Πώς να Είσαι πιο Χαρισματικός Όταν Μιλάς με Γυναίκες

Αν θέλεις να γίνεις περισσότερο χαρισματικός στην επικοινωνία, τότε ρίξε μια ματιά στις παρακάτω συμβουλές.

Κάποιοι άνθρωποι έχουν μια εξωπραγματική ικανότητα να φωτίζουν τον χώρο όπου βρίσκονται και να τραβούν τα βλέμματα πάνω τους. Οι γυναίκες απολαμβάνουν την επαφή μαζί τους και είναι πολύ δεκτικές απέναντι τους.

Παρόλο που μερικοί άνθρωποι το έχουν έμφυτο, το να είσαι χαρισματικός όταν μιλάς με γυναίκες είναι μια ικανότητα που μπορείς να δουλέψεις και να βελτιώσεις.

Αρχικά, πρέπει να ξέρεις ότι το χάρισμα είναι ένας συνδυασμός παρουσίας, δύναμης και ζεστασιάς. Αυτό σημαίνει ότι ο χαρισματικός άνθρωπος έχει αντίληψη της κατάστασης, έχει την δύναμη να επηρεάσει τον κόσμο γύρω του και το κάνει με καλή θέληση.

Αυτός ο συνδυασμός χαρακτηριστικών είναι πανίσχυρος και μπορείς να τον αναπτύξεις ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές.

Αν όμως είσαι ντροπαλός και δεν γνωρίζεις πώς να φλερτάρεις, τσέκαρε το παρακάτω βίντεο:


#1. Ο Χρυσός Κανόνας των Χαρισματικών
Αν θέλεις να γίνεις περισσότερο χαρισματικός στην επικοινωνία, τότε ρίξε μια ματιά στις παρακάτω συμβουλές.

Ένας βασικός κανόνας για να είσαι χαρισματικός είναι να εστιάζεις περισσότερο στο να κάνεις την γυναίκα να αισθάνεται καλά με τον εαυτό της και λιγότερο με το να αισθάνεται καλά με εσένα.

Μην προσπαθείς να δείχνεις καλός, αλλά να κάνεις τις γυναίκες να αισθάνονται όμορφα.

Ο χαρισματικός άνθρωπος διακρίνεται από την ικανότητα να επηρεάζει θετικά τους γύρω του. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα γίνεις το Καλό Παιδί που θα κάνει όλα τα θελήματα και θα κάνει διαρκώς φιλοφρονήσεις, γιατί έτσι θα φανείς ψεύτικος και ανειλικρινής, κάτι που δεν έχει καμία σχέση με το να είσαι χαρισματικός.

Το ζήτημα του Καλού Παιδιού μας έχει απασχολήσει στο παρακάτω βίντεο, στο οποίο μπορείς να μάθεις περισσότερα για τα εμπόδια που μπορεί να αντιμετωπίζει κάποιος με αυτό το στυλ.

Μπορείς να είσαι χαρισματικός με τον δικό σου μοναδικό τρόπο που βρίσκεται μέσα σου, αρκεί να μάθεις να εκφράζεις τα συναισθήματα σου.

#2. Μάθε να Ακούς με Ενδιαφέρον
Αν θέλεις να γίνεις περισσότερο χαρισματικός στην επικοινωνία, τότε ρίξε μια ματιά στις παρακάτω συμβουλές.

Άφησε μια γυναίκα που σου λέει μια ιστορία για κάποιο γεγονός από την δουλειά της ή για κάποια εμπειρία της, να την ολοκληρώσει. Την μοιράζεται μαζί σου επειδή αισθάνεται όμορφα και επειδή νιώθει ότι θέλει να σου την πει.

Κάνε περισσότερες ερωτήσεις, για να σου πει λεπτομέρειες και να την κάνεις να νιώσει ότι ενδιαφέρεσαι πραγματικά και μην την διακόψεις για να της πεις πόσο πιο φοβερή ήταν η δική σου μέρα.

Είναι συνηθισμένο φαινόμενο οι άντρες να διακόπτουν την γυναίκα από την μια για να δείξουν ότι έχουν παρεμφερείς εμπειρίες και από την άλλη για να δείξουν ότι αυτές οι εμπειρίες είναι πιο έντονες.

Αυτό σε κάνει να δείχνεις ανασφαλής και είναι κάτι που εξαφανίζει την έλξη.

Όμως υπάρχουν περισσότερες συμπεριφορές που καταστρέφουν την έλξη, και μπορείς να τις τσεκάρεις στο παρακάτω βίντεο:


#3. Μην Είσαι Φτηνός και Επικριτικός
Αν θέλεις να γίνεις περισσότερο χαρισματικός στην επικοινωνία, τότε ρίξε μια ματιά στις παρακάτω συμβουλές.

Αυτό το σημείο δεν αφορά το αν θα πληρώσεις στο πρώτο ραντεβού ή όχι, αν και αυτό αποτελεί ένα πολύ σημαντικό ζήτημα που πρέπει να ξέρεις πώς να διαχειριστείς, όπως μπορείς να δεις στο παρακάτω βίντεο:

Για να είσαι χαρισματικός όταν μιλάς με μια γυναίκα, δεν πρέπει να είσαι φτηνός ούτε επικριτικός για τις επιλογές της. Μπορεί να έδωσε περισσότερα χρήματα, για να αγοράσει κάτι που μπορεί να βρεθεί σε καλύτερη τιμή.

Δεν υπάρχει λόγος να της δείξεις πόσο γνώστης είσαι και να την κρίνεις για το ότι έκανε μια άστοχη αγορά. Αυτό είναι ένα δικό της θέμα.

#4. Δείξε Σεβασμό και Ευγενική Συμπεριφορά
Αν θέλεις να γίνεις περισσότερο χαρισματικός στην επικοινωνία, τότε ρίξε μια ματιά στις παρακάτω συμβουλές.

Δείξε σεβασμό στο άτομο που έχεις απέναντι σου και φρόντισε να είσαι ευγενικός τόσο με την γυναίκα που μιλάς, όσο και με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, όπως για παράδειγμα τους σερβιτόρους στο μαγαζί που έχετε βγει ραντεβού.

Όταν είσαι φιλικός και φέρεσαι καλά σε όλους, δείχνεις ότι είσαι χαρισματικός και βελτιώνεται απίστευτα η εικόνα σου.

Δοκίμασε το και θα δεις πόσο διαφορετικά θα σε αντιμετωπίζουν όταν φέρεσαι στους άλλους σαν να είστε καλοί φίλοι. Ακόμη όμως και αν δεν αντιμετωπιστείς με την ίδια φιλικότητα, σίγουρα θα έχεις κάνει την διαφορά όντας ευγενικός και φιλικός.

Δες την συζήτηση μας για την ευγένεια στην εκπομπή Apla+Andrika, για να μάθεις ακόμη περισσότερα για αυτό το σημαντικό θέμα:


#5. Πρόσεξε την Θεματολογία
Αν θέλεις να γίνεις περισσότερο χαρισματικός στην επικοινωνία, τότε ρίξε μια ματιά στις παρακάτω συμβουλές.

Οι γυναίκες θέλουν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής. Αυτό είναι κάτι που ήδη πρέπει να το γνωρίζεις.

Αυτό σημαίνει ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μιλάς για τις πρώην σου, ακόμη και αν αυτό γίνει χωρίς να το θέλεις ή χωρίς να έχεις πρόθεση να την κάνεις να αισθανθεί άσχημα και να νομίζει ότι είσαι ακόμη κολλημένος με εκείνη.

Επίσης, φρόντισε να συζητήσεις μαζί της θέματα ευχάριστα, που δεν θα την κάνουν να σηκώσει άμυνες. Το να είσαι χαρισματικός σημαίνει ότι ξέρεις πώς να διαχειριστείς μια συζήτηση.

Μείνε μακριά από θέματα πολιτικής ή θρησκείας, αλλά και οποιουδήποτε άλλου θέματος κρίνεις ότι είναι ευαίσθητο.

Τέτοια θέματα μπορούν να συζητηθούν αργότερα, εφ’ όσον θα υπάρχει μεγαλύτερη οικειότητα.

#6. Να Συμπεριφέρεσαι Ήρεμα και με Θετικότητα
Αν θέλεις να γίνεις περισσότερο χαρισματικός στην επικοινωνία, τότε ρίξε μια ματιά στις παρακάτω συμβουλές.

Ένας χαρισματικός άνθρωπος συμπεριφέρεται με ήρεμο και θετικό τρόπο.

Αν φωνάζεις, μιλάς άσχημα, δεν έχεις καθόλου υπομονή και κάνεις απερισκεψίες, τότε μειώνεις σημαντικά τις πιθανότητες να καταφέρεις κάτι με την γυναίκα που σε ενδιαφέρει.

Ακόμη και αν εκείνη προσπαθήσει να σε δοκιμάσει ή αν προκύψει κάποια αγχωτική κατάσταση, μείνε ήρεμος και χρησιμοποίησε το χιούμορ σου και το χάρισμα σου.

Η θετικότητα είναι ένα χαρακτηριστικό που διαθέτουν οι χαρισματικοί άνθρωποι και τους κάνει να ξεχωρίζουν.

Για να είσαι χαρισματικός, πρέπει να είσαι πιο «ζεστός», που σημαίνει ότι πρέπει να επαναπρογραμματίσεις κατά κάποιον τρόπο τον εγκέφαλο σου, ώστε να εξαλείψεις τα αρνητικά συναισθήματα και να έχεις μια θετικότερη διάθεση και οπτική, ακόμη και όταν τα πράγματα πάνε στραβά.

Όταν μιλάς με μια γυναίκα, μπορείς να βελτιώσεις την διάθεση σου, αν σκεφτείς και μιλήσεις μαζί της για 3 πράγματα που διαθέτει και σου προκαλούν το ενδιαφέρον(κάτι που φοράει, η μόρφωση της, κάποιο στοιχείο της προσωπικότητας της ή οτιδήποτε άλλο).

Έτσι θα φανείς ζεστός απέναντι της και θα καταλάβει αμέσως ότι έχεις εστιάσει την προσοχή σου πάνω της.

#7. Δώσε Βάση στην Γλώσσα του Σώματος
Αν θέλεις να γίνεις περισσότερο χαρισματικός στην επικοινωνία, τότε ρίξε μια ματιά στις παρακάτω συμβουλές.

Εστίασε την προσοχή σου στην γυναίκα με την οποία μιλάς, χωρίς να αφήνεις οτιδήποτε άλλο να σε αποσπά.

Διατήρησε την οπτική επαφή, χωρίς να το παρακάνεις και τοποθέτησε το σώμα σου με ανοιχτό τρόπο, ώστε να φαίνεται ότι είσαι άνετος και ότι διαθέτεις αυτοπεποίθηση.

Ένας τρόπος να φανεί η δύναμη σου όταν είσαι χαρισματικός είναι να διεκδικείς τον χώρο που σου αναλογεί. Για να το καταφέρεις αυτό πρέπει να υιοθετήσεις μια στιβαρή στάση, με το στήθος προς τα έξω που θα σε κάνει να δείχνεις πιο ογκώδης.

Όπως βλέπεις, σημαντικό μέρος του να είσαι χαρισματικός έχει να κάνει με την ικανότητα σου να πυροδοτείς συναισθήματα στην γυναίκα με την οποία μιλάς, με τον τρόπο που συζητάς, συμπεριφέρεσαι και με την γλώσσα του σώματος σου.

Όταν κάποιος σκέφτεται έναν άνθρωπο που είναι χαρισματικός, φαντάζεται κάποιον απίστευτο άνθρωπο και δημιουργεί μια εικόνα που τον προδιαθέτει θετικά.

Αρκετοί άντρες πιστεύουν πως δεν έχουν την δύναμη να δημιουργήσουν αυτή την εικόνα, όμως τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολο. Μπορείς εφαρμόζοντας τα παραπάνω, αλλά και παρατηρώντας άλλους ανθρώπους που θεωρείς χαρισματικούς να βρεις τα σημεία που μειονεκτείς, να τα βελτιώσεις και να γίνεις ο χαρισματικός άντρας που πάντα ήθελες.

Τα επόμενα καλύτερα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν θέλεις να αναπτύξεις αποτελεσματικά τα χαρισματικά χαρακτηριστικά σου δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.