Πώς να της Κάνεις Ερωτικό Μασάζ που δεν θα Ξεχάσει Ποτέ!

Αν θέλεις να της κάνεις ένα μασάζ που να είναι αισθησιακό και ταυτόχρονα να την χαλαρώνει, τότε διάβασε το συγκεκριμένο άρθρο.

Οι γυναίκες δίνουν μεγάλη σημασία στα προκαταρκτικά και το αισθησιακό μασάζ σώματος είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να τη διεγείρεις. Είτε είναι το πρώτο σας ραντεβού, είτε έχετε σχέση χρόνια, ένα καλό μασάζ θα την χαλαρώσει, θα την κάνει να αισθανθεί όμορφα στα χέρια σου και θα της μείνει αξέχαστο.

Έτσι και αλλιώς, υπάρχει περίπτωση το μασάζ να οδηγήσει και στο σεξ, είτε αυτό είναι πρώτο είτε δεύτερο ραντεβού, όπως μπορείς να δεις στην συζήτηση μας στο επεισόδιο από το ελληνικό podcast Apla+Andrika:

Προτού ξεκινήσεις το μασάζ πρέπει να μάθεις τα βασικά συστατικά που απαιτούνται. Στόχος είναι να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα και να την ευχαριστήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

#1. Η Κατάλληλη Διάθεση
μασάζ

Το σημαντικότερο βήμα στο ερωτικό μασάζ είναι να φτιάξεις το κλίμα. Το μασάζ είναι ερωτικό, που σημαίνει ότι πρέπει να αισθάνεστε και οι δύο άνετα. Φτιάξε ένα ωραίο, ρομαντικό περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό και κεριά και ετοίμασε το σημείο στο οποίο θα της κάνεις το μασάζ.

Αυτό μπορεί να είναι φυσικά το κρεβάτι, αλλά ακόμη και το πάτωμα ή και ένα τραπέζι (εκτός αν έχεις ειδικό κρεβάτι για θεραπευτικό μασάζ σώματος, όπως αυτά που έχουν οι επαγγελματίες για το θεραπευτικό μασάζ).

Αν πρόκειται απλά να της κάνεις ένα αισθησιακό ερωτικό μασάζ στα χέρια ή στο κεφάλι, ακόμη και μια καρέκλα ή ένας καναπές είναι αρκετά.

#2. Μουσική
μασάζ

Η μουσική κατέχει ένα κρίσιμο μέρος της διαδικασίας και βοηθά πολύ στην δημιουργία ερωτικής ατμόσφαιρας. Αυτό σημαίνει ότι ο αγαπημένος σου δίσκος νορβηγικού black metal δεν κάνει, επομένως θα πρέπει να κινηθείς σε κάτι πιο χαλαρό, όπως blues, soul ή κλασσική μουσική.

Μπορείς επίσης να βρεις ήχους της φύσης, όπως ποτάμια ή βροχή. Μια αναζήτηση στο youtube θα σε βοηθήσει να βρεις την μουσική υπόκρουση που θα ταιριάξει στην βραδιά σου.

#3. Λάδι για Μασάζ
μασάζ

Το ειδικό λάδι για μασάζ είναι το κύριο συστατικό. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία λαδιού με πολλές και διαφορετικές μυρωδιές, από βανίλια και καρύδα, μέχρι αμυγδαλέλαιο και άρνικα. Το αμυγδαλέλαιο είναι από τα πιο δημοφιλή. Δεν απορροφάται εύκολα, που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να το ανανεώσεις συνεχώς και είναι αρκετά ελαιώδες ώστε να γλιστράει.

Επίσης υπάρχουν και τα αιθέρια έλαια που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να αρωματίσεις στο χώρο.

Δοκίμασε μερικά διαφορετικά μέχρι να βρεις ποιο σου αρέσει περισσότερο. Λάδι για μασάζ μπορείς να βρεις σε καταστήματα με είδη για spa, σε φαρμακεία και αλλού.

Τεχνικές Ερωτικού Μασάζ
Αν θέλεις να της κάνεις ένα μασάζ που να είναι αισθησιακό και ταυτόχρονα να την χαλαρώνει, τότε διάβασε το συγκεκριμένο άρθρο.

Υπάρχουν μερικές τεχνικές μασάζ για όλο το σώμα ( full body massage), τις οποίες μπορείς να δοκιμάσεις.

#1. Μασάζ Shiatsu

Το μασάζ Shiatsu είναι μια τεχνική που χρησιμοποιείται στην Ιαπωνία και είναι εύκολο να την μάθεις.

Ασκείς πίεση σε ένα συγκεκριμένο σημείο και κάνεις αργές κυκλικές κινήσεις. Προσοχή, στο μέγεθος της πίεσης, ώστε να μην προκαλέσεις πόνο.

#2. Συμπίεση

Η συμπίεση είναι ακόμη μια συνηθισμένη τεχνική μασάζ. Βασικά πιέζεις μια περιοχή, αυξάνοντας έτσι την ροή του αίματος και χαλαρώνοντας τους μύες.

Συνήθως με την συμπίεση ξεκινά το μασάζ, σαν μια μορφή προθέρμανσης.

#3. Χτυπήματα

Η τεχνική των χτυπημάτων περιλαμβάνει ελαφριά χτυπήματα σε μέρη του σώματος της. Κράτησε τα δάχτυλα ενωμένα και τις παλάμες σε πλήρη επαφή με το σημείο του σώματος που θέλεις να της κάνεις μασάζ.

#4. Τριβή

Η τεχνική της τριβής βρίσκει εφαρμογή στα χέρια και στα πόδια. Δεν χρειάζεται λάδι, γιατί δημιουργείται μεγάλη τριβή μεταξύ του χεριού σου και του σώματος της.

Με την τεχνική της τριβής εστιάζεις σε ένα μικρό τμήμα και ασκείς σταθερή πίεση, χωρίς να βάζεις πολλή δύναμη.

#5. Η Τεχνική του Πλάστη

Η συγκεκριμένη τεχνική είναι ιδανική για σημεία με λίπος, όπως τα οπίσθια. Η κίνηση είναι παρόμοια με αυτή που κάνει ο φούρναρης όταν πλάθει το ψωμί. Πρώτα πιέζεις προς τα κάτω και μετά προς τα πάνω.

Οι παραπάνω τεχνικές μπορούν να εναλλάσσονται από σημείο σε σημείο.

Τώρα που ξέρεις τις βασικές τεχνικές για το μασάζ, ας δούμε λίγες λεπτομέρειες ακόμη για κάθε σημείο του σώματος της χωριστά:

#1. Το κεφάλι
κεφάλι

Το μασάζ του κεφαλιού μπορεί να είναι εξαιρετικά χαλαρωτικό και προσφέρει ανακούφιση από το άγχος. Κυρίως όμως, μπορεί να σε βοηθήσει στην περίπτωση που δεν υπάρχει ακόμη οικειότητα και αυτά είναι τα πρώτα σας αγγίγματα.

Μπορείς να της κάνεις μασάζ στο κεφάλι σε οποιαδήποτε βολική για εκείνη καθιστή θέση. Ξεκίνησε με το μέτωπο της και προχώρησε προς τα μαλλιά της εφαρμόζοντας απαλή πίεση συνεχίζοντας σε όλο της το κεφάλι για όσο θέλεις και για όσο την βλέπεις ότι το απολαμβάνει.

#2. Μέση, Ώμοι και Αυχένας
μέση

Αυτά τα τρία σημεία είναι που έρχονται πρώτα στο μυαλό όταν κάποιος ακούει την λέξη «μασάζ» και είναι λογικό, μιας και είναι τα σημεία που χαλαρώνουν περισσότερο με το μασάζ.

Η γυναίκα πρέπει να είναι ξαπλωμένη με γυμνή την πλάτη. Βάζεις λάδι στα χέρια σου και το ζεσταίνεις, προτού το εφαρμόσεις στο σώμα της. Ξεκίνησε με απαλά χτυπήματα στην μέση, ψηλά και χαμηλά και συνέχισε με Shiatsu και πλάσιμο στους ώμους, προχωρώντας σταδιακά προς τον αυχένα.

#3. Οπίσθια
οπίσθια

Η περιοχή των οπισθίων είναι μια ερωτογενής περιοχή.

Μάλιστα, μπορείς να τσεκάρεις το αιώνιο Debate ανάμεσα στα οπίσθια και το στήθος παρακάτω:

Κάνε κυκλικές κινήσεις και αύξησε σταδιακά την πίεση, όσο καλύπτεις μεγαλύτερο μέρος. Στην συνέχεια εφάρμοσε την τεχνική του πλάστη, χωριστά σε κάθε πλευρά. Θα την δεις να το απολαμβάνει ιδιαίτερα και να ζεσταίνεται για την συνέχεια.

#4. Πόδια
πόδια

Το μασάζ στα πόδια μπορεί να είναι ιδιαίτερα απολαυστικό και χαλαρωτικό. Άσκησε πίεση στις γάμπες και στους μηριαίους δικέφαλους της και συνέχισε με τα πέλματα, κάνοντας πάντα απαλές κινήσεις.

Θα δεις από τις αντιδράσεις της πόση δύναμη χρειάζεται να βάζεις.

#6. Χέρια
χέρια

Για τα χέρια ισχύει ότι και για τα πέλματα. Ξεκίνησε από την παλάμη της και συνέχισε προς τα πάνω και μετά ξανά προς τα κάτω, φτάνοντας μέχρι τα δάχτυλα, στα οποία θα ασκήσεις απαλή πίεση.

Θα το ευχαριστηθεί σίγουρα!

#7. Στήθος
στήθος

Άφησε για το τέλος την περιοχή του στήθους, ξεκινώντας από έξω προς τα μέσα μέχρι τις ρώγες. Άφησε την γυναίκα να σε καθοδηγήσει σχετικά με το μέγεθος της πίεσης που την ευχαριστεί περισσότερο.

Αν φτάσεις να της κάνεις μασάζ στο στήθος, δεν θα είναι δύσκολο να συνεχίσετε με σεξ και τα πράγματα θα προχωρήσουν από μόνα τους

Μερικές Τελευταίες Συμβουλές για Αξέχαστο Μασάζ
μασάζ

  • Φρόντισε τα χέρια σου και το δωμάτιο να είναι αρκετά ζεστά.
  • Σκέπασε τα μέρη του σώματος της στα οποία δεν κάνεις μασάζ την συγκεκριμένη στιγμή.
  • Προτού εφαρμόσεις το λάδι στο σώμα της, δοκίμασε μια σταγόνα στο χέρι, για περίπτωση που έχει κάποια αλλεργία.
  • Κάνε μασάζ στους μύες και όχι στα κόκαλα!
  • Μίλησε της, ρώτησε την τι προτιμά.
  • Μην ντρέπεσαι. Οι γυναίκες λατρεύουν το μασάζ. Τις χαλαρώνει, τις κάνει να νιώθουν πολύ ιδιαίτερες και ότι έχουν την προσοχή σου πάνω τους.

Συνοψίζοντας, το μασάζ είναι μια διαδικάσία ευεργετική για το σώμα. Επιπλέον, βοηθά και το μυαλό να αφήσει πίσω του το άγχος και διεγείρει τς αισθήσεις. Εαν δώσεις προσοχή στις λεπτομέρειες, μπορείς να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες για μια αξέχαστη βραδιά.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Ένα χαλαρωτικό μασάζ θα σας φέρει πιο κοντά; Δες εδώ για να αποφύγεις τα πιθανά λάθη.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.