Πώς να της Ζητήσεις να Βγείτε το Πρώτο σας Ραντεβού

Αν σου αρέσει και θέλεις να της ζητήσεις να βγείτε το πρώτο σας ραντεβού, τότε θα χρειαστεί να γνωρίζεις κάποιες βασικές γνώσεις.

Το αιώνιο ερώτημα όταν κάποιος συναντά μια γυναίκα που του αρέσει είναι: «πώς θα της ζητήσω να βγούμε ραντεβού;». Πολλοί άντρες κολλάνε και δεν ξέρουν τι να πουν ή ξέρουν τι να πουν, αλλά φοβούνται ότι η γυναίκα θα τους απορρίψει.

Μπορεί τώρα να σου φαίνεται βουνό, αλλά υπάρχουν τρόποι που θα διαβάσεις στην συνέχεια, για να ξεφύγεις από τους φόβους σου και να της ζητήσεις να βγείτε ραντεβού.

Πριν όμως συνεχίσεις την ανάγνωση του άρθρου, τσέκαρε στο παρακάτω βίντεο τα βασικότερα σημάδια που μαρτυρούν πως το ραντεβού σου δεν πάει και τόσο καλά:

#1. Μην Χρησιμοποιήσεις Tην Λέξη «Ραντεβού»
Αν σου αρέσει και θέλεις να της ζητήσεις να βγείτε το πρώτο σας ραντεβού, τότε θα χρειαστεί να γνωρίζεις κάποιες βασικές γνώσεις.

Απέφυγε να χρησιμοποιήσεις αυτή την λέξη. Δίνοντας μεγάλη σημασία στο πρώτο ραντεβού δείχνεις απελπισμένος.

Δεν θα σου άρεσε, αν πήγαινες σε ένα κατάστημα και ερχόταν ο πωλητής και σου έλεγε «Τι θέλεις να σου πουλήσω;». Κάπως έτσι αισθάνεται και η γυναίκα αν της ζητήσεις να βγείτε «ραντεβού».

Είναι πολύ καλύτερο να της πεις μια συγκεκριμένη ιδέα, όπως για παράδειγμα ότι ξέρεις ένα μαγαζί με ωραία κοκτέιλ και θα ήθελες να πάτε μαζί.

Οι άντρες πολλές φορές φοβούνται να δείξουν τις προθέσεις τους. Μην της ζητήσεις να πάτε μια βόλτα, αλλά δείξε της ξεκάθαρα ότι ενδιαφέρεσαι για ερωτικό ραντεβού.

Πολλές φορές, δεν εκφράζουμε τις προθέσεις μας γιατί φοβόμαστε πως δεν θα αρέσουμε στην γυναίκα και οι λόγοι αναλύονται στο παρακάτω βίντεο:

#2. Δείξε Ότι Διαθέτεις Αυτοπεποίθηση
Αν σου αρέσει και θέλεις να της ζητήσεις να βγείτε το πρώτο σας ραντεβού, τότε θα χρειαστεί να γνωρίζεις κάποιες βασικές γνώσεις.

Ακόμη και αν είσαι νευρικός και αν πιστεύεις ότι δεν θα σου δώσει θετική απάντηση, προσποιήσου ότι είσαι άνετος.

Αν η γλώσσα του σώματος σου και ο τόνος της φωνής σου δείχνουν ότι είσαι υποδεέστερος και ότι φοβάσαι πως δεν σου αξίζει η συγκεκριμένη γυναίκα, τότε θα το καταλάβει και σίγουρα αυτό είναι κάτι που θα καταστρέψει την έλξη που ίσως υπήρχε.

Βέβαια, είναι χρήσιμο να γνωρίζεις ποιες συμπεριφορές καταστρέφουν την έλξη και μπορείς να τις δεις σε αυτό το βίντεο:

Αν κάνεις το πρώτο βήμα, ακόμη και αν είσαι «μαγκωμένος» αρχικά, σταδιακά θα νιώσεις άνετα και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, κάτι που σίγουρα θα το παρατηρήσει και θα είναι ένα πλεονέκτημα.

Μόνο και μόνο το ότι έχεις την αυτοπεποίθηση και κάνεις την κίνηση σου, σε κάνει ελκυστικό.

#3. Δημιούργησε Σύνδεση Πρώτα
παζλ

Όταν θέλεις να ζητήσεις από μια γυναίκα να βγείτε ραντεβού, φρόντισε να έχεις δημιουργήσει έστω και υποτυπώδη μεταξύ σας σύνδεση.

Δείξε της ότι υπάρχουν πράγματα που σας ενώνουν, όπως κοινές εμπειρίες (που μπορεί να ζήσατε εκείνη την στιγμή), κάνε κάποιο έξυπνο σχόλιο, μίλησε μαζί της και στην συνέχεια προχώρησε στο να ζητήσεις να βγείτε.

Αν η γυναίκα ανήκει στην ίδια παρέα, αυτό μπορεί να είναι πιο εύκολο, αφού σίγουρα θα υπάρχει κάτι που θα σου δώσει το έναυσμα, για να δημιουργήσεις την απαιτούμενη σύνδεση μεταξύ σας.

#4. Περιόρισε Την Κατανάλωση Αλκοόλ
οχι

Αν χρειάζεσαι αλκοόλ για να βρεις το κουράγιο να μιλήσεις σε μια γυναίκα, είναι αδυναμία και δεν σου χρειάζεται. Κατ’ αρχάς, αν πρέπει να είσαι σε μέρη που σερβίρουν αλκοόλ για να μιλήσεις σε γυναίκες, τότε περιορίζεις πολύ τα μέρη όπου μπορείς να τις συναντήσεις.

Επίσης, πρέπει να είσαι σε κατάσταση να μπορείς να μιλήσεις συγκροτημένα και να μπορείς να κρατήσεις αυτά που συζητάς μαζί της στην μνήμη σου.

Βγαίνοντας έξω, ίσως δεν μπορείς να αποφύγεις το αλκοόλ, αλλά μπορείς να το περιορίσεις σε ένα ή δυο ποτά.

Το σημαντικό είναι να συνειδητοποιήσεις ότι μπορείς να είσαι χαλαρός και με υψηλή αυτοπεποίθηση και χωρίς αυτό.

#5. Να Είσαι Αυθεντικός
αυθεντικος

Όταν προσπαθείς να είσαι κάποιος που δεν είσαι πραγματικά, η γυναίκα που έχεις απέναντι σου θα το καταλάβει.

Γιατί να βγει με κάποιον που δεν δείχνει αυτό που πραγματικά είναι;

Όταν είσαι ο πραγματικός σου εαυτός, είσαι ταυτόχρονα άνετος και δεν πιέζεσαι να πεις πράγματα που θα γίνουν αρεστά, αλλά πράγματα που δείχνουν την προσωπικότητα σου, κάτι που θα της εμπνεύσει σεβασμό απέναντι σου και θα αυξήσει τις πιθανότητες για μια θετική απάντηση.

#6. Δείξε Πυγμή!
ελεγχος

Α) Πρέπει να είσαι άντρας για να ζητήσεις από μια γυναίκα να βγείτε. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μπορείς να πάρεις αποφάσεις.

Β) Μην της ζητήσεις, απλά πες της αυτό που θέλεις. Ένας δυνατός άντρας με πυγμή, έχει την ικανότητα να πάρει μια απόφαση.

Γ) Κλασσικό είναι το παράδειγμα της απόφασης του πού θα πάτε. Εκείνη σου λέει ότι δεν έχει κάτι να προτείνει και εσύ επιμένεις να της λες να πάτε όπου θέλει εκείνη.

Δ) Δεν είναι αυτός ο σωστός τρόπος. Μην φοβηθείς να πάρεις αποφάσεις και πρωτοβουλίες και εννοείται ότι αν κάτι δεν σου αρέσει, πρέπει να το εκφράζεις.

Ε) Ο άντρας έχει αποφασιστικότητα, αυτοπεποίθηση, βασίζεται στον εαυτό του, είναι ηθικός, διαθέτει αυτοπειθαρχία και δείχνει ακεραιότητα και τιμιότητα.

#7. Μην Φοβάσαι Την Απόρριψη Μετά Το Ραντεβού
οχι

Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί, όταν ζητήσεις από μια γυναίκα να βγείτε ραντεβού είναι να πει «όχι». Σε αυτή την περίπτωση δεν έχασες τίποτε.

Δεν έγινε και τίποτε αν σε απορρίψει! Θα ζήσεις! Κέρδισες μια εμπειρία που ίσως σε διδάξει και σε βοηθήσει να εξελιχθείς και απλά πρέπει να προχωρήσεις παρακάτω και να προσεγγίσεις άλλες γυναίκες.

Φυσικά, ο φόβος της απόρριψης είναι πολύ συνηθισμένος και μπορείς να δεις τους λόγους στο παρακάτω βίντεο:

#8. Μην Ζητάς Ραντεβού Σαν Να Ζητάς Χάρη
ζητας χαρη

Αν δείχνεις τόσο απελπισμένος, ώστε να της ζητάς να σου κάνει την χάρη και να βγει μαζί σου, έχεις ήδη κάνει ένα άλμα προς την απόρριψη. Της έχεις δείξει έτσι ότι δεν είσαι αρκετός για αυτήν και ότι δεν αξίζεις τον χρόνο που θα διαθέσει για το ραντεβού μαζί σου.

Δεν ζητάς καμία χάρη, αντιθέτως προσφέρεσαι να μπεις σε μια λογική κατά την οποία θα πάρεις από αυτήν την γυναίκα, αλλά έχεις και πολλά να δώσεις, γιατί είσαι ένας Άνδρας με Αξίας.

#9. Μην Της Ζητήσεις Να Βγείτε Ραντεβού Μπροστά Στην Παρέα Της
παρεα

Α) Αυτό είναι κάτι που θα την κάνει να αισθανθεί μάλλον άβολα. Το ραντεβού είναι ένα προσωπικό θέμα και θα πρέπει να το αντιμετωπίζεις με τον ανάλογο τρόπο.

Β) Αν δεν έχετε περάσει μαζί λίγο χρόνο, δεν θα υπάρχει η σύνδεση που αναφέραμε παραπάνω και το να της ζητήσεις να βγείτε θα της φανεί ξαφνικό και αφύσικο, κάτι που ίσως την τρομάξει και σε απορρίψει, χωρίς να το θέλει πραγματικά.

Το συμπέρασμα από όλα τα παραπάνω είναι ότι δεν πρέπει να το σκέφτεσαι πάρα πολύ. Βρες το θάρρος και την αυτοπεποίθηση και ζήτησε από την κοπέλα που σου αρέσει να βγείτε. Μην σαμποτάρεις τον εαυτό σου. Η απόρριψη είναι μέσα στο παιχνίδι και δεν πρέπει να σε φοβίζει.

Αν δεν προσπαθήσεις, δεν θα τα καταφέρεις.

Τα επόμενα καλύτερα άρθρα που μπορείς να διαβάσεις:

Για να βγεις ραντεβού με το πιθανό σου ταίρι, πρέπει να της το ζητήσεις, δεν ξέρεις πώς; Δες εδώ για να λύσεις τις απορίες σου σχετικά με αυτό.

Βρες το βιβλίο μας Άνδρας Αξίας εδώ.

Καλή συνέχεια

Το MenOfStyle.gr είναι το site της πρώτης ομάδας επαγγελματικής εκπαίδευσης, ανάπτυξης και εξέλιξης των προοπτικών των ανδρών στις σχέσεις τους με τις γυναίκες, στα ραντεβού, στην αρρενωπότητά τους, στις κοινωνικές τους δεξιότητες, στην αυτοπεποίθησή τους και στην αυτοβελτίωσή τους. Κύριος σκοπός της είναι η μελέτη και η εξέλιξη των κοινωνικών δυναμικών που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων και ειδικώς κατά την αλληλεπίδραση ενός άνδρα με μια γυναίκα. Με καθημερινή αρθρογραφία, σεμινάρια και events η ομάδα μας, είναι η πρώτη, πιο οργανωμένη και ολοκληρωμένη προσέγγιση σε θέματα flirting, socializing & self improvement στην Ελλάδα.