Πώς Να Μη Σπαταλάς Τα Χρήματά Σου Σε Ρούχα και Αξεσουάρ

Σε ποια ρούχα δεν αξίζει να σπαταλάς πολλά χρήματα;

Έχεις δει κάποιους ανθρώπους που φορούν ρούχα και αξεσουάρ που κοστίζουν 2 μισθούς αλλά τους είναι δύσκολο να αγοράσουν δεύτερο καφέ μέσα στην ημέρα επειδή μαζεύουν λεφτά για να πάρουν το επόμενο υπερφοβερο tshirt της καλύτερης μάρκας;

Ε μην είσαι αυτός.

Μπορείς να δεις τον Θέμη, μαζί με Χρήστο & Σπύρο και στην εκπομπή Apla + Andrika, το πρώτο podcast στην Ελλάδα αποκλειστικά για τον Άνδρα.
https://goo.gl/Bah6H6

Αν σου άρεσε το video και θες να δεις και άλλα κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ : https://goo.gl/Xrk1XX

Επίσης μπορείς να μας ακολουθήσεις στα παρακάτω μέσα:

FB : http://www.facebook.com/MenOfStylegr
INSTAGRAM : http://www.instagram.com/MenOfStyle.gr
NEWSLETTER : https://www.menofstyle.gr/newsletter
RSS : https://www.MenOfStyle.gr/feed

Δες το σε HD 1080. Και με υπότιτλους!

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.