Πως να γίνεις ετοιμόλογος με τις γυναίκες

Το να είσαι ετοιμόλογος όταν προσεγγίζεις γυναίκες είναι μια εξαιρετικής αποτελεσματικότητας ιδιότητα που μπορείς να την μάθεις!

Όταν για χρόνια μελετάς τις γυναίκες, γνωρίζεις πως υπάρχουν κάποιες πολύ συγκεκριμένες δεξιότητες που χρειάζεται να κατέχεις αν θες να είσαι πάντα σε υψηλό επίπεδο αποτελεσμάτων, σε ότι αφορά την επιτυχία σου με αυτές.

Το γούστο στο στυλ και η επιλογή ρούχων που σε κολακεύει, η σωστή προσεγμένη εμφάνιση, η ομορφιά, η σωστή προσέγγιση, το χαμόγελο, η αυτοπεποίθηση, όλα είναι σημαντικά και πολύ βασικά για να έχεις πολλαπλές επιτυχίες. Όμως υπάρχει κάτι, που σε σχέση με όλα τα άλλα, μπορεί άμεσα να αλλάξει τα δεδομένα σε μια αλληλεπίδραση με την γυναίκα.

 Το πόσο ετοιμόλογος είσαι. Μπορεί να αλλάξει τα πάντα ακόμα και αν υστερείς σε κάτι από τα παραπάνω.  Η ικανότητα που σε κάνει να μπορείς

Α) να σερβίρεις αποτελεσματικές απαντήσεις στα τεστ ή τις αρνήσεις της γυναίκας

Β) να φέρεις ασπίδα αντιμετώπισης δύσκολων ή περίεργων καταστάσεων που μπορεί να τύχουν

Γ) να κλιμακώσεις την πορεία της κουβέντας από το απλό φιλικό ή ενημερωτικό στο ερωτικό και από εκεί στο σεξουαλικό.

Έχουμε πει αρκετές φορές, πως σημασία δεν έχει τι θα πεις αλλά πως θα το πεις και φυσικά η ετοιμολογία είναι το κατάλληλο όχημα για να περάσεις τα μηνύματά σου. Υποδέχεσαι τα μηνύματα του περιβάλλοντος ή του στόχου σου και τα αξιοποιείς για να προσφέρεις τα δικά σου, να δείξεις ευφυΐα, χιούμορ αλλά και να ορίσεις τα πλαίσια χρόνου και κατηγοριοποίησης της επαφής σας, για το επόμενο στάδιο της γνωριμίας σας.

Παράδειγμα :

Γυναίκα κατά την πρώτη γνωριμία σας: Μου αρέσουν μόνο οι ψηλοί άνδρες!

Απάντηση αν είσαι ψηλός: Είναι λογικό. Σε ευχαριστώ.

Δείχνεις πως έχεις αυτοπεποίθηση και το παίρνεις ως κοπλιμέντο. Με το σε ευχαριστώ ως χιούμορ δείχνεις πως καταλαβαίνεις ότι μιλάει για σένα αλλά και να μην το έκανε, θα έπρεπε καθώς θα ήταν και το λογικό. Ορίζεις ότι η επικοινωνία σας γίνεται καθαρά σε πλαίσια έλξης και δεν είναι φιλική ή οτιδήποτε άλλο και το φλερτ έχει ήδη ξεκινήσει.

Απάντηση αν είσαι κοντός : Η ποιότητα έρχεται σε μικρή ποσότητα πάντα. Θα το μάθεις σύντομα.

Δείχνεις ότι η ποιότητα που προσφέρεις είναι λογικό να έχει «μικρό περιτύλιγμα». Δείχνεις αυτοπεποίθηση για τις δυνατότητές σου και πως σύντομα θα μάθει και η ίδια πόσο ποιοτικός άνδρας είσαι.

etoimologia
Take that bitch!

Πως γίνεσαι ετοιμόλογος αν δεν είσαι όμως;

Υπάρχουν 3 απλοί τρόποι:

Α) Αποστηθίζεις ατάκες. Δεν τον προτείνω. Βολεύουν για κάποιες περιπτώσεις αλλά στα δύσκολα σε αφήνουν να κρέμεσαι γιατί σίγουρα δεν θα μπορείς να έχεις μια ατάκα για κάθε απάντηση – εκτός αν είσαι ο Nitro.

B) Κάνεις εξάσκηση με ψυχρή προσέγγιση όσο συχνότερα μπορείς. Οι απαντήσεις που θα παίρνεις από την γυναίκα κάθε φορά, σιγά σιγά στο μυαλό σου θα κατηγοριοποιούνται. Κάθε φορά που θα προσεγγίζεις θα σκέφτεσαι τι πήγε καλά. Όταν θα είσαι σπίτι σου όμως στο τέλος της ημέρας θα εξετάζεις τι θα μπορούσες να κάνεις διαφορετικά ή καλύτερα. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια θα αξιολογείς και τα λόγια που είπες ή σου είπαν και τι απάντηση θα ήταν ιδανική να δώσεις, αλλά πάνω στην ένταση της γνωριμίας δεν το σκέφτηκες. Ε τώρα σου ήρθε. Άσε έπειτα το υποσυνείδητο να κάνει δουλειά μόλις κοιμηθείς. Θα κρατήσει την απάντηση και θα την βάλει προς άμεση χρήση μέσα στο μυαλό σου και μάλιστα ως πιθανή απάντηση για την κατηγορία αντίδρασης – απάντησης που πήρες από την γυναίκα. Η ανάκτηση της απάντησης θα γίνεται σε απίστευτα γρήγορη ταχύτητα με τα γνωστά θετικά αποτελέσματα.

Γ) Παίζεις online game και γενικά εξασκείσαι στο online dating. Βοηθάει, ειδικά αν κάνεις τα πρώτα σου βήματα στην προσέγγιση γυναικών. Ο χρόνος που μεσολαβεί από την ανάγνωση του τι σου λέει ως την απάντησή σου, είναι ανεκτό να είναι και ένα λεπτό ή παραπάνω. Μέσα σε αυτό το χρόνο μπορείς να σκεφτείς. Παράλληλα, η προστασία που σου παρέχει η επικοινωνία μέσω μιας οθόνης σε αντίθεση με την ένταση / άγχος της Live έκθεσης, σε κάνει πιο ήρεμο και βοηθάει στην οργανωμένη σκέψη άρα και την καλύτερη απόδοση στην απάντηση. Μετά από κάποιο διάστημα επικοινωνίας στο προστατευμένο πλαίσιο του online dating, θα μπορείς εύκολα να αξιοποιήσεις την εμπειρία σου σε ζωντανή ψυχρή προσέγγιση στο δρόμο ή άλλου.

Σου φαίνεται δύσκολο; Θα ήθελες να μάθεις τις καλύτερες ατάκες που θα μπορούσες να απαντήσεις σε συγκεκριμένες αντιδράσεις γυναικών; Στείλε μας ένα email εδώ περιγράφοντας λίγο την κατάσταση και θα σου απαντήσουμε άμεσα με μερικές προτεινόμενες απαντήσεις που θα μπορούσες να δώσεις για καλύτερα αποτελέσματα ΔΩΡΕΑΝ.

Ως την επόμενη φορά,

Lord

Spiros
administrator
Εκτός από επικοινωνιακός, ο Spiros είναι μια αξιόπιστη και φερέγγυα προσθήκη σε κάθε ομάδα, είτε έχει την ηγεσία είτε όχι. Η αποτελεσματική Διαχείριση Κρίσεων και η εξαιρετική διαχείριση της Πίεσης, που προκύπτουν από τα χρόνια εργασιακής του εμπειρίας σε απαιτητικό – ανταγωνιστικό περιβάλλον, εμπνέει την αίσθηση της επιτυχίας σε όλα τα μέλη της ομάδας .
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.