Πώς Να Σε Θέλει Σαν Τρελή! (5 Συμπεριφορές)

Θέλεις να σε θέλει σαν τρελή;

Θέλεις κι εσύ μια γυναίκα που να σε θέλει πραγματικά και να στο δείχνει;

Εάν ναι, τότε αυτό είναι ένα βίντεο που φτιάχτηκε για εσένα!

Σήμερα θα μάθεις τις 5 συμπεριφορές που μπορείς κι εσύ να υιοθετήσεις ώστε να την κάνεις να σε θέλει.

Μην ανησυχείς, δεν είναι κάτι πολύπλοκο ή δύσκολο. Στην πραγματικότητα είναι οι συμπεριφορές που πρέπει να υιοθετήσεις γενικά απέναντι σε μια γυναίκα ώστε να δείχνεις την πραγματική σου αξία.

Να μπορείς δηλαδή σε κάθε περίσταση να προβάλεις τα σωστά κριτήρια, να έχεις υψηλά στάνταρ και να τα αναδεικνύεις, να ξέρεις πώς και σε ποιον βαθμό να δείχνεις διαθεσιμότητα.

Όταν γνωρίζεις μια γυναίκα, ο στόχος σου είναι να δημιουργήσεις χημεία. Επίσης, να κάνεις τη γυναίκα απέναντί σου να νιώσει έλξη για σένα και να επιθυμεί συνέχεια στη γνωριμία σας. Ένας τρόπος είναι να την κάνεις να σε δει σαν έναν άντρα που ξεχωρίζει από τους άλλους.Έτσι μπορεί να καταλήξει να σε θέλει σαν τρελή.

Για αρχή, πρέπει να έχεις την κατάλληλη στάση / γλώσσα σώματος, καλή επαφή με τα μάτια και τονικότητα φωνής. Πρέπει επίσης να ανταποδώσεις συναισθηματικά στη συζήτηση, δημιουργώντας έτσι ισορροπία και να ανακαλύψει και το δικό σου ενδιαφέρον. Ταυτόχρονα, πρέπει να κρατάς ένα vibe διασκέδασης και πρόκλησης στη συζήτηση, μην την κάνεις μελό.

Με λίγα λόγια, χρειάζεται προετοιμασία για να γίνεις ο καλύτερος!

Δες το video στο κανάλι μας στο YouTube

Μείνει μέχρι το τέλος του video και γράψε μας στα σχόλια εάν έχεις ήδη υιοθετήσει κάποια από αυτές τις συμπεριφορές και τι αποτέλεσμα είδες.

Φυσικά να θυμάσαι ότι η προσωπική σου αλήθεια είναι αυτή που θα σου δείξει τον δρόμο.
Και ένα καλό σημείο εκκίνησης είναι από εδώ

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.