Πώς Nα Επιτύχω Aν Δεν Έχω Κανένα Ταλέντο;

Για να διαβάζεις αυτό το άρθρο, μάλλον είσαι από τους ανθρώπους που νομίζουν ότι δεν έχουν κάποιο αξιοσημείωτο ταλέντο ως όπλο στην φαρέτρα τους.

Και εγώ σου λέω ότι έχεις. Ίσως να μη το έχεις βρει ακόμα ή να μην έχει εμφανιστεί και να σου πει «εδώ είμαι, αξιοποίησέ με» όπως νομίζεις».

Όλοι οι άνθρωποι έχουν ένα ταλέντο. Είτε είναι μια τέχνη, είτε μια ιδιότητα, είτε μια σωματική ικανότητα. Όχι μόνο έχεις – αλλά και το χρειάζεσαι.

Και γιατί το χρειάζεσαι το ταλέντο;

Α) επειδή νιώθεις ότι ξεχωρίζεις από τους άλλους.talent

Β) επειδή νιώθεις ότι μπορείς να βασιστείς σε αυτό για να τα καταφέρεις

Γ) επειδή νιώθεις ότι με αυτό αποκτάς ένα σκοπό.

Και έτσι πιστεύεις ότι επιτυγχάνεις σε όσα θες ευκολότερα.

Αλλά για χάρη της κουβέντας μας δέχομαι ότι δεν έχεις κανένα απολύτως. τουλάχιστον άμεσα αξιοποιήσιμο. Δέχομαι αυτό που νιώθεις τώρα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές.

Πρόσεξε φίλε
Μπορεί να μην έχεις το θεόσταλτο σώμα ή μυαλό με το δώρο από το σύμπαν που προσφέρεται μια φορά στο εκατομμύριο και σε κάνει υποψήφιο για επιτυχία, αλλά παρακάτω θα σου πω μερικές ιδιότητες, που μπορείς να έχεις χωρίς να χρειάζεσαι καμία σκόνη νεράιδας και καμία θεόπνευστη τύχη να σε ακολουθεί :

Σκληρή δουλειά : Το έχουμε ξαναπεί. Ότι αξίζει έρχεται με κόπο και σκληρή δουλειά. Ναι το ταλέντο σε κάτι ίσως βοηθάει, αλλά μόνο του δεν κάνει τίποτα, ενώ μπορεί με αρκετή διάθεση για δουλειά, αφοσίωση και πείσμα να αντικαταστήσει την απώλειά του ως ένα βαθμό. Μπορεί να μη γεννήθηκες καζανόβας, αλλά με αρκετές προσεγγίσεις και σωστό τρόπο, θα μπορείς να φτάσεις σε ένα ικανοποιητικό βαθμό επιτυχίας με τις γυναίκες.

Δες πως εδώ.

hwb

Συμπεριφορά : Κάτι που φτιάχνεται, αλλάζει, δημιουργείται, βελτιώνεται και παράλληλα σε ξεχωρίζει από το σωρό, σε ανεβάζει στα μάτια του κόσμου, σε βάζει σε ανώτερους κύκλους και σε κάνει ελκυστικό. Δεν χρειάζεται κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο ή υπερδύναμη για να υιοθετήσεις μια ελκυστική συμπεριφορά ή μια σωστή συμπεριφορά επιτυχίας για ότι θες να επιτύχεις.

Προετοιμασία : Η προετοιμασία είναι το υπερόπλο σου σε ένα κόσμο που τρέχει τόσο γρήγορα και δεν προλαβαίνει να δει ότι είσαι μπροστά του έτοιμος και οπλισμένος. Αν για παράδειγμα πιστεύεις ότι χρειάζεται ταλέντο για να έχεις πάντα την κατάλληλη ατάκα για το τι θα πεις στην γυναίκα, τότε οφείλεις να μιλήσεις με τον Ανέστη από την ομάδα μας που μπορεί να σου εξηγήσει σε 5΄ πως μπορείς να έχεις προετοιμασμένο υλικό για σχεδόν οποιαδήποτε κατάσταση μέχρι να αποκτήσεις την ετοιμολογία που σου λείπει. Σε κάθε σου κίνηση, η προετοιμασία σε φέρνει με υπέρ σου σκορ από τα αποδυτήρια, ακόμα και αν το ταλέντο του αυτοσχεδιασμού ή της προσαρμογής στη στιγμή, λείπει από το παλμαρέ των ικανοτήτων σου.

χωρίς αυτοπεποίθηση

Πάθος : Χιλιάδες ιστορίες απλών ανθρώπων που δεν σου γέμιζαν το μάτι ή δεν είχαν κανένα εξόφθαλμο ταλέντο που να προμήνυε την επιτυχία τους στο τομέα τους. Απλά βρήκαν κάτι που αγαπούσαν, τους πάθιαζε και ασχολήθηκαν με αυτό σε τέτοιο βαθμό αφιερώνοντας τις ώρες και την προσπάθεια για να γίνουν experts. Το πάθος είναι το καύσιμο που χρειάζεσαι όταν το ταλέντο λείπει.

Γνώση : Το να αναζητάς την γνώση αλλά και να είσαι δεκτικός σε αυτή, είναι ίσως η πιο σημαντική ιδιότητα που μπορείς να αποκτήσεις. Δεν φθάνει να προσπαθείς να την κατέχεις και να την βρίσκεις σε βιβλία αλλά και να ακούς τις συμβουλές ανθρώπων που τα ξέρουν καλύτερα από σένα, ακόμα και αν αυτό  σημαίνει να καταπιείς κάποια φορά τον εγωισμό σου, αναγνωρίζοντας λάθη και αδυναμίες που θέλουν αλλαγή.

Λοιπόν, εσύ θα μείνεις να κλαις την μοίρα σου ή να παραπονιέσαι επειδή το ταλέντο σου ακόμα κοιμάται ή θα προσπαθήσεις μαζί μας να εκμεταλλευτείς όλα τα παραπάνω που το μόνο που θέλουν είναι την αποφασιστικότητά σου;

Σίγουρα μπορούμε να βοηθήσουμε. Κάλεσέ μας 210 25 25 900

Μέχρι την επόμενη φορά.

ΥΓ : Διάβασε ακόμα εδώ και εδώ.

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.