίθηση και αυτό είναι ένα δυνατό πρώτο βήμα.

Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, όλα ξεκινούν από την αυτοπεποίθηση σου. Προσπάθησε με τις συμβουλές που διάβασες παραπάνω να την βελτιώσεις, απόκτησε εμπειρίες με γυναίκες, άφησε κατά μέρους τις σκέψεις και προχώρησε στην αληθινή δράση!

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να γίνεις καλύτερος και στην επικοινωνία σου, ειδικά όταν μιλάς με την γυναίκα που σου αρέσει, πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.

ΠΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ EBOOK ΤΟΥ MEN OF STYLE!
Ένα μοναδικό EBOOK 102 σελίδων με tips για να βελτιωθείς και να δεις αποτελέσματα άμεσα! Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα και θα γίνει δικό σου άμεσα!
ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ!
Ένας συνεργάτης του Men Of Style θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σου για να δει αν είσαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και να συζητήσετε για τυχόν απορίες.
cover
close-link