Πώς να είσαι το Κυρίαρχο Αρσενικό

Πώς να είσαι το Κυρίαρχο Αρσενικό

Στις αγέλες ζώων, το Κυρίαρχο Αρσενικό (γνωστό και ως alpha male) είναι το πιο δυνατό και το πιο έξυπνο, το πιο ικανό να επιβιώσει, να ηγηθεί και να κυνηγήσει για την τροφή αλλά και να πολεμήσει δυνατούς εχθρούς. Αυτό είναι και το αρσενικό που θα διεκδικήσει το περισσότερο σεξ από τα θηλυκά της αγέλης. Λέγεται ότι το Κυρίαρχο Αρσενικό σε πολλές περιπτώσεις, απολαμβάνει περίπου το 90% της σεξουαλικής δραστηριότητας της αγέλης του με τα θηλυκά. Το αδύναμο αρσενικό, δεν έχει επιλογή από το να περιμένει το Κυρίαρχο Αρσενικό να πεθάνει ή να γεράσει, ώστε να μην μπορεί να διεκδικήσει πια με αξιώσεις το μερίδιό του από τα θηλυκά. Επίσης, το αδύναμο αρσενικό συνήθως εξαρτάται από το Κυρίαρχο Αρσενικό για την επιβίωσή του.

Στο Ζωικό Βασίλειο, τα κύρια χαρίσματα του Κυρίαρχου Αρσενικού είναι τα σωματικά του χαρίσματα, η δύναμή του. Δεν ισχύει όμως το ίδιο και στους ανθρώπους. Στην ανθρώπινη φυλή, ειδικά σε περιόδους ειρήνης, τα σωματικά χαρίσματα δεν παίζουν τον κυριότερο ρόλο. Τα χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει ένα Κυρίαρχο Αρσενικό στην ανθρώπινη φυλή, είναι:

 • Αναίδεια, θράσος
 • Ικανότητα να ηγηθεί

Το θράσος είναι πολύ πιο σημαντικό χαρακτηριστικό ενός Κυρίαρχου Αρσενικού, χαρακτηριστικό που τον τοποθετεί εύκολα στη φυσική θέση του ηγέτη, του αρχηγού, που εξαιτίας της ικανότητάς του να ηγηθεί και χάρη στην ευφυΐα του, καταφέρνει να έχει και τον έλεγχο της ομάδας, της αγέλης. Πρέπει να έχει θράσος. Πρέπει να τολμά. Για αυτό το λόγο και ένα αρσενικό που έχει το θάρρος να προσεγγίζει γυναίκες στο δρόμο και στα μπαρ, συχνά πετυχαίνει στο να δείχνει θράσος και αναίδεια, με έναν τρόπο που είναι ακαταμάχητος για τις γυναίκες.

Η συμπεριφορά ενός Κυρίαρχου Αρσενικού είναι αυτή που θα σε κάνει ακαταμάχητα ελκυστικό στο γυναικείο φύλο, και συνοψίζεται ως εξής:

 • Ομιλώ, κινούμαι και συμπεριφέρομαι με τέτοιο τρόπο, που δε ζητώ ποτέ συγγνώμη για την προσωπικότητά μου, τη νοοτροπία μου, τις πράξεις μου ή την σεξουαλική μου επιθυμία ως αρσενικό. Έχω θάρρος, θράσος και δε φοβάμαι αν πάρω την πρωτοβουλία όποτε αυτό χρειαστεί.

Κάθε γυναίκα σε καθαρά ενστικτώδες επίπεδο, θα νιώσει μία βαθιά επιθυμία να δοθεί σεξουαλικά σε ένα αρσενικό που επιδεικνύει τέτοια κυρίαρχη συμπεριφορά. Το γιατί είναι αρκετά απλό και θα βοηθηθεί κάποιος αν διαβάσει το άρθρο πάνω στην Εισαγωγή στα ανθρώπινα ένστικτα

Η γυναίκα θα αρχίσει να αναρωτιέται: “Είναι – με ωραίο τρόπο – αναιδής, θρασύς, πολύ δυνατός, ποτέ δε ζητά συγγνώμη για τη συμπεριφορά του, έχει πολλή αυτοπεποίθηση, άρα σίγουρα έχει και τα καλύτερα γονίδια. Θα τον θέλουν λοιπόν πολλές γυναίκες. Τον θέλω για εμένα.” Το θηλυκό πάντα επιλέγει τα καλύτερα γονίδια. Υιοθετώντας λοιπόν μία συμπεριφορά Κυρίαρχου Αρσενικού, “χτυπάς” στα πιο βαθιά ένστικτα του θηλυκού και θα το κερδίσεις.

Το Κυρίαρχο Αρσενικό έχει αυτοπεποίθηση. Ένα αδύναμο αρσενικό θα καταφύγει στη σωματική ή λεκτική βία. Η σωματική ή λεκτική βία με τις γυναίκες, δείχνει ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Επιδεικνύοντας βία υπερβολικά εύκολα, ειδικά με τις γυναίκες, ουσιαστικά προδίδεις την ανικανότητά σου και την ανεπάρκειά σου. Οι γυναίκες είναι εξαιρετικά ικανές στο να αντιλαμβάνονται την έλλειψη αυτοπεποίθησης. Από την άλλη μεριά, όμως, οι γυναίκες ερωτεύονται ανησυχητικά εύκολα δολοφόνους, Μαφιόζους, ανθρώπους της νύχτας, ευγενικούς επαγγελματίες κλέφτες: επειδή σε καθαρά ενστικτώδες επίπεδο, αυτή η θρασύτητα στη συμπεριφορά τους στο σημείο που παραβιάζουν κανόνες και νόμους προς όφελός τους, λειτουργεί στις γυναίκες με έναν τρόπο που τους καθιστά ακαταμάχητους.

Υπάρχουν άντρες που έχουν συμπεριφορές με χαρακτηριστικά ενός Κυρίαρχου Αρσενικού χωρίς να το προσπαθήσουν. Είναι άντρες που είναι δυνατοί, που έχουν φυσικά προσόντα, που είναι ψηλοί, έχουν αυτοπεποίθηση, δε ζητούν συγγνώμη για τη συμπεριφορά τους σε καμία περίπτωση. Δεν παθαίνουν κατάθλιψη, δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα με τις γυναίκες. Είναι όμως κάτι που μπορείς κι ΕΣΥ να επιτύχεις για τον εαυτό σου.

Παράδειγμα: Όταν κάνεις τη στρατιωτική σου θητεία, πρέπει να επιδείξεις μία συμπεριφορά προβλεπόμενη, την οποία και μαθαίνεις στο στρατό. Είναι μία διαδικασία που περνάς, κατά την οποία μαθαίνεις και υιοθετείς όλες αυτές τις δύσκολες συμπεριφορές πειθαρχίας, συμπεριφοράς και δραστηριότητας, που ίσως ποτέ δεν πίστευες ότι θα μπορούσες να υιοθετήσεις. Το ίδιο συμβαίνει όταν θέλεις να υιοθετήσεις μία συμπεριφορά που θα περιέχει χαρακτηριστικά συμπεριφοράς Κυρίαρχου Αρσενικού. Είναι κάτι που εξηγούμε λεπτομερώς στα bootcamps πώς γίνεται πράξη, αρχικά στη συμπεριφορά και εν συνεχεία σε νοοτροπία και προσωπικότητα. Εν συντομία, όμως, αυτό που έχεις ΑΝΑΓΚΗ να κάνεις είναι να βελτιωθείς σε 3 σημαντικά κομμάτια της προσωπικότητάς σου:

 1. Γλώσσα
 2. Μη λεκτική επικοινωνία (τα συναισθήματα που επικοινωνείς στους άλλους με τις εκφράσεις στο πρόσωπό σου, το βλέμμα σου, τη στάση σώματος, την αύρα σου.
 3. Ικανότητα να ηγηθείς. Ή είσαι αρχηγός ή ακολουθείς. ΠΑΝΤΑ να είσαι αρχηγός.

Δε θα αναλυθεί περισσότερο το πρώτο και τρίτο κομμάτι στο συγκεκριμένο άρθρο. Στη συμπεριφορά που έχει να κάνει με το μη λεκτικό κομμάτι, θα τονιστούν 5 επιμέρους συμπεριφορές που πρέπει να κατέχεις:

 • Να είσαι χαλαρός, ήρεμος, όχι απότομες κινήσεις, όχι αγχωμένος
 • Όχι επιθετικός
 • Να έχεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά
 • Να είσαι ανοιχτός, ανοιχτόμυαλος
 • Να μπορείς να επικοινωνείς τα συναισθήματά σου

Είναι δύσκολο να αλλάξεις συμπεριφορά, να ξεχάσεις παλιές συνήθειες δεκαετιών και να υιοθετήσεις μία εντελώς διαφορετική συμπεριφορά από τη μέχρι τώρα που ήξερες, πιθανότατα έχοντας και τις αμφιβολίες ταυτόχρονα για την αποτελεσματικότητα της νέας συμπεριφοράς. Τα συναισθήματά σου και το μυαλό σου θα προσπαθήσουν να σε σαμποτάρουν. Θα προσπαθήσουν να σε κρατήσουν κολλημένο ώστε να μην εξελιχθείς, γιατί η όλη διαδικασία θα σε αγχώσει και θα σε βγάλει έξω από τη ρουτίνα σου. Πρέπει να το θέλεις πολύ. Όπως αναφέρεται και στα Bootcamps, πρέπει να έχεις το μάτι και τη θέληση του κυνηγού. Δεν πρόκειται μόνο για τις γυναίκες και πώς να τις κατακτήσεις. Πρόκειται για όλη σου τη ζωή και πώς θα την χτίσεις από  την αρχή, όπως την έχεις ΕΣΥ ανάγκη και όπως πάντα την επιθυμούσες. Πρόκειται για τη δημιουργία του ιδανικού σου εαυτού, όπως θα τον ήθελες να είναι με τις γυναίκες. Και μπορείς να το πετύχεις. Αρκεί να το θέλεις αρκετά, γιατί είναι μία διαδικασία που απαιτεί χρόνο και προσπάθεια.

Είσαι έτοιμος για ένα τέτοιο εγχείρημα; Θέλεις καθοδήγηση; Σε περιμένουμε.

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.