Φλερτ με Μεγαλύτερες Γυναίκες

Φλερτ ε μεγαλύτερες γυναίκες

Πόσο Διαφορετικό Είναι Το Φλερτ Με Μεγαλύτερες Γυναίκες;

Πόσο μικρός ήσουν όταν σκέφτηκες για πρώτη φορά ότι το φλερτ με κάποια μεγαλύτερή σου; Στο σημερινό άρθρο μιλάω με αφορμή για μια από τις εμπειρίες μου. Πιο συκεκριμένα:

Θυμάμαι όταν ήμουν περίπου 15, η μητέρα μου είχε μία απίθανη φίλη. Ήταν άνετη με την θηλυκότητά της και δεν την έκρυβε. Όταν κατάλαβε ότι ο τρόπος που την κοιτάζω δεν είναι παιδικός, δεν δίστασε να με πειράξει με υπονοούμενα και με πιο διαχυτική συμπεριφορά.

Πέρασαν αρκετά χρόνια έως ότου τελικά καταφέρω να γνωρίσω κάποια μεγαλύτερη μου και η αλήθεια είναι ότι μια τέτοια εμπειρία δεν ξεχνιέται.

Είμαι σίγουρος ότι διαβάζοντας αυτές τις γραμμές, όλοι θα αναπολήσουν και θα θυμηθούν μία αντίστοιχη εμπειρία, άσχετα με το αν εκπλήρωσαν αυτό το όνειρο. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει σημασία πόσο μεγαλύτερη είναι ή σε ποια περίοδο της ζωής σου την γνώρισες.

φλερτ με μεγαλύτερες

Είτε είσαι έφηβος, είτε στα 20, είτε στα 30, η εμπειρία με μία μεγαλύτερη γυναίκα είναι κάτι που όλοι θέλουμε να έχουμε. Γενικά, ας αποφύγουμε όρους και χαρακτηρισμούς που μπορεί να μειώσουν μία γυναίκα. Άσχετα με την ηλικία της, αυτό που θέλει είναι να περάσει όμορφες στιγμές με κάποιον που την εκφράζει.

Όπως και σε μικρότερες ηλικίες, μία γυναίκα στα 30, 40 ή και παραπάνω, θέλει να νοιώσει ότι αρέσει και ότι έχει πέραση. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβεις ότι μία τέτοια κατάσταση πρέπει να την διαχειριστείς με ηρεμία και ωριμότητα.

Βέβαια, όλες τις περιπτώσεις πρέπει να τις διαχειριστείς έτσι, πόσο δε μάλλον, μία γυναίκα που είναι πιο ώριμη, με περισσότερες εμπειρίες και που δεν έχει τη διάθεση να παίξει όπως μία κοπέλα, αρκετά χρόνια μικρότερη.

Οπότε, αν δεν το κατάλαβες μέχρι τώρα, ο καλύτερος τρόπος για να φλερτάρεις μία μεγαλύτερη γυναίκα είναι να συμπεριφερθείς λίγο πιο ώριμα και σοβαρά από την ηλικία σου. Τι σημαίνει αυτό;

 

Μην Κάνεις Σαν Παιδί Στο Φλερτ Με Μεγαλύτερες

φελρτ με μεγαλύτερες

Αυτή είναι μία γενικότερη παρατήρηση που εφαρμόζεται παντού, ειδικά όμως σε τέτοιες περιπτώσεις, μία μεγαλύτερη γυναίκα δεν θα ανεχτεί καθόλου ανώριμες και παιδικές συμπεριφορές. Φρόντισε να λειτουργείς και να εκφράζεσαι με ηρεμία, χωρίς να κάνεις ιδιαίτερα μεγάλες κινήσεις και εκφράσεις. Μπορεί να πιάνει σε παρέες μικρότερης ηλικίας αλλά εδώ θα σου κάνει ζημιά.

Άσε Την Να Αισθανθεί Ότι Έχει Τον Έλεγχο Στο Φλερτ

Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να μιλάς με κάποια που έχει περάσει άσχημες καταστάσεις. Αποτυχημένες σχέσεις ή διαζύγια. Ίσως το μόνο που χρειάζεται είναι απλά να την ακούσεις και να την αφήσεις να μιλήσει. Δείξε της ότι μπορεί να χαλαρώσει, να περάσει καλά μαζί σου και ταυτόχρονα ότι είσαι καλός ακροατής και ότι δεν θα την κρίνεις για τίποτα.

έχει τον έλεγχο

 

Φλερτ Με Μεγαλύτερες Και Χιούμορ

Το χιούμορ πάντα παίζει ρόλο και εδώ θα παίξει μεγαλύτερο. Μια τέτοια γυναίκα αναζητά ποιότητα και όχι ποσότητα και η καλή αίσθηση του χιούμορ θα σου δώσει έξτρα πόντους. Επίσης, κάνε μικρά αυθόρμητα πράγματα που ίσως έχει πάρα πολύ καιρό να κάνει. Ακόμα κι αν την τραβήξεις από το χέρι και περάσετε τον δρόμο τρέχοντας, είναι αρκετό για να της θυμίσει καταστάσεις που ζούσε στο παρελθόν.

Μην ξεχνάς ότι όλα ξεκινάνε από εσένα που κάνεις την κίνηση απέναντι στη γυναίκα που σου αρέσει! Σήμερα ο Θέμης έχει όλες τις απαντήσεις που σου χρειάζονται για να μπορέσεις να κατακτήσεις την γυναίκα που σου αρέσει!

Μην Αναφέρεις Τη Διαφορά Ηλικίας

Αυτό είναι μακράν το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσες να κάνεις. Ακόμη κι αν σου ξεφύγει και το κάνεις κατά λάθος, είναι πολύ πιθανό να την αδειάσει συναισθηματικά. Δες το από την δική της πλευρά. Φαντάσου πόσες αμφιβολίες μπορεί να ξυπνήσει μέσα της. Θα μπορούσε να είναι παιδί μου

Τί θα πουν οι φίλοι μου αν το μάθουν; Θα με κοροϊδεύουν;

Καλύτερα λοιπόν να αποφύγεις μία τέτοια κατάσταση προσέχοντας τί λες. Εξάλλου το ξέρει ότι είναι μεγαλύτερη, δεν χρειάζεται να της το θυμίσεις. Αντιθέτως, πρέπει να την κάνεις να το ξεχάσει.

μεγαλύτερη

Μην Υπερηφανεύεσαι Για Τις Σχέσεις Σου

Ίσως έχεις ακούσει ότι οι γυναίκες εξιτάρονται όταν ακούν ότι αυτός που έχουν απέναντί τους είχε πολλές σχέσεις στο παρελθόν. Μην ξεχνάς ότι είναι μεγαλύτερη και υπάρχει πιθανότητα να έχει περισσότερες εμπειρίες από εσένα. Από την άλλη, αν υπερηφανεύεσαι για τις προηγούμενες σχέσεις σου και λες ψέματα, να είσαι σίγουρος ότι θα το καταλάβει λόγω εμπειρίας.

Τέλος,  αυτό που χρειάζεται να θυμάσαι είναι ότι μία μεγαλύτερη γυναίκα έχει εμπειρίες. Ξέρει περισσότερα πράγματα, είναι κατασταλαγμένη και θέλει πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Πρέπει να την προσεγγίσεις με ωριμότητα, ηρεμία και σταθερότητα. Να της δείξεις ότι αξίζει να ασχοληθεί μαζί σου και ότι δεν θα την τρελάνεις με χαζές και ανώριμες συμπεριφορές.

Μια γυναίκα στο φλερτ είναι ευάλωτη και αφήνει τις άμυνες της να πέσουν για να την προσεγγίσεις εσύ. Μια καλή τακτική προσέγγισης είναι να ξέρεις τον εαυτό σου και να ξέρεις ότι δεν πρέπει να αφήσεις ανώριμες συμπεριφορές σου να βγουν στην επιφάνεια.

Πώς καταλαβαίνεις ότι μια γυναίκα ενδιαφέρεται; Και ακόμα σημαντικότερο, πώς καταλαβαίνεις ότι έχει σταματήσει πια να ενδιαφέρεται. Σήμερα ο Χρήστος όχι απλά θα απαντήσει σε αυτό το ερώτημα αλλά θα εντοπίσει και τους λόγους που μπορεί να συμβαίνει αυτό και τι μπορείς να κάνεις εάν συμβεί.

Φρόντισε λοιπόν από τη δική σου πλευρά η συμπεριφορά σου στις γυναίκες να είναι από τη στιγμή που ξεκινάς το φλερτ άψογη. Με τις γυναίκες που είναι μεγαλύτερες ανέβάζεις τον πήχη ψηλά, έχε όμως στο νου ότι αποδεικνύεις και την αξία σου έτσι.

Ως Άνδρας Αξίας, ξέρεις να παίρνεις τη ζωή σου στα χέρια σου και να εξελίσσεις την κάθε πτυχή που σε ενδιαφέρει. Μία καλή συμβουλή μετά από όσα διάβασες στο σημερινό άρθρο για να ξεχωρίσεις από τους άλλους ειναι να κοιτάς πάντα να έχεις αυτοπεποίθηση. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ελκυστικό.

Για τις γυναίκες που θα βγάλουν συμπεράσματα για του άνδρες από τη συμπεριφορά τους είναι σημαντικό να σε βλέπουν ελκυστικό.

Μάθε ό, τι σου χρειάζεται για να απογειωθείς στον τομέα του φλερτ. Δες εδώ.

Ανέβασε την αξία σου στο φλερτ διαβάζοντας το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.