Πώς να Προετοιμαστείς Κατάλληλα για το Πρώτο Ραντεβού

Για να κάνεις ένα ραντεβού που θα κάνει θραύση, θα χρειαστεί να γνωρίζεις πώς να προετοιμαστείς κατάλληλα. Διάβασε πώς θα το κάνεις.

Συγχαρητήρια! Αφού προσέγγισες μια γυναίκα και ανταλλάξατε τηλέφωνα και μερικά μηνύματα, κατάφερες να κανονίσεις το πρώτο σας ραντεβού. Είναι πολύ λογικό να είσαι αγχωμένος και να θέλεις να προετοιμαστείς με τον καλύτερο τρόπο, ώστε το ραντεβού να πάει καλά.

Πού θα πάτε, τί πρέπει να κάνετε και άλλα πολλά είναι αυτά που θα διαβάσεις στο σημερινό άρθρο. Οι συμβουλές μας θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση που μπορεί να βρίσκεσαι. Όχι απαραίτητα γιατί δεν ξέρεις τι να κάνεις. Αλλά είναι πιθανόν να κολλήσεις εκείνη τη στιγμή που θα σου πει το”ναι” για το ραντεβού.

Αρχικά, χαλάρωσε για να χαλαρώσει μετά κι εκείνη μαζί σου. Καλό είναι να είσαι ο εαυτός σου, έτσι όπως σε γνώρισε όταν την προσέγγισες και δημιουργήθηκε το ενδιαφέρον και η έλξη.

Πάνω από όλα, ένα πετυχημένο πρώτο ραντεβού θα φέρει και ένα δεύτερο ραντεβού.
Σε αυτό το άρθρο θα αναλύσουμε όλα τα βήματα για ένα επιτυχημένο πρώτο ραντεβού.

#1. Αποφάσισε Πού θα Πάτε
Για να κάνεις ένα ραντεβού που θα κάνει θραύση, θα χρειαστεί να γνωρίζεις πώς να προετοιμαστείς κατάλληλα. Διάβασε πώς θα το κάνεις.

Το κυριότερο είναι να αποφασίσεις σε ποιο μέρος θα πάτε και τι θα κάνετε. Από τις έως τώρα συζητήσεις σας, μπορεί να έχεις μια ιδέα για το τι της αρέσει. Όπως και να έχει όμως, προσπάθησε να κάνεις κάτι πρωτότυπο και κάτι με το οποίο θα περάσετε ωραία.

Οι γυναίκες προτιμούν τους  άντρες που παίρνουν πρωτοβουλίες και δεν ντρέπονται να προτείνουν τις ιδέες τους, οι οποίες μπορεί να είναι αμέτρητες, από ένα δείπνο ή ποτό, αν είσαι παραδοσιακός τύπος, έως πιο περιπετειώδεις δραστηριότητες, όπως paintball, πεζοπορία ή οτιδήποτε άλλο.

Το σημαντικό βέβαια είναι να περάσετε καλά και οι δύο, ώστε να μην δεις τα σημάδια που σημαίνουν ότι ένα ραντεβού δεν πάει καλά, για τα οποία μπορείς να μάθεις στο παρακάτω:

#2. Κανόνισε Τις Λεπτομέρειες Εγκαίρως
Για να κάνεις ένα ραντεβού που θα κάνει θραύση, θα χρειαστεί να γνωρίζεις πώς να προετοιμαστείς κατάλληλα. Διάβασε πώς θα το κάνεις.

Όταν αποφασίσεις το μέρος για το ραντεβού σου, σκέψου την ώρα και πρότεινε την στην γυναίκα. Εννοείται ότι πρέπει να λάβεις υπ’ όψιν σου και το δικό της πρόγραμμα και να ξεκαθαρίσεις μαζί της τις λεπτομέρειες, για το πώς και πού θα βρεθείτε, ώστε να μην υπάρξουν μπερδέματα.

Θα την πάρεις από κάπου με το αυτοκίνητο ή θα σε πάρει εκείνη; Θα βρεθείτε σε κάποια έξοδο του μετρό; Ξεκαθαρίστε εξ’ αρχής ώρα και μέρος.

Επίσης, ενημέρωσε την σχετικά με το τι πρόκειται να κάνετε στο ραντεβού, ώστε να ξέρει και εκείνη πώς να προετοιμαστεί, τι να φορέσει και να οργανώσει τον χρόνο της.

Αν τώρα, τα κανονίσετε όλα και σου ακυρώσει το ραντεβού τελευταία στιγμή, μπορείς να δεις παρακάτω, πώς να διαχειριστείς μια τέτοια κατάσταση:

#3. Καθάρισε Το Αυτοκίνητο Για Το Ραντεβού


ραντεβου

Αν κανονίσεις να βγείτε με το αυτοκίνητο σου φρόντισε να είναι καθαρό. Όπως και με την εμφάνιση σου, έτσι και ένα καθαρό και μυρωδάτο αυτοκίνητο θα κάνει μια καλή πρώτη εντύπωση.

Δεν παίζει ρόλο τι αυτοκίνητο έχεις, αλλά αν είναι βρώμικο και μέσα επικρατεί ένα χάος, σίγουρα δεν θα κάνει καλή εντύπωση.

Εκτός αυτού, δεν ξέρεις πού μπορεί να καταλήξει το πρώτο ραντεβού, που σημαίνει ότι ίσως βρεθείτε να κάνετε σεξ σε αυτό, οπότε, όπως καταλαβαίνεις πρέπει να είναι καθαρό.

#4. Κάνε Μπάνιο Και Πρόσεξε Τις Λεπτομέρειες Στο Grooming
GROOMING

Εννοείται ότι στο πρώτο, αλλά και στα επόμενα, ραντεβού πρέπει να είσαι καθαρός και περιποιημένος. Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά, όπως γνωρίζεις.

Πριν το ραντεβού κάνε ένα μπάνιο, κόψε τα νύχια, ξυρίσου ή τριμάρισε τα γένια, βούρτσισε τα δόντια σου και βάλε κολόνια. Η καθαριότητα, εκτός από μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση, θα σε κάνει να έχεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

#5. Φόρεσε Απίστευτα Ρούχα Για Το Ραντεβού


ΡΟΥΧΑ

Φόρεσε κάτι που να ταιριάζει στην περίσταση, χωρίς να το παρακάνεις. Ότι και αν επιλέξεις πρέπει να δείχνει ωραίο πάνω σου και να μην υπονομεύει το στυλ σου.

Μην ξεχνάς ότι ο τρόπος που ντύνεσαι, δείχνει το πόσο ενδιαφέρεσαι για τον εαυτό σου και αυτό έχει σημαντική επίπτωση στις σχέσεις και στον τρόπο που σε βλέπει μια γυναίκα.

#6. Προετοιμάσου Ψυχολογικά ΓιαΤο Ραντεβού
θα χρειαστεί να γνωρίζεις πώς να προετοιμαστείς κατάλληλα

Το πρώτο ραντεβού με μια γυναίκα μπορεί να σε αγχώνει. Δεν είσαι ο μόνος. Όλοι οι άντρες αγχώνονται στην προσπάθεια τους να κάνουν την καλύτερη εντύπωση και να δημιουργήσουν τις συνθήκες για το ιδανικό ραντεβού.

Αυτό το άγχος μπορεί να αντιμετωπιστεί εύκολα. Κατ’ αρχάς, πρέπει να σκεφτείς ότι αφού προσέγγισες την γυναίκα και κανόνισες ραντεβού μαζί της, σημαίνει ότι υπάρχει και από μέρους της ενδιαφέρον, άρα έχεις ήδη κάνει ένα σημαντικό βήμα.

Αν ακόμη νιώθεις αγχωμένος, κάνε λίγη γυμναστική, για να χαλαρώσεις και άκουσε μουσική που θα σε κάνει να αισθανθείς ευδιάθετος.

#7. Προετοίμασε Μερικές Ερωτήσεις Και Μερικές Ιστορίες Για Να Πεις
ιστοριες

Ένα μεγάλο μέρος του άγχους πριν το ραντεβού βασίζεται στο γεγονός ότι ανησυχείς πως δεν θα έχεις τι να συζητήσεις, καθώς και στο ότι φοβάσαι την αμηχανία και τις σιωπές.

Μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτό το άγχος, αν σκεφτείς μερικές ερωτήσεις που θα μπορούσες να κάνεις για να προωθήσεις την συζήτηση με την γυναίκα και αν σκεφτείς μερικές ενδιαφέρουσες ιστορίες που μπορείς να της διηγηθείς.

#8. Ξεκίνησε Εγκαίρως Και Φρόντισε Να Είσαι Στην Ώρα Σου
ωρα

Είναι πολύ εκνευριστικό όταν ξεκινάς για ένα ραντεβού και πέφτεις σε κίνηση στους δρόμους και ο άλλος αναγκάζεται να σε περιμένει.

Φρόντισε να ενημερωθείς για την κατάσταση στους δρόμους, κάτι που είναι εύκολο πλέον με την χρήση της τεχνολογίας και μπορείς να το κάνεις με το smartphone σου και βέβαια ξεκίνησε εγκαίρως, ώστε να είσαι στην ώρα σου.

Αν βέβαια πρόκειται να αργήσεις στο ραντεβού και δεν μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό, ενημέρωσε την κοπέλα εγκαίρως.
Δεν είναι ευγενικό να την αφήσεις να σε περιμένει με τις ώρες και σίγουρα δεν θα σου άρεσε και εσένα, αν σου το έκανε εκείνη, ειδικά στο πρώτο ραντεβού.

Τέλος, ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές θα προετοιμαστείς με τον καλύτερο τρόπο για το επικείμενο ραντεβού σου, σε κάθε επίπεδο και θα είσαι έτοιμος για ένα απίστευτο πρώτο ραντεβού. Είναι αυτό που θα σου δώσει τις καλύτερες πιθανότητες να ακολουθήσει και δεύτερο!

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Έφθασε το πρώτο ραντεβού, το σημαντικό είναι να αποφύγεις τα βασικά λάθη και εδώ θα βρεις πώς να το κάνεις.

Διάβασε το βιβλίο Άνδρας Αξίας. Δες εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.