Πώς να ΜΗΝ Φαίνεσαι Δεδομένος στις Όμορφες Γυναίκες

Πώς να ΜΗΝ Φαίνεσαι Δεδομένος στις Όμορφες Γυναίκες

Πώς Να Μην Είσαι Δεδομένος Στις Όμορφες Γυναίκες

Πολύ συχνά υπάρχει ο φόβος να μην φανείς δεδομένος στις όμορφες γυναίκες με τις οποίες συναναστρέφεσαι. Κάποιοι άντρες μάλιστα έχουν αυτό το θέμα αρκετά συχνά: Οι γυναίκες με τις οποίες φλερτάρουν τους θεωρούν δεδομένους.

Ενώ όλες οι γυναίκες θέλουν να νιώθουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη για τον άντρα που έχουν επιλέξει, καμία δεν θέλει να είναι δίπλα σε κάποιον που ξέρει σίγουρα ότι τον έχει. Και ισχύει και το αντίθετο. Κανένας άντρας δεν θέλει να βρίσκεται δίπλα σε μια γυναίκα που είναι δεδομένη.

Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίσουμε τα σημεία στα οποία υστερούμε και τα οποία μας κάνουν να φαινόμαστε δεδομένοι.

Δεν χρειάζεται να το παίζουμε σκληροί ή απόμακροι προκειμένου να μην φανούμε δεδομένοι. Αντίθετα, χρειάζεται να ακολουθήσουμε κάποια απλά βήματα, όπως τα παρακάτω.

όμορφη γυναίκα

#1. Η Συμπεριφορά Σου Απέναντι Στις Όμορφες Γυναίκες Είναι Που Μετράει

Αρχικά, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Η συνολική σου συμπεριφορά είναι που μετράει και που καθορίζει το εάν θα φαίνεσαι δεδομένος ή όχι, και όχι η κάθε σου πράξη.

Εάν για παράδειγμα μια γυναίκα σε καλέσει σε ένα πάρτι κι εσύ αρνηθείς να πας για να μην φανείς δεδομένος, τότε αντιδράς υπερβολικά.

Εάν πας στο πάρτι δεν θα φανείς δεδομένος. Η συνολική σου συμπεριφορά στο πάρτι είναι που μετράει.

#2. Όταν Μιλάς Σε Μια Όμορφη Γυναίκα, Μην Περιμένεις Την Επιβεβαίωσή Της

Μια συμπεριφορά που σε κάνει να φαίνεσαι δεδομένος στις όμορφες γυναίκες είναι το να περιμένεις αποδοχή και επιβεβαίωση για τις πράξεις σου από τη γυναίκα.

Αυτό μπορεί να το κάνεις με διάφορους τρόπους και παίζει ρόλο το βλέμμα σου, οι εκφράσεις σου, η γλώσσα σώματός σου και η τονικότητα της φωνής σου την ώρα που μιλάς.

Επομένως, θα πρέπει να μπεις σε μια νοοτροπία στην οποία δεν έχεις ανάγκη την αποδοχή και την επιβεβαίωση της γυναίκας.

#3. Μην Στέλνεις Διαρκώς Μηνύματα Στη Γυναίκα

Μια ακόμα συμπεριφορά που σε κάνει να φαίνεσαι δεδομένος είναι το να επιδιώκεις διαρκώς να επικοινωνείς μαζί της.

Ενώ το να ενδιαφέρεσαι και να της το δείχνεις είναι ελκυστικό, το να της στέλνεις διαρκώς μηνύματα και να θέλεις να μιλάτε συνέχεια σε κάνει να φαίνεσαι δεδομένος στις όμορφες γυναίκες. Δείχνει ότι δεν έχεις προσωπική ζωή και ότι “γαντζώνεσαι” από τη γυναίκα.

Φυσικά, ενδέχεται να είναι η γυναίκα εκείνη που θέλει να μιλάτε συνέχεια. Δες το επεισοδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika σχετικά με το πώς να διαχειριστείς αυτήν την κατάσταση.

Επομένως, αποδέξου ότι είστε ξεχωριστοί άνθρωποι και ότι έχετε ξεχωριστές ζωές, κατά τις οποίες θα υπάρχουν και στιγμές μέσα στη μέρα που δεν θα μιλάτε.

#4. Μην Λες Σε Όλα Ναι Και Μην Υποχωρείς Διαρκώς

Μια άλλη συμπεριφορά που δείχνει ότι είσαι δεδομένος είναι ότι λες να σε όλα και υποχωρείς στα πάντα.

Για παράδειγμα, ας πούμε ότι μια γυναίκα έχει ακυρώσει σε έναν άντρα πέντε φορές το ραντεβού τους. Εάν ο άντρας δεν της πει ποτέ τίποτα και λέει διαρκώς ναι στο να βγουν, δείχνει ότι είναι δεδομένος.

Το καλύτερο σε αυτήν την περίπτωση είναι να της πει ξεκάθαρα ότι τον ενοχλεί αυτή η συμπεριφορά και να θέσει τα όριά του.

Το αντίστοιχο ισχύει και για κάθε παρόμοια κατάσταση. Είναι πολύ σημαντικό να θέτεις ξεκάθαρα τα όριά σου και να “πατάς πόδι” όπου χρειάζεται προκειμένου να μην φανείς δεδομένος.

#5. Μην Υπερπροσπαθείς Όταν Συναναστρέφεσαι Με Όμορφες Γυναίκες

Το πέμπτο λάθος που κάνουν πολλοί και που πρέπει να αποφύγεις είναι ότι υπερπροσπαθούν να κερδίσουν μια γυναίκα.

Αυτό μπορεί να συμβαίνει με διάφορους τρόπους.

Από το να την παίρνεις διαρκώς τηλέφωνο μέχρι το να βρίσκεστε συνέχεια ή να εκδηλώνεις εξ αρχής με πολύ έντονο τρόπο τα συναισθήματά σου. Μπορεί επίσης να της κάνεις συνέχεια δώρα ή να συγχωρείς κάθε άσχημη συμπεριφορά. Ή ακόμα, ίσως τρέχεις να την βρεις όπου κι αν είναι και όπου κι αν σου πει.

Σε κάθε περίπτωση, η υπερπροσπάθεια είναι μη ελκυστική και σε κάνει να φαίνεσαι δεδομένος.

όμορφη γυναίκα

#6. Κάνε Αυτό Που Σου Αρέσει

Μια συμπεριφορά που είναι ελκυστική και θα σε κάνει να μην φαίνεσαι δεδομένος στη όμορφες γυναίκες είναι το να κάνεις αυτό που σου αρέσει, χωρίς μετά να απολογείσαι για αυτό.

Αυτό σημαίνει ότι, εάν εσύ νιώθεις την ανάγκη να βγεις μια βόλτα με τους φίλους σου ή να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι, θα το κάνεις. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για το να έχεις το θάρρος να λες αυτό που θέλεις χωρίς να φοβάσαι ή να σκέφτεσαι τι θα πουν οι άλλοι και η γυναίκα.

Είναι η δύναμη του να υποστηρίζεις τον εαυτό σου που σε κάνει ελκυστικό και όχι δεδομένο.

#7. Δώσε Στη Γυναίκα Λίγο Χώρο Και Χρόνο

Μια κορυφαία κίνηση και συμπεριφορά που θα σε κάνει να μην φαίνεσαι δεδομένος είναι το να δώσεις στη γυναίκα το χώρο της και τον χρόνο της.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα είστε κάθε μέρα και όλη μέρα μαζί, καθώς και ότι θα έχει χρόνο για τον εαυτό της και τους φίλους της.

Σημαίνει επίσης ότι ίσως αργεί να απαντήσει σε κάποια μηνύματα γιατί μπορεί να ασχολείται με κάτι άλλο.

Ένας άντρας που πιέζει μια γυναίκα να βρίσκονται ή θέλει να είναι διαρκώς πάνω από το κινητό δείχνει ανασφάλεια και τελικά φαίνεται ότι ο ίδιος δεν έχει ενδιαφέρουσα ζωή και ότι είναι δεδομένος.

Με το να δώσεις στη γυναίκα τον χώρο και τον χρόνο της δείχνεις ότι έχεις κι εσύ τη ζωή σου και ότι χρειάζεσαι κι εσύ αντίστοιχα χώρο και χρόνο για να ασχοληθείς με τα δικά σου.

Ο Θέμης στο βίντεό του αναλύει εξαιρετικά όλους τους τρόπους και τις συμπεριφορές που κάνουν κάποιον να φαίνεται δεδομένος στη γυναίκα που του αρέσει. Δες το βίντεό του και μάθε πώς να το αποφύγεις μια και καλή.

Κλείνοντας, είναι σημαντικό να πούμε ότι όλες αυτές οι συμπεριφορές αποκτούνται και δημιουργούνται με τον καιρό και ότι δεν χρειάζεται να τις κάνεις καταναγκαστικά και πιεστικά.

Αρκεί να αντιληφθείς την αξία σου και το πόσο δυνατός είσαι.

Συνήθως, εκείνοι που φαίνονται δεδομένοι είναι εκείνοι που έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση και υπερπροσπαθούν προκειμένου να αποδείξουν στη γυναίκα ότι αξίζουν. Δεν έχεις ανάγκη κάτι τέτοιο.

Να πατάς στα πόδια σου και να μην φοβάσαι ότι θα χάσεις τη γυναίκα.

Άλλωστε, κι εκείνη έχει επιλέξει να είναι μαζί σου.

Επομένως, όσο περισσότερο αυτοπεποίθηση αποκτήσεις, τόσο λιγότερο δεδομένος θα φαίνεσαι.

 

Θέλεις να αποκτήσεις τώρα αυτό που σου αξίζει στον ερωτικό τομέα; Μην χάνεις χρόνο. Δες αυτό.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.