Πώς να Γυμναστείς Όταν τα Ταξίδια Διαλύουν το Πρόγραμμα σου

Έχεις όλη την καλή διάθεση να γυμναστείς και να μην βγεις από το πρόγραμμά σου, αλλά έρχεται ο καιρός να φύγεις ταξίδι. Μάθε πώς μπορείς να τα συνδυάσεις.

Είτε ταξιδεύεις για δουλειά ή για διακοπές θα χρειαστεί να αποκλίνεις από την καθημερινή σου προπονητική ρουτίνα, γεγονός που σε αποτρέπει απ’ το να γυμναστείς. Είτε για μερικές ημέρες είτε για ολόκληρους μήνες, αυτό μπορεί να σε βγάλει εκτός προγράμματος και να χάσεις την φόρμα σου.

Αν πηγαίνεις γυμναστήριο, δεν έχεις πρόσβαση στον εξοπλισμό που χρειάζεσαι για να γυμναστείς. Αν τρέχεις στο δρόμο ή στο γήπεδο, βρίσκεσαι ξαφνικά σε κάποιο μέρος με το οποίο δεν είσαι οικείος.

Αν αφού γυμναστείς, φτιάχνεις μόνος σου το ρόφημα αποκατάστασης, σε ένα ταξίδι αυτό θα είναι αρκετά δύσκολο, όπως επίσης και ο ύπνος δυσκολεύει, αν έχεις δουλειές ή αν αλλάζεις χρονικές ζώνες.

Βέβαια, όταν θέλεις να γυμναστείς, τίποτε δεν μπορεί να σε αποτρέψει και μπορείς να βρεις μια λύση, για να τα καταφέρεις εκεί που θα πας.

Τα Οφέλη Μια Δραστήριας ΔιαμονήςΈχεις όλη την καλή διάθεση να γυμναστείς και να μην βγεις από το πρόγραμμά σου, αλλά έρχεται ο καιρός να φύγεις ταξίδι. Μάθε πώς μπορείς να τα συνδυάσεις.

Η διαμονή σε ένα ξενοδοχείο συνήθως οδηγεί σε κακή διατροφή, βαρεμάρα, μιας και το πρώτο που βλέπεις είναι το κρεβάτι σου και άλλες δραστηριότητες που περιλαμβάνουν αλκοόλ και ξενύχτια.

Είναι λοιπόν σημαντικό να βρεις έναν τρόπο να γυμναστείς στο ταξίδι σου, για να διατηρήσεις την φόρμα σου και να μπορέσεις να επανέλθεις εύκολα σε κανονικούς ρυθμούς, όταν επιστρέψεις στην βάση σου.

Ειδικά σε περιπτώσεις ταξιδιών μεταξύ διαφορετικών ζωνών ώρας, με την γυμναστική μπορείς να μειώσεις τα συμπτώματα του jet lag.

Κάνε την Έρευνα σου

Πριν από κάθε ταξίδι, ελέγχεις τον καιρό, για να ξέρεις τι να φορέσεις, ψάχνεις μέρη για φαγητό, σημεία ενδιαφέροντος κλπ. Κατά τον ίδιο τρόπο, μπορείς να ψάξεις να βρεις μέρη για να γυμναστείς, πάρκα για τρέξιμο, διαδρομές για ποδήλατο και καταστήματα ενοικίασης εξοπλισμού.

Μπορεί να βρεις μαθήματα ή οργανωμένες βόλτες στην περιοχή που πρόκειται να μείνεις και βέβαια μπορεί το ξενοδοχείο σου να έχει γυμναστήριο.

Άφησε τις ΔικαιολογίεςΈχεις όλη την καλή διάθεση να γυμναστείς και να μην βγεις από το πρόγραμμά σου, αλλά έρχεται ο καιρός να φύγεις ταξίδι. Μάθε πώς μπορείς να τα συνδυάσεις.

Αφού θα έχεις κάνει την έρευνα σου, θα ξέρεις ακριβώς τι να περιμένεις και θα μπορείς να βάλεις στην βαλίτσα σου τον ανάλογο εξοπλισμό.

Φρόντισε να πάρεις ρούχα σωστά για τις καιρικές συνθήκες που θα συναντήσεις και μην ξεχάσεις να πάρεις τα αθλητικά σου παπούτσια. Ακόμη και αν δεν υπάρχει καμία αθλητική εγκατάσταση ή αν δεν έχεις αρκετό χρόνο, σίγουρα θα μπορέσεις να ξεκλέψεις λ ώρα , έστω και λίγο τρέξιμο.

Αν Πηγαίνεις ΓυμναστήριοΈχεις όλη την καλή διάθεση να γυμναστείς και να μην βγεις από το πρόγραμμά σου, αλλά έρχεται ο καιρός να φύγεις ταξίδι. Μάθε πώς μπορείς να τα συνδυάσεις.

Αν προτιμάς να γυμναστείς σε κάποιο γυμναστήριο, μίλησε με τον υπεύθυνο στο γυμναστήριο που πας στην πόλη σου. Ίσως έχει κάποιον γνωστό στον προορισμό σου, ώστε να πας για μερικές μέρες δωρεάν, αν πρόκειται για κάποια μεγάλη αλυσίδα.

Αλλιώς μπορείς να βρεις τοπικά δημοτικά γυμναστήρια που είναι δωρεάν ή να μιλήσεις με κάποιον υπεύθυνο για να κάνεις μια φθηνή συνδρομή για τις μέρες που θα πας. Μερικές φορές τα γυμναστήρια δίνουν την δυνατότητα δωρεάν περιόδου δοκιμής. Μπορείς να το εκμεταλλευτείς.

Όπου και αν βρίσκεται το γυμναστήριο που πηγαίνεις, στην πόλη διαμονής σου ή αλλού, πρέπει να προσέξεις και να αποφύγεις μερικά στιλιστικά λάθη, τα οποία μπορείς να δεις στο βίντεο που ακολουθεί.

Αν Προτιμάς το ΤρέξιμοΈχεις όλη την καλή διάθεση να γυμναστείς και να μην βγεις από το πρόγραμμά σου, αλλά έρχεται ο καιρός να φύγεις ταξίδι. Μάθε πώς μπορείς να τα συνδυάσεις.

Αν για να γυμναστείς προτιμάς το τρέξιμο, τότε θα βρεις δεκάδες εφαρμογές στο κινητό σου τηλέφωνο με τις οποίες μπορείς να σχεδιάσεις διαδρομές. Ξεκίνησε με μια απλή αναζήτηση, για πάρκα ή στάδια και βρες έναν τοπικό σύλλογο δρομέων, για να σε ξεναγήσουν στις διαδρομές της περιοχής και να κάνεις και γνωριμίες.

Αν Κάνεις ΠοδηλασίαΈχεις όλη την καλή διάθεση να γυμναστείς και να μην βγεις από το πρόγραμμά σου, αλλά έρχεται ο καιρός να φύγεις ταξίδι. Μάθε πώς μπορείς να τα συνδυάσεις.

Δεν είναι εύκολο να ταξιδέψεις παίρνοντας μαζί το ποδήλατο σου, εκτός αν ταξιδεύεις με πλοίο ή με ιδιωτικό αυτοκίνητο. Ακόμη και έτσι όμως, μπορείς να βρεις ένα σχετικό κατάστημα και να νοικιάσεις τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Συχνά τα καταστήματα διοργανώνουν βόλτες ή προπονήσεις. Αυτή είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να γυμναστείς και να δεις το μέρος που πας από μια διαφορετική ματιά και φυσικά να γνωρίσεις τους ντόπιους ανθρώπους καλύτερα.

Εξερεύνησε το ΜέροςΈχεις όλη την καλή διάθεση να γυμναστείς και να μην βγεις από το πρόγραμμά σου, αλλά έρχεται ο καιρός να φύγεις ταξίδι. Μάθε πώς μπορείς να τα συνδυάσεις.

Το πιο απλό είναι να φορέσεις τα αθλητικά σου παπούτσια και να εξερευνήσεις το μέρος ή να βρεις μονοπάτια σε κάποιο από τα γύρω βουνά ή λόφους.

Μπορείς να βρεις πάρκα με υπαίθρια όργανα, για να κάνεις τις έλξεις και τις κάμψεις σου και φυσικά μπορείς να έχεις μαζί ένα σκοινάκι, για να γυμναστείς αποτελεσματικά και γρήγορα.

Ασκήσεις στο ΔωμάτιοΈχεις όλη την καλή διάθεση να γυμναστείς και να μην βγεις από το πρόγραμμά σου, αλλά έρχεται ο καιρός να φύγεις ταξίδι. Μάθε πώς μπορείς να τα συνδυάσεις.

Αν ο χρόνος σου είναι περιορισμένος και αν δεν βρίσκεις χώρους για να γυμναστείς, μπορείς να τα καταφέρεις ακόμη και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σου.

Μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις κάμψεις, κοιλιακούς και καθίσματα ή προβολές, ακόμη και στον μικρό χώρο ενός δωματίου.

Σε αυτή την περίπτωση ισχύουν όσα μπορείς να δεις στην συζήτηση που έχουμε κάνει στην εκπομπή μας Apla+Andrika για την γυμναστική στο σπίτι.

Πρόσεξε την Διατροφή σουΈχεις όλη την καλή διάθεση να γυμναστείς και να μην βγεις από το πρόγραμμά σου, αλλά έρχεται ο καιρός να φύγεις ταξίδι. Μάθε πώς μπορείς να τα συνδυάσεις.

Μετά την ίδια την προπόνηση, είναι πολύ σημαντική η αποκατάσταση και βέβαια η διατροφή. Προσπάθησε να κρατήσεις την διατροφή σου στα επίπεδα που έχεις συνηθίσει και στην πόλη όπου διαμένεις. Απόφυγε το junk food και το αλκοόλ.

Αν δεν βρίσκεις κάποιο εστιατόριο με ποιοτικό φαγητό, δοκίμασε να αγοράσεις από το σούπερ μάρκετ υλικά και να φτιάχνεις μόνος σου το φαγητό σου.

Το θέμα της διατροφής στον προορισμό σου είναι κάτι που επίσης πρέπει να ερευνήσεις πριν το ταξίδι, ώστε να οργανωθείς κατάλληλα.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις περισσότερα για το πώς να διατηρήσεις το σώμα και την ελκυστικότητά σου, κάνε κλικ εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.