Πώς να Κάνεις Σεξ Χωρίς Δεσμεύσεις

Πώς να Κάνεις Σεξ Χωρίς Δεσμεύσεις. Είναι εφικτό; Απλά βήματα, απλοί κανόνες που πρέπει να τηρήσεις. Δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τις συμβουλές μας

Θέλεις να κάνεις σεξ χωρίς δεσμεύσεις, με όμορφες γυναίκες;  Το μυστικό κρύβεται στο να γίνεις πολύ καλός σε 3 διαφορετικά κομμάτια της γνωριμίας και επικοινωνίας με τις γυναίκες που γνωρίζεις, καθώς και 5 συνήθειες που επιβάλλεται να υιοθετήσεις μετά το σεξ ώστε να μην ξεφύγει η γνωριμία σε κάτι πιο σοβαρό.

Για αυτό και συχνά γνωρίζω άνδρες που μπορούν να γνωρίζουν όμορφες γυναίκες, αλλά δεν μπορούν να έχουν καθαρά σεξουαλική σχέση μαζί τους, απλά επειδή δε γνωρίζουν πώς να προσεγγίσουν την κατάσταση.

Ποια Είναι Τα 3 Αυτά Κομμάτια Στα Οποία Πρέπει Να Γίνω Πολύ Καλός;

#1. Να γνωρίζεις και να έλκεις γυναίκες.

Δεν έχει σημασία πού / πώς τις γνωρίζεις. Σε μπαρ, σε καφετέριες, στο Ίντερνετ, πρέπει να δημιουργήσεις έλξη. Μην της δώσεις την έλξη του πιθανού συντρόφου, γιατί πολύ πιθανό να καθυστερήσει το σεξ ώστε να επενδύσεις και να θελήσεις και εσύ σχέση μαζί της.

Πώς Δημιουργώ Καθαρά Σεξουαλική Έλξη;

σεξουαλική έλξη

  • Πείραγμα: Πείραξέ την, ανέβασε τη διάθεσή της και κάνε την να γελάει.
  • Role Playing: Εξαιρετικά αποτελεσματικός τρόπος να ανεβάζεις τη σεξουαλική ένταση χωρίς να γίνεις γλυώδης, είναι να μπείτε σε ρόλους.
  • Δυνατή παρουσία: Όταν μιλάμε για σχέση, η κάθε γυναίκα ψάχνει κάτι διαφορετικό. Όταν όμως η γυναίκα θέλει μόνο να κάνει σεξ με έναν άνδρα, την ενδιαφέρει να βρει ένα Κυρίαρχο Αρσενικό – alpha male:  Σωστή κλιμάκωση της σωματικής επαφής. Η γυναίκα θέλει να αποπλανηθεί. Δε θέλει να την ρωτήσεις. Θέλει να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να φανείς δυναμικός.

#2. Να εκδηλώσεις την πρόθεσή σου για το είδος της σχέσης σας.

Η σχέση με τη γυναίκα που σε ενδιαφέρει, ξεκινά από την αρχή της γνωριμίας σας. Είναι από τις πρώτες προτεραιότητές σου να φροντίσεις η γυναίκα να έχει προσδοκίες ανάλογες με τις δικές σου. Υπάρχει ο σωστός και ο λάθος τρόπος για να το κάνεις αυτό.

fuck your mouth

  • Ο λάθος είναι να είσαι απότομος και κάφρος: “Κοίτα θα είμαι ξεκάθαρος μαζί σου, το μόνο που θέλω είναι να κάνουμε σεξ, μη σου μπούνε ιδέες για κάτι παραπάνω”. Αυτή η προσέγγιση είναι σωστή μόνο όταν έχεις αντιληφθεί ότι και η κοπέλα θέλει μόνο το ίδιο, το δείχνει ξεκάθαρα και δεν την ενδιαφέρει η κοινωνική κριτική. Γιατί πολλές φορές μία γυναίκα μπορεί επίσης να θέλει μόνο σεξ από εσένα, αλλά να νιώσει ότι την υποτιμάς που το θέτεις έτσι, ότι για σένα δεν αξίζει να είναι μία κοπέλα με την οποία βγαίνετε έξω και έχετε σχέση  και ότι θέλεις να την “εκμεταλλευτείς”.
  • Αυτό που μου αποδίδει πάντα, είναι να αποφεύγω τη συζήτηση για το μετά λέγοντας κάτι σαν αυτό:

Πες μου ότι δεν είσαι από αυτές τις γυναίκες που μετά το σεξ αρχίζεις να ρωτάς τι σήμαινε τώρα αυτό και αν είμαστε μαζί ή όχι.. πες μου ότι απλά αφήνεις τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους όπως είναι να εξελιχθούν χωρίς να πιέζεις καταστάσεις..

Θα θέλει να σε επιβεβαιώσει ότι δεν είναι καμιά drama queen που κάνει σκηνές και βιάζεται να πει ότι έχει σχέση μαζί σου. Στη συνέχεια της συζήτησης, αναφέρω ότι ερωτεύομαι υπερβολικά δύσκολα.

Ότι έχει πολύ καιρό να μου συμβεί και μακάρι να βρεθεί κάποια που να με γεμίζει σεξουαλικά, συναισθηματικά και πνευματικά γιατί είμαι πολύ συνειδητοποιημένος ως προς το τι θέλω από μία γυναίκα σε αυτά τα 3 επίπεδα… αλλά δεν μου έχει συμβεί τα τελευταία 3 χρόνια.

Θα προσπαθήσει να γίνει αυτή η γυναίκα που θέλω για να την ερωτευτώ – σε ερωτήσεις τύπου “τι πρέπει να έχει δηλαδή αυτή η γυναίκα” θα της πω πώς θέλω να μου φέρεται.

Άρα έχω μία γυναίκα που θα προσπαθεί να γίνεται καλύτερη για εμένα, που θα μου δοθεί στο σεξ εύκολα και που όταν θα της πω ότι δε μου βγήκε να την ερωτευτώ θα μου πει ότι καταλαβαίνει και ότι ήμουν ειλικρινής από την αρχή και αυτό της είναι αρκετό! Απλά τέλειο.

#3. Να είσαι καλός στο σεξ.

Είναι προφανές. Αν θέλεις μία γυναίκα να δέχεται να συναντιέστε μόνο για σεξ, φυσικά και θα πρέπει να είσαι καλός εραστής.

Είναι Αρκετά Αυτά Τα 3 Κομμάτια Που Περιγράφω;

green-light

Είναι αρκετά για αρχή. Για να ξεκινήσεις και να συντηρήσεις όμως μία καθαρά σεξουαλική σχέση,  σου δίνω άλλες 5 υπερ χρήσιμες συμβουλές:

  1. Μην τη συναντάς περισσότερο από 1 φορά την εβδομάδα.Αν ναι, το πιο πιθανό είναι να έχει προσδοκίες ότι κάποια στιγμή θα κλιμακωθεί η γνωριμία σας και θα είστε μαζί, ακόμα και αν αρνείται ότι έχει τέτοιες βλέψεις.
  2. Κατά τη γνωριμία: Μιλάς αργά, κρατάς επαφή με τα μάτια, κάνε αργές, σκόπιμες κινήσεις, σωστή στάση σώματος, “επιθετική” σωματική κλιμάκωση.
  3. Μη μιλάς αριστερά – δεξιά για τις κατακτήσεις σου. Ο κόσμος είναι πολύ μικρός και η Αθήνα ένα μεγάλο κρεβάτι. Έχω χάσει σίγουρο σεξ με μία πολύ όμορφη κοπέλα, επειδή είχα επιτρέψει να διαρρεύσει ότι είχα κάνει σεξ πριν 1 μήνα με μία καλή της φίλη.
  4. Όταν θέλεις να την συναντήσεις, της στέλνεις μήνυμα. “Τι κάνεις;” Το ίδιο βράδυ που θέλεις να την δεις ή το πρωί ή από την προηγούμενη. Αν της στείλεις sms μάλιστα μετά τις 11 το βράδυ, καταλαβαίνει ότι είναι μήνυμα για να συναντηθείτε για σεξ. Με το που απαντά, της στέλνεις δεύτερο μήνυμα “έλα από το σπίτι μου”.
  5. Μην την μπερδεύεις κάνοντας κινήσεις που θα έκανες αν είχατε σχέση. Όχι ρομαντικά δείπνα, όχι ραντεβού για σινεμά. Δεν την παίρνεις στο ξεκάρφωτο να της πεις πώς πέρασες τη μέρα σου, δεν πάτε διακοπές μαζί. Το να πάτε για ένα ποτό έξω το βράδυ – και πάλι πριν καταλήξετε σπίτι για σεξ – είναι ΟΚ. Οτιδήποτε άλλο, για καθαρά σεξουαλική σχέση, είναι μη αποδεκτό.

Πριν κλείσουμε το σημερινό άρθρο, δες το βίντεο:

Δε υπάρχει κάτι το μεμπτό στο να έχεις σχέσεις βασισμένες μόνο στο σεξ, φτάνει να συμφωνείτε και οι δυο σε αυτό και να μην έχετε προσδοκίες ότι αυτή η σχέση θα γίνει κάτι άλλο. Οφείλεις λοιπόν να είσαι ξεκάθαρος και να στηρίζεις τη θέση σου, αποφεύγοντας πιθανόν λάθη που διάβασες παραπάνω. Το θέμα είναι να περνάτε καλά και οι δυο και ακόμα περισσότερο αν έχετε χημεία στο σεξ, να συνεχίσετε να το απολαμβάνετε, χωρίς δεσμεύσεις.

Μάθε πως να απογειώσεις την αξία σου στο φλερτ και γίνε κορυφαίος στο σεξ. Δες εδώ.

Διάβασε το ββιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.