Πώς να Φλερτάρεις από το Σπίτι όταν δεν Μπορείς να Βγεις

Μάθε Πώς Να Φλερτάρεις Από Το Σπίτι 

Στις συνθήκες που όλοι αντιμετωπίζουμε αυτές τις μέρες, λόγω της καραντίνας, τα μπαρ έχουν κλείσει, το ίδιο και κάθε είδους χώρος όπου θα μπορούσε να συναθροιστεί κόσμος. Το σύνθημα που κυριαρχεί είναι το “μένουμε σπίτι”. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να φλερτάρεις πουθενά.

Παρόλο που δεν μπορείς να βγεις έξω, υπάρχει τρόπος να φλερτάρεις από το σπίτι, χάρη στην τεχνολογία.

Υπάρχουν αμέτρητες εφαρμογές γνωριμιών, με πιο γνωστές το tinder, το badoo και το OKcupid, αλλά και άλλες σελίδες δικτύωσης, όπως το facebook και το instagram.

Εκεί μπορείς να φλερτάρεις από το σπίτι και να κάνεις καινούριες γνωριμίες, μέσα από την οθόνη του υπολογιστή ή της φορητής συσκευής σου.

Η χρήση των εν λόγω εφαρμογών αυξάνεται διαρκώς τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, χρησιμοποιούνται ακόμη και από ανθρώπους που παλαιότερα δεν είχαν επαφή με το online dating.

Το Φλερτ Μέσω Διαδικτύου Έχει Ορισμένα Σημαντικά Πλεονεκτήματα Που Μπορείς Να Εκμεταλλευτείς.

#1. Έχεις Τον Χρόνο Με Το Μέρος Σου Για Να Φλερτάρεις Πετυχημένα

πως να φλερτάρεις από το σπίτι

Μια γνωριμία σε ένα νυχτερινό μαγαζί ή οπουδήποτε αλλού εκτός σπιτιού μπορεί να είναι πιεστική για εσένα, καθώς πρέπει να δώσεις απαντήσεις αμέσως και όλα κρίνονται πολύ σύντομα.

Μιλώντας με μια γυναίκα μέσω κάποιας εφαρμογής έχεις χρόνο να σκεφτείς προτού απαντήσεις και αν δεν έχεις λόγια, μπορείς να στείλεις ένα εικονίδιο.

#2. Μπορείς Να Μιλήσεις Για Ό,τι Θέλεις

Η απόσταση σου δίνει τη δυνατότητα να είσαι πιο τολμηρός και να μιλήσεις πιο εύκολα για οποιοδήποτε θέμα θεωρείς κατάλληλο.

Έχοντας ένα καλογραμμένο προφίλ μπορείς να δημιουργήσεις μια καλή εικόνα και να δείξεις τον εαυτό σου με μεγαλύτερη ευκολία.

Βέβαια, θα πρέπει να προσέξεις, ώστε η εικόνα που θα δημιουργήσεις να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αν θέλεις η γνωριμία να έχει μέλλον.

Δες εδώ ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο που θα σε βοηθήσει αν δεν ξέρεις τι να πεις στο φλερτ.

#3. Μπορείς Να Βγάλεις Συμπεράσματα

Έχοντας ένα προφίλ μπροστά σου μπορείς να καταλάβεις αρκετά για τη γυναίκα πίσω από αυτό.

Ακόμη σου δίνεται η ευκαιρία να βρεις θέματα για συζήτηση με βάση κάτι που είδες στο προφίλ της, κάτι που δεν μπορεί να συμβεί εύκολα σε μια γνωριμία στον δρόμο, για παράδειγμα.

Θα λέγαμε ότι ο τρόπος που κάποιος εκφράζεται στις δημοσιεύσεις στο προφιλ του, αντιστοιχεί σε ένα βαθμό στη γλώσσα του σώματος.

#4. Το Φλερτ Είναι Διασκεδαστικό

το φλερτ είναι διασκεδαστικό

Όταν φλερτάρεις από το σπίτι, θα δεις ότι στις διάφορες εφαρμογές υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σαν εσένα, με ενδιαφέροντα και προσωπικότητα που σου ταιριάζουν.

Ειδικά τώρα που πάρα πολλοί γράφονται σε τέτοιες εφαρμογές, καθώς έχουν πολύ διαθέσιμο χρόνο που τον περνούν μέσα στο σπίτι, θα βρεις σίγουρα κάποιες γυναίκες που θα ανταποκριθούν. 

Φλερτάροντας, ακόμη και από απόσταση, θα μπορέσεις να εξασκήσεις τις επικοινωνιακές σου ικανότητες με τρόπο διασκεδαστικό

Όπως και στο φλερτ έξω, έτσι και σε αυτή την περίπτωση, θα γελάσεις, θα κάνεις ενδιαφέρουσες συζητήσεις και θα περάσεις όμορφα.

Τι Πρέπει Να Προσέξεις Όταν Φλερτάρεις 

#1. Τι Φωτογραφίες Να Βάλεις

Δυστυχώς το φλερτ μέσω internet έχει το μειονέκτημα ότι στην πλειονότητα των περιπτώσεων κρίνουμε τους ανθρώπους από την εμφάνιση και μόνο.

Αυτό σημαίνει πολύ απλά ότι η φωτογραφία σου είναι η πρώτη εντύπωση που θα κρίνει αν θα σου μιλήσει ή όχι και θα την βοηθήσουν να σχηματίσει μια εικόνα για εσένα.

Μην γεμίσεις το προφίλ σου με σέλφι, καθώς έτσι δείχνεις άνθρωπος μοναχικός.

Προτίμησε φωτογραφίες από δραστηριότητες που αγαπάς και σε εκφράζουν, για να δείξεις τι είδους άνθρωπος είσαι.

#2. Τι Μήνυμα Να Στείλεις Στην Αρχή

Όταν αποφασίσεις να φλερτάρεις από το σπίτι, θα παρατηρήσεις ότι οι γυναίκες λαμβάνουν αμέτρητα μηνύματα θαυμασμού και ενδιαφέροντος, τα οποία δεν διαφέρουν μεταξύ τους.

Αυτό είναι αποτέλεσμα της ευκολίας που προσφέρει το online φλερτ και μπορεί να στο πιστοποιήσει κάποια φίλη ή κάποια γυναίκα από το περιβάλλον σου.

Αυτό που πρέπει να κάνεις λοιπόν σε μια κατάσταση στην οποία ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος, είναι να ξεχωρίσεις από το πλήθος.

Αυτό δεν είναι εύκολο, καθώς η γυναίκα που έχεις βρει μπορεί να έχει ήδη λάβει αρκετά έξυπνα μηνύματα.

Ξεκίνησε με ένα σχόλιο ή μια παρατήρηση σε κάτι που αναφέρεται στο προφίλ και που δύσκολα θα παρατηρούσε κάποιος ή δεν θα είχε το θάρρος να το σχολιάσει.

Έτσι θα της προκαλέσεις το ενδιαφέρον, θα πάρεις μια πρώτη απάντηση και η γνωριμία θα προχωρήσει.

#3. Πώς θα Διατηρήσω Μια Ροή Στην Συζήτηση;

Αρχικά, πρέπει να ξέρεις ότι την ίδια στιγμή που μιλάς με μια γυναίκα, μπορεί να συζητά με άλλους (το ίδιο φυσικά ισχύει και για εσένα).

Αν θέλεις να αφιερωθεί σε εσένα, πρέπει να διατηρήσεις μια ροή στην κουβέντα και να κρατήσεις το ενδιαφέρον ζωντανό.

Αν δεν συμβεί αυτό, τότε θα προτιμήσει να συνεχίσει την κουβέντα με άλλους, τα μηνύματα σου θα πάνε χαμηλά στην λίστα της και πιθανότατα δεν θα πάρεις ποτέ απάντηση.

Είτε φλερτάρεις έξω, είτε φλερτάρεις από το σπίτι ο τρόπος είναι ο ίδιος.

Μίλησε για πράγματα που ενδιαφέρουν και τους δύο σας και είστε παθιασμένοι με αυτά, διηγήσου ιστορίες και περιπέτειες από την ζωή σου, και βάλε σε όλα αυτά έντονα συναισθήματα.

Στο παρακάτω βίντεο ο Χρήστος σου δίνει συμβουλές για να κρατήσεις την ροή σε μια συζήτηση.

#4. Ο Στόχος Είναι Η Συνάντηση (Όταν Αυτό θα Είναι Εφικτό)

Το ότι φλερτάρεις από το σπίτι, δεν σημαίνει ότι θα αναλώνεις τον χρόνο σου σε ατέρμονες συζητήσεις.

Σίγουρα αυτή η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα υπάρξει η δυνατότητα να βρεθείς με την γυναίκα που μιλάς, αλλά φρόντισε να κλιμακώσεις την επαφή σας.

Άρχισε να αναφέρεις μια πιθανή συνάντηση σας με την λήξη των μέτρων και – γιατί όχι- κανονίστε κάτι, δημιουργήστε μια εικόνα του ραντεβού.

Τα πράγματα στο φλερτ, όπου και αν λαμβάνει χώρα αυτό, είναι απλά!

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το online φλερτ, τσέκαρε το παρακάτω επεισόδιο από το ελληνικό podcast του Apla+Andrika.

Τι Να Προσέξεις Όταν Φλερτάρεις Από Το Σπίτι 

Παρακάτω συνοψίζουμε κάποια σημεία στα οποία πρέπει να δώσεις προσοχή, για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα.

Μην ξεκινάς μια κουβέντα μονολεκτικά. Πώς θα προχωρήσει μια κουβέντα όταν της γράψεις “γεια”; Και πώς θα ξεχωρίσεις από τα δεκάδες “γεια” που έχει λάβει;

Αν δεις ότι δεν σου απαντάει, μην συνεχίσεις να της γράφεις. Προχώρησε ευπρεπώς στην επόμενη.

Μην κάνεις κοπλιμέντα που δεν θα έκανες σε μια γυναίκα από κοντά.

Πρόσεξε τι ζητάς. Για παράδειγμα, το ότι ψάχνει για σχέση σε μια εφαρμογή, δεν σημαίνει ότι θέλει να σου στείλει προκλητικές φωτογραφίες!

Μην ξεχνάς ότι η γυναίκα με την οποία μιλάς είναι άνθρωπος και έχει συναισθήματα. Πρόσεξε τον τρόπο που μιλάς και δείξε τον πρέποντα σεβασμό.

Το να φλερτάρεις πετυχημένα δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Υπάρχει τρόπος όμως να το καταφέρεις. Πάτα εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.