Πώς να Μιλήσεις σε μια Γυναίκα στο Τηλέφωνο

Όταν πρόκειται να μιλήσεις στο τηλέφωνο με την γυναίκα που σου αρέσει, θα χρειαστεί να θυμάσαι κάποια απλά βήματα. Διάβασε τα σημαντικότερα.

Τι Να Πεις Σε Μια Γυναίκα Στο Τηλέφωνο

Η όμορφη γυναίκα που φλέρταρες, δέχτηκε να ανταλλάξετε τηλέφωνα και είσαι έτοιμος να την καλέσεις. Επιτέλους! Η τύχη σου χαμογέλασε. Ο ενθουσιασμός είναι στα ύψη, αλλά παράλληλα είσαι αγχωμένος: “Τι θα της πω;”

Σίγουρα όταν μιλάς στο τηλέφωνο με τον κολλητό σου, είναι μία τυπική και γνώριμη διαδικασία που δεν σε αγχώνει. Όταν όμως γνωρίζεις την κρισιμότητα της κλήσης, με μία όμορφη γυναίκα που σε ενδιαφέρει ερωτικά, είναι λογικό το άγχος να κάνει την εμφάνισή του.

Πριν όμως συνεχίσω, ας αναφέρω γιατί είναι απαραίτητο να πάρεις τηλέφωνο και να μιλήσετε, πέρα από τα μηνύματα που μπορεί να ανταλλάξετε.

Γιατί Να Καλέσω Τη Γυναίκα Στο Τηλέφωνο Και Να Μη Στείλω sms

τι να πω σε μια γυναίκα στο τηλέφωνο

Καταρχάς, αξίζει να σημειωθεί ότι το πλήθος των sms που ανταλλάζουν οι συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας σε παγκόσμιο επίπεδο έχει μειωθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια.

Το viber, το whatsapp και το facebook messenger, όπως και άλλες εφαρμογές όπως το instagram, το snapchat και το twitter, προσφέρουν ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ χρηστών δωρεάν, εφόσον έχεις wifi ή πρόγραμμα με δωρεάν δεδομένα στο κινητό σου.

Επομένως, το να μην έχεις smart phone με τις εφαρμογές αυτές, είναι ένα σαφές μειονέκτημα στις μέρες μας, καθώς οι γυναίκες τις χρησιμοποιούν κατά κόρον.

Προσωπικά, προτιμώ να στείλω πρώτα ένα μήνυμα στην κοπέλα που ανταλλάξαμε κινητά. Στη συνέχεια, αναλόγως πώς θα ανταποκριθεί, κρίνω πότε θα την καλέσω.

Το μήνυμα είναι ένας πιο έμμεσος τρόπος επικοινωνίας. Σου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις με μία κοπέλα, να της πεις αυτό που θέλεις, είτε μπορεί να μιλήσει εκείνη τη στιγμή είτε όχι. (θα διαβάσει το μήνυμά σου όταν θα μπορεί και θα απαντήσει σε δεύτερο χρόνο, αν δεν μπορεί άμεσα).

άμεση επικοινωνία με μια γυναίκα

Ωστόσο, ο σκοπός είναι να κανονίσω το πρώτο ραντεβού όταν θα καλέσω στο τηλέφωνο την κοπέλα. Είναι πιο άμεσο και η αμεσότητα σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως κερδίζει. Επίσης, ο όλος ρόλος των μηνυμάτων είναι να δημιουργήσω περισσότερη οικειότητα και έλξη ανάμεσά μας, ώστε να είναι πιο πρόθυμη όταν την καλώ να απαντά και να μου μιλάει.

Τι Μπορεί Να Πάει Στραβά Όταν Καλέσεις Τη Γυναίκα Στο Τηλέφωνο;

Εδώ συναντάμε δύο πολύ κλασσικές περιπτώσεις λαθών:

#1. Είσαι πολύ αγχωμένος. Ανησυχείς πολύ μήπως πάει κάτι στραβά, μήπως ακουστείς υπερβολικά επίσημος και τυπικός, προσέχεις υπερβολικά πολύ τον τόνο της φωνής σου και τα λόγια σου και η γυναίκα συνειδητοποιεί ότι είσαι αγχωμένος και ξενερώνει.

τόνος φωνής παίζει ρόλο

#2. Να προσπαθήσεις υπερβολικά να δείξεις άνετος και χαλαρός. Ως αποτέλεσμα, να φανείς ίσως λίγο αδιάφορος, αλαζόνας ή και δήθεν. Με αποτέλεσμα και πάλι η γυναίκα που σε ενδιαφέρει να ξενερώσει.

Για να αποφευχθούν λοιπόν αυτά τα δύο κοινά λάθη, καλό είναι να τηρήσεις μερικούς κανόνες, μερικά “πρέπει”, καθώς και μερικά “μη”.

Τι ΔΕΝ Πρέπει Να Κάνεις Όταν Καλέσεις Τη Γυναίκα Στο Τηλέφωνο

#1. Μην Προετοιμάσεις Κάποιον Διάλογο Για Να Μιλήσεις Με Τη Γυναίκα

τι να πεις σε μια γυναίκα

Καταλαβαίνω να έχεις άγχος να πεις αυτό που πρέπει και να το πεις σωστά. Κατανοώ επίσης τον φόβο ότι θα ξεμείνεις από λόγια και δεν θα ξέρεις τι να πεις μετά από ένα λεπτό. Ωστόσο, μην καταλήξεις στο να γράψεις σκονάκι με τι θα της πεις. Δεν προετοιμάζεσαι για μονόλογο σε συνέντευξη για θέατρο.

#2. Μην Της Μιλάς Στο Τηλέφωνο Με Τις Ώρες

Το σημαντικό ειδικά στο πρώτο τηλεφώνημα, είναι να την κάνω να νιώσει ότι δεν είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή. Θα πω κάτι του στιλ “έχω πέντε λεπτά διάλειμμα στη δουλειά και είπα να σε καλέσω”. Αν δω ότι το τηλεφώνημα πάει καλά, θα μιλήσω και λίγο παραπάνω.

Ωστόσο ο χρονικός περιορισμός στην αρχή της κλήσης βοηθά, πέραν του θέματος που μόλις ανέφερα, στο να μην την αγχώσει στην αρχή με την απορία “πόσο θα μου μιλήσει τώρα ο Χ;”

Δεν είναι ότι δεν θα θέλει να σου μιλήσει, τόσο το ότι δεν γνωρίζεστε καλά και μπορεί να νιώθει περίεργα και άβολα τα πρώτα δευτερόλεπτα που θα την καλέσεις. Αν είσαι άνετος και ευχάριστος, ωστόσο, θα το ξεπεράσει γρήγορα. Μετά την πρώτη κλήση δεν χρειάζεται να βάζεις χρονικό περιορισμό απαραίτητα.

Δες στο παρακάτω βίντεο πως να είσαι άνετος και με περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Όπως και να έχει, μην αναλωθείς με τις ώρες στο τηλέφωνο μαζί της. Μην είσαι υπερβολικά διαθέσιμος όποτε σε καλεί, γενικότερα, πέραν του πρώτου τηλεφωνήματος.

#3. Μην Προσπαθείς Υπερβολικά Να Σε Συμπαθήσει

Μην προσπαθείς όταν μιλάτε στο τηλέφωνο, να της δείξεις όλες τις πτυχές της προσωπικότητας και της συμπεριφοράς σου που θα έπρεπε να ερωτευτεί. Αυτός που είσαι, θα βγει στην επιφάνεια απλά μέσα από τη συζήτηση. Η υπερπροσπάθεια προκαλεί σχεδόν πάντα αρνητικά αποτελέσματα.

#4. Μην Προσπαθήσεις Να Δείξεις Κάτι Διαφορετικό Από Αυτό Που Είσαι

δείξε στη γυναίκα αυτο που είσαι

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη επεξήγηση, πιστεύω. Μην είσαι δήθεν.

Τι Πρέπει Να Κάνεις Όταν Μιλάς Με Τη Γυναίκα

#1. Προσπάθησε Να Είσαι Απλός

Δεν χρειάζονται εντυπωσιακές ατάκες. Απλές συζητήσεις, απλές κουβέντες. Ανταποκρίσου ανάλογα με το πώς αντιδρά σε αυτά που της λες. Προσπάθησε να είσαι φυσιολογικός, νορμάλ, χαλαρός και ο εαυτός σου.

#2. Κάνε Την Γυναίκα Να Νιώσει Άβολα Και Κάνε Την Να Γελάσει

γυναίκα στο τηλέφωνο

Αυτό που μου αρέσει να κάνω όταν μιλάω στο τηλέφωνο με μία γυναίκα, είναι να της κάνω ένα κομπλιμέντο αναπάντεχο, την ώρα που μιλάει, διακόπτοντάς την. Θα νιώσει άβολα και θα κομπλάρει (με την καλή έννοια, πάντα). Αμέσως, πριν προλάβει να αλλάξει συναισθηματική κατάσταση, θα την κάνω να γελάσει.

#3. Μείνε Αυθεντικός Με Τη Γυναίκα Και Πιστός Στα Ιδανικά Σου

Μη φοβάσαι να υπερασπιστείς τα πιστεύω σου, τις αξίες σου. Μην απολογηθείς για αυτά. Αυτή η στάση σου θα σε κάνει πιο ελκυστικό. Φυσικά, όχι μόνο όταν της μιλάς στο τηλέφωνο. Ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να διαφωνήσεις μαζί της. Δες και παρακάτω!

#4. Πάντα Να Κλιμακώνεις Τη Συζήτηση Στο Τηλέφωνο Και Να Παραμένεις Πρόκληση

Η γυναίκα λατρεύει τις προκλήσεις και ξενερώνει με το δεδομένο. Ωστόσο δεν πρέπει να το παρακάνεις, ούτε όμως και να συζητάς χωρίς η συζήτηση να καταλήγει κάπου.

θα συναντηθείτε

Μην ξεχνάς πως ο χρόνος που επενδύεις με μία γυναίκα στο τηλέφωνο, είναι για να την κάνεις να θέλει να σου ξαναμιλήσει, αλλά και να θέλει να συναντηθείτε ξανά. Το τηλέφωνο είναι ένα μέσο που σε βοηθά να επικοινωνήσεις μαζί της για να συναντηθείτε. Όχι για να μείνετε στην τηλεφωνική επικοινωνία.

Συμπερασματικά, η τηλεφωνική επικοινωνία είναι ένας τρόπος να σπάσεις τον πάγο πριν από το επικείμενο πρώτο ραντεβού. Άρα οφείλεις να κάνεις καλή εντύπωση, αλλά και να είσαι ο εαυτός σου. Για να σε εκτιμήσει η γυναίκα που σου αρέσει και να νιώσει αργότερα έλξη για σένα χρησιμοποίησε το χιούμορ και το συναίσθημα. Θα δεις αμέσως τη διαφορά στα ερωτικά σου αποτελέσματα.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Προσέγγισε με επιτυχία τις ωράιες γυναίκες. Δες εδώ.

Διάβασε το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας. Βρες το εδώ.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.
Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.