Πώς να γνωρίσεις γυναίκες όταν δουλεύεις πολλές ώρες

Πώς να γνωρίσεις γυναίκες όταν δουλεύεις πολλές ώρες

Υπάρχει κάποιος λόγος που ήρθες να διαβάσεις αυτό το άρθρο. Μπορεί να διαβάζεις τα άρθρα του Menofstyle.gr γενικά, αλλά τι σε ώθησε να διαβάσεις το συγκεκριμένο: Το πρόβλημα που έχουν πολλοί άντρες, αλλά και που το μεγενθύνουν στο μυαλό τους. Δουλεύουν πολλές ώρες, η δουλειά τους στερεί την ενέργεια που θεωρούν απαραίτητη για να κυνηγήσουν γυναίκες και καταλήγουννα δηλώνουν ότι δεν έχουν αρκετό χρόνο για να γνωρίσουν γυναίκες λόγω δουλειάς. Μπορεί να διορθωθεί αυτό; ΝΑΙ, αρκεί να ακολουθήσεις 3 απλά βήματα:

Πώς να γνωρίσεις γυναίκες όταν δουλεύεις πολλές ώρες

1. Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων

Αν είσαι άντρας και δουλεύεις πολλές ώρες, ενώ παράλληλα ισχυρίζεσαι ότι δεν έχεις χρόνο για να ασχοληθείς με τις γυναίκες, μάντεψε τι έχει γίνει: ΔΕΝ αποτελεί προτεραιότητά σου να γνωρίζεις γυναίκες. Όχι μόνο στο ημερήσιο / εβδομαδιαίο σου πρόγραμμα, αλλά και στο μυαλό σου. Το να βρεις χρόνο για να κάνεις κάτι, είναι μία διαδικασία που ξεκινά πρώτα από το πόσο πολύ το θέλεις και πόσο πολύ είσαι πρόθυμος και διατεθειμένος να δώσεις προτεραιότητα σε κάτι πολύ σημαντικό για σένα. Σίγουρα είναι η δουλειά είναι σημαντική! Η επαγγελματική εξέλιξη, επίσης. Ο λόγος όμως που είναι σημαντική, είναι γιατί θα σου προσφέρει μία καλύτερη ποιότητα ζωής! Το ίδιο κάνει και η γυναίκα όταν μπαίνει στη ζωή σου. Σου προσφέρει καλύτερη ποιότητα ζωής – με διαφορετικό τρόπο. Είναι, λοιπόν, φυσικά, προτεραιότητα!! Είναι και πρέπει να είναι.

2. Σταμάτα να σπαταλάς χρόνο με ασήμαντες ασχολίες / χόμπι

Είναι πραγματικά περίεργο πώς κάποιος μπορεί να διαμαρτύρεται ότι δεν έχει πολύ ελεύθερο χρόνο επειδή δουλεύει 12 ώρες, αλλά όταν επιστρέφει σπίτι του μπορεί να περάσει 2 ώρες στο youtube, άλλες 2 στην τηλεόραση και να σπαταλήσει άσκοπα 4 ώρες που θα μπορούσαν να είναι πολύ παραγωγικές, με το “άλλοθι” ότι με αυτό τον τρόπο χαλαρώνει.

Σίγουρα ένας φοιτητής, που έχει απεριόριστο ελεύθερο χρόνο σε περιόδους εκτός εξεταστικής, έχει την πολυτέλεια να σπατλά ώρες – που και πάλι θα μπορούσε να τις επωφεληθεί με κάποιον τρόπο και να είναι υπερ παραγωγικές – και να βρίσκει και 3-5 ώρες να αφιερώσει στο pickup, σε καθημερινή βάση, χωρίς να στερείται χρόνο για κάτι άλλο. Τι γίνεται όμως με εσένα που δεν είσαι πια αργόσχολος; Που έχεις 1000 υποχρεώσεις και ξυπνάς το πρωί για να γυρίσεις σπίτι στις 8 το βράδυ πολλές φορές; ΔΕΝ έχεις αυτή την πολυτέλεια να σπαταλάς ώρες σε πράγματα που δε σου προσφέρουν τίποτα.

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ να βρεις ώρες και να κερδίσεις ώρες που σπαταλάς άσκοπα! Απαιτείται και εντέλει, δεν είναι τόσο δύσκολο. Αντί να χαζέψεις 4 ώρες, χαλάρωσε μισή ώρα, κάνε ένα μπάνιο, ντύσου και βγες έξω 2 ώρες να κοινωνικοποιηθείς. Είναι τόσο απλό!! Και με αυτό περνάμε στο τρίτο βήμα:

3. Βρες χρόνο για εξάσκηση και κοινωνικοποιήηση.

Και περνάμε στο ζητούμενο. Εφόσον έχεις θέσει στο μυαλό σου και στο ημερήσιο / εβδομαδιαίο σου πρόγραμμα προτεραιότητα στο να γνωρίζεις γυναίκες, έχεις κερδίσει χρόνο σταματώντας να τον σπαταλάς σε χόμπι / ασχολίες που δε σου προσφέρουν τίποτα καθημερινά, τώρα έχεις βρει και χρόνο αλλά και διάθεση για να κάνεις αυτό που θέλεις: Να γνωρίσεις γυναίκες. Είναι τόσο απλό. Και τώρα ξέρεις ότι μπορείς 3 φορές την εβδομάδα να το κάνεις. Ξέχνα τις δικαιολογίες και τις αναβολές. Το οφείλεις στον εαυτό σου – ακόμα περισσότερο  αν δουλεύεις πολλές ώρες και κουράζεσαι – να βρεις χρόνο για να γνωρίσεις γυναίκες, να ανανεωθείς και να πάρεις την ανταμοιβή που σου αξίζει – το παιχνίδι είναι σκληρό, δύσκολο και επίπονο. Οι όμορφες γυναίκες που γνωρίζεις και μπαίνουν στη ζωή σου, είναι η μεγάλη ανταμοιβή!

Όποιος επιθυμεί περισσοτερες γνώσεις και πληροφορίες πανω στην προσωπική διαχείριση χρόνου – οχι μονο για τις γυναίκες – μπορει να δηλώσει συμμετοχή στο σεμινάριο που διεξάγουμε πανω σε time management – διαχείριση χρόνου.

Καλη επιτυχια!

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.