Πως να φτιάξεις τη διάθεσή σου, για περισσότερες προσεγγίσεις!

Το να βγεις έξω και να ξεκινήσεις να γνωρίζεις γυναίκες που σου αρέσουν, έχει άμεση σχέση και με τη διάθεσή σου εκείνη τη στιγμή, τουλάχιστον όσον αφορά τα αποτελέσματα. Είναι σχεδόν απίθανο να βγεις έξω και να έχεις αποτελέσματα, αν είσαι τέρμα κακόκεφος ή σέρνεσαι από την κούραση ή έχεις πολλά νεύρα κτλ. Η διάθεση σου λοιπόν, δεν ξεκινάει να φτιάχνεται την ώρα που θα βγεις από το σπίτι. Αλλά ξεκινάει με το που ξυπνήσεις, και υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να την επηρεάσεις προς το θετικότερο…

Θα έχεις παρατηρήσει, πως σε μέρες που είσαι με φουλ διάθεση, γεμάτος όρεξη και ενέργεια όταν βγεις έξω, έχεις τις αντίστοιχες θετικές ανταποκρίσεις από τις γυναίκες που προσεγγίζεις. Αλλά φυσικά και τα αντίστοιχα αποτελέσματα, όπως π.χ. να πάρεις το τηλέφωνο κάποιας κτλ. Και συνεχώς εξελίσσεται ακόμα καλύτερα η συγκεκριμένη μέρα/βραδιά! Έχεις ακόμα περισσότερη όρεξη στο να μιλάς σε όλο και περισσότερες κοπέλες… Απλά νιώθεις πως περνάς υπέροχα εκείνη τη στιγμή! Όταν όμως πας και κοιμηθείς, την επόμενη μέρα που θα ξυπνήσεις, δεν θα νιώθεις πλέον αυτό το τέλειο συναίσθημα μέσα σου! Θα νιώθεις απλά ουδέτερα. Είναι κάτι προσωρινό λοιπόν. Κάτι που επιστημονικά, ονομάζεται state. Είναι όταν βγαίνεις και λες πως “έχεις όρεξη/διάθεση!”.

 

Το state λοιπόν  δεν έχει να κάνει με τη διάθεσή σου να προσεγγίζεις γυναίκες μόνο. Είναι κάτι πολύ πιο γενικό. Είναι το συναίσθημα που σε κάνει να νιώθεις απόλυτα συγκεντρωμένος σε ένα συγκεκριμένο πράγμα, και να χάνεις την αίσθηση του χρόνου! Μπορεί να μειωθεί η αίσθηση για δίψα ή πίνα και μειώνεται η αίσθηση της κούρασης. Αυτό μπορεί να συμβεί στη δουλειά σου για παράδειγμα! Ή όταν διαβάζεις ένα βιβλίο. Ή όταν κάνεις μια εργασία στον υπολογιστή. Ή όταν κάνεις ένα χόμπι. Είναι το συναίσθημα που νιώθεις πως όλα γύρω σου χάνονται και συγκεντρώνεσαι σε αυτό που κάνεις! Το ίδιο συμβαίνει όταν προσεγγίζεις και πολλές γυναίκες την ίδια μέρα… Νιώθεις ότι μπαίνεις σε “state”. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, υπάρχει και το συναίσθημα της διασκέδασης. Όντως έτσι είναι… Το να προσεγγίζεις και να μιλάς με άγνωστες γυναίκες, είναι ξεχωριστό και διασκεδαστικό πραγματικά! Έτσι πρέπει να το βλέπεις πάντοτε και όχι σαν κάτι αγχώδες και δύσκολο. Τα αποτελέσματα, θα είναι αντίστοιχα της διάθεσής σου πάντοτε!

 

Σε μέρες που βγαίνεις με ανεβασμένη διάθεση γεμάτος όρεξη και ενέργεια θα έχεις και τα ανάλογα αποτελέσματα!
Σε μέρες που βγαίνεις με ανεβασμένη διάθεση γεμάτος όρεξη και ενέργεια θα έχεις και τα ανάλογα αποτελέσματα!

Υπάρχουν κάποιοι χρυσοί κανόνες λοιπόν όσον αφορά το state:

-Μην βγεις έξω, αν δεν νιώθεις πως έχεις όρεξη! Καλύτερα μείνε σπίτι να ξεκουραστείς και βγες κάποια άλλη μέρα. Σε αντίθετη περίπτωση, θα βγεις έξω και δεν πρόκειται να φτιάξει η διάθεσή σου. Θα νιώθεις πως περνάς άσχημα! Και θα συμβαίνει το ίδιο από άποψη αποτελεσμάτων! Ένα σημαντικό λάθος που κάνουν πολλοί, είναι πως μπορεί να μην έχουν καθόλου όρεξη, αλλά να βγαίνουν «αναγκαστικά» κατά κάποιο τρόπο, επειδή για παράδειγμα είναι Σάββατο και θεωρητικά βγαίνει ο περισσότερος κόσμος έξω(άρα και πολλές γυναίκες)! Είναι πολύ καλύτερα να μείνεις σπίτι εάν δεν έχεις όρεξη…

-Προσπάθησε να κάνεις πράγματα, τα οποία σου φτιάχνουν τη διάθεση! Έχει αποδειχθεί, πως το να έχεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα κάθε μέρα και να το βγάζεις εις πέρας καθημερινά, μετά σε κάνει να νιώθεις πολύ ευχάριστα και χωρίς καθόλου άγχος! Βάλε ένα πρόγραμμα στη ζωή σου. Πρώτα δουλειά/σχολή και μετά ασχολήσου με ένα χόμπι(π.χ. πήγαινε γυμναστήριο). Προσπάθησε επίσης να τρως υγιεινά.  Και προσπάθησέ να κάνεις τουλάχιστον σεξ τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα! Η διάθεσή σου, θα δεις πως θα εκτοξεύεται κατά τη διάρκεια όλης της μέρας. Και είναι κάτι, που θα κρατάει και γενικά.

-Πριν βγεις από το σπίτι(με σκοπό να βγεις και να προσεγγίσεις γυναίκες), κάνε μικροπράγματα που σου φτιάχνουν τη διάθεση! Το πιο συνηθισμένο, είναι να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική ή να μαζευτείς με την παρέα σου σπίτι και να περάσετε ωραία. Μετά θα βγεις έξω και η διάθεσή σου, θα είναι στα ύψη!

Η βραδιά ήδη ξεκινάει με τις καλύτερες προδιαγραφές!

 

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.