Πώς να Κάνεις Απόλυτα Ξεκάθαρο τον Ενδιαφέρον σου Στην Γυναίκα

Γνωρίζεις πως να δείχνεις το ενδιαφέρον σου σε μια γυναίκα;

Υπάρχουν στιγμές που αναρωτιόμαστε εάν έχουμε γίνει κατανοητοί στους άλλους με βάση αυτά που θέλουμε και έχουμε στο μυαλό μας.

Αυτό που κατάλαβα με τον καιρό είναι πως δεν χρειάζεται κάποια ειδική γνώση για να εκφράσεις αυτά που νιώθεις.

Όσο πιο απλή κρατάς την διαδικασία τόσο το καλύτερο για σένα και για τους άλλους.

Θα νόμιζες όπως και εγώ άλλωστε, πως θα πρέπει να πείς κάτι μαγικό για να έχεις πιθανότητες να βγεις με την γυναίκα που σου αρέσει. Όμως η πραγματικότητα που ανοίγεται μπροστά σου απέχει έτη φωτός από αυτά που άκουγες σαν φήμες και σε δυσκόλευαν.

Μα Καλά τι της είπε και θα Βγει Μαζί της;

Πώς να Κάνεις Απόλυτα Ξεκάθαρο τον Ενδιαφέρον σου Στην Γυναίκα

Ένα ερώτημα αναπάντητο πολλές φορές, απλά και μόνο επειδή δίσταζες να διεκδικήσεις αυτό που ήθελες.

Όταν κατάλαβα ότι δεν πρέπει να πεις την μαγική ατάκα για να εκφράσεις το ενδιαφέρον σου, στην αρχή απογοητεύτηκα για το χαμένο χρόνο όπως οι περισσότεροι που βλέπουν την αλήθεια να ξετυλίγεται μπροστά τους.

Στην συνέχεια όμως ένιωσα υπερβολική αυτοπεποίθηση καθώς μπορούσα να κάνω ότι ήθελα χωρίς κανένα δισταγμό αφού δεν είχε καμία αρνητική συνέπεια στη ζωή μου και στη καθημερινότητα  μου.

Μάλιστα το αντίθετο θα μπορούσα να πω.

Φυσικά δεν είχα υπογράψει συμβόλαιο με την επιτυχία.

Πρόσεξε: Δεν με ενδιέφερε το αποτέλεσμα (στην αρχή) αλλά να μπορώ να έχω τον απόλυτο έλεγχο της διαδικασίας μέχρι εκεί που ήταν τα δικά μου όρια και θέλω.

Δεν χρειάζεται να πείσεις κάποιον για κάτι. Απλά να του δείξεις τι θέλεις, άλλες φορές με λόγια και άλλοτε με πράξεις.

Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά.

Κινήσου Γρήγορα με την Γυναίκα που σε Ενδιαφέρει

Πώς να Κάνεις Απόλυτα Ξεκάθαρο τον Ενδιαφέρον σου Στην Γυναίκα

Καταλαβαίνεις ότι πρώτα θα πρέπει να την πλησιάσεις οπότε αν το αναβάλεις συνεχώς και για πιο μετά ή για κάποια καλύτερη στιγμή οι πιθανότητες μειώνονται.

Μπορεί να την προσεγγίσει κάποιος άλλος, μπορεί να ενδιαφέρεται αλλά βλέπει τον δισταγμό στα μάτια σου και σκέφτεται ότι μάλλον δεν θα πας ποτέ ή μπορεί να φύγει μετά από λίγο.

Σκέψου ότι ακόμα και στην χειρότερη θεωρητικά στιγμή μπορείς να εκμεταλευτείς αυτό τον μικρό κενό διάστημα που σου δίνεται και να κάνεις την κίνηση σου ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα.

Αυτό μπορεί να συμβεί ακόμα και εάν ετοιμάζεται να φύγει και την πέτυχες στην είσοδο του μαγαζιού. Εσύ χρειάζεται να κάνεις αυτήν την στιγμή κατάλληλη.

Οπότε μην αφήνεις σε δικαιολογίες τέτοιου είδους να σε κρατήσουν στη θέση σου. Δεν θα αλλάξει απολύτως τίποτα αν δεν κάνεις αυτό που νιώθεις εκείνη την στιγμή.

Πες της Πως Θέλεις να την Ξαναδείς

Πώς να Κάνεις Απόλυτα Ξεκάθαρο τον Ενδιαφέρον σου Στην Γυναίκα

Ενώ μιλάς ήδη με την γυναίκα που σου άρεσε και διαπιστώνεις ότι υπάρχει κάποια έλξη ανάμεσα σας, καθυστερείς να κάνεις την επόμενη κίνηση.

Πολλές φορές από φόβο μην χαλάσουμε την ωραία ατμόσφαιρα στη συζήτηση που έχουμε μαζί της, καθυστερούμε να της προτείνουμε να την ξαναδούμε κάποια άλλη στιγμή εκδηλώνοντας έτσι τις προθέσεις μας.

Καταλήγουμε λοιπόν να σπαταλήσουμε πολύ χρόνο μαζί της ενώ θα έπρεπε να είσαι ήδη με την παρέα σου και να διασκεδάζεις όπως και εκείνη άλλωστε με την δική της.

Ο καλύτερος τρόπος είναι να ξεκαθαρίσεις σύντομα τον λόγο που την προσέγγισες και να της δηλώσεις πως θα ήθελες να την γνωρίσεις καλύτερα.

Φυσικά αυτό δεν μπορεί να γίνει πάντα στο μέρος που γνωρίζεστε οπότε θα το κανονίσεις για κάποια άλλη μέρα πιθανότατα.

Έχει μεγάλη σημασία για τις γυναίκες να γνωρίζουν ότι συνομιλούν με έναν άνδρα που ξέρει να διεκδικεί με ευγενικό τρόπο χωρίς να αποφεύγει την πραγματικότητα που παρουσιάζεται στο φλέρτ.

Άγγιζε την Γυναίκα που Προσέγγισες

Πώς να Κάνεις Απόλυτα Ξεκάθαρο τον Ενδιαφέρον σου Στην Γυναίκα

Είναι από τα σημαντικότερα πράγματα για να γίνουν κατανοητές οι προθέσεις σου σε όποια γυναίκα σε ενδιαφέρει.

Είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει άμεσα την γνωριμία σου μαζί της και τους λόγους που είσαι εκεί και της μιλάς για να αποφύγεις εύκολα τις όποιες παρερμηνείες.

Βέβαια θα πρέπει να προσέχεις πως αγγίζεις για μην γίνεις ενοχλητικός.

Είναι εύκολο με τον καιρό να το βελτιώσεις και σε γλυτώνει από πολύ χρόνο και κόπο. Δημιουργεί έλξη καθώς δείχνει άνεση και ότι είσαι τολμηρός, στοιχεία που απολαμβάνει κάθε γυναίκα σε έναν άνδρα.

Απλά Πες της ότι σου Aρέσει

Πώς να Κάνεις Απόλυτα Ξεκάθαρο τον Ενδιαφέρον σου Στην Γυναίκα

Όπως καταλαβαίνεις μπορείς να κάνεις τελείως απλά τα πράγματα στο τέλος και να εκδηλώσεις τον ενδιαφέρον σου ξεκαθαρίζοντας τον λόγο της παρουσίας σου.

Μπορεί να είναι κάποια γυναίκα που μόλις γνώρισες, μπορεί να είναι κάποια φίλη σου, μπορεί να είναι κάποια γνωστή σου. Αυτό που έχει σημασία είναι εσύ τι θα ήθελες από την συγκεκριμένη γνωριμία.

Κάνοντας κάτι που σου φαίνεται τώρα ιδιαίτερα τολμηρό και ανησυχείς για τις συνέπειες που θα ακολουθήσουν, θα καταλάβεις ότι πολλές φορές οι άνθρωποι παίρνουμε αυτό που θέλουμε απλά ζητώντας το.

Άλλωστε οι συνέπειες οποιασδήποτε μελλοντικής πράξης κάνουμε, αναλύονται από τον εγκέφαλο μας με βάση προηγούμενες παρόμοιες εμπειρίες μας.

Αν το ξανασκεφτείς δεν υπάρχει κανένας λόγος να αφήνεις το μυαλό σου να παίζει παιχνίδια με την ζωή και το μέλλον σου, με σενάρια που φτιάχνει που δεν έχουν βάση στην πραγματικότητα καθώς κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.

Μην  αφήνεις στιγμές  που πρέπει να δράσεις να σε πλημμυρίζουν οι σκέψεις.

Τα Επόμενα Καλύτερα Άρθρα που Μπορείς να Διαβάσεις:

Αν θέλεις να αποκτήσεις την ικανότητα να εκφράζεις χωρίς φόβο το ενδιαφέρον σου στις γυναίκες, τότε δες εδώ.

Για οτιδήποτε με χρειαστείς θα είμαι εδώ.

Καλή συνέχεια

alex
author
Όταν η αυτοβελτίωση και η προσωπική ανάπτυξη γίνεται καθημερινότητα με πειθαρχία, πείσμα και επιμονή, τότε μπορείς όχι μόνο να αποκτήσεις ποιοτικές γυναίκες στη ζωή σου αλλά και να γίνεις instructor στην μοναδική Εταιρεία Ανδρικής Αυτοβελτίωσης στην Ελλάδα. Ο Αλέξανδρος, από μαθητής έγινε δάσκαλος και η πορεία του εμπνέει τους ανθρώπους που αναλαμβάνει.