Πώς να Βλέπεις τα Θετικά στις Αποτυχίες σου με τις Γυναίκες

Πώς να βλέπεις τα θετικά στις αποτυχίες σου με τις γυναίκες

Υπάρχουν Θετικά Στις Αποτυχίες Σου Με Τις Γυναίκες ;

Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις ένα γεγονός στη ζωή σου ακόμα και τις αποτυχίες, καθορίζει πόσα θα μάθεις από την εκάστοτε εμπειρία που είχες. Η νοοτροπία σου, το πώς βλέπεις τον κόσμο και το ποια είναι η πραγματικότητά σου, έχουν άμεσο αντίκτυπο στην επιτυχίασου με τις γυναίκες. Αν κάθε φορά που σε απορρίπτει γυναίκα, π.χ. αυτομαστιγώνεσαι, να είσαι σίγουρος ότι δε θα προοδεύσεις στην ερωτική σου ζωή.

Αν νιώθεις συχνά αποτυχημένος, τότε το παρακάτω επεισόδιο από το Cine Vlog του Men Of Style είναι για σένα.

Αν αντιθέτως, αναπτύξεις μία θετική νοοτροπία και άποψη για τη ζωή, θα ανακαλύψεις ότι μπορείς να μαθαίνεις από την κάθε σου εμπειρία. Και να εξελίσσεσαι σαν άνδρας και σαν άνθρωπος γενικότερα. Πώς να βλέπεις τα θετικά στις αποτυχίες σου με τις γυναίκες; Όταν είναι λογικό να σε επηρεάζει αρνητικά μία απόρριψη;

Αυτό που βλέπω στους περισσότερους άνδρες που γνωρίζω, είναι το πώς αντιμετωπίζουν την απόρριψη και πώς την βιώνουν. Όποτε ένας άνδρας απορρίπτεται από γυναίκα, ρίχνει το φταίξιμο στον εαυτό του και χαλάει η διάθεσή του. Φοβάται ότι έχει κάτι πολύ αρνητικό που απωθεί τις γυναίκες. Για να βιώσεις δραματική αλλαγή και εξέλιξη στην ερωτική σου ζωή, πρέπει να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου να αναπτύξει θετική νοοτροπία σε κάθε απολογισμό προσέγγισης που κάνει, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της προσέγγισης.

Γεγονός: Άνδρες Παγκοσμίως Γνωστοί Και Πετυχημένοι, Έχουν Αποτύχει Ξανά Και Ξανά.

για να πετύχεις πρέπει να αποτύχεις

Πέτυχαν γιατί είχαν επιμονή και γιατί την αποτυχία την αντιμετώπιζαν ως ένα σκληρό μάθημα.

Ο καλύτερος τρόπος να επιτύχεις κάτι τέτοιο, είναι χρησιμοποιώντας μία τεχνική που έμαθα μέσω NLP (Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός) και γνωστικής ψυχολογίας, την τεχνική του Reframe. Γνωστική ψυχολογία είναι ένα επιστημονικό πεδίο της ψυχολογίας που προσπαθεί να ερμηνεύσει τα φαινόμενα της αντίληψης και των διανοητικών διεργασιών υποστηρίζοντας ότι έτσι μπορεί να εξηγηθεί η ανθρώπινη συμπεριφορά.

Η Τεχνική του Reframe μαθαίνεται εύκολα. Όποτε αντιμετωπίζεις ένα αρνητικό αποτέλεσμα, π.χ. απόρριψη σε προσέγγιση, μαθαίνεις να ανακαλύπτεις τα θετικά της κατάστασης αυτής. Πρέπει δηλαδή να ρωτήσεις τον εαυτό σου, τι κέρδισες από αυτή την αρνητική εμπειρία. Τι γνώσεις αποκόμισες από την αποτυχία και πώς θα σε βοηθήσουν αυτές οι γνώσεις στην επόμενη προσπάθειά σου.

Αυτός είναι ένας πραγματικά εξαιρετικός τρόπος για να μαθαίνεις από την κάθε σου εμπειρία, όσο αρνητική και αν ήταν. Αν εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου να λειτουργείς με αυτό τον τρόπο στην κάθε σου εμπειρία, θα βιώσεις δραματικά γρήγορη εξέλιξη και πραγματική επιτυχία με τις γυναίκες.

Επίσης μπορείς να δεις εδώ ένα βίντεο από το οποίο θα μάθεις 5 συμπεριφορές για να κερδίζεις πάντα τις εντυπώσεις.

Πώς Να Βλέπεις Τα Θετικά Στις Αποτυχίες Σου Με Τις Γυναίκες: Παράδειγμα

Ένα καλό παράδειγμα του πώς να βλέπεις τα θετικά στις αποτυχίες σου με τις γυναίκες, είναι το εξής: Μαθαίνεις μία νέα ατάκα για άνοιγμα συζήτησης. Αποφασίζεις λοιπόν, να βγεις ένα βράδυ στο αγαπημένο σου μπαράκι / στο δρόμο / όπου προτιμάς να προσεγγίζεις γυναίκες, και να το εφαρμόσεις για να δεις αποτελέσματα.

Οπλισμένος με το νέο σου άνοιγμα, λοιπόν, προσεγγίζεις 10 παρέες με γυναίκες. Αποτέλεσμα: 10 απορρίψεις. Οι περισσότεροι άνδρες σε αυτή την περίπτωση, θα ένιωθαν έντονη απογοήτευση.

Θα πίστευαν ότι φταίει η εμφάνισή τους ή κάτι άλλο πάνω τους. Εσύ όμως, συνειδητοποιείς τη σημασία της τεχνικής του reframe και δε θα πέσεις σε αυτή την παγίδα.

Συμπέρασμα : Θα Εξετάσεις Τα Κέρδη Σου Από Αυτή Την Εμπειρία

επιτυχία μετά την αποτυχία

#1. Μετά από 10 / 10 απορρίψεις από γυναίκες, μπορείς με σιγουριά να πεις ότι αυτή η ατάκα για άνοιγμα συζήτησης δεν “πιάνει”, όχι τουλάχιστον από εσένα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρεις μία άλλη ατάκα για άνοιγμα συζήτησης, που θα σου ταιριάζει περισσότερο και θα σου αποφέρει καλύτερα αποτελέσματα.

#2. Προσεγγίζοντας 10 παρέες γυναικών, ειδικά αν είσαι στην αρχή της εξέλιξής σου, αποκόμισες εμπειρίες από 10 διαφορετικές προσεγγίσεις που θα σε βοηθήσουν στο να ξεπεράσεις το άγχος προσέγγισης. Προσεγγίζοντας 10 διαφορετικές παρέες σε ένα μόνο βράδυ, συνειδητοποιείς ότι το να πλησιάσεις μία γυναίκα και να της μιλήσεις δεν είναι τόσο δύσκολο. Όσο αρχικά μπορεί να πίστευες ότι είναι, πριν προσπαθήσεις.

Πριν κλείσουμε, δες το βίντεο με θέμα το μεγαλύτερο πρόβλημα στο φλερτ και τι να κάνεις γι’ αυτό.

Είναι κάτι που στα bootcamps, και ειδικά στα infield, εξηγούμε συνέχεια καθώς προσεγγίζουμε γυναίκες μαζί με τους μαθητές. Για να καταφέρεις να γίνεις πραγματικά πετυχημένος με τις γυναίκες, πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι είναι απαραίτητο να υιοθετήσεις μία θετική νοοτροπία. Σε οτιδήποτε βιώνεις. Εφαρμόζοντας μάλιστα και την τεχνική του reframe, θα ανακαλύψεις ότι κάθε αποτέλεσμα, όσο αρνητικό και αν είναι, θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς σαν άνδρας και σαν άνθρωπος.

Καλή συνέχεια

Anestis
author
Όντας για πολλά χρόνια ένας απογοητευμένος άνδρας με πολλές αποτυχίες στην προσωπική του ζωή, προσπάθησε να βελτιώσει τον τρόπο που επικοινωνεί με το άλλο φύλο, οδηγούμενος από την απόγνωση, πιστεύοντας ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και τα κατάφερε. Ειδικότητά του είναι η ετοιμολογία του, η άνεσή του και το χιούμορ του. 'Έχοντας πραγματικά αστείρευτη ενέργεια που σε συνδυασμό με το πηγαίο χιούμορ, τον ενθουσιασμό του και την μεγάλη εμπειρία του, τον κάνουν ικανό να καθηλώσει όχι μόνο την γυναίκα που τον ενδιαφέρει, αλλά και μία ολόκληρη παρέα ανθρώπων! Ο Ανέστης συχνά αναφέρει ότι όποτε έρχεται σε επαφή με μαθητή, στα μάτια του βλέπει τον εαυτό του πριν πολλά χρόνια και αυτό είναι κάτι που τον ωθεί να αποδίδει πάντα 100%, καθώς και να καταλαβαίνει πάντα πώς μπορεί να νιώθει αυτός που έχει απέναντί του.