Πώς να Κάνεις Σεξ Αυτά τα Χριστούγεννα

Αυτά τα Χριστούγεννα δε θέλεις να τα περάσεις μόνος σου. Αυτά τα Χριστούγεννα ας είναι διαφορετικά. Ας νιώσεις τον ενθουσιασμό μίας νέας γνωριμίας.

Χριστούγεννα. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, μέχρι και το 2008 είχα να μπω στο πνεύμα των Χριστουγέννων για τα καλά, από τότε που ήμουν 17 χρονών και πήγαινα Γ Λυκείου. Τότε που τα Χριστούγεννα σήμαιναν κάτι περισσότερο: 2 εβδομάδες χωρίς μαθήματα, χωρίς σχολείο, χωρίς ευθύνες. 2 ωραία πάρτι, φίλοι, γνωστοί, συγγενείς, πολύ καλό φαγητό και πολλά πολλά δώρα.

christmas gift

Από το 2008 και μετά, τα Χριστούγεννα άρχισαν και πάλι να αποκτούν νόημα. Τα Χριστούγεννα είναι αδιαμφισβήτητα η πιο εύκολη χρονική περίοδος για να γνωρίσεις κοπέλα. Το κλίμα είναι γιορτινό. Οι κοπέλες αν είναι μόνες τους τους πιάνει μελαγχολία και τρώνε γλυκά ακατάπαυστα.

Βγαίνουν έξω να γιορτάσουν αλλά μέσα τους εύχονται να γνωρίσουν κάποιον, να ερωτευτούν, να μην είναι μόνες τους αυτές τις μέρες που η μοναξιά χτυπά περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη εποχή. Το φλερτ στα μπαρ, στο δρόμο, στα μαγαζιά, στο Mall, οπουδήποτε, γίνεται πολύ πιο εύκολο. Τι περιμένεις λοιπόν;

Θέλεις και αυτές τις γιορτές να τις περάσεις μόνος;

Θέλεις να μαζευτείς με την παρέα σου στις γιορτές και να είσαι ανάμεσα σε ζευγάρια και να αναρωτιέσαι τι έκανες λάθος;

time for action

Τα Χριστούγεννα ήταν για αρκετά χρόνια και για εμένα μία περίοδος που ένιωθα υπερβολικά μόνος, στο παρελθόν, όταν δεν είχα κοπέλα. Είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορείς να ξεγελάσεις, αυτό της μοναξιάς. Συνειδητοποίησα λοιπόν ότι ο μόνος τρόπος να το αλλάξω, είναι να αλλάξω τη ζωή μου.

Δεν είναι τυχαίο που η όλη μου προσπάθεια να βελτιωθώ στην επικοινωνία μου με το άλλο φύλο και να διεκδικήσω περισσότερο σεξ με περισσότερες γυναίκες ξεκίνησε λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, το 2003. Δεν είναι τυχαίο, επίσης, ότι η προσπάθειά μου έγινε ακόμα πιο έντονη πάλι σε περίοδο Χριστουγέννων, 3 χρόνια μετά που είχα χωρίσει από μία μεγάλη σχέση.

Τι χρειάζεται να κάνεις για να ξεκινήσεις μία προσπάθεια, 2 εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα;

Πόσο είμαι διατεθειμένος να αλλάξω; Ποιο είναι το τίμημα που είμαι διατεθειμένος να πληρώσω;

nopainnogain

Αν δεν έχεις ξεκαθαρίσει πόσο πολύ θέλεις την αλλαγή μέσα σου, δεν είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις το ταξίδι της αλλαγής και της εξέλιξης. Αν δεν είσαι συνειδητοποιημένος ότι οποιαδήποτε αλλαγή απαιτεί πόνο, προσπάθεια και χρόνο, δεν είσαι έτοιμος.

Το Christmas Bootcamp είναι το πιο συμφέρον και ενδιαφέρον Σεμινάριο που έχουμε δημιουργήσει ως τώρα, κατά την άποψή μου. Ωστόσο, αν δεν νιώθεις έτοιμος να έρθεις σε επαφή μαζί μας, μπορείς να ξεκινήσεις αυτά τα Χριστούγεννα μία προσπάθεια μόνος σου.

Τι χρειάζομαι να κάνω όταν γνωρίσω μία κοπέλα για να “κολλήσει” και να πέσει στα πόδια μου;

in love

  • Όταν γνωρίσεις μία κοπέλα αυτές τις γιορτινές μέρες, την πρώτη ημέρα της γνωριμίας πείραξέ την, δείξε πολλή αυτοπεποίθηση. Γίνε αναιδής και αστείος. Προκάλεσέ την, κάνε την να σε κυνηγήσει. Κάνε την να νιώσει ότι το κέρδισε να της ζητήσεις το τηλέφωνο και να θέλεις να την ξαναδείς.
  • Μη γίνεις ρομαντικός το πρώτο βράδυ που θα την γνωρίσεις, όχι μέχρι να αρχίσει τουλάχιστον να δείχνει σαφή σημάδια ότι ενδιαφέρεται ΕΡΩΤΙΚΑ.
  • Στο πρώτο ραντεβού, δημιούργησε σύνδεση και χημεία. Κάνε τη να νιώσει ότι έχει γνωρίσει τον άνθρωπό της.
  • Αφού δημιουργήσεις χημεία, γίνε σεξουαλικός. Χαμήλωσε τον τόνο της φωνής σου, την κοιτάς στα μάτια έντονα και κλιμακώνεις το άγγιγμα ενώ το χέρι σου την χαϊδεύει στο δικό της χέρι και στη μέση της.
  • Στο φιλί μην επιμένεις πολύ στην αρχή ώστε να γίνει φάσωμα. ΔΕ θέλεις να την καυλώσεις μέσα στο μπαρ με τον κόσμο. Δεν μπορείτε να κάνετε σεξ εκεί. Την καυλώνεις εγκεφαλικά.
  • Μπορείς να της πεις  πριν το φιλί: “Ήθελα να σε φιλήσω στο τέλος του ραντεβού, αλλά είσαι τόσο ελκυστική που δε θα μπορέσω να κρατηθώ.”

Η περίοδος των Χριστουγέννων είναι 2 εβδομάδες μακριά μόνο αλλά το κλίμα έχει μπει από την αρχή του μήνα. Φρόντισε να σε καλέσουν σε επαγγελματικά και φιλικά πάρτι. Είναι ακόμα πιο εύκολο, αν έχεις άγχος να προσεγγίζεις άγνωστες γυναίκες, να βρεθείς σε ένα μέρος όπου γίνεται πάρτι και όλοι είναι προετοιμασμένοι να κοινωνικοποιηθούν με όλους.

Αν είσαι έτοιμος να πας 20 βήματα μπροστά όμως και όχι ένα, είσαι έτοιμος για να δηλώσεις συμμετοχή και να προλάβεις την τελευταία θέση στο Christmas Bootcamp.

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.