Πώς Να Μην Της Παίρνεις Συνέντευξη

Κάνε Έξυπνες Ερωτήσεις Χωρίς Να Της Παίρνεις Συνέντευξη

“Καλά, μου παίρνεις συνέντευξη;”

Πόσες φορές σου έχει τύχει ενώ προσεγγίζεις μια γυναίκα, να σου κόβει την φόρα με αυτή την ερώτηση;

Γενικά καταλαβαίνεις ότι είναι μια ερώτηση που δε θες να ακούσεις.  Δεν είναι ωφέλιμο να αισθάνεται η γυναίκα σε κανένα στάδιο του φλερτ πώς της παίρνεις συνέντευξη.

Γιατί όμως καταλήγει μια προσέγγιση σε αυτό το στάδιο;

Θα εκπλαγείς, αλλά δεν είναι μόνο το είδος των ερωτήσεων, είναι και ο τρόπος με τον οποίο τις θέτεις.

Αλλά φυσικά, παίζουν και άλλοι παράγοντες τον ρόλο τους!

Πώς λοιπόν μπορείς να αποφύγεις κάτι τέτοιο;
Υπάρχουν κανόνες που πρέπει να ακολουθείς όταν προσεγγίζεις μια γυναίκα;

Και είναι δυνατόν ενώ τους ακολουθείς όλους, να συμπεριφέρεται ακόμα σαν να της παίρνεις συνέντευξη;

Η πρώτη προσέγγιση είναι πολύ σημαντική για την εξέλιξη της γνωριμίας. Είναι φυσιολογικό να θες να κάνεις ερωτήσεις και να μάθεις πράγματα για την γυναίκα που έχεις απέναντί σου. Πώς όμως μπορείς να το κάνεις αυτό, και να μη δημιουργείται η αίσθηση της συνέντευξης;

Υπάρχουν μαγικές συνταγές ή απλά αρκεί να είσαι ο εαυτός σου, όμως καλύτερος;

Στο πρώτο ραντεβού, είναι πιο σημαντικό το να ακούς παρά το να μιλάς στη συζήτηση. Είναι αυτό που ξεχωρίζει ένα απλό πρώτο ραντεβού από ένα αξέχαστο πρώτο ραντεβού.

Στην αρχή, φυσικά, θα χρειαστεί να μιλάς εσύ περισσότερο ώστε να χαλαρώσει και να σου ανοιχτεί. Το ιδανικό στην αρχή είναι να μιλάς εσύ το 90% κι εκείνη το 10%. Δεν είναι συνέντευξη.

Στην μέση του ραντεβού η συζήτηση πρέπει να μοιράζεται 50-50%.

Από ένα σημείο και μετά, όταν έχει αναπτυχθεί αρκετή οικειότητα, το ιδανικό είναι να μιλάς 10% εσύ και 90% εκείνη.

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να διακόπτεις ούτε να μιλάς μόνο εσύ. Κάνε τις πολλές ερωτήσεις για να κρατήσεις το ενδιαφέρον.

Με το να μιλάς συνέχεια και να διακόπτεις είναι σαν να της υπενθυμίζεις ότι δεν είναι σημαντική και ότι το επίκεντρο του ραντεβού είσαι εσύ. Αλλά θυμίσου ότι δεν της παίρνεις συνέντευξη.

Ο Θέμης σήμερα έχει τις απαντήσεις και είναι έτοιμος να τις μοιραστεί μαζί σου!
Μην ξεχάσεις να μας γράψεις και την δική σου εμπειρία στα σχόλια!

Αν σου άρεσε το video, στείλε το σε κάποιον φίλο σου που πιστεύεις πως θα τον βοηθήσει για να μάθει πως να κάνει μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, χωρίς να φαίνεται ότι παίρνει συνέντευξη. Φυσικά αν θες να δεις και άλλα κάνε Subscribe στο κανάλι μας πατώντας εδώ.

Γνώρισε τον Θέμη από κοντά (Δωρεάν Συνεδρία). Δες εδώ.

Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Ανδρικής Εξέλιξης. Δες εδώ

Στείλε τις απορίες σου και θα απαντήσουμε άμεσα. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.