Πώς να Είσαι πιο Χαρισματικός με τις Γυναίκες

Πώς να Είσαι πιο Χαρισματικός με τις Γυναίκες

Χαρισματικός Με Τις Γυναίκες : Με Ποιον Τρόπο Να Το Πετύχεις

Οι χαρισματικοί άνθρωποι είναι συνήθως και ελκυστικοί. Και όχι μόνο στις γυναίκες, αλλά και σε όλους τους ανθρώπους γύρω τους. Το να είναι κάποιος χαρισματικός είναι σαν ναρκωτικό: Μεθάει όποιον βρίσκεται κοντά του.

Έχουν μια άνεση αυτοί οι άνθρωποι και έναν αέρα, που πραγματικά έλκει σαν μαγνήτης όποιον τύχει να είναι κοντά.

Ελάχιστοι άνθρωποι το έχουν από την φύση τους αυτό το προτέρημα. Οι περισσότεροι το καλλιεργούν.

Ειδικά όσον αφορά το φλερτ, το να είσαι χαρισματικός με τις γυναίκες και να έχεις αυτήν την μαγεία μπορεί να σε φέρει δέκα βήματα μπροστά σε σχέση με τους υπόλοιπους άντρες, είναι όμως εξαιρετικά δύσκολο.

Δες το βίντεο και μάθε πως να έχεις κι εσύ τη γυναίκα που σου αρέσει.

Το να είσαι χαρισματικός σημαίνει πολλά πράγματα. Σημαίνει να έχεις αυτοπεποίθηση, να είσαι άνετος, κοινωνικός, να χαμογελάς. Είναι απλά αλλά βασικά πράγματα που θα σε κάνουν πιο ελκυστικό και χαρισματικό με το αντίθετο φύλο.

Οι χαρισματικοί άνθρωποι έχουν το ταλέντο του να παίρνουν αυτό που θέλουν. Έχουν στόχους και όνειρα και διεκδικούν αυτό που τους αξίζει με έναν ήπιο, ήρεμο τρόπο, με την σιγουριά ότι θα κερδίσουν αυτό που θέλουν.

Συνέχισε να διαβάζεις και θα ανακαλύψεις τους τρεις πιο απλούς τρόπους για να γίνεις πιο χαρισματικός με τις γυναίκες, ξεκινώντας από ΣΗΜΕΡΑ.

#1. Ασχολήσου Με Εκείνην

χαρισματικός με τις γυναίκες

Το να είσαι χαρισματικός με τις γυναίκες σημαίνει ότι σε ενδιαφέρει τι θα πει. Θέλεις να μάθεις για την μέρα της, για το τι κάνει, με τι ασχολείται, πως νιώθει και όλα αυτά σε ενδιαφέρουν πραγματικά.

«Μίλησε σε έναν άνθρωπο για τον εαυτό του και θα σε ακούει για ώρες», λέει ο Benjamin Disraeli. Σε όλους αρέσει να μιλάμε για τον εαυτό μας. Το 90% των ανθρώπων πιστεύει ότι το πιο ενδιαφέρον άτομο στην γη είναι οι ίδιοι ! Αυτό δεν είναι περίεργο, καθώς σε ένα επίπεδο όλοι νιώθουμε ξεχωριστοί.

Οι πραγματικά χαρισματικοί άνθρωποι το ξέρουν αυτό και κάνουν συζητήσεις για τον άνθρωπο που έχουν απέναντί τους. Δεν μιλάνε μόνο για τον εαυτό τους, αντίθετα ξέρουν πολύ καλά να ακούν και να σε κάνουν να νιώθεις πρωταγωνιστής. Άλλωστε, όλοι είμαστε πρωταγωνιστές στην ιστορία μας.

Εάν μπορέσεις να κάνεις μια γυναίκα να νιώθει συναρπαστική και ξεχωριστή, τότε την έχεις κερδίσει.

Δεν είναι και μεγάλη επιστήμη. Απλά επικεντρώσου στο να ακούς περισσότερο παρά να μιλάς και βάλ’ την στον επίκεντρο της συζήτησης, χωρίς όμως να βγάζεις τον εαυτό σου από την εξίσωση.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μιλήσεις κι εσύ, ούτε ότι εσύ δεν είσαι σημαντικός και είναι μόνο εκείνη. Απλά σημαίνει ότι όλοι θέλουν να είναι το επίκεντρο στην ιστορία κάποιου κι αν το καταφέρεις αυτό με εκείνην, τότε έχεις ένα σημαντικό προβάδισμα.

#2. Κάνε Μια Συναισθηματική Συζήτηση

Χτίσε ένα σωστό δικό σου πλάνο προσέγγισης. Μάθε πως.

Στις γυναίκες αρέσει να μιλάνε για τα συναισθήματά τους. Θέλουν να τους κάνεις ενδιαφέρουσες ερωτήσεις που θα τις βοηθήσουν να εκφραστούν και να βγάλουν στην επιφάνεια το πως νιώθουν.

Για παράδειγμα, αν σου πει ότι είναι νοσοκόμα, μην την ρωτήσεις «Και τι ακριβώς κάνεις;», γιατί αυτή είναι μια ερώτηση που θα την οδηγήσει να περιγράψει λογικά, πρακτικά πράγματα κι αυτό είναι κάτι που δεν την ενδιαφέρει. Αντίθετα, μπορείς να την ρωτήσεις «Είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται;». Εκεί της δίνει πάτημα να σου μιλήσει συναισθηματικά.

Γενικά, το να αναπτύξεις μια ενδιαφέρουσα συζήτηση αποδεικνύεται πολύ εύκολο όταν ενδιαφέρεσαι πραγματικά να μάθεις πράγματα για την γυναίκα απέναντί σου.

Βοήθησέ την να μιλήσει για συναισθηματικά πράγματα που συμβαίνουν στην ζωή της και για το πως νιώθει για τις καταστάσεις και άκουσέ την προσεκτικά. Θα δεις τεράστια διαφορά με αυτήν την συμβουλή.

#3. Χαμογέλα Και Ανάπτυξε Τις Επικοινωνιακές Σου Δεξιότητες Απέναντι στις Γυναίκες

χαμογέλα στις γυναίκες

 

Το χαμόγελο είναι ένας τεράστιος παράγοντας έλξης. Δείχνει ότι έχεις αυτοπεποίθηση και ότι είσαι χαρισματικός και εκφραστικός άντρας. Κανείς δεν θέλει κάποιον απέναντί του που είναι ανέκφραστος, γιατί αυτό σημαίνει ότι δεν έχει επαφή με τα συναισθήματά του.

Το χαμόγελο και γενικά οι επικοινωνιακές δεξιότητες είναι πράγματα που κατέχουν σε μεγάλο βαθμό οι χαρισματικοί άντρες. Το να αναπτύξεις τις επικοινωνιακές σου δεξιότητες σχετίζεται άμεσα και με το πόσες γυναίκες μιλάς.

Τέλος, όσο περισσότερο προσεγγίζεις και μιλάς σε γυναίκες, τόσο περισσότερο θα αντιλαμβάνεσαι το πως λειτουργούν και θα φέρεσαι αναλόγως. Οι επικοινωνιακές δεξιότητες είναι πολύ σημαντικές και θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις από τον μέσο άντρα.

Μην ξεχνάς να χαμογελάς. Όλοι είμαστε πιο ελκυστικοί όταν χαμογελάμε

Αν θες κι εσύ να γίνεις ένας χαρισματικός άνδρας, πάτα εδώ.

Βρες και διάβασε το βιβλίο Άνδρας Αξίας από τους ιδρυτές του Men Of Style εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.