Πώς να Φλερτάρεις Όταν Έχεις Λογαριασμούς να Πληρώσεις;

Πρωί πρωί σήμερα κατέβηκα από το διαμέρισμά μου για να πάω στο γραφείο μου. Στην είσοδο, όπως οι περισσότερες πολυκατοικίες, έχουμε κυτίο αλληλογραφίας. Ρίχνω μια ματιά να δω τι υπάρχει για μένα.

Μεταξύ άλλων, ένας λογαριασμός ΔΕΚΟ. Ανοίγω τον φάκελο σιγά σιγά για να αποφύγω το εγκεφαλικό – ξέρω πως όλο το καλοκαίρι παίζουν δύο κλιματιστικά ασταμάτητα.

215 ευρώ.

Η αλήθεια είναι πως έχω συνηθίσει τον εαυτό μου σε μεγαλύτερες χρεώσεις οπότε δεν σοκάρομαι. Όμως διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

shock-money

Μπαίνω στο αμάξι μου και σκέφτομαι. Αν ένας μέσος μισθός είναι αυτή τη στιγμή στη χώρα 800ευρώ και υπάρχουν άνθρωποι που περνάνε το μήνα με 480 για 8ωρη εργασία, θα είχαν μόλις χάσει το 25 ως 50% του μισθού τους ήδη.

Δεν παραπονιέμαι. Στα επαγγελματικά μου έχω ως τώρα αρκετή τύχη που συνοδεύτηκε από αρκετή δουλειά, οπότε βιοπορίζομαι καλά. Όμως δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια σε αυτά που βλέπω γύρω μου.

Και για να πάμε σε αυτό που σε ενδιαφέρει.

Πως φλερτάρεις όταν έχεις πληρώσει τους λογαριασμούς σου.

Σε γενικές γραμμές η απάντηση είναι απλή. Πιο δύσκολα από όταν έχεις αρκετά λεφτά στην τσέπη.

Αρχίζει το μυαλό και κάνει παιχνίδια:

  • Πού να πας;
  • Με τι λεφτά;
  • Και πες ότι την έβγαλες; Που θα την πας με χ ευρώ για να πέρασεις τον μήνα.

Παίρνει έναν ρόλο αντίπαλου. Δεν σε αφήνει να βγεις καν έξω – αν τα καταφέρεις και βγεις δεν σε αφήνει να κάνεις κινήσεις για φλερτ με άγνωστες γυναίκες – αν τις κάνεις σε χτυπάει στην αυτοπεποίθηση άρα βγαίνουν χάλια και στο τέλος αν χρειαστεί να κλιμακώσεις ερωτικά, σου ρίχνει δεύτερες σκέψεις.

Λεφτά = Στάτους

Οι περισσότεροι άνδρες ορίζουν το στάτους τους με το πόσα λεφτά έχουν στην τσέπη.

Αλλά:
Το στάτους σου φυσικά πρέπει να ορίζεται από το πώς νιώθεις εσύ για αυτό που κάνεις. Γιατί αν είσαι γιατρός και στην εφημερία σου μόλις έσωσες την ζωή ενός μικρού παιδιού και η μάνα του σε ευχαριστεί κλαίγοντας,  δεν έχει τόσο σημασία αν παίρνεις 700 ευρώ.

rest

Ακόμα περισσότεροι άνδρες, όταν είναι άνεργοι νιώθουν  πως το στάτους τους είναι στα τάρταρα.

Αλλά:
Το στάτους είναι κάτι που δεν επηρεάζεται από μια δοτή θέση που με τη σειρά της επηρεάζεται από μια δυναμική αγορά. Ο Μπασινάς λίγο μετά την κατάκτηση του Euro 2004, για μήνες δεν είχε κλείσει σε ομάδα. Δεν το λες ότι επηρεάστηκε και πολύ το στάτους του όταν είσαι ποδοσφαιριστής και είσαι αυτό που λένε οι αμερικάνοι between jobs. Δεν λένε ψάχνω δουλειά. Λένε είμαι ανάμεσα σε δουλειές.

charisteasbasinas

Σε κάθε περίπτωση, αυτό δεν είναι ένα ακόμα άρθρο που λέει απλά «σκέψου θετικά» και τα προβλήματα λύθηκαν. Όχι. Κάθε λύση θέλει πράξη. Οι λύσεις – πράξεις στο θέμα  flirting όταν τα λεφτά είναι λίγα αναφέρονται παρακάτω!

Πριν σε πάρει από κάτω – καθώς είναι πολύ εύκολο να γίνει, αλλά δεν είναι πρακτικό, λογικό και δεν καλύπτει τις βιολογικές σου ανάγκες – δοκίμασε τα παρακάτω :

Α) πριν συνεχίσεις διάβασε εδώ και εδώ.

Β) παίξε street game : Ανεβάζεις το skill level σου γρήγορα και είναι ανέξοδο.

Γ) παίξε online dating : από την οθόνη του υπολογιστή σου ως το κρεβάτι σου. Ο Ανέστης τα εξηγεί αναλυτικά σε ένα video 2,5 ωρών εδώ.

Δ) μη χάνεις τις ευκαιρίες που σου έρχονται, όσο και αν αυτές σου φαίνονται δύσκολες να κάτσουν. Αν δεν έχεις πολλές ευκαιρίες να γνωρίσεις γυναίκες, αυτές που σου παρουσιάζονται, μη τις αφήνεις να περνάνε ανεκμετάλλευτες.

Για να επιτύχεις υψηλά αποτελέσματα και να μην χρειάζεται να γνωρίσεις 300 γυναίκες για να ρίξεις μία, πρέπει να πατήσεις το Μάθε Περισσότερα.

αλλαγή και πεποιθήσεις.

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .